Elsker å spille inn og laste opp videoklipp fra internett? Så du er kjent problem av store mengder videoklipp. Hvis du raskt vil kaste en video fra ett selskap til et annet, eller send e-post, må du endre sin vekt. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan du kan redusere størrelsen på video uten å miste kvalitet.
Du trenger VydeoMASTER hendig video converter som lar deg jobbe med videoformater. Programmet er utstyrt med et helt sett av nyttige funksjoner: konvertere videoer, nedlasting av videodeling, skjæring og bli med fragmenter, overlay effekter og mer.
 Støtte populære utvidelser
"VydeoMASTER" støtter alle kjente filtyper, redaktør du kan laste ned en video fra datamaskinen. Dette kan være en opptaksformatet AVI, WMV, MPEG, VOB, SWF, MKV, 3GP, FLV. Verktøyet oppdager videokameraer og bærbare enheter. Programmet grensesnittet er helt Russified og vil ikke føre til problemer i utviklingen. Med enkle navigerings handlinger lett du forstår hvordan du skal bruke disse eller andre funksjoner. I så fall vil du ikke forstå noe, se i den elektroniske manualen eller kontakt teknisk support.
Hvordan du kan redusere bildestørrelsen uten tap av kvalitet?

 Hurtig Rediger klipp
Før jeg forteller deg hvordan du kan redusere størrelsen på video ved hjelp av dette verktøyet, kan du vurdere å redigere modulen. Vi har allerede nevnt at "VydeoMASTER" lar deg trimme unødvendige fragmenter klipp. For å gjøre dette, bare gå til den delen trimming og beskjæring omorganisere spesielle markører på et bestemt tidspunkt. Hvis du ønsker å kombinere en rekke filer, må du laste dem inn i editoren, og deretter starte bonding.
Redigere videoklipp gir også for ileggelse av ulike effekter. Blant dem finner du gamle filmer, Pixelate, fargestøy, avatar, gravering og mange andre. Å bruke én eller flere effekter trenger bare å sette "tick" foran navnet. I tillegg til alt dette, har verktøyet filtre beskjære, legge til tekst, kan du trekke ut lydspor fra video og gjøre forbedringer i bildekvalitet.
Hvordan du kan redusere bildestørrelsen uten tap av kvalitet?

 Konvertere videofiler
La oss nå se hvordan du kan redusere størrelsen på video i "VydeoMASTER." Converter hjelper deg med å konvertere uten tap av kvalitet som noen videoer og hele mapper med filer. Full liste tilgjengelig for å konvertere utvidelser kan finnes i menyen "Konverter til å formatere". Hvis din video VOB format eller MPEG, kan du konvertere den til en mindre klumpete, som AVI eller WMV.
Konfigurere bestemte parametere kan konvertere ved å klikke på "Innstillinger". I denne menyen kan du sette ned den type codec, bithastighet, bildefrekvens, etc. For å lagre innstillingene for alle disse klippene, velg "Bruk på alle".
Når du bestemmer deg på formatet og parametere, kjøre videokonvertering. En video filen skal lagres i standard eller på ditt favorittsted.
Hvordan du kan redusere bildestørrelsen uten tap av kvalitet?

Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du kan redusere størrelsen på video i "VydeoMASTER." Installere programvaren på PC-en din, slik at du kan få fullt utbytte av alle funksjonene.  
 våre liv Telefonen spiller en svært viktig rolle, så fra tid til annen, vi endrer det til en mer moderne, som er mer i samsvar med eksisterende standarder og våre krav. Nylig, på alles lepper er noe slikt som en "smarttelefon", hvis vi forstår det, men poenget til de åpen ulike parter ikke kan. Så i dag teamet weblog Vse-Sekrety.ru bestemte seg for å svare på dette spørsmålet, og fortelle deg hva deres forskjeller.
Hva skiller smarttelefonen?

 16 fakta og forskjeller smarttelefonen

 Smartphone - en smalere definisjon som inkluderer begrepet telefon. Det smarttelefon refererer til en type telefon.

 Snakker figurativt, denne smarttelefonen, som er innebygd i en datamaskin.

 Smarttelefonen har ytre trekk. Personene det er en myte at alle touch-telefoner - smartphones. Nei, det er ikke! Touch-telefon kan ikke gjelde for grupper av smartphones. Utenfor bestemme smarttelefon eller ikke, kan ikke, med mindre du kjenner selskapet og modellnummer.

 Til enhver smarttelefon mobile operativsystem installert: Symbian, Android, iOS, Windows Phone og andre.

 Under smartphones på populære plattformer (Android og iOS) produsert alle de store programmene. Du har sikkert møtt på nettstedene selv eller på TV-reklame som et bestemt prosjekt har skapt programmet som er tilgjengelig for Android OS og / eller iOS.

 Alle på de samme smarttelefoner som kjører Android eller iOS mobil er supermarkeder (Google Play eller App Store). De er et nettsted eller program der du kan laste ned tusenvis av spill og programmer for smarttelefonen gratis, uten registrering, etc. Dette er den offisielle kilden, slik at alle programmer er moderert, noe som betyr at ingen virus eller andre problemer.

 Spill for Smartphones alltid bedre - detalyzyrovanye, mer interessant og mer ligner på data kolleger. Det faktum at en vanlig telefon støtter java-only programmer, men de har mange begrensninger. For eksempel, mobil java-spill "veier" ikke mer enn noen få megabyte (1 til 5), og spillet for smarttelefonen kan være opptil 2000 megabyte. Vi tror svaret er klart hvor mye bedre vil det app for smarttelefonen.

 Apps (programmer) operativsystemer har flere funksjoner (surfe på Internett, tilgang til en GPS-navigator, andre programmer, etc.) som naturligvis en fordel for utviklere. Fordi telefonen applikasjoner vil veldig enkelt, men de fleste programmer for smarttelefoner vil ikke engang ha analoger til mobiltelefoner. For eksempel en smarttelefon, en ling, notatbøker, dagbøker, kontor og grafikk redaktører, klienter for kommunikasjon (ICQ, QIP, skyp etc.) med full video kommunikasjonsmuligheter, filoverføring, etc.

 På telefonen kan kjøre flere programmer samtidig. For eksempel, spille et spill, deretter kaste den og se etter noe på internett, og deretter kaste nettleseren, begynne å lese en interessant bok. På dette punktet du ringer, svare deg, snakke, og alle åpne programmer, vil forbli "henger" på telefonen. Play vil være i stand til å fortsette fra det punktet hvor trykket pause i nettleseren alle åpne faner vil forbli på plass, og boken lukkes siden der lese.

 99% dyre telefoner - er smart. I 1% inkluderer modeller som forklarer deres verdi gems som sprengte i hele kroppen og den materielle kroppen er laget av dyre materialer.

 I vedheng til forrige avsnitt sier at smarttelefonen kan kjøpes til en fornuftig og rimelig pris ($ 100).

 Det er selskaper som er engasjert i produksjon smartphones (vanlige telefoner under eget navn ikke gå). Et slående eksempel: Apple og sin linje av smarttelefoner iPhone.

 Smartphones tillate deg å overføre filer på teknologien Bluetooth, og Android og Symbian gjør overføre noen filformater, uansett det er i stand til å lese / forstå eller ikke.

 Siden smarttelefonen er egentlig en mobil datamaskin, alle programmer og spill krever installasjon, men det tar ikke mye tid, og det er ikke mange spørsmål, spesielt under den første installasjonen.

 Smartphones lave prisklasser er i stand til å bremse ned på grunn av mangel på minne og prosessorkraft.

 Styresystemet for en smarttelefon er litt forskjellig fra en vanlig telefon, så mange brukere kan det være vanskelig å bruke. I tillegg kan det oppstå vanskeligheter under overgangen fra en smarttelefon plattform til en annen. For eksempel, hvis du går til Android OS Windows Phone.

Hva skiller smarttelefonen?
 Nå vet du det åpenbare kjennetegn mellom telefonen og en smarttelefon, slik at du kan konkludere med at det er bedre - en smarttelefon eller en vanlig telefon.  
Hvordan velge en tablett?I dag er markedet for digital teknologi er bokstavelig talt flommer over av ulike høyteknologiske gadgets, inkludert palm hører selvsagt tabletten. Hvordan velge en tablett for å finne muligheten for individuelle smak og behov?
Tablet PCer blir ofte kalt en tablett - en bærbar enhet som har nesten alle funksjonene til en stasjonær datamaskin, men kompakt og kan operere selvstendig i lang tid. På platene satt ikke mobil som smarttelefoner og "full" OS.
Å velge en tablett, må du først bestemme hvilke oppgaver som det skal utføre. Ja, kan tabletten for noen være en enhet til arbeid, som er alltid nyttig for noen, dyrt leketøy, og for noen, et motetilbehør. Og så prioritet når du velger en tablett fungerer eller kvaliteter eller "skråning" og et stort navn produsent.
I tabletter er mange parametere som påvirker deres valg. For eksempel, har verdien en diagonal skjerm tablett berøringskontroll typen installert OS og prosessoregenskaper, tilgjengelig minne, grensesnitt for tilkobling av forskjellige enheter batteri. Det er også viktig å ta hensyn til det materiale som laget tabletten, og den samlede vekten av enheten. Ikke minst når du velger utstyr spiller en tablett.
Velg størrelsen på skjermen og berøringskontroll type er forårsaket av personlig brukervennlighet. Skjermstørrelse i moderne plater varierer fra 7 til 10-11 inches diagonalt, og den type forvaltning de er delt inn kapasitiv og resistiv. Kapasitive skjermer kan svare på berøring av fingre, selv lett, og resistive stylus kontrollert.
Forresten, valg av de ønskede egenskaper for sin tablet skjerm du kan glemme en så viktig funksjon i oppløsning, til dags dato, varierer det fra 800x600 til 800h400 eller 2560h1600 piksler. Men selv ved lave diagonale skjermer være høy definisjon, noe som gjør tablett skjerm med mer enn en lav oppløsning modell.
Hvis du jobber med nettbrettet krever høy ytelse, velger enheten bør ta hensyn til prosessoren. Selvfølgelig trenger Tablet PC-prosessorer mindre kraftige enn stasjonære datamaskiner, men høy effekt og ikke trenger å surfe på internett, se videoer eller lytte til musikk. Derfor er "standard" bruk nok tablett prosessor klokket til 600-800 MHz. Hvis tabletten er designet for gaming eller høy kvalitet videoavspilling og 3D-grafikk, bør prosessoren være i dette tilfellet, en GHz eller høyere.
Mengden av flyktig minne og tablett meget viktig ved valg av en passende modell. I dag de mest vanlige plater med mengden RAM er 512 MB eller 1 GB. Også populær modell med 2 GB RAM. Mengden av flyktig minne moderne tablett når et gjennomsnitt på 4 til 64 GB. Dette en tablet-modeller støtter hukommelse ekspansjon gjennom minnekort, mens andre - nei.
Om installerte på tavle-PC-operativsystem valg skyldes primært bekvemmelighet og ønsket funksjonalitet. Blant de mest populære operativsystem for tabletter - Windows 7 og 8, Android 4.0 eller høyere, iOS.
Batterikapasitet tablett og tablet vekt -. Viktigste utvalgskriteriene, fordi kapasiteten på batteriet avhenger av hvor lenge du kan bruke nettbrettet uten å lade, og vekten av tabletten påvirker den enkle å bruke den i hånden, bag og t E. Det anbefales å velge plater av batterikapasitet på 2000 mAh og veide 300 til 700 m, avhengig av størrelsen.
Skisserer parametrene av tavle-PC-er nok å velge høy kvalitet arbeidsmodell. Hvis du trenger flere "gadgets" som kan trekke oppmerksomheten til tilstedeværelse i tabletten modul GPS, modul Wi-Fi, 3G-adapter, Bluetooth, HDMI-kontakt og så videre. D. Forekomsten av disse endringene utvider funksjonaliteten av tabletten, men gjør det dyrere, så du bør fokusere på estimert budsjett kjøpet.  
Яндекс.Метрика