Installere ram lyddemperen på IL

 Avgjørelsen ble tatt, og jeg fortsatte å modernisering. Jeg satte ram bank uten resonator. Det så ut som en resonator, når jeg tok av og som han nafig trenger? Nyvovskyy motoren spesifikt volum er forskjellig.
Installere ram lyddemperen på IL

 Så vi kuttet
Installere ram lyddemperen på IL

 Så let system 20 minutter. Resonatoren erstattet av et stykke av røret. Ved slutten av diameteren veisrøret gjort klar for mer arbeid - en adapter for den nye lyddemper.
Installere ram lyddemperen på IL

 A! Glemte å si om det viktigste om det hele, og det ble startet vse.Pryamotochnыy skjerf MG-RACE. Polert rustfritt stål! Diameteren på utgangsrøret på 100 mm! Selgere trygg på at Hlushak alltid. Ruster ikke og prohoraty det er ingenting.
Installere ram lyddemperen på IL

 I vanlig hull i støtfangeren nykovskom Hlushak på denne skatten inkluderer ingen måte ønsker jeg hadde en liten støtfanger trim. Bulgarsk kutt - kutt også, men mye støv, og jeg glemte å lukke bagasjerommet:-(
Installere ram lyddemperen på IL

 Merkelig nok, alle mine beregninger var riktige og fremover flow rose i stedet for standard innfødt.
 Jeg har sikret seg en fulltids krok gjennom vanlig viskelær klemme med stålbånd. Jeg tror i detalj om det ikke er nødvendig å skrive - og alt er klart.
Installere ram lyddemperen på IL

 Dette er hvordan det så ut etter jobb. Støtfanger bare veldig støvete. Jeg lover å vaske!
Installere ram lyddemperen på IL

 Vel, jeg er glad det er i kjeledress klatring henhold pinnsvin:-)
Installere ram lyddemperen på IL

 Totalt:
 Motor åpenbart tjent mer moro. Bekymringer på bekostning av uendelig støy uteble. Drevet litt høyere ansatte (spesielt Basit bare 2000 o / min) med prohvatamy gjennomsnittlig frekvenser over 4000 o / min. Men å høre det bare når du står på farten, føler jeg ikke mye av en forskjell. Inne er fortsatt komfortabel (ingen ekstra støy isolasjon). Forresten, ikke hindrer økt diameter på røret fra motoren til banken. Det er åpenbart ikke nok. Jeg tror det vil gjøre i løpet av våren. Jeg måtte gå fra sveisere til garasjen uten lyddemper uten resonator - støy roligere meisler med fremover flyt !!! Hva er konkluderte jeg vet ikke kan fortelle meg? Poenget er "stille" nyvovskom motor?
Padding av bilseter

 Ett av prosjektene tuning salon jeg så med mine egne øyne hvordan mestere fullført kupeen fôr sine egne hender. Som jeg skrev i Saba vingene, ble de engasjert innsnevring seter.
 Jeg tror at populariteten av bilen innvendig kledning rangert først i tuning. Minst innsnevring bilseter engasjert i de fleste tuning butikker. Hvor mange bileiere ønsker å prøve vindsperre interiøret i bilen med hendene
 Bistand og entusiaster til å utforske prosessen med å skifte skinn seter og Alcantara Jeg laget denne lille innlegget.
 Ethvert prosjekt tuning, spesielt i forbindelse med bilen innvendig kledning krever delvis eller fullstendig demontering. Ikke alltid en enkel oppgave - en smart montering i bilen nok. Men lang erfaring i bil tuning veiviseren ledetekster, som kan skjule under huden på kupeen stempel, skrue eller bolt. Bilseter montert løpere boltet gjennom gulvet. Å fjerne setet med hendene nok til å skru fire bolter og låser elektriske kontakter.
Padding av bilseter

 01. Vi fjernet setet fra hytta og legge på bordet for å gjøre det enklere å planlegge plasseringen av fragmenter av skinn og Alcantara seter å dekke innsnevring. Shveynyky rozmityly markør tegnet hver luken navnet på materialet som den er kuttet.
 02. For å fjerne trekket fra seterammen trenger sterke hender. På steder slicing (i hjørnene av contiguity hud paneler) på ryggen og "sidushki" case tiltalt rammer puter stålringer. Prytyazhek utforming er forskjellig, men polyuretan puten i alle fall en sterk fjær, og opprettholder tilfelle.
Padding av bilseter

 03. Ut sak bannere sete beveger seg opp en kutter, spesialist plating bil. Master rips dekke individuelle paneler - forbereder seg på å overføre til det nye materialet.
Padding av bilseter

 04. For eksempel, planlagt for midje detalj med Alcantara sete dekomponeres på bordet og presset mot Alcantara tyahartsyamy. Omkranset av contour gel penn og kombinere Loskutov er preget av korte hakk rundt omkretsen. Alcantara som lær, skreddersøm lett klippe med saks.
 Det er en svært viktig oppgave i ferd med å kutte deler av bilen innvendig kledning Alcantara. Alcantara semsket ut og har kort hår. Denne bunke er rettet til den ene side. Gjett som må vurderes i skjæreretningen av haugen? Feil i retning av stabelen vil være som forskjeller i fargetone og kosyachnoy detaljer.
Padding av bilseter

 05. Padding sete og noen andre deler av bilen innvendig kledning kan ikke gjøre uten forsterkning skinn og Alcantara stoff basert skum. Backing og lær sete dekker deler alkantarovыe limt til skum (fra skum, ikke tøy) med en spray lim spray. Spread skum for sete bannere børste kan ikke - du kan stikke av med hendene detalj: lim går dypt inn i porene og klemme bindingen på den interne strukturen av skum. Enkelt sagt, skum tilbake til sin opprinnelige posisjon.
Padding av bilseter

 06. limt på luken skum for skiftende setet sydd sammen. I sydde behov for å matche merkene nøye på kantene av delene.
Padding av bilseter

 07. Den neste operasjonen pidkleyuvannya skilt i hånd jakkeslaget søm skumle side dekker innsnevring seter. Spørsmålet - hva er det som limer opp? Først kutte skum strimler som var nær hullene for å fjerne jakkeslaget skinn og Alcantara for pidkleyuvannya. Deretter kaster jakkeslaget skinn og Alcantara i hånd og trykket den til skum. Et viktig poeng plating Smart Car - refleksjon sømmer Alcantara og skinn på skumgummi. Ivy sømmer vanlig hammer.
Padding av bilseter

 08. Nå jakkeslaget doble sømmer mållinjen. Tilgjengelig areal for tråden streng ikke kutte - i skum som ikke vil være merkbar. Kunne undergrave kant med hendene på kanten detaljer dekselet.
Padding av bilseter

 09. Krysskoblede setetrekk midje vridd til høyre side og avtaler. Stram og sikre dekselet på seterammen er ikke en lett oppgave. Spesielt bakdekselet - det har en lukket form og må jobbe i trange forhold.
Padding av bilseter

 10. Cover "sidushki" necking Setet har zamorochki også. Første tilfellet er delt inn en seng seter, så det bør ta å ramme. Å bringe midten setetrekk ved hjelp av plastklemmer. Klemmer prosmykuyutsya gjennom hullene i puten er den samme som den var i sine opprinnelige strukturer. På omslaget klemme klamrer nål, sydd stoff og sydd til dekselet innsiden ut. Arealdekke strekke rammen sitter på en kontur. Bak sydd til dekning innfødte plasthåndtaket (otporotoy fra sitt eget sete) på sidene og foran for gjæringsskjæring en seterammen.
Padding av bilseter

 11. Dekker kupeen alltid ender tørking og damp dra detaljer. Dekker bannere Sete oppvarmet med en varm lufttørker med - lær pidsyhayuchy, strukket ut som en tromme. Alle setene proutyuzhyvayutsya ferje over stoffet. Etter at disse prosedyrene haling setet er helt jevn, som om laget av massivt materiale. Jeg tror disse operasjonene råd til å gjøre alle sine egne hender.
Padding av bilseter

 12. Dermed det er dampen ikke alt! Kanter kupeen etter halsinnsnøring nødt til å rydde. Spesielt skinn og Alcantara høydepunkter. På våre seter var fingeravtrykk, flekker lim bruke spesielle vaskemiddel vasker låtene innsnevring seter. Forresten, skinn og Alcantara perfekt rengjort, selv fra tung forurensning.
Padding av bilseter

 13. Før du installerer et bilsete er riktig satt sammen. Falshpaneli, skuffer, lokk, spaker prykruchuyutsya, låst og klamre seg til seterammen. Denne bilen innvendig kledning, for eksempel haling seter over. Skru deretter master armaturschyk sitter på sine hjem - til gulvet i bilen.
Яндекс.Метрика