Kit med hendene

 Ofte tenker vi på oss selv som en tuning endring utseendet på bilen. Faktisk, biler med Dodger alltid i tankene og tiltrekke seg oppmerksomheten til andre for sin uvanlig form. Derfor ble den såkalte aerodynamisk body kit en klassisk type tuning. Graden av endring i utseende kan være liten, klistremerker på baksiden eller globale erstatte alle karosserideler for ny individuell design.
Kit med hendene

 Satt aerodynamisk body kit for Skoda Octavia kan være tradisjonell for kjøretøy som er tilpasset under sportslig kjøring eller stylyzuemыh i sportsbiler. Men, i motsetning til serie, er dette settet laget i ett eksemplar for det enkelte prosjekt.
Kit med hendene

 Bilen montert stor diameter hjul og bred. For slike store hjul gjort ekspansjonsbuer. De bredde ekspansjonsbuer gjort overlegg på terskler. Støtfangeren foran og grille i stil med biler Audi.

Kit med hendene

 Lokker for frontlykter slå moduler runde frontlykter Hella.
Kit med hendene

 Bakre støtfanger besluttet i stil foran med et karakteristisk horisontal bue podformovky. License Plate flyttet fra koffertlokket støtfanger. På installert koffertlokket en stor justerbar bakvinge importert. Doorknobs fjernes fra døren. Erstattet speil. Hood kutte luftuttaket installert låser og sportslig design.
Kit med hendene

 Design body kit for Skoda Octavia jeg gjorde for en av Moskvas selskaper. På et møte med eieren av bilen var vi mandatet og identifisert den generelle retningen av å finne løsninger stil utseende. Han ønsket å legge bilen en aggressiv og dynamisk. Formen på fremre støtfanger skal ligne stilen på moderne biler Audi, men mer dristig, med store hull for inntak av luften. Ekstendere buer bør være godt merket visuelt på kroppen. Topp i body kit bør være kortfattet og bunn heller detaljert studie. Noen dager senere var jeg presenterte skisser av designmuligheter. Ett av bildene gikk på jobb.

Kit med hendene

 På høyre side, på baksiden av bilen, sammen med min assistent - Desktop Publisher blindet opprinnelige versjonen av leire byggesett. Etter samråd med eieren har vi gjort endringer i proporsjoner og plast modeller. Når Voks versjon ble godkjent ene siden vi overført denne formen er symmetrisk til den annen side.
 Komplekse deler kit i skjemaet jeg produserer matrisen.
 For eksempel, plasticine modell av den bakre støtfangeren vi naformovaly glassfiber tykkelse på 5 mm.

 Når frosset matrise, vi tok det med leire fra kroppen, renset og pidrivnyaly arbeidsflate med sandpapir.
 Matrix hjulbuer og terskler vidkleyily på samme måte og forberedt dem på molding deler. For matriser otformovaly vi de fleste deler av konturen obpylyly og kjørte av sted av installasjonen. Forlengere buer vi, som alltid, hadde stengt, boks-lignende strukturer med indre paneler ved siden av overflatene på vingene. Disse panelene ekspansjonsskruer er tiltrukket av vingene.
 Tilbake Extender har en kompleks form, som består av to deler. Front, en liten del av extender festet til døren.
 Å fikse støtfanger til kroppen vi gjør metallbraketter, som fester støtfangere i området flenser. Den nedre kanten støtfangere også prykruchuyutsya til kroppen, like nedenfor.
Kit med hendene


 Fremre støtfanger vi otformovaly med gitter. Ovenfra, går kanten under panseret gitre og faller på karosserideler, som er festet med skruer. Nedenfor pryformovana støtfanger flatt panel som strekker seg langt inn i legemet og er festet til bunnen. Luftuttak på sidene er klippet ut og limt etter installasjonen av støtfangeren. Glassfiber lar deg bygge nye brikker uten å miste styrken i alle detaljene.
 Låsesmed - blikkenslager åpning direkte inn i metall hette kanalåpninger. Othybalas klippet område inne og festet på sidene av tinn kiler. Metaller er lukkede spor for dørhåndtak og nisjeplaten på koffertlokket.
 Når alle detaljer har blitt fikset på plass, kan vi gjøre tyngre grunnstoffer sittende flater til hverandre og til kroppen. Gapene mellom delene flatet sklonapovnenoyi kitt. Som sådan, gikk bilen inn i en kit maler. Totalt for å lage kit for maleriet vi gikk med en venn 25 måneder.
Kit med hendene

 Lakkerte deler kit installert på min venn prototyping butikk. Forlengere buer og terskler gutta stakk til bilen, fugemasse og skruer strammet til kroppen. Bakre støtfanger montert på forberedt sted og faste bolter. Ved første de fremre støtfanger luftinntaksventiler stengt hele metallnett - festet seg på glasset fugemasse på baksiden. Veldig lett støtfanger steg til sitt eget sted.
 Takk til alle som likte vår kit og de som ikke liker konstruktiv kritikk.
Hjul: Secret utrolig forvandling
 Hver bil, som enhver velpreparerte kvinne trenger veiledning marafet. Og, til tross for den utbredte troen på at naturlig skjønnhet - den mest perfekte, kvinner fortsetter å bruke kosmetikk, skjønnhet besøk og bruke tjenestene til frisører, makeup artister og skjønnhetseksperter.
 Slik er det i denne bransjen. Angivelig, noen bileieren likegyldig, søker å oppgradere bilen din. Og dette ønsket er forståelig, fordi vi alle ønsker å være ikke bare en vanlig bil eier, og den stolte eier av en praktisk, komfortabel og utrolig vakre biler, fantastisk alle i en radius på flere meter ett utseende.

 La oss si at "bilen -. Det er ikke en luksus, men et middel for transport" Hvis dette var tilfellet, ville mange "auto skjønnhet" forbli uten klienter.
 Bidra til forbedring av bilen ved hjelp av ekstern, intern og teknisk tuning: massen av frills, neonlys, moderne sound system, høres utrolig kraft, etc. Men en av de viktigste "tilbehør" for jern venn er absolutt felger. I denne lille gjennomgang vi vurdere de grunnleggende typer hjul, som er den mest beste og hvordan de kan brukes til å endre bildet av bilen som helhet.
Hjul: Secret utrolig forvandling
 "Stempel" på veien
 Stemplet stålfelger er en av de mest populære typer hjul. Mye av denne popularitet skyldes den lave kostnader. Det er verdt å merke seg at mange biler er solgt på slike stasjoner og den ferske eiere er på ingen hast med å endre dem til noe annet.
 Den største fordelen med stålfelger er deres styrke. Ved innvirkning de splittet og krølle. Denne skadet disk er nesten alltid gjenopprettes.
 Ulempene inkluderer lav korrosjon evne, mye vekt og vag design. Faktisk, er utseendet av platen dårlig. Men til tross for dette, bileiere som dem "fleksibilitet", som de er i stand til å vise i tjenesten.
Hjul: Secret utrolig forvandling
 Lettmetallfelger
 Sekund, ikke meneeyzvestnыy typen plater i stor etterspørsel i markedet - støpte hjul. Det første som fanger øyet - dette attraktive design.
 Lettmetallfelger er laget av magnesium og aluminium legering. Selvfølgelig, i motsetning til stål, har dette materiale en lav vekt, hvilket er en åpenbar fordel. I tillegg er høy forekomst av varmeledning til rette for mer effektiv varmespredning fra bremsene.
 På grunn av produksjonsteknologien, lettmetallfelger rikt utvalg av forskjellige former. Det er derfor utseende av støpte hjul er mye mer attraktive stål.
 Den største ulempen med hjulene - det er deres relative kostnaden. I tillegg, hvis den kommer inn i hullet lettmetallfelger med crack og eiendom kan ikke gjenopprettes.
Hjul: Secret utrolig forvandling
 Smidd mirakel
 Smidde felger er også laget av lekhosplavnyh materialer ved varm dør smiing, med andre ord, ved å forfalske.
 Smidde felger har gode styrkeegenskaper og lavere vekt sammenlignet med støpt stål og byer. I tillegg, hvis den kommer inn i hullet, på grunn av dens egenskaper med styrke og ingen skjulte porer og hulrom, smidde hjul ikke er splittet. Deformert plate forsvares. Men det er en annen side av mynten - uten det, dessverre, ingen måte. I dette tilfelle faller hovedtyngden av suspensjonen, noe som har en negativ innvirkning på kjøretøyet.
Hjul: Secret utrolig forvandling
 Velg "sine" hjul
 "Riktige" hjul som passer akkurat under "luksus" som kan endre utseendet på bilen til det ugjenkjennelige. Bilen vil ikke bare lyse og merkbar, men eksklusivt eksemplar! Derfor må valg av hjulene bli kontaktet med stor forsiktighet og ta hensyn til når du kjøper en rekke parametere.
 Vi har utarbeidet noen tips som ved hjelp av "hjulet" shopping-turen vil slå inn i en interessant og spennende arrangement:
 1. Til å begynne å bestemme størrelsen av disken, så det svarer til diameteren av hjulet.
 2. For å montere lettmetallfelger krever spesielle forlengede bolter som følger med platen ikke alltid.
 3. Velge mellom disker av aluminium og magnesiumlegeringer, husk at magnesiumlegeringer, til tross for sin lavere vekt, har svake anti-korrosjon egenskaper. Aluminiumslegeringer er mer motstandsdyktig mot vann og salter, til tross for det faktum at de er litt billigere.
 4. Legg merke til produsenten av stasjonen, fordi kvaliteten på produktene er avhengig av din sikkerhet. Vanligvis diskene i Kina, men er billig - høy kvalitet ikke skinne. Men de russiskproduserte plater avvike fin kvalitet og rimelig pris. I tillegg er det kjent at russiske kvalitetsstandarder er mye høyere enn i USA, kinesisk og japansk selv.
 5. Husk at alle skal formes siden maling lakk eller epoxy emalje.
 6. Hvis du er en fan av rask kjøring, er det best å velge hjul med tynne eiker. Disse platene vil ikke bare se imponerende, men kan øke hardheten på hjulet, og samtidig redusere vekten. De såkalte sammensatte hjul med to eller tre deler, kommer på et beleilig øyeblikk. Et slikt design team kombinerer teknologi smidde og støpte hjul. Vanligvis disse stasjonene som er installert på dyre tuning biler.
 Og til slutt,
 Hjul - det er bare en sak der størrelse teller. Selvfølgelig, de store hjulene ser veldig imponerende, tydelig og levende. Men ikke glem om størrelsen på hjulbuene. I tillegg innebærer utskifting stasjonen til større hjul erstatning av konvensjonelle lav-profil av gummi, forårsaker ytterligere kostnader.  
Яндекс.Метрика