Du tok en meget ubehagelig situasjon: etter regn eller vask vann lekker inn i hytta gjennom felles frontruten eller på frontruten sprekker!? I dag ønsker vi å fortelle deg om hvordan du kan kategorisere og erstatte en bil frontruten.
 I denne artikkelen vil du lære:

 Grunner perekleyuvannya glass

 Hvordan å kategorisere eller erstatte frontruten

 Spørsmål om perekleyuvannya frontrute
 I motsetning til hva mange frykter perekleyuvaty glass, tenker at det er svært vanskelig - er det ikke nødvendig å være redd for. Eierne er stereotypier som liksom glass trenger å kutte eller til pause. Også eierne ikke ønsker raskurochyvat bilen din, for å oppleve hvordan ta tak etter perekleyuvannya glass, etc. I denne artikkelen vil vi prøve å fjerne all din frykt og myter om perekleyuvannya glass og fortelle deg hvordan prosedyren for å erstatte det, og hvordan du går frem.
Utskiftning av frontrute hendene

 Grunner perekleyuvannya glass
 Perekleyka frontruten på grunn av lekkasje
 Den mest vanlig forekomst i frontruten som er knyttet til tilstedeværelse neprokleennoho området mellom glasset og kropp. Hvis bilen er ny og under garanti, vil vi løse dette problemet harantyyschyky servicesenter. Når bilen din er ikke dekket av garantien, og begynte å lekke vann fra sømmen mellom frontruten og kroppen, i dette tilfellet er det nødvendig å løse problemet selv.
 Når flyten av limet laget er ikke alltid nødvendig å skjære glass og pereklevat det nok å finne et hull og fylle det i lim - er enklere og mer logisk enn pereklevat glass. I tilfelle at dette ikke fungerer, så har fortsatt perekleyuvaty.
 Perekleyka frontruten på grunn av skade
 Med hensyn til frontruten, som er skadet, så selvfølgelig bør det bli endret, og jo raskere du gjør - jo bedre. Det er mange måter å håndtere sprekker på frontruten, men uansett hvordan du prøver, vil sprekken vokse til de samme sprekker på frontruten - det er farlig.

 Hvordan å kategorisere eller erstatte frontruten
 Prosedyren perekleyvanyya ingen big deal. Vårt team av redaktører av bladet Vse-Sekrety.ru hjelpe deg med dette og fortelle deg hvordan du kan holde fast frontruten med hendene.
 Hva trenger jeg å skifte frontruten:

 Lim og tetningsmiddel for glass inserts;

 Metallstreng og to håndtak;

 Avfettingsmidler, primer-primer og pensel;

 Punktering;

 Sugekopper for glass;

 Fastnøkkel;

 Skrutrekker;

 Meisel;

 Hansker;

 Maskeringstape.
 Perekleyka frontruten bør gjøres i de tørre innendørs hvor bilen kan stå dag. Hvis du bestemmer deg for å skifte frontruten med hendene, så du trenger en hjelper, og helst to. En annen liten påminnelse - før perekleyuvannyam frontrute anbefaler vaske bilen, i hvert fall i frontruten. Når du har forberedt alt nødvendig - starte arbeidet.
 Etter å ha kjørt bilen i garasjen eller boks, prøv å si det slik at det var nøyaktig - er det svært viktig. Deretter begynner prosessen med forberedelse for demontering av glass. Du må først fjerne gummipakning på utsiden, som er slitt på glasset, så skru ut plast vindusviskere og beskyttelse, som er under glass for vaktmestere og listverk. Denne eksterne operasjon på perekleyuvanni ferdig ennå - gå til salongen. Inne er det første du må lukke elementene er i front, som unngår fallende gjenstander og ikke å skade eller forurense dem. Inne, er det nødvendig å fjerne kortet foran søyler, for å gjøre de fleste biler - behov for å fjerne gummipakningen, da kortet pidchiplyuyutsya skrutrekker i steder bolter er fjernet. De siste vidkruchuyutsya sol-visir, de er festet til skruer. Merk at alle ledninger og sensorer som går på frontruten, må du koble fra og fjerne. Nå glasset er klar for demontering. 
 Klart glass i prinsippet veldig enkelt, er det ikke nødvendig å splitte og kutte, du trenger bare å kjøre en streng i et lag med lim som fast til glasset, og hun kuttet lim. Å skjære glass trenger metall streng og håndtak, som kan være den første vinden som var praktisk å skjære glass. For enkelhets skyld kan du bruke en punktering, en spesiell metall nål med en tynn flat spisse enden, med et hull i midten. Foreløpig hull sette inn den ene enden av strengen, og det protykayetsya gjennom limet inne, og dermed er forfremmet til salongen.
Utskiftning av frontrute hendene
 I utgangspunktet er det to måter å starte å kutte glass. Den første måte - bare gjennomborer det klebende lag punktering og bevege seg inn i strengen. Den andre måten - kutte hjørnet av det limet som gjør strengen rundt hjørnet glass og begynne å kutte limet. Når strengen kom inn i rommet, trekke den og pakk den ene enden av håndtaket. Begynne å kutte det beste fra øverste venstre hjørne - så praktisk.
 Snitt glass er som følger: en mann med den ytre, den andre på innsiden trekke strengen i en retning. Skjære prinsippet er enkel: en mann trekker over, den andre holder en streng anstrengt tilstand, og deretter - tvert imot, for klarhet se på bildet nedenfor.
Utskiftning av frontrute hendene
 Da han nådde bunnen, på dashbordet, som vil være vert for streng, må du sette en metallplate godt, eller noe sånt, for å unngå skade på torpedo streng.
 Når du kutter frontruten, kan nøyaktig hender, men heller bruke sugekopper for å fjerne glasset og flytte den. Hvis glasset er endret, og deretter sette den til side, hvis perekleyvaetsya glass, og sett den ytre del ned, for eksempel tette store pappesker på toppen av stoffet er kastet. I et stramt glass boksene vil falle og vev (f.eks gammelt teppe eller q-tip gammel dunjakke) vil gi myk "pute".
Utskiftning av frontrute hendene
 Nå, bevæpnet med en skarp meisel, avskåret limet del av kroppen. Dette bør gjøres nøye. I dette notatet, er det nødvendig å kutte ut en del av limet, ikke helt skrape den ut av kroppen. Hvis glasset er perekleyvatsya, så er det også pent skåret bort klebelaget. Ta en støvsuger og godt propylososte hull for frontruten i ryggen. Før den neste fasen av det arbeidet som kreves for hele overflaten av hullet frontruten degrease aktivator (alkoholbasert verktøy). Som for gummipakningen frontruten, hvis det er gammelt og slitt, det skal skiftes ut hvis den nye - rengjør den spesiell for denne agenten.
 Den neste fasen av arbeidet - forberedelse til installasjon. Før man bruke lim som skal behandles som en del av legemet, noe som vil håndtere sealer, det samme gjelder for glasset. Å behandle ved hjelp av primer jord, vil det gi høy kvalitet lim vedheft til overflaten. Bokser med primer bør være grundig rystet fordi adhezyonnoe stoffet kan bosette som sediment, og toppen er tynnere. Når du har fjernet den gamle lim - gå til mållinjen av prosessen.
 For å sette lim på glassrøret skal varmes opp, som passer til det oppvarmede lim på undersiden og har en sterk og høy kvalitet trekkraft. Du kan varme røret tørketrommel eller legg den i en bolle med varmt vann - viktigst, ikke overopphetes, eller oppå lag mister formen. Mens limet er varmt slitasje gummipakningen på glasset. Et svært viktig poeng - kutt tube dispenser. For de fleste biler er underskåret høyde på 20 mm og en bredde på 5 mm, men dette gjennomsnitt, kan styres av foregående lag kan ha underskårne økning. I dette tilfelle er det bedre enn mindre, men også uten overflødig lim påfylling.
Utskiftning av frontrute hendene
 Ganske kontroversiell sak blant mestere: hva å sette lim: glass eller kroppen. Faktisk, de fleste av dem føre til at limet til frontruten, men hvis du ikke har sugekopper for glass, eller du foretrekker å sette lim på kroppen - bruk denne metoden. Ved påføring av selvklebende stripen er svært viktig å gjøre sammen, uten skjøter, bør skjøtene være bare ett sted hvor ligger hos begynnelsen på slutten. Denne felles har å være på bunnen, sentrum, med sin sjekk til limfuge var kvalitativ på dette stedet. Når limet er påført, ta glasset sakte og forsiktig plassere den i hullet, gjør det veldig forsiktig uten noen endringer. Etter å ha konkludert med glasset lett trykk på den - for godt grep, men ikke mye, så det er ikke fast tett til kroppen, vil det være mulig å klippe det tilbake og unngå ulike defekter.
Utskiftning av frontrute hendene
 Når glasset er avsluttet, på toppen av kroppen til glasset lime male flere strimler av tape så de holdt den på plass. Deretter satt på plass og fest plast beskyttelse, vindusviskere og sidelister glass, hvis noen. Kartene racks bedre ikke å bære, gjør det etter vask. Prøv ikke å smelle igjen panseret, dører og bagasjerommet, og ikke rist kjøretøyet ikke å skape vibrasjoner og ikke flytte glasset. I denne stillingen, anbefales det å la bilen om natten. En dag, fjerne tapen og gå til vasken for å kontrolleres ved liming.
Utskiftning av frontrute hendene
Utskiftning av frontrute hendene
 Noen bileiere innenfor ekstra lim søm, ville dette ikke være verre, men i utgangspunktet, hvis du er alt gjort riktig, forbindelsen vil være forseglet og lekkasje skal ikke være henholdsvis i tillegg prokleyuvaty utenfor unødvendig. Men i tilfelle lekkasje, kan du plassere en lim flyt og pålitelighet for en spasertur rundt omkretsen av sømmen på innsiden.

 Spørsmål om perekleyuvannya frontrute
 Hva lim å bruke for perekleyuvannya frontruten?
 For perekleyuvannya glass kreves spesiell parkett lim og tetningsmiddel for glass inserts bil bare for i frontruten på bilen. Clay er best å kjøpe en god auto butikker og kjøpere ikke redde. Før du kjøper lim lese beskrivelsen, instruksjon og sjekk datoene for hans liv. Side vse-sekrety.ru redaksjonen anbefaler å bruke lim selskap Liqui Moly - Liquifast 1400.
 Hvor du kan kjøpe alt du trenger for perekleyuvannya
 Kjøpe alt du trenger i auto butikker. Leire, avfettingsmidler, primer-primer og tampong kan bli funnet i reparasjonssett for innstikk frontrute - alt i én pakke. Hvis du er god i alt dette, så kjøpe separat.
 Hvordan skal limet tørke etter perekleyuvannya glass?
 For å finne svaret må du lese beskrivelsen på emballasjen lim, som du limte frontruten. De fleste produsenter tyder på at de lim tørke i ca tre timer, men det la oss si, et relativt mål.
 Ut fra praksis, bør det bemerkes at 3 timer bare limet stivner, en dag det tørker og blir mer eller mindre sterkt, men først etter 72 timer er det fullt ut krystallisert. Derfor, etter å erstatte frontruten må vente minst en dag det tørre.
 Når kan jeg flytte bilen etter perekleyuvannya glass?
 Mange eiere etter å erstatte glasset en time ønsker allerede å gå med bil. Vanligvis kan en time bare bære maskin til en annen plassering, for eksempel boksing eller butikken der kleyilosya glass - en annen boks som ligger vegg i vegg, men generelt svært uønsket bevegelse av kjøretøyet. Enhver bevegelse av bilen vil vibrasjoner på glasset, slik at du vet at når glasset kan bevege seg og holde fast i den posisjonen, for ikke å nevne det faktum at hvis din måte er bitter, avstamning, eller du går i graven. Personlig, anbefaler vi at, hvis mulig, i hvert fall ikke å bruke bilen dagen etter perekleyuvannya glass.
 Hvordan sjekke perekleyene glass?
 Selvfølgelig, når du kobler den perekleyily glass bør sjekke styrken og for lekkasjer. For å gjøre dette, klikker du på innsiden et lite glass, og deretter gå til vasken. Vaske bilen er best for profesjonell vasking, som benytter høytrykks. Helle et glass fra en flaske eller slange er ikke nok, må du nøye sjekke for dårlig sømtapet områder, er det best å takle denne høytrykksspyler. Slop glass bør være godt, ca to minutter. Sjekk om det lekker søm beste fjernet fra rack kort for å se på et øyeblikk hvor vil flyte. I tillegg sveip vev langs ytterkanten søm på innsiden for å tørke fornøyd. Hvis glasset er strømmet - kjole rack-kort og andre elementer fjernet interiør, samt elementer av elektronikk, sensorer, etc.
 Hva hvis glasset etter å ha skiftet / perekleyuvannya kom ut?
 Hvis glasset perekleyuvaly mester på stasjonen - for å løse problemet med lekkasje vil de, søke, hvor vann kan legge salongen og plasseringen. Perekleyka glass i dette tilfellet ikke er hensiktsmessig, hvis ikke få lov ekteskap på jobb (f.eks du kan ikke installere eller fjerne lekker eller vann vil strømme fra flere steder). Hvis du perekleyuvaly frontrute selv, alle sammen å gjøre, og du bestemmer deg.

 I denne videoen filmet hvordan blir erstattet glass for biler Volkswagen.  
Яндекс.Метрика