Lamper produksjon av LED med hendene

 Derfor er dette prosjektet ikke er definert som et viktig ideer i hodet mitt i lang tid, men nå er det på tide å gjennomføre det! La oss starte med det faktum at LED-lysene jeg ble interessert etter å ha besøkt forumet og allent.ru HiDplanet.com. Bidratt til tilstedeværelsen av denne alternative ikke er festet optikk for toyota selika T23. Dette taiwanske optikk forskjellig ved at det bremselys, blinklys og dimensjon implementert i en sektor. Når det skinte hele tiden, ikke ble forstått absolutt ingenting. Derfor ble det besluttet å gjøre lys til lysdioder.
Lamper produksjon av LED med hendene

 Trinn 1. Demontering lanterne korps
 Først må du demontere skallet lampe. Dette trinn kan kalles de vanskeligste. Smarte folk har varmelampe i ovnen til 60-70-80 grader. Ansvarlig erklære at den ikke hjelper (minst jeg ikke hjalp). Etter oppvarming av skallet etter hvert skal tomme for tomme, for å skille glasset fra skroget. Noen steder i glasset kan være spesielle monterings ben, og så jeg vыsverlyval bare disse bena. Hast er det ikke nødvendig, som en sterk innsats kan lett ødelegge hele hodelykt. Og som glass, vil chips, sprekker og andre defekter være svært merkbar.
Lamper produksjon av LED med hendene

 Trinn 2. Maleri Corps
 I mitt tilfelle var det ingen "aksjer", men siden det ble besluttet å gjøre svart lysene, fortsetter jeg forkledd chipped svart maling, pre-jevnet overflaten.
 Jeg tok fra hverandre i bunnen av lampen og zafarbuvav hele kroppen sort nitrofarb i flere lag, slik at bare en liten reflektor pærer for revers. Overflaten var veldig glatt, uten striper og flekker.
 Trinn 3: Lage LED seksjoner
 Ordningen er enkel nok. Jeg pleide å størrelse 12 TLWR 7900. Koble lysdioder i serie-parallell til 3 lysdioder i et snitt gjennom spenning til 9 volt. Hver seksjon er koblet til en liten motstand på 60 ohm. I avsnitt stoppsignal brukt samme ordningen, men andre LED med lignende parametre. Her 24 lysdioder. Som for retningsindikatoren, så bare 12 LED hodelykt med TLWR på det samme systemet og koble seg til samme motstander.
Lamper produksjon av LED med hendene

 Trinn 4: Sett lykt
 Neste trinn er: å forsterke din LED klynge lampehuset, fikse røde reflektor (i mitt tilfelle) og glass. Når en klynge jeg promazыval spesielt lim den med lim thermo pistol for å unngå fukt på innsiden av brettet. Deretter gjort kontakter for problemfri innføring av "nytt utstyr" i standardkabling. Husk også at hvis du kobler en lampe "som den er", og slå indikatorer blinker veldig ofte, signaliserer at angivelig utbrent lyspære, som LED bruker mye mindre strøm enn glødepærer. Dette kan korrigeres ved ballast inkludert sammen med kjeden blinklys. Du kan bruke en motstand med parametre lampe, men i ekstreme tilfeller passe og lys.
Lamper produksjon av LED med hendene

 Trinn 5. Installer lys
 Til slutt, alle samlet sammen, satt innhentet lysene på bilen, koble ledningene og å fryde deler laget med sine egne hender.
Tuning styring

 01. Design rim kan prøve bare kopiert fra rattet, men du kan drømme opp med selve skjemaet. Den enkleste måten å forestille seg det er ønskelig baranku pidmalyuvaty sine konturer i et bilde booster - donor. Men etter min mening, ikke dvele lenge på papir, slik at kravene til ergonomi og utforming styring kan ødelegge din utemmet fantasi.
 02. Spesielt trivelig bedre veier hjulet prestisjetunge bil, selv om det er verdt å prøve seg på noe enklere.
Tuning styring

 03. De fleste moderne biler ror dekket med hud som jeg skyte først. Under huden kalt myk gummi skallranden.
 04. Hvis vi tenkt å endre styrekrets, må vi kutte den ekstra ramme med gummikanten. Men ikke bli involvert i å rense rammen av gummi, bedre å la den på steder der det ikke hindre endringer former.
Tuning styring

 05. Og nå, i et fritt måte prøve å søke de rette proporsjoner og behagelig for hendene på rattet konfigurasjons skjemaer fra leire. Sammenligne hentet fra leire mold ergonomisk hånd med en innledende tegning booster. Vi overfører karakteristiske støt, bulker og kontakter fra figuren i leire og deretter "pumpet" enkel styrearmen.
Tuning styring

 06. Omtrent støpt form styring begynne å gjøre detalj på den ene siden. Denne evige debatten, viktigst leire eller kitt jeg tillate for filler. Det betyr at jeg ikke vil polert til et speil skinne leire for å fjerne nesten ferdig matrise og ferdigstille igjen i plastilina ulikhet på den endelige roret kitt. Men vi må sette de plasticine slit linjer for skinn og skarpe kanter frakturer plastisk form. Med en halvdel av den ferdige leire styre fjerne maler i papp.
 07. Vi overfører konturer, linjer og kanter sprekker form av mønstrene på leire derimot styring. Lateral tykkelse caliper bagels kan kontrolleres ved å sammenligne det aktuelle sted på høyre og venstre side.

Tuning styring

 08. Og nå prostroena form, men ikke hastverk med å kaste maler konturer. Med deres hjelp, må vi lage forskalingen å danne konnektorflens semiform matrise.
 Som enhver lukket volum, komplett hjul tilgjengelig bånd mellom øvre og nedre skorpe former. Å produsere disse halvdelene av glassfiber, må vi først gjøre en matrise - felles med plasticine modell. Connector flenser dele styring matrise i to halvdeler, som er lett å lage topp og bunn dekker de fleste deler av rattet.
 09. terrassebord flenser må installeres strengt i planet for den brede langsgående snitt av rattet. Papp forskaling plate jeg vanligvis fikse biter av leire på baksiden.
Tuning styring

 10. Arbeide med glassfiber, og spesielt kontaktdannelse impregnert polyester fiber representerer nesten ubegrensede muligheter for å lage tredimensjonale former. Materialet i væsken fri overflate omsluttende kurvatur og konfigurasjon. En herdet kompositt kan brukes fullt ut til sitt formål. I forming grov matrise jeg vanligvis ikke bruker gelcoat (spesielt tykk harpiks for arbeidsflaten) og dyrt matriksharpiks. Men jeg tilstå at noen ganger "misbrukt" fortykningsmiddel - aerosil (glass pulver). Min relativt tykk harpiks godt sette ulikhetsmønstre og fyller skarpe hjørner for å danne. Men kvaliteten på formasjonen påvirker armeringsmaterialet. De første par lag, spesielt på vanskelige overflater, jeg Glassfiber dekket med merkene 150 eller 300. Jeg vil ikke råde umiddelbart gjelde mange lag - dette vil uunngåelig føre til deformering av glassfiber. I en halv time eller harpiks er solid, men prosessen pågår fortsatt polymerisasjon. 
 11. I mellomtiden er det første formasjon polymerisert, slår jeg på hjulet og fjern papphuset. Til harpiks ikke sitter fast til forskalingen jeg tidligere smurt sin aksjestruktur på grunnlag av voks (Teflon auto plyrol).
Tuning styring

 12. Når hånden er ikke en separator, og tiden lider ikke, jeg lim maskeringstape kontaktflate. Det kan lett fjernes med otverdevshey polyэfyrky. Så denne gangen jeg lukket flens.
 13.Nyzhnyaya side modeller er også dekket av ett lag med glassfiber. Etter harpiks "fikk" som er første byttet fra flytende til gel som, og deretter solid state, jeg igjen slå over tømmene. Foran de tykke layer modeller pålegge steklomata mark 600 pre zachystyvshy forrige lag plast sandpapir. Så, igjen imponerende bygge opp lag tykk skorpe matrise til 2-25 mm (tilsvarende 1 lag steklomata mark 2 lag 300 og 600 tegn).
Tuning styring

 14. Fullt limt matrise opprettholdes for omtrent en dag, mens i en kontinuerlig matrise zaformovannaya kvelden rush allerede morgen går på jobb.
 15. Myk og ikke lekker væske glassfiber zatverdivshy utøver sin utspekulert. Ser på overflaten godteri jeg ønsker å bruke den på hånden. Men usynlige glass stikker nåler i stor grad kan skade hånden. Så først av alt jeg lett pusset overflate matrise sandpapir. Hårete, skrapete kant matrise bør kuttes, og etterlater en flens bredde på 25-30 mm i en avstand på 10 mm fra kanten av modellen trenger å bore hull i flensene under skruene. Som sådan, er matrisen ferdig for fjerning.

Tuning styring

 16. bladet av en kniv eller tynt stållinjal skiller flenser rundt i kretsen. Deretter utvider gapet som dannes mellom flensene og raznymaem semiform matrise. Et tynt lag av leire-modeller under fjerning av matrisen blir ødelagt, mens resterende del poluformah.
 17. Rester av leire er lett fjernes fra matrisen. Da den indre overflate kan tørkes med parafin. Konturene av flensen I pusset med sandpapir. Arbeidsflaten av behandlet matrix klart synlige defekter defekter plasticine modeller som jeg Korrigerer samme sandpapir.
 Selv med dette utkastet matrise kan lages flere dusin ror. Bare han som gir deg den samme som ror for tuning? Men den eksklusive arbeid med leire og glassfiber høy etterspørsel.

 Del to:

 Skrubbing matriks laget ved hjelp av konvensjonelle polyesterharpiks (i motsetning til etterbehandling med matriksharpiksen) har sterk krymping og utjazhki som forvrenger den opprinnelige form. Dessuten, jo mindre og mer komplekse detaljer, desto mer merkbar deformasjon. Spesielt sterk utgang forekommer i hjørnene, som i vårt tilfelle over buen delen semiform. Så, i mange deler booster før de fullstendige polymerisasjon akkumulere synlige forskjeller semiform mot hverandre på banen. Men, er det grov og matrise å bare hjelpe oss å oversette Plastilina idé i fremtidige anskaffelser glassfiber former, eller fungere som en midlertidig (billig) utstyr for å studere etterspørselen etter et nytt produkt.
Tuning styring

 01. Før du begynner å lage ror halvdeler, jeg forbereder meg selv ved å lime rattet. Gradvis kutte av overskytende med en gummikrans og eikene i hjulet feste semiform matrise. På samme tid forsøker å forlate så lite mellomrom mellom felgen og matriseoverflaten for liming.
Tuning styring

 02. Vыkleyt booster kan dekke i en hendelse, bare rydder to lag steklomata markerer 300. Det viktigste er å prøve å danne en "tørr", det vil si å fjerne overflødig resin tørr pensel. Før arbeidsflate klebemiddelmatrisen bør dekkes skillelinjen.
 03.Detal tykkelsen av to lag av tynn steklomata går sprø, slik at fjerning av matriksen bør være med forsiktighet. Jeg klikker på kantene utstående kant fibermatriks mot hverandre og ta forsiktig ut en skorpe.
Tuning styring

 04.Nerovnыe kant skjæring av deler som er tatt ut av utskrifts igjen på detaljene i kantene av matrisen. For beskjæring makt kan brukes, men du kan sage av en baufil for metall.
 05. Jeg behandlet skrelle prøver å samtidig styre pidrizayuchy om nødvendig, gummi hjul. For en bedre montering deler, bør den indre overflaten av glassfiber rydde opp grovt sandpapir, fjerner stikke nåler glassfiber og harpiks knuter.
Tuning styring

 06. finalizes Gradvis kantdetaljer og middag, jeg tilpasse halvdeler til hverandre på hjulet. Vel koblet og gratis å sitte på rattet skorpe klar for liming.
 07. semiform lim to måter. Vanligvis er limte deler settes inn i matrisen, som kombinerer montert og presset dem til felgen. Men jeg bestemte meg for å samle tømmene uten matrise. Jeg ønsker å kontrollere riktigheten av å kombinere kvalitet deler og fyllmasse vil binde hele plassen inne i rattet og sømmer. Som lime Jeg bruker en blanding av polyester harpiks, kolloidal silika (glass pulver) og glassfiber. Så grøt som steklonapolnennuyu fyllstoff, bare størkn henne mye mer. Dette vil jeg fylle halve sdavlyvayu og styring dem i felgen. Unødvendig rot, preget med stingene og fikse semiform Maskeringstape. Sterkt deformerte skorper korrigerer plass med klemmer.

Tuning styring

 08. Varme detalj indikerer intenst polymerisasjonsreaksjon. Etter en halv - to timer etter at jeg skyter bonding tape og fjerne restene av harpiks. Da rorets overflate kan behandles.
 09.Na noen detaljer som er tatt ut av matrisen er spor av separasjonssjikt. Så det første jeg rense sandpapir alle rester av glassfiber separator.
Tuning styring

 10. Tradisjonelt finér uhletkanyu tuned ratt (carbon), finér tre og lær. Solide materialer med lakkert overflate plassert på øvre og nedre deler av felgen og på siden av rattet eiker fragmenter stram hud. Så vi planla å gjøre på vår første hjulet. Men etter potrymaly hender er nesten klar baranku det ble klart at ekstreme former for design krever ekstraordinær behandling. Og det ble besluttet å gjøre det motsatte, det vil si over og under huden på sidene - finér.
Tuning styring

 11. For økt komfort huden kan stikke et tynt lag av skumgummi (som i stor grad øker kostnadene for arbeidet). Anslått stykke litt større enn nødvendig for å holde seg til fiber glass roret.
 12. Rubber stramt stramt middag. I feltet av lær innstikk i håndflaten også limte gummi patcher kuttet en mal. Alle biter av gummi justert sandpapir, og la defekter blandet med lim gummi smule. Baner kutte mønsteret.

Tuning styring

 13. Når vi planlegger å fullføre roret, må du installere riktig størrelsesforhold rim i skjæringspunktet mellom ulike materialer. For eksempel er tykkelsen av finer med lakk (2 mm), tykkelsen av huden med klebemiddel. Dette betyr at vår middag booster må ha samme skjæringspunkt i skjøtene. En merket under huden gummi dannet trinn høyde på 2 mm på felgen. Så ha middag på leddene justere kitt. For ikke å ødelegge kitt gummi kantetiketter, må de skjule Maskeringstape. Av denne samme grunn stokk jeg å trimme tynn gummis av Voks, som vil bli slisset for å tette hud.
 14. "hårete" kitt - en uunnværlig materiale i maketnyka. Dette belegget er laget av polyester harpiks og sammenslåing godt med våre polyester glassfiber. Jeg vet også at mange kunstnere gjør godt med styre tuning fyllstoff. Gradvis imponerende og soshkuryvaya fyllstoffer, booster gitt ønsket form.
Tuning styring

 15. Den endelige overflaten prostroennoy jeg razmechayu styrelinje for å forsegle sprekker i huden. Propylen i felg beste å gjøre baufil for metall. Dybden av spalten skal være mindre enn 3,4 mm, og bredden på 2 mm. Propylen gjort lerret linje med sandpapir. Sprekker i palme inserts ble identifisert plasticine strimler. Etter å ha fjernet leire sporene justert kitt og sandpapir. Veldig praktisk å legge gap "boron maskin."
 16. Den siste finpussen - Installasjon og montering lokk aэrbэha. Det viktigste er å beregne hullene. Det faktum at det bevegelige lokket ikke skal gni kantene av eikene. I tillegg er det nødvendig å gi plass for tykkelsen av huden, Alcan, som vil dekke obtyahuvatysya aэrbэha. For presisjon passform, jeg setter biter av huden i gapet og "pumpet" rett sted. For å passe alle åpninger som bruker samme midler - kitt og sandpapir. I helles ferdige glassfiber primer for å danne ganske tydelig, som observert på overflaten av fyllstoffet er vanskelig å skjelne defekter.
Tuning styring

 Dette arbeidet maketnyka ender og produktet blir sendt til andre spesialister. Først en master stick finér og dekke det med lakk, deretter en annen master hud vil passe. Fra handlers trening vil avhenge av det endelige resultatet, men grunnlaget - selve formen for sin ergonomi, plast, legger proporsjoner hovedoppsett. Det er derfor den grunnleggende spesialisering i produksjon av innovative produkter har alltid vært maketnoe produksjon.
Яндекс.Метрика