Slik fornyer bilenTil dags dato, fornyelse av bilen er en integrert del av bilistene. Det er derfor nyttig i det minste i generelle vendinger, tenk prosessen og vite fordeler og ulemper med dette juridisk avtale. Hvordan gjennomføre en omregistrering og trenger å holde det i arv? Hvilke dokumenter er nødvendig, og som bør gi? Alt dette nedenfor.
Å begynne å forstå de underliggende årsakene til fornyelse, fordi ikke alle bilist bry juridisk niceties spørsmålet. Restrukturere bilen må være i følgende tilfeller:
eierskifte av kjøretøyet (kjøp av brukte maskiner, overføring av eierskap, arv)
kjøretøy konvertering
Arv
Mens alle prosedyrer og re-arv bilen ikke blir gjort riktig, har arving ingen rett til å avhende eiendom. Ved lov arving til å komme inn i en arv innen seks måneder, så du bør ikke utsette. I tillegg vil trafikken krever at du:
dokumentet bekrefter eierskap av kjøretøyet tidligere eier
PTS
Ytterligere fjerning prosedyre vil automatisk regnskap og registrering av bosted. Etter det, kan den juridiske eieren avhende en bil på egen hånd.
Selge eller kjøpe
Selge eller kjøpe en bil på generell fullmakt
Pros: laveste pris (både tidsmessig og materiell). Alt er gjort i løpet av 10 minutter. Den forrige eieren sammen med kjøperen gå til en notar og utarbeide en generell fullmakt for en ny bil. Denne registreringen slutter.
Cons: Eieren av kjøretøyet er innehaver. Følgelig er det helt ansvarlig for alle handlinger begått bilen hans, inkludert betaling av bøter og avgifter. Ny bileieren kan lovlig omregistrere bilen på egen hånd.
Denne metoden er den mest nerekomenduemыm for begge.
Kommisjon fornyelses biler
I dette tilfellet, et firma som fungerer som et mellomledd mellom selger og kjøper tar alle nødvendige skritt. Driks hun tilbringer overføring av eierskap fra en eier til en annen. I dette tilfellet er det lovlig og fordelene er mye større enn behandlingen av generell fullmakt.
Selgeren ønsker å selge bilen din, bør forhånd å trekke seg fra kontoen i SAI bilen hans og gi selskapet for utskifting identiteten til begge parter (og deres fremtidige eier). I tillegg er behovet PTAs med et notat om avregistrering. Etter å ha sjekket alle nødvendige dokumenter, er selve inngrepet gjenåpning. Den består av salgskontrakten, som vil være den viktigste instrument kjøp eller salg av bilen. Vanligvis, kopier av alle dokumenter som er lagret selv i bedrifter engasjert gjenåpning. Dette gir juridisk sikkerhet for begge sider.  
Bli kvitt VM yatyny støtfanger

 Noen foretrekker å bare endre støtfanger, hvis de finner noen feil eller skader. Men du kan gjøre litt blod, bruk av spesialverktøy og kjemikalier.

Bli kvitt VM yatyny støtfanger

 Trinn 1: Clay
 Å reparere støtfangeren må plukke opp limet. Det er ønskelig at din standard støtfanger og merkevare lim er kompatible. Noen foretrekker å bruke epoksylim.
 Snakk med de auto deler lagre at ting er best for din støtfanger.
 Behandlet sted bulker (eller defekt) vaskemiddel eller løsemiddel.

Bli kvitt VM yatyny støtfanger

 Trinn 2: Fordypning
 Når limet tørker, bruker sandpapir korning 80.
 Med Dremela skape en depresjon i regionen bulker.

Bli kvitt VM yatyny støtfanger

Bli kvitt VM yatyny støtfanger

 Trinn 3: reparasjon
 Bland en spesiell lim og herder. Sette ting i to lag. Bruk maskeringstape for å beskytte området mot mangelen.

Bli kvitt VM yatyny støtfanger

 Trinn 4: Behandler
 Når stoffet tørker, dra av tapen og håndtere støtfanger sandpapir.
Bli kvitt VM yatyny støtfanger

 Trinn 5: Polering
 Vi fortsetter å polere plast ved hjelp av sandpapir korning på 80 og 120 grit finish med 400.
Bli kvitt VM yatyny støtfanger

 Trinn 6: Maling
 Påfør to lag med primer. Vent til det tørker og kan bruke maling. Denne metoden støtfanger reparasjon eksperter foreslått magasinet Popular Mechanics.  
Trenger jeg å forsikre bilen på Hull?Spørsmålet om "om å forsikre en bil? "Er ikke lenger relevant. Kjøretøyet for å sikre et must, da det vil spare deg fra mange problemer i tilfelle en nødsituasjon. Men er det lønnsomt å forsikre en bil forsikring? La oss undersøke dette nærmere.
Hvis du bestemmer deg for å forsikre bilen din forsikring, bør du huske på at forsikringsselskapene ikke vil operere på et tap. Slik at de tar høyde for faktorer som direkte påvirker kostnadene ved forsikring. For eksempel, de nøye studere følgende kriterier: alder på bilen, dets merke og modell. Hvis en ny bil og sluppet en velkjent vestlige selskaper, vil kostnaden være mindre. Like viktig for forsikringsselskapet kjøreopplevelsen hvis den er liten, kan prisen på forsikringen øke med 10-30%. Ta hensyn til alder og bilister.
Dermed beregner selskapet risiko. Hvis de er store, vil det sannsynligvis ikke være i stand til å gjøre deg. Det samme gjelder tilfeller der en person med vilje skjuler den virkelige informasjonen. Ikke gi informasjon som ikke finnes, som forsikringsagenter som bærer Bilforsikring forsikring, kan forsikringssvindel oppdage og erstatning i retten.
Uriktige data for forsikring vanligvis i etterspørselen etter svindel. De senere skildre en ulykke eller tyveri å få kompensasjon. Slike saker blir raskt oppdaget og avsluttet.
Hvis du eier en gammel bil (enkelte merker og modeller), ikke forvent lav sats på forsikring. Kostnaden for reservedeler til denne bilen og dens reparasjon kan være ganske høy.
Den høye frekvensen på forsikringen er utvidet til biler som ofte kidnappet. For å redusere kostnadene for forsikring vil måtte installere anti-tyveri system (muligens mer enn én). Hvis modellen bilen mindre uhonyaemaya, i nærvær av anti-tyveri system kostnadsreduksjon CASCO forsikring kan være opp til 80%.  
Hvordan å ringe trafikkpoliti på ulykkes?
 I dag er nesten alle andre førerkort og bil. Og dette er ikke overraskende, fordi bilen har lenge vært en integrert del av våre liv. Men samtidig må vi huske at alle kjøretøy - en kilde til økt fare. Dessverre, antall trafikkulykker er fortsatt høy og hver mann bør vite hva du skal gjøre dersom en ulykke. I en slik situasjon er det viktig å oppføre seg, for å fullføre alle formaliteter for å hjelpe ofrene og vet hvordan de skal ringe trafikkpoliti på ulykkesstedet.
 Hvordan skal en person handling som ble part eller vitne en ulykke?
Hvis du er en deltaker eller et vitne til ulykken, bør du:
stoppe kjøretøyet;
sette varseltrekant (i henhold til trafikk det må gjøres for femten meter til bilen hvis du er i oppgjøret, eller tretti - landet);
vurdere situasjonen;
gi førstehjelp til ofrene, om noen, og du kan virkelig hjelpe dem;
ta noen handling i stand til å forebygge brann offerets maskin;
føre på ulykkes trafikken politi representanter;
kontakte forsikringsselskapet (telefonnummeret er i form av en forsikring, som skal være i driveren) og muligens legge til kontaktinformasjon tilgjengelige og vitner, samt antall ofre og stoppet biler (hvis du er i en ulykke);
ikke berør sted maskiner led i en ulykke, ikke flytte gjenstander som har noe forhold til ulykken.
 Hvordan å ringe trafikkpoliti på ulykkes?
Ringe politiet ansatt (en tvangsinngrepet hvis folk er ofre for ulykken og skaden overstiger 25.000 rubler) i stedet for ulykken kan gjøres fra en fasttelefon eller mobiltelefon, og telefonkiosk:
 By telefon. For faste telefoner må ringe 02 - er alle anrop til dette nummeret registrert og du vil vite sikkert at samtalen ble mottatt på. Etter samtalen operatøren som tok signalet, vil han sende en bil til åstedet, "ambulanse og trafikk politiet antrekk. Ring som mulig fra en fasttelefon, og fra hvilken som helst fasttelefon.
 Mobiltelefon - operatører Megafon, MTS. Hvis mobiloperatøren MegaFon og MTS, bør du ringe 020. I dette tilfellet, vil samtalen gå til politiet, og en annen som vil kalle rekord ulykker og sikre ankomst av alle nødetatene.
Mobiltelefon - operatør Beeline. Hvis mobiloperatøren Beeline, bør du ringe politiet ved å ringe 002.
 Mobiltelefon - Body to operatører eller SKYLINK. Hvis mobiloperatøren BODY to eller SKYLINK - ring 02.
 Nødnummer. Men hvis stedet der ulykken skjedde, er det ingen fast- og mobil kommunikasjon mangler, prøv å samle fra din mobiltelefon nødnummeret 112. Samtaler til dette nummeret er enda der signalet er nesten ingen mobiloperatør. I tillegg er et nødanrop mulig selv i tilfelle hvis kreditt ingen penger og SIM-kortet er blokkert eller fraværende i telefonen. Ring dette nummeret er helt gratis, men du kan ringe fra hvor som helst i Russland.
 Redningstjenesten. Hvis situasjonen er håpløs, mennesker skadet i ulykken, og de trenger øyeblikkelig hjelp, og noen telefoner du ringe politiet kan ikke, bør du ringe redningstjenesten 911. Dette er den eneste telefonnummeret du ta samtaler over hele landet.
 Innlegg trafikkpoliti. Hvis du trenger hjelp, kontakt på telefon med nødetatene, nødetatene og politiet er det ingen måte, kan du stoppe bilen forbi og bedt om å rapportere ulykken til nærmeste stolpe av GAI. Hvis det var ingen skader i ulykken og drivere, inkludert mindre skader på biler, for å kartlegge deres egen ulykke og kom til en gjensidig enighet om vurderingen av ulykken, kan de få seg til nærmeste trafikkpolitiposten eller politistasjonen.
Hvis du vet hvordan du skal opptre i en vanskelig situasjon, og for å registrere dine nødnumre i adresseboken på mobiltelefonen, kan du raskt kontakt med politiet, ring Traffic Police på scenen og raskt for å hjelpe ofrene i ulykken folk.  
Яндекс.Метрика