Produksjon flamme yahasnyka egne hender

 Som alle vet, katalysator, eksosanlegg installert i kjøretøy og serverer gassrensing, avfall motorkrav og oppnår høy ytelse euro. Imidlertid, som et resultat av rensingen katalysatoren reduserer kapasiteten til eksossystemet ved mikroskopisk honeycomb, som reduserer motorkraften innen ti hester. Flere Ulemper omfatter lavt liv, spesielt i Russland, på grunn av dårlig drivstoff. På slutten av sin levetid, celle tett eller brenne gjennom skypayutsya og dermed øke lufttrykket i eksossystemet, noe som resulterer i økt drivstofforbruk og forringelse av dynamikk Akselerasjon, rallende skjerf i dette en som bare ikke ønsker å gå.
Produksjon flamme yahasnyka egne hender

 Vis katalysator fjernet fra kjøretøyet og har alle symptomer som indikerer at batterilevetiden kom til en slutt.
 Kjære bilister! La oss gå bort fra motivet og snakke om denne bilen periode, som et alternativ optikk. Vi vet alle at du enkelt kan kjøpe lys, stort marked presenterte et stort antall kopier for enhver smak og budsjett. Du kan også kjøpe allerede tyunynhovanыe lys. Som en alternativ optikk, så det har klare fordeler: den har overtaket i sine valg enn vanlig bil optikk og identifiserer eieren av bilen med alternative optikk, så å si, fra mengden. I dag kan du ikke stå stille, må du utvikle. Alternative optikk - utviklingstrinn. Nå tilbake til emnet
 Unntak katalysator eksosanlegg, forbedrer dynamisk akselerasjon og lavere drivstofforbruk på 1-1 betydelig.5 liter per hundre kilometer. Mange tjenester er engasjert i tuning lyddempere, lenge funnet en løsning hvordan å kvitte seg med katalysator og erstatte det. Svaret er enkelt - en flamme. Utformingen av det er veldig enkelt og rett gjennom, noe som betyr at du kan gjøre med hendene i garasjen uten å bruke store penger på bil. Den viktigste funksjonen til flammen er at det slukker flammen, som igjen kommer fra eksosmanifolden og temperaturen er det som etter hvert kan oppstå burnout bak skjerf banker. Hvis du bare ta og vvaryt rett rør i stedet for en katalysator eller en katalysator bank kutt og fjerne alle innvollene, da, zavaryvshy tilbake fra slike endringer kan betydelig skade eksossystemet, som fører til fullstendig utskifting. Det er derfor de trenger en flamme som med egenskaper som ligner på vanlig katalysator, men i motsetning til ham, ingen forsinkelser og kostnadsstrømmer i ganger mindre katalysator. Tilgjengelig flamme i butikken, men fant det passende til bilen din, det er veldig vanskelig, ofte umulig. Det er derfor i dag viser vi deg hvordan du kan lage en flamme med hendene. 
 Det første du trenger for denne prosessen - en sveise to metallrør diameter og stålbørste til rengjøring jern kokekar.
Produksjon flamme yahasnyka egne hender

 Rørene skal være forskjellige diametre: det første bør ha samme diameter som i eksossystemet og den andre diameter som er større.
Produksjon flamme yahasnyka egne hender

 Røret, som er lik diameteren av hovedsystemet, må du perforere, dvs. bore hull med en diameter på 6 mm langs lengden av sirkelen og deretter sette det inn i større rør og tsentryruya, koke en kant.
Produksjon flamme yahasnyka egne hender

Produksjon flamme yahasnyka egne hender

 Nå tar penselen og strekk dem så langt som mulig og propyhyvaem dem én etter én, ramming sin metallstang. Denne prosedyren bør gjentas så lenge børsten ikke fyller hele hulrommet større rør. Antall børster er avhengig av lengden av røret større. Etter at prosessen med å fylle børster brygget andre enden av røret, før det zahnuvshy kanter i en sirkel. Her har vi utarbeidet flamme kan nå trygt installert i stedet for katalysator og nyte sin vakre og stille drift.

Produksjon flamme yahasnyka egne hender

Produksjon flamme yahasnyka egne hender

Opplyser regulatorer ovn


 Det bør komme ut som dette:
Opplyser regulatorer ovn

 Når du er koblet til selve bilen stropp komfortabelt flytte mellom kroppen håndterer ovn og plugger mellom venstre og høyre krutylkoy ovn hvor han ikke mishayetsya ikke bøyd.
 Inverter kan limes for to tape til toppen skjegget.
Opplyser regulatorer ovn

 ytelse I:
Opplyser regulatorer ovn

Opplyser regulatorer ovn

Neonlys med hendene

 Satt neonlys på bilen selv er ikke vanskelig. I prosessen med montering, samt et utvalg av lampen har sine egne nyanser, detaljer som vil bli diskutert senere.
 Et lite utvalg av lamper
 Utgangspunktet kan kalles et utvalg av lamper for belysning. Jeg stoppet på lamper F20 standard MINI T4. De kan bli funnet på noen radiomarkedet og mange butikker som selger lamper. Lampe lengde på ca. 57 cm, 1 cm i diameter og 20 watt. Jeg møtte Lama blå, rød, rosa, grønn, lys grønn og hvit bare. All farge hadde flyuorestsentnoe karakteristisk glød. Denne podohrevnыm katode lamper (4 kontakter), men vi overhalinger i kald katode lamper eksempel de som brukes i reklameøyemed. Hva for? Øker helse lamper, at selv om vibrasjons "stryahnulas" spiral lampen fortsetter å brenne, andre ordningen enklere :)
Neonlys med hendene

 Jeg likte den kompakte lamper. Jo lavere lampe, jo lettere å installere. Lamper ble pakket i gjennomsiktig akryl tube med et skjelett av provloky, blir kantene fylt med fugemasse, putene som gjør
 Kretsstevne
Neonlys med hendene

 At ordningen som jeg lånt fra noen radyosayta enheten er svært enkel å lage, som består av deler tilgjengelig, det er ganske økonomisk med god kvalitet belysning. Den foreslåtte enhet (. Se figur) er best brukt når Ipotr = 05-08 A, men dette kan endres ved å velge motstander R1 og R2. Motstand R1 bør være mellom 430 (Ipotr = 08 A - 40 W) til 680 ohm (Ipotr = 05 A - 40 W). Innretningen kan anvendes som lampe 20 watt og 40 watt. Kjernen i transformatoren - den gamle TV som "Dawn-307 - T (FA-A) eller" QUARTZ-303 ", og bruker bare en halvdel av kjernen Disse transformatorer er gitt i tabell III vikling viklingen 100 svinger hvert lag for å isolere papir... transistor VT1 må installere radiatoren Du må være veldig forsiktig -. lampen og III svingete høy spenning!
 Den svingete antall omdreininger av wire
 SEW-125 205-12mm
 SEW-250 205-12mm
 3600 SEW-2015-025 mm
Neonlys med hendene

 Tegning utforming
 Samlingen tar svært liten tid, ikke noe komplisert, fra en transe kan kobles til to lamper. Hva kan jeg si? MADE IN RUSSLAND.
Neonlys med hendene

 Så det ser ut nedenfra. Jeg husker at lengden på rørene ansatt i mine utforming 57 cm, er det to ganger kortere enn de lamper laget for å etablere under innleggene, men mer lysstyrke enn de fleste av pærene. Hvem har lyst, kan du slange 120 cm for å få plass til to lamper.
 Belysning vil være mer ensartet, men strøm)))) Heavy-duty belysning av bunnen dersom jeg liker det som et eksperiment satt "feed" og "nese" ved siden av lampen som sto på terskelen - alternativet for eventyrere. Jeg møtte en bil som var utstyrt med to sett med lamper StreetGlow samme farge, og så fikk jeg en lysstyrke og en halv ganger mer
Neonlys med hendene

 Egentlig utfallet
 Lysstyrke er svært høy, gløden er tydelig ikke bare om natten, men i skumringen, og selv i overskyet vær. Dette bildet tatt i løpet av dagen i et rom med god belysning. Jeg tror alle synlige
Neonlys med hendene

 Hva klaring biler mindre, jo større lysstrøm. Selv om disse lampene lyser SUVer bør være i orden :) Maskinen av VAZ-2110 (12) asfalt dekket slik at selv i tåke sett for hundre meter jeg maskin like over "spot light" kom litt mindre intens, men med et større område . Vet ikke om noen har et ønske om å eksperimentere med en reflektor, men jeg tror i gjørma under det krever en annen tilnærming.
Neonlys med hendene

 Som neonlys i snøen er ikke i stand til å passere på et bilde! Komplett skandale! Spesielt på farten når snøen flyr ut fra under hjulene. Flying Saucer, jævla :)
Neonlys med hendene

 Dette er meg å eksperimentere med den posisjon lampe. Riktig installasjon betyr også mye. Bedre oppnå denne posisjonen når lampen er synlig. Avreise 10 meter fra bilen og sitte litt - hvis lampen ikke er synlig, da stillingen er valgt riktig.
Яндекс.Метрика