Tuning caps

 Jeg har lenge tenkt på hva du skal gjøre med caps. Ved første jeg ville ha dem limt vinyl, men for meg var dette uutholdelig, på grunn av den komplekse formen på eikene. Jeg måtte forlate denne ordningen og lakkfarger.
 Trinn 1. Det første malt i svart. Dette skjedde med meg i det nye året på en dag.
Tuning caps

Tuning caps

Tuning caps

 Trinn 2. Lag med maling har satt mer enn ett. Som driver etter den femte lag av maling.
Tuning caps

 Trinn 3. Dette etterfølges av oransje maling. Det første laget oransje maling ga ingen resultater.
Tuning caps

 Trinn 4. Jeg måtte sette ca 8 lag med maling.
Tuning caps

 Trinn 5. Nå plater til grundig tørr. Siden garasjen var ikke veldig varmt, så fremskynde tørkeprosessen, måtte tørke caps på varmeovner.
Tuning caps

 Caps ble plassert i bilen, hvor han lå i flere dager.
 Trinn 6. I det nye året fjernet jeg båndet og avis og så at de svarte lakk spor av tape. Jeg bestemte meg for å sette et par lag med svart maling, og gulvet dekket med tre lag med lakk.
 Trinn 7. Krever re-tørking. Etter tørking i en daglig garasje caps jeg brakt hjem og hengt på veggen, der de tørker i dag.
Tuning caps

 Mens jeg ikke tør sette dem på rattet, la tørke bedre.
Tuning caps
Reparasjon av Toyota
 Gjennom valg av sin nye bil, potensielle kjøpere ofte spør seg selv ganske rimelig spørsmålet: "Og hvor mye vil koste meg innholdet i denne bilen?". Derfor er det viktig å vite hva fallgruvene må innse driften Toyota i våre russiske forhold.
 Når det gjelder service Toyota, i Russland etter kjøpet av din "nye" bil service intervall på 10.000 miles hvis du bruker syntetiske smøremidler. Etter passering av flere år, mister bilen sin friskhet, spesielt når de opererer i vinter veisalt, lider ikke bare bære kroppsdeler, men også elektrisk. Men ca 5 fem år på Toyota kan passere uten problemer.
 Du bør heller ikke glemme at Toyota biler satt sammen for det nordamerikanske markedet, og kom med ferge til Russland har ofte perfekt utseende, men motorer kan lide av syntetisk olje av lav kvalitet. En ytterligere og i nærheten av forurensning eller forurensning masloprovodiv.
 Det ville være fint å bare etter en bil for å erstatte batterikapasiteten ti ganger mer, fordi de tøffe forholdene spesielt i vinter, kan være skuffende og ganske enkelt, kan du ikke starte bilen til en svært lav temperatur.
 Som for reparasjon av Toyota dessverre svært ofte må endre lysene, fordi dårlig kvalitet bensin fører raskt dem i forfall og å gjøre det du har 10-20 tusen. Km. Som for drivreimer eller air condition generator, bør de endres så langt som slitasje og overvåke deres tilstand, spesielt om vinteren, når temperaturen ikke nyhkye positivt påvirke dem. Innsprøytningssystem for forebygging bør vaskes minst hver 100 tusen. Km.
 Bestemt kostnad du føre utskifting av smøremidler. I girkassen bør skiftes hver 40 tusen. Km. Som for suspensjon, er det nødvendig å planlegge vedlikehold rundt etter kjøring av 100-120000. Km. Utfør regelmessig service - er nøkkelen til langsiktig og pålitelig drift av enkeltkomponenter og forsamlinger.  
Hvordan å trekke en bil?
 Når du kjøper en bil hoveddokumentet er en salgskontrakt eller foreløpig kontrakt for salg dersom den valgte modellen spesifikt går for din bestilling, eller er i transitt. I dette tilfellet, bør spesiell oppmerksomhet rettes mot forhåndsbetalt og vilkår for levering av bilen for å unngå forvirring på grunn av feilaktig tolker punkter i kontrakten. Lese det punktet hvor diskutert utvinning av forhånd se ut og hvordan det vil bli returnert. Fullt ut, kan delvis, eller unnlatelse av å kjøpe abonnement ikke bli returnert i det hele tatt. Les nøye, fordi som kan være forårsaket av en rekke tilfeller der forskuddsbetaling blir returnert, og begrunnelsen for avslaget, som ble indikert i forskuddsbetalingen vil ikke bli returnert til deg. Vanligvis, jo høyere mengden av betaling, jo før du må levere bilen, eller ved å øke størrelsen på bidragene - vil diskutere tilby rime rabatter.
 Levering av bilen med de lovede seks månedene kan bli til en seks måneders ventetid, og det kan skje at selv i dette tilfellet salgskontrakten forblir i kraft, og du kan ikke bryte den, og må vente. Så les, under hvilke forhold og til hvilken leveringstidspunktet kan bli utsatt. Flere ganger kontrollere at konvergerer selger og ord skrevet i kontrakten, og bare da signere.
 Også, hvis bilen er tilgjengelig, sørg for at alle spesifikasjoner og beskrivelse av bilen svarte at du har valgt. Dette organet nummer, farge, merke, modell, år, ikke for å signere kjøpekontrakten i det hele tatt den andre bilen. Sjekk også at fargene og numrene i kurv hjelp konto for bilen. Hvis verdien av kjøretøyet er uttrykt i enheter, bør det bli husket at den gjennomsnittlige valutakursen er - 15%. Dette bør også gjenspeiles i kontrakten for salg av kjøretøyet. Forresten, oftest, "avtalt" med sjefen, kan denne andelen reduseres.
 Spør en skinnende nye biler registrert i SAI kan uavhengig eller betalt i tillegg til oppkjøpet showroom - autorisere denne prosedyren ansatte som tar på seg av design, sparer deg for tid og frustrasjon - og du vil forlate med en bilforretning, allerede har på hånden med nummerskiltet og teknisk pass. Også de fleste bilforhandlere har mulighet til å forsikre en bil, selv om valget av selskaper er mye smalere enn utsiden av hytta, men hvis vilkårene for forsikringen, som selskapet du er komfortabel, det er ingen vits å lete etter et annet forsikringsselskap.  
Tuning VAZ 2109 med hendene
 VAZ 2109 - den legendariske "meisel" fortjent svært populært blant bilister i landet, er ikke i stand til å kjøpe og holde utenlandsk bil. Det var en fem-dørs kombikupé, og dynamisk glans, motstand mot våre ulike måter kapasitet til og med relativ komfort. Hans eneste feilen var at han hadde æren av å møte Volga Automobile Plant. Med andre ord, nasjonalforsamlingen maskin. Dette betyr at for alle de gode ideene til kvalitet lidd i alle noder, hodepine og hva folk kjøpte sammen med denne familien bil - var noe tilfeldig, rent lotteri. For våre ressurssterke og uløselige problemer rukastoho bilist ikke eksisterer.
 Tuning 2109 med hendene tomme skremt ja, forstår alle at det er uunnværlig. Og fortsatt smidig boltre seg i ni byer og forsteder. Fikse, forbedre og tyunynhuya, bilistene presse VAZ 2109 med alle ressursene til siste dråpe olje.

 Noen foretrekker å begrense kapital støy og hydro - isolasjon VAZ 2109. Tuning egne hender denne typen er ikke vanskelig, men krever tålmodighet, konsentrasjon og nøyaktighet. I tillegg til materialkostnader, selvfølgelig. Noen hadde ideen til å dekorere utsiden av en bil, gjør en lysere, klarere, skarpere 2109. Tuning dine egne hender er ikke altfor komplisert.
 Men de mest beryktede bilistene sannsynligvis vil øke dynamisk VAZ 2109. Tuning egne hender i dette tilfellet enheten krever kunnskap om bil, forstå prinsippene for maskinkomponenter og spesifikke ferdigheter. Hvis bare forfølge det formål å øke dynamikken, er det mulig å gjøre oppgradering eller installere sendinger mindre diameter hjul. Som et annet alternativ ville innebære en reduksjon i clearance og en dyr lav-profil dekk, er det brukt sjelden, ty til oppgradering av CPU. Hva gjør? Satt til å starte med et par av stor girutveksling. Det må tas i betraktning at en betydelig økning i PT bilen mister fart. Men gitt det lave nivået av passiv sikkerhet VAZ 2109 er ikke et stort tap. Men for 2109 tuning sine hender ut billig - kostnaden for GP - rundt 80-100 dollar.
 Du kan gå den andre veien og sette nye utstyret som definerer PT utstyr og legge til en sjetteplass. Prisen på en slik tuning er mye høyere.  
Яндекс.Метрика