På et eller annet tidspunkt, og mest sannsynlig umiddelbart etter å kjøpe bilen, hver bil eieren har tenkt på tuning bilen din, som ønsker å forbedre bilen, både på kjøreegenskaper og på utsiden. I denne artikkelen vil vi fortelle deg om prinsippene for tuning generelt, så å si, for å tilegne ny på dette emnet, og forteller om hva det er og hva det er.
 Innholdet i artikkelen:

 Tuning bil

 Tuning Smart Car

 De ytre deler av bilen

 Tuning bil chassis

 Hvor kan jeg få informasjon om tuning
Tuning egne hender
 2-DIN-mottaker, etc.
 Døren bilen kan settes inn drevet gjennom hvilke glass de er hevet og senket ved å trykke på en knapp. Sammen med makt kan være sett closers som har en rekke funksjoner, som for eksempel: åpning og lukking glass med enkelt trykk på en knapp, samt automatisk lukking eller åpne vinduer når signalering og utkobling.
 Akustikk
 Sannsynligvis lyd tuning bil kunne lage en egen enhet, som det er de favoritt tuning unge bilister. Lyd tuning innebærer installasjoner lyd, høyttalere, diskanthøyttalere, subwoofer, forsterker, etc. Etter tuning omfatter også utskifting av faste spalter og vanlige ledninger. Alt er gjort for å forbedre lydkvaliteten i bilen, men det bør bli forstått at mange bilister er for fanatisk til spørsmålet om lyd tuning ved å sette overdreven antall høyttalere, svært kraftig subwoofer, etc. Husk at den første er en bil, ikke en "musikalsk chariot" mindre maskinen er ikke en utstilling.
 Støy biler
 De fleste budsjett bilmodeller har svært dårlig kvalitet støyreduksjon, hvis det er til stede i dem. Derfor, for å redusere støy i bilen, redusere vibrasjoner og for å forbedre akustikken - du kan lage bråk. På grunn av støyreduksjon i hytta flere ganger redusert støy fra veien og motorrommet og bedre isolasjon.
Tuning egne hender

 De ytre deler av bilen
 En viktig faktor er de ytre deler av bilen, som "møte på klær."
 Tuning av lys
 I en dårlig kvalitet road lamper belysning i de fleste familiebiler, mange bileiere av Kit, produsere utskifting av konvensjonell halogenlamper xenon kvalitet belysning som er flere ganger bedre. I arter som de fleste drivere installert xenon, og ikke alle har det installert på riktig måte, på grunn av disse vil være drivere blende sjåfører går i motsatt retning, installasjon i bilen xenon lampe litt hjelp i denne situasjonen til eleven adoptyruyutsya etter blinding.
 Merk at xenon i alle fall er ikke anbefalt å sette sin egen! Hvis for noe grunn du har installert det selv, sørg for at du deretter gå til bensinstasjonen, der for en avgift du vil-Lighting.
 Tuning frontlykter
 Slik at, som nevnt ovenfor, ofte i deler skive er installert xenon. Å installere xenon krever spesiell: masker, blokkerer skyte seg selv xenon lampe. Etter ditt skjønn, kan du kjøpe en maske med såkalte engleaktige øyne (dette er en sirkulær lys i frontlysene som lyser opp når du slår på parkeringslysene på bilmerke BMW). Som for xenon lamper, anbefaler vi at du installerer den lampen, som fargetemperatur 4300-5000 Kelvin - disse lampene er mest effektive som opprettholde god kvalitet belysning selv i dårlig vær. Også xenon kan installeres og tåkelys.
 Tuning bak
 Som for baksiden, de ofte Kit LED som ser ganske bra, og dessuten, disse lysene perfekt gjenspeile størrelsen på bilen din.
 Reserve plater
 For å forbedre kjøreegenskapene på bilen blir erstattet konvensjonelle stålfelger legering. Takk til dem, er bilen ganske mye forvandlet, men mens du sikkert merke at bilen var "gå" lettere. Det er mote å installere store diameter hjul. Velge disse stasjonene er veldig viktig å velge riktig dekk for dem å danne en kollektiv hjulene ikke terlos av buen.
 Tuning speil
 Ved tuning deler og inkluderer speil. Selv speil kan helt erstatte eller tilbringe sin doobrabotku. Angå revisjon, kan du installere oppvarmede speil og installere elektronisk justering av glass i stedet for mekanisk. Hvis du ønsker mer funksjonalitet og kvalitet speil, kan du erstatte den eksisterende standard speil.
 Body Painting og erstatning støtfangere
 Hvis du bestemmer deg for å ta det på alvor tuning, selvfølgelig, trenger du å gjøre bilen din umiddelbart ble identifisert og skilles fra sine kolleger. For denne tuning fans gjør noen endringer i bilens farge, eller gjøre eventuelle tillegg, i form av graffiti, ulike tegninger, legge noen fargenyanser, etc. Vær oppmerksom på at vesentlige endringer i farge - vil kreve endringer i registreringsdokumenter for bilen. Også en integrert del av tuning av hans fans, er å erstatte fabrikk støtfangere med nye, ofte fitness, for å bedre aerodynamikk på bilen.
Tuning egne hender

 Tuning bil chassis
 En mer profesjonell og seriøs titt tuning er tuning chassis. Dette omfatter å forbedre de mekanismer og utskifting / montering av deler som er direkte relatert til bevegelsen av kjøretøyet.
 Tuning Motor
 Justering av motoren er en revisjon eller utskifting av motor bilfabrikk produksjon, for å øke sin kapasitet og effektivitet. I reserve omfatter utskifting stempler og ventiler, og mange lette noen motordeler, for å redusere tap av arbeid. Vanligvis tuning av motoren produserer eiere som har meget lang erfaring drift bilen og er vel klar over at så mye.
 Tuning bremser
 Når motoren tuning er nødvendig å reflektere på bremse tuning, inkludert installasjon av bremseklosser med høy friksjon som tåler høye temperaturer, installasjon disker større diameter og tykkere for å øke effektiviteten av bremsesystemet.
 Tuning Suspension
 Som for suspensjon, kan for sine tuning bileiere pålegge strengere (gass) støtdempere, fjærer, henge stativer etc. - For å øke stabiliteten i bilen når du kjører i høy hastighet, og når du taster den i svinger. For en mer komfortabel tur bort hvis du foretrekker en rolig tur, anbefales det å installere oljesjokk.

 Hvor kan jeg få informasjon om tuning
 For å få mer informasjon om tuning og tuning det på modellbiler bør besøke ressursen "Drive 2", hvor tusenvis av bileiere av ulike modeller av biler fra hele verden er "ombord logger", som beskriver driften av deres maskiner og i særdeleshet deres tuning.
 Også, har nesten hver bilmodell et nettsted og et forum hvor eierne av bestemte bilmerker diskutere problemer med bilen, og på hvert forum har en seksjon viet til tuning.
 I dag er det et stort antall servicesentre som produserer tuning. Så hvis du ønsker å ha natyunynhovannыy bil, men har ingen erfaring i denne saken, så kan du kontakte et av sentrene, som vil hjelpe deg å finne interessante tuning løsninger.  
 Mest bilister maskin er en del av livet, og de som bor i byene det skjer nesten det meste av dagen. Enige om å bo i bilen mye mer behagelig og morsommere når den spiller din favorittmusikk. Med musikk du ikke føler deg låst i bilen, spesielt når du går ett eller stå i en trafikkork. Musikken setter rytme og demper støy utenfra, noe som gjør kupeen til en oase. Kilden til musikk i bilen er radio, valg som vi vil fortelle deg i denne artikkelen.
 Innholdet i artikkelen:

 Tips hvordan du velger en mottaker i bilen

 Hvordan velge en bil for parametrene

 Cook kjøpe en bil
Hvordan velge en bil

 Tips hvordan du velger en mottaker i bilen
 Så du ønsker å kjøpe eller erstatte enheten i bilen. Hvor skal jeg begynne? Først av alt må du bestemme hvilke høyttalere som ønsker å ha i bilen. Hvis du er fornøyd med vanlige 4 dynamikk (som kan erstattes), må mottakeren velge for dem, men hvis du ønsker å installere bilstereo (kraftige høyttalere, subwoofer, og ekstra høyttalere) å stole på lydkvalitet, må mottakeren først mål til disse funksjonene.
 Deretter må du bestemme den nøyaktige beløpet som du kan forplikte seg til et kjøp. Hvis du er en musikkelsker, er det bedre å spare opp penger til å kjøpe en kvalitet mottaker og deretter angrer ikke feil valg. Hvis du trenger en mottaker som rett og slett det var, så kan du kjøpe en enkel båndopptaker med CD og radio, spesielt ikke zamorachivayas på dette problemet.
 Mange sjåfører i dette tilfellet, kan man spørre: er begrenset til standard akustikk eller lydanlegg installere. Igjen, vil svaret avhenge av flere faktorer, fra å tilbringe tid i bilen og hans hensikter på dine økonomiske evner, samt behovet for denne typen høyttalere. Hvis du ikke gjør det ofte og ikke mye med bil, og deretter bruke de ekstra pengene for akustikk - det gir ingen mening. Pengene er bedre investert, for eksempel hjul, lettmetallfelger kjøpe eller belysning, erstatte vanlig Lama xenon. Hvis du bor i bilen og nyte høykvalitets lyd, måten å etablere høykvalitets akustikk og definitivt verdt det.

 Hvordan velge en bil for parametrene
 Når du har bestemt hvor mye av kjøpesummen av enheten, og hvilke høyttalere du vil - skritt over det å velgeenheten. Når du velger en modell audyomahnytolы styres av følgende parametere, lå vi under.
 Størrelse
 Nesten alle mottakere unntatt produsert for å erstatte ansatte med ikke-standard landing razъomamy har standardstørrelser. I dag er det to standard type bilstereoer: 1 DIN og 2 DIN.
 Hva er forskjellen en DIN 2 DIN?
 Dette er et spørsmål spurt av nesten alle bileiere overfor valget av en bil. Forskjellen mellom en DIN DIN to hovedsakelig i størrelsen på mottakeren. Det vil si en DIN - er en vanlig mottaker typen som har sett og kjenner alle. 2 DIN - i samsvar med med 2 DIN radio kassett 1, under kan du se et bilde, som klart viser forskjellen mellom disse to typer enheter: topp - radio 1 DIN, under - 2 DIN.
Hvordan velge en bil
 Hva slags mottaker for å velge en eller to DIN DIN - bestemme basert på deres personlige preferanser og Tildeling av penger. Også oppmerksom på at ikke alle bilmodell er et spesielt sted å installere to mottakere DIN, selv om nesten alle moderne biler gir for etablering av en slik størrelse enheter.
 I 2 DIN radio spiller ledelsen mer praktisk, og i motsetning til enheter 1 DIN knapper større i størrelse. I tillegg er nye 2 DIN bil produsert med en stor berøringsskjerm som forvandler bilen inn i en hendig multimedia enhet som ikke bare kan spille av videoer og skjerm videokamera montert bak. Selvfølgelig, 2 DIN enhet, med en stor fargeskjerm, spesielt preg, ut sammenligninger med en DIN, men prisforskjellen mellom dem mer enn tre ganger.
 Spiller
 De aller fleste av enhetene inkluderer CD-spiller. CD-spilleren spiller CD-ROM: CD-R / RW. I gjennomsnitt vil en CD passe ca 100 låter i MP3-format som er nok. Dyrere modeller av mottakere, er de aller fleste 2 DIN, inkluderer DVD-spiller, han trengte mer data recorder for videoavspilling.
 Antall kanaler
 Ta hensyn til det faktum at antall kanaler har en integrert forsterker enhet. Nesten alle mottakere med 4 kanaler er universelle, som moderne biler er utstyrt med fire høyttalere, to LS-bryter på baksiden av sokkelen og på den første ved inngangsdøren.
 Hvis du planlegger å installere flere høyttalere og subwoofer innstilling, så vil dette trenger du en ekstra separat forsterker. Dette velger enhet, som vil skille utganger for subwoofer, foran, bak og flere kanaler.
 Utgangseffekt
 Et annet alternativ, som du må ta hensyn - maksimal utgangseffekt enhet. Denne parameteren angir hvilken makt du kan koble høyttalerne til mottakeren. De fleste bilstereoer har en maksimal effekt på 50 watt, noe som er nok for en god tid. Dermed standardinnstillingene for lydutgang radio: Channel 4 er 50 watt.
Hvordan velge en bil
 Utstilling
 Deretter må du ta hensyn - skjermenheten. Viser enheter kommer i tre farger: svart-hvitt, to-farge og farge. Monokrom skjerm - de billigste og enkleste type vises. Monokrom skjerm omfatter et linje og funksjonelle ikoner og etiketter. To-fargeskjerm sammenlignet med monokrom, er litt dyrere, men har en fin utseende som forbedrer oppfatningen av informasjon som vises på skjermen. Multi-skjerm - med mer enn tre farger, LCD og LCD-panelet. Den siste skjermen er satt i 2 DIN enhet, og har den beste utgang, med dem kan du se videoen. Det er også en 1 DIN enhet med en skyve skjermen - det er en praktisk løsning for de med en bil ikke mulig å sette 2 DIN radio.
 Fargetone
 Velge en enhet, ledet av det faktum at pick knappebelysning farge, blander inn med fargen på belysning av midtkonsollen, ellers vil fargen disharmoni som ikke ser veldig fint. Kassettspillere, starter med midtre segment, med et utvalg av fargetone.
 Radio
 Alle har bilradio med evnen til å motta signalet i flere band. Vi er interessert i bare to av dem: FM og VHF, som i disse to utvalgene av radiokringkastingskvalitet. Velge en modell bil som vil støtte RDS. RDS - er tekstlig informasjon som overføres sammen med radiosignalet og vises enhet. Vanligvis via RDS radio viser navn, telefonnummer, vær og trafikk, reklame og annen informasjon.
 ID3 tagger
 I CD-tekst (skjermenhet skjerm artist og sangtittel) noen mottakeren støtter ID3 tagger som inneholder MP3-filer. Disse kodene inneholde informasjon om den spilte spor vises, sanger og sangalbuminformasjon og annen informasjon som støtter konklusjonen mottaker.
 Equalizer
 For fans av reproduseres lydinnstillinger spiller har en innebygd equalizer. Det viktigste du trenger for å navigere i equalizer, er det antall band. I utgangspunktet ville fem band equalizer være tilstrekkelig. Også enkelte modeller inkluderer enheter forhåndsinnstilt equalizer som automatisk justere equalizeren når en viss type musikk.
 Tilstedeværelsen av USB-grensesnitt
 Mottaker med USB vil tillate deg å spille av innspilt på USB-Stick musikk. Dette er flott fordi du ikke trenger å stadig brenne platen. På pinnen filer raskt kopiert, og i tillegg, avhengig av lagring, kan det passe mye mer spor enn det CD-ROM. I nærvær av USB-grensesnitt mottaker, avhengig av egenskapene til modellen, kan det ha støtte fra iPod og iPhone.
 Hvordan du velger en mottaker 2 DIN
 Når du velger 2 DIN-mottaker for å fokusere på følgende funksjoner (om nødvendig): diagonal og fargeskjerm, berøringsskjerm tilstedeværelse, reproduserbar video, tilstedeværelse navigasjonssystemer GPS og GLONASS og muligheten til å koble til et ryggekamera.
 Hvis du bestemmer deg for å velge den 2 DIN mottaker, så sjekk med selgeren om det er egnet til å dekke bilen og behov for denne ekstra spesialpanel som brukes i tilfelle å dekke gapet mellom panel og opptakeren.
Hvordan velge en bil

 Cook kjøpe en bil
 Hva selskapet å kjøpe en bil
 Den mest populære og god i kvalitet opptakere er selskaper:

 Pioneer

 Sony

 Mystery

 Kenwood

 JVC

 Alpine
 Vi anbefaler å kjøpe en enhet av selskapet oppført ovenfor. Jeg er sikker på at mange av dere vil at vi skal anbefale noen spesifikke modeller av mottakere, vi faktisk gjør under.
 Pioneer MVH-1400UB
 Budsjettmodellen mottakere for biler. Montering Connector 1 DIN. Tilstedeværelsen LCD-skjerm med display 1 linje med 10 tegn. Support medietype: CD-R / RW. Formater: MP3 WMA, AAC, AudioCD. Maksimal utgangseffekt: 50W x 4 kanaler. Det er en innebygd equalizer. Spenner Radio: FM / MW / LW, støtter RDS. Foran inngangen er en USB-pinne kan kobles, samt en iPod eller iPhone.
 Pris enhet: 1700 rubler.
 Pioneer DEH-6400BT
 Modell 1 DIN mottaker premium-segmentet. Enheten omfatter en monokrom skjerm med justerbar lysstyrke og lysstyrken på skjermen. Flerfarget bakgrunnsbelysning. Støtte for media: CD-R / RW. Formater: Audio-CD, MP3 og WMA. Tilstedeværelsen av USB-utgang (støtte for tilkobling av minnepinner og iPod og iPhone). Radiospekter omfatter FM / MW / LW, det er støtte for RDS. Innebygd EQ har fem band.
 Pris enhet: 4.800 rubler.
 Mystery MDD-6220S
 En av de mest populære 2 DIN audyomahnytol som kombinerer omfattende funksjonalitet og relativt lave kostnader. Flerfarget berøringsskjerm 62 tommer, 16: 9-format. Støttede media: CD-R / RW og DVD-R / RW. Støttede formater: Audio-CD, DVD-Video, MP3 MPEG4 DivX, WMA, JPEG. Minnekort støtte: SD og MMC. Er USB-inngang for tilkobling av minnepinner. Spenner Radio: FM, VHF, NE.
 Pris enhet: 6000 rubler.  
Яндекс.Метрика