Hvordan sette opp SkypeHvordan sette opp Skype - det er et interessant spørsmål for alle som ønsker å kommunisere med en person, se ham. Heldigvis finnes det alle muligheter - fremgang er ikke på plass, folk kan kommunisere ikke bare hørt, men også se hverandre. Dette var mulig takket være internett og velkjent program, kalt Skype (Skype). Å starte samtalen, må du være registrert online Skype, og deretter konfigurere selve programmet. For å lære hvordan du konfigurerer Skype, du forteller dine favoritt site nyttige tips.
Hvordan sette opp Skype for gratis
Hvordan sette opp Skype- Som nevnt, er det nødvendig å begynne å gå inn på nettstedet Skype skype.com og laste ned. Produsenten tilbyr et program for gratis, så hvis du trenger penger, er sjansen du har til svindel nettsted.
- Etter nedlasting av programmet, må du installere det på datamaskinen din.
- Etter at Skype programstart, vises et vindu som sier: "Du har ikke en pålogging? ". Hvis du klikker på dialogen, til følgende vindu som tilbyr opprette en ny konto. Opprett en konto er svært enkel: å fire feltene indikerer fullt navn, navnet på Skype, og skriv inn passordet to ganger.
- Da bør du lese reglene Skype og godtar lisensen. Også må du huske å oppgi din egen e-post, byen og landet du bor.
- Når registreringen er over, kan du gå inn i programmet ved å klikke på boksen "enter". Du kan starte kommunikasjon. Men for å kommunisere, er det nødvendig å finne samtalepartner. For å finne alle brukere må klikke på knappen "Legg til kontakt" og skriv hans fulle navn, brukernavn eller e-post. Fant brukere vil vises i venstre kolonne. Hvis du høyreklikker på et brukernavn, kan du starte en chat, ringe eller finne ut mer informasjon om brukeren.
Hvordan sette opp Skype på PC
Hvordan sette opp SkypeSå du allerede har programmet installert den på datamaskinen, men det er ikke alt. For å gjøre programmet arbeidet skikkelig, må du ha et videokamera og mikrofon. Derfor bør du kjøpe et videokamera og mikrofon, selvfølgelig, hvis den bærbare datamaskinen er ingen kamera og mikrofon. Mikrofonen kobles til en vanlig mikrofoninngang på datamaskinen og kamera - USB-inngang.
Hvordan sette opp mikrofonen
- Juster mikrofon ved å bruke operativsystemet Windows. Når du klikker på "Start" for å velge "Innstillinger".
- Da "Control Panel". Du skal se et vindu - det velger "Lyder og lydenheter."
- Deretter velger du kategorien "Språk" og trykk "Kontroller". Etter at det kontrolløren lydinstallasjon.
- Du må velge boks "Sjekk mikrofonen." Hvis mikrofonen er flyttet, er det greit.
- Hvis ikke, blir mikrofonen slått av i Windows.
- For å aktivere mikrofonen, du gå til baren "Lyder og lydenheter."
- Velg fanen "Volume", deretter "Volume" -knappen, og klikk "Avansert".
- Det er et nytt vindu, der klikker du på "Innstillinger" og velg "Properties". Det bør være en liste, vi synes det er en mikrofon, og sjekke om det er en hake foran den. Hvis ikke, deretter slått av mikrofonen og mikrofon vil ikke fungere.

Hvordan sette opp et videokamera

Hvordan sette opp SkypeÅ sette opp et videokamera, må du åpne Skype. Gå til bar "Tools", velg "Innstillinger", "Video". Her velger vi et webkamera satt foran "Aktiver Skype Video" sjekk. Deretter velger du hvem du vil automatisk vise video og ta andres. Hvis du ønsker å teste kameraet, klikk på "Test din webcam."
Hvordan sette opp Skype på en laptop
Hvordan sette opp SkypeI utgangspunktet er ikke forskjellig fra Skype-innstillinger på en PC Skype innstillingene på den bærbare datamaskinen. Så, hvor skal vi begynne?
1. Først må du gå inn på nettstedet program skype.com og laste ned programmet til din bærbare pc. Å starte nedlastingen må du klikke på "Last ned akkurat nå."
2. Etter fullføring av injeksjon, og dette skjer veldig raskt, må du installere programvaren på en bærbar datamaskin. I prinsippet ikke noe komplisert.
3.Po prosedyren er ferdig med å installere programvinduet åpner, og programmet vil be å logge inn.
4. Hvis du ikke er registrert med Skype, bør du gjøre det. For å registrere deg som Skype, følg disse manipulasjoner:
- Skriv inn ditt fornavn og etternavn
- Skriv inn ditt brukernavn i Skype
- Kom opp med og gjennomføre komplekse passord med seks sifre og bokstaver
- Skriv inn passordet på nytt
- Skriv inn din e-post
- Klikk på knappen "Jeg er enig Opprett ny konto»
5. I tilfelle innloggings ikke er opptatt, vil programmet tilby ytterligere informasjon.
6. Hvis du er interessert i, vet du at du kan finne, er å fylle den foreslåtte feltet. Etter inn alle dataene du må klikke "OK".
7.Dali program Skype innstillinger gjør tilby utstyr - mikrofon, høyttaler, kamera, og begynne å lete etter venner som allerede har registrert seg i Skype.
8.Pislya maskinvareoppsett briefing kan gå for å lære hvordan du bruker Skype. For å gjøre dette, klikk på knappen "Finn ut hvordan du kan ringe." Alternativet for informasjon om tjenester som tilbys av programmet Skype - både gratis og betalt. Du kan også åpne en konto for å bruke betalte tjenester Skype.
- Gratis Skype-tjenester - video, tale, chat (instant messaging).
- Betalte tjenester - Online rommet, oppfordrer alle typer telefoner, personnummer Skype, viderekobling, sende SMS-meldinger, talepost.
9.Dali kan sjekke utstyr, som krever konsekvent trykk på knappen "Sjekk dynamikk", "Sound Check" og "Sjekk videoen." Hvis alt er bra, bør du klikke på "Finish".
10.Zalyshylosya foreta et testanrop - du trenger bare å følge instruksjonene fra månen. Sjekker tar et minutt. Alt kan begynne å søke etter venner og kommunisere med dem.

Det er det! Nå som du vet hvordan du skal sette opp Skype. Lykke til favorittstedet nyttige tips poradumo.pp.ua.  
Hvordan å gjenopprette kurven på skrivebordet i Windows 7 Vista, XP?
 Noen ganger hender det at en kurv av slettede dokumenter får seg kurv, som tilfeldigvis fjernet eller brukerne selv, eller gjør noen av de installerte programmer. I uerfarne databrukere umiddelbart får følelsen av mild panikk i forbindelse med forsvinningen av kjent gjenstand bordet og tenkte at nå datamaskinen ingenting vil bli slettet. Faktisk er det absolutt ikke tilfelle med den begrunnelse at snarveien på skrivebordet er fjernet bare kurv, og programmet er implementert og dens evne til å slette mapper og dokumenter fortsette å fungere som normalt.
 Hvordan å gjenopprette kurven på skrivebordet
I slike situasjoner, den første utgaven av den klassiske "Hvem er skyldig? "Vanligvis få mennesker bryr seg om. Mye mer relevant det er den andre delen - "hva du skal gjøre? "I denne sammenheng innebærer å undersøke hvordan å gjenopprette papirkurven snarvei på skrivebordet?
Avhengig av typen av operasjonssystem, kan dette problemet løses Trekk måter.
 Windows 7 Windows Vista
Disse opererer snarvei cart gjenopprette er veldig enkelt og det krever følgende trinn.
 1.  Klikk høyre museknapp hvor som helst på skrivebordet og velg menypunktet "Tilpass".
  Hvordan å gjenopprette kurven på skrivebordet i Windows 7 Vista, XP?

  I innstillings tilpassing i sin venstre side, gå til "Endre skrivebordsikoner".
  Hvordan å gjenopprette kurven på skrivebordet i Windows 7 Vista, XP?

  Åpner parameterinnstillingene skrivebordsikoner. Det Marker punktet "Handlekurv" og deretter "Apply" for at endringene skal tre i kraft og "OK" for å lukke vinduet.
  Hvordan å gjenopprette kurven på skrivebordet i Windows 7 Vista, XP?

  Etter disse handlingene papirkurvikonet skal vises på skrivebordet.
   Windows XP
  Å gjenopprette papirkurven snarvei til dette operativsystemet, må du gjøre noen endringer i registret. For å spare deg fra disse vanskelighetene, har vi utarbeidet en spesiell fil som vil gjøre alt arbeidet for deg selv. I dette tilfellet, må du gjøre følgende.
  1.  Last ned filen arkivet til datamaskinen og pakke den ut.
   Kjøre den ved å dobbeltklikk og godkjenne anmodningen om endringer i registeret i Windows XP.
   Klikk på skrivebordet F5-knappen for å oppdatere sin titt og se restaurerte snarvei på skrivebordet papirkurven uten å starte datamaskinen.
   Hvis disse metodene ikke hjelper, kan du prøve å gjøre operativsystemet tilbakeføring til en tidligere dato forsvinning kurver fra skrivebordet. Denne nyttige funksjonen lar operativsystemer for å eliminere mange av de problemer og feil, inkludert restaurering av kurven på skrivebordet.  
Яндекс.Метрика