iTunes (eller som det ofte kalles den russisktalende brukere tunfisk) - et gratis program fra Apple, som er tilgjengelig for Mac og PC. Den lar deg organisere og effektivisere medieinnhold på datamaskinen gir muligheten til å vise videoklipp og lytte til musikk, og lar deg administrere apps for iPhone, iPad og iPod, inkludert deres kjøp og nedlasting fra iTunes Store.
For å gjøre kjøp av ulike applikasjoner for iPhone og iPad må du autorisere datamaskinen i iTunes. For å gjøre dette, i sin tur, må ha en konto i App Store, installert på din datamaskin og iTunes arbeider internettforbindelse.
Hvis dette er deg, så foreslår at du leser den trinnvise instruksjoner om hvordan du tar datamaskinen i iTunes.
 1.  Vi tror at du allerede har den nyeste versjonen av iTunes installert og koblet til Internett. Lansere iTunes så vil du se omtrent følger hovedvinduet.
  Å autorisere datamaskinen holder på iTunes?

  Hvis du starter iTunes, vil du se følgende skjermbilde, bare skriv ham din Apple-ID og passord som du autorisere datamaskinen.
  Å autorisere datamaskinen holder på iTunes?

  Hvis dette vinduet ikke vises, kan du gå til følgende menybanen: "Store" - "Autoriser denne maskinen." Da vil du ha en boks i forrige figur.
  Å autorisere datamaskinen holder på iTunes?

  I Apple-ID-feltet skriver du inn e-postadressen du brukte til å registrere din konto og passord for kontoen min.
  Etter inn brukernavn og passord vil være aktiv på knappen "Godkjenn" pressing og du tilbringer autorisasjon av datamaskinen.
  Det er en grense på antall samtidig autoriserte datamaskiner i iTunes, lik fem. Så å gå fra sjette datamaskin vil du trenger å gjøre deavtoryzatsyyu på hver av de fem som allerede er godkjent. I tillegg deavtoryzatsyyu nyttig for hver gang du jobber på en annen datamaskin. Hvis du overlate til den autoriserte staten, så hvem som helst kan bruke kontoen din for å fortelle betalte apps og uautorisert bruk av pengene dine.
  Å deavtoryzatsyyu datamaskinen i iTunes, gjør du følgende:
  1.  Lansere iTunes, hvis du ikke har startet.
   Gå til neste bane i menyen: "Shop" - "Deavtoryzovat denne datamaskinen."
   Å autorisere datamaskinen holder på iTunes?

   Som med autentisering vil du bli bedt om Apple-ID og passord, men bare har å gjøre deavtoryzatsyyu datamaskin.
   Introduserer Apple-ID og passord, og deretter trykke på knappen blir aktiv "Deavtoryzovat."
   Du kan deavtorizovatsya og annerledes. For å gjøre dette, gå til butikken iTunes Store og klikk på venstre museknapp på trekanten til høyre for din e-postadresse. I menyen, velg Avslutt (hvis du valgte under registreringen russisk lokalisering) eller Logg av (hvis registrert på Norsk data).
   Å autorisere datamaskinen holder på iTunes?

   Også, en gang i året er det en mulighet deavtoryzovat når alle datamaskiner som bruker på følgende måte:
   1.  Gå til iTunes Store, som ligger på venstre side av skjermen.
    Hvis du har logget inn (autentisering) til butikken ikke er oppfylt, så bærer det som er beskrevet ovenfor.
    Gå til neste bane i menyen: "Shop" - "Vis konto».
    I kontoinformasjon (Properties konto) i den øvre delen av Apple-ID Oppsummering finne følgende linje: "Computer autorisasjoner: 2 datamaskin er autorisert til å spille av innhold kjøpt med denne Apple-ID.".
    Å autorisere datamaskinen holder på iTunes?

    Den viser antallet maskiner som er autorisert på din konto. Etter det er nøkkelen Fjern autorisering Alle (deavtoryzovat alle). Ved å klikke på denne knappen deavtoryzuete alle datamaskiner som er logget på under din iTunes-konto.
    Som du kan se, ingenting komplisert å ta og deavtoryzovat datamaskinen i iTunes der.  
Hvordan synkronisere iPhone med datamaskinen?
 Synkronisering er en av de viktigste punktene som ble bygget ved hjelp av ulike enheter produsert av Apple, inkludert iPhone. Forenklet kan man si at synkroniseringen er en kopi og overføre data fra datamaskinen som programmet iTunes, den eksterne enheten typen iPhone, iPad eller iPod og tilbake. I tillegg til informasjon overføring og backup synkronisering fungerer også som administrerende kontakter, bokmerker, notater og kalendere på datamaskinen.
Som er i ferd med å synkroniseringen er en slags "justering" av informasjon på begge enheter. Hvis du har slettet et bilde, en film eller en ringetone fra iTunes på datamaskinen, synkronisere etter den relevante delen av det og også gå med iPhone.
Objekter som er berørt under synkronisering er oppført i listen nedenfor:
program;
fotografier;
lydfiler;
Høres;
notater;
kontakter;
kalender;
bøker;
bokmerker.
For bekvemmelighet og redusere tidssynkronisering er mulig å velge før de begynner separate deler og fasiliteter.
Vurdere spørsmålet om hvordan iPhone synkronisert med datamaskinen som et eksempel for å laste ned iPhone musikk mp3-format.
 1.  Koble telefonen via USB-kabelen til datamaskinen der programmet iTunes. Hvis det ikke allerede er installert på datamaskinen din, laste den ned fra det offisielle nettstedet
  apple.com
  og gjøre prosessen med installering.
  Hvis du kobler telefonen din ikke starter opp iTunes automatisk, åpne den manuelt.
  Hvordan synkronisere iPhone med datamaskinen?

  Anta at du allerede har en viss mengde musikkfiler å sende til iPhone. For å gjøre dette, åpne "Music" fra listen til venstre på toppen og klikk på "Søk Music". Alle funnet musikkfiler lastet inn i iTunes.
  Hvordan synkronisere iPhone med datamaskinen?

  Hvordan synkronisere iPhone med datamaskinen?

  Hvordan synkronisere iPhone med datamaskinen?

  I øvre høyre i iTunes-vinduet klikker du på knappen som åpner adgangskontroll tilkoblede telefonen iPhone.
  Hvordan synkronisere iPhone med datamaskinen?

  Velg "Music" i vinduet,.
  Hvordan synkronisere iPhone med datamaskinen?

  Sjekk huke alternativet "Synkroniser musikk», og klikk deretter på «Markerte spillelister, artister, album og sjangre."
  Hvordan synkronisere iPhone med datamaskinen?

  Funnet musikk bør gjenspeiles i den høyre ruten under "artister". Tick ​​en sang og klikk "Apply" for å overføre filer til iPhone.
  Ikke koble fra strømkabelen datamaskinen under overføring av data for å unngå tap av informasjon. Etter at data overførte sanger vil være tilgjengelig i "Music".
  På lignende måte er den synkroniseringen utføres for andre datatyper. Det kan bare være forskjellig i noen mindre detaljer som betyr noe kan levere en masse problemer for uerfarne brukere.
  For eksempel, hvis du allerede har generert synkronisere iPhone med en annen datamaskin, og deretter utføre prosedyren på den nye datamaskinen, slettes alle tidligere registrerte data hvis de ikke holder en spesiell måte.
  Det er også mulighet for trådløs synkronisering med et nettverk av Wi-Fi. Men det er mye tregere enn å bruke en USB-kabel.  
 Currently plater brukes til ulike formål, som sitter på Internett under lange turer i undergrunnen, og som leser bøker og ser filmer når det sitter på en kafé eller i køen. Veldig glad for at prisen har falt betydelig, om ønskelig, kan finne kvalitet modell for 6000 rubler, men det utviklet i Kina, men dette betyr ikke på noen måte påvirke kvaliteten. Også kan tabletten brukes til å jobbe når det ikke er tilgang til en datamaskin, som alle Office-programmer kommer til det uten problemer. Men før vi snakker om valg av modell, må du finne ut nøyaktig hva er det og hva som er brukt i de fleste tilfeller.
 [I] Dermed artikkelen vil bestå av følgende: [/ I]

 Hva er en tablett

 Hvordan velge en Tablet PC

 Hvordan velge en tablett i 2013

 Laptop eller tablet som skal velge?

 Hva er det fare for å velge en tablett

Hvordan velge en tablett
 5 beste gratis spill for iPad. [/ I]  
Яндекс.Метрика