Hvordan kalles en flash-stasjon?
 Slang ordet "pinne" er så godt etablert i livet, da enheten har blitt populært for overføring og lagring av digital informasjon. Hans hyppig bruk av språket i språket ført til at mange brukere blir svært vanskelig å huske hvordan faktisk kalles flash. Faktisk er det veldig enkelt og flash-kort er ikke noe annet enn en USB Flash-minneEller USB-flash-stasjon. USB i dette tilfellet betyr at tilkoblingen til datamaskinen ved hjelp av en av USB-port. Ord Drive indikerer at enheten brukes til å ta opp, lagre og overføre data. Og står i midten av et ord blitz innebærer at funksjonene til å lagre informasjon i enheten implementert basert halvleder-flyktig flash-minne (flashminne).
 På samme chip minne til å lagre operere programvare av ulike digitale enheter ("firmware") og blir stadig mer populært på grunn av høy hastighet lese / skrive informasjon SSD-disker.
 Fordelene med flash-enheter inkluderer deres kompakte størrelse, rolig i drift, motstandsevne mot støt og magnetiske felter, lavt strømforbruk, noe som sparer effektivitet i et bredt område av temperaturer og meget langvarig potensialet uavhengig lagring (gjennomsnittlig 5 år).
 Ulempene er begrenset antall omskrivnings sykluser informasjon om når der enheten svikter, og følsomhet for ESD og stråling.
 Til dags dato, det var et problem båndbredde dataoverføring grensesnitt, men det ble løst ved hjelp av en datamaskin port USB 3.0-spesifikasjonen som tilsvarer maksimal datahastighet opptil 5 Gb / s og USB 3.1 dataoverføring som kan være opp til 10 Gbit / s .
 En annen vanlig akronym flash, ved hjelp som du putter en stillstand selger i en databutikk, er også ordet flash-stasjonen.  
Som krysser ut tekst i Word?
 Microsoft Word tekst editor tilbyr et bredt spekter av stilistiske verktøy for innsending dokumenter. Tekst kan tildele forskjellige fonter, gjøre den fet eller kursiv, i stedet for svart for å bruke noen av de andre foreslåtte palett. Mye mindre er nødvendig for å gjøre teksten krysset ut og av denne grunn mange brukere er uvitende om denne muligheten i Word. Som krysser ut tekst i Word
 Som standard til Word 2007 og nyere ikonet skape en overkrysset teksten som vises på kontrollpanelet Skriv ut seksjon Hjem. Det er en knapp som sier  abc .
Som krysser ut tekst i Word?

 Redline tekst i dette tilfellet er gjort veldig enkelt. Marker teksten eller teksten du ønsker å trekke krysset ut og trykk på knappen.
 Hvis noen grunn knappen du ikke gjør det, så gjennomstreket tekst, følger du disse trinnene.
 1.  Velg teksten som du ønsker å søke streket.
   Seksjon Hjem hovedmenyen, finner gruppen Skriv ut og utvide sitt innhold ved å klikke på pilen nederst i høyre hjørne.
  Som krysser ut tekst i Word?

   I vinduet, sjekk boksen på linje gjennomstreking eller Dobbel gjennomstreking i gruppeinnstillinger Modifisering.
  Som krysser ut tekst i Word?

   Press Ok for å bruke innstillingene og lukke dialogboksen.
   Fjernet tekst utvalg motsatt virkning. På samme måte kan du krysse ut noen enhet av tekst, brev, ord, setning og hele avsnitt i dokumentet.  
Hvordan å lage ringetoner til iPhone 4s

Eiere av iPhone er ikke ofte spørre: hvordan gjøre individuelle ringetone? Faktisk flere alternativer. Du bestemmer hvordan den skal bruke.
 Garasje Ban
 Hvis iPhone er allerede installert programmet Garage Band, betyr det at du har en kraftig maskin for å lage dine egne ringetoner på vakt.
 Programmet du vil opprette et nytt prosjekt, og det en ny grunnleggende spor. Overføre valgt spor til spor og sjekke utdrag, som varer ikke mer enn førtiandre.
 Deretter klikker du på elementet "Repeat"Klikk deretter "Export" og "Send Ringtone to iTunes". Se i programmet iTunes er det i henhold "Lyder" vises stykke musikk.
Hvordan å lage ringetoner til iPhone 4s

 iTunes
 Hvis ingen iPhone Garage Band Du kan bruke iTunes, som alltid er der. Åpne programmet og finne ønsket spor. I pop-up menyen, velg "Informasjon". Det klikk deretter på "Innstillinger". I den digitale forstand angir begynnelsen og slutten av sporet, men at det ikke varte mer enn førti sekunder.
 Deretter klikker du på rett spor og lage en variant format AAS. Filen løslatt, kjøre i Finder, og deretter sette den på utvidelse.m4a na.m4r. Deretter flytter Fail til "ringetoner".
 iPhone RingToneMaker
 Dette programmet er forskjellig fra de vanlige andre programmer for OS X. Vi kan anta at utviklerne ikke er klar over konseptet "Style guide". Imidlertid fungerer programmet fint. Arbeid det ganske lett.
 Trenger å spore og gjøre det et lite stykke, og deretter legge til flere effekter og trykk på "Lag ringetone". Hele dette arbeidet avsluttes. RingToneMaker sende ringetone til "ringetone" i programmet iTunes. Hva de skal gjøre, kjent for alle.
Hvordan å lage ringetoner til iPhone 4s

 Ringetone Designer
 Som søker spenning og som var lei lage ringetoner ved hjelp av program for skrivebordet, velkommen til iOS-baserte applikasjoner. Et utmerket eksempel Ringetone Designer. I tillegg, er programmet gratis Lite-versjon.
 Dette Søknad kan Skjær biter av musikalske komposisjoner ønskede lengde, setter dem forskjellige effekter, og lagre resultatet i seksjon "Ringtone" iTunes,. Cons program - blinket reklame og flere blinkende forslag for å bli kvitt denne annonsen. Pros - betalte versjonen vil bringe et sett av ringetoner.Hvordan finne et telefonnummer for

Din gamle venn flyttet og forlatt stadig travle byen telefonnummer? Din favoritt jente nøye skjule sin egen adresse, og du ønsker å sjekke heller nøyaktig med en venn hun gikk igjen for å drikke te? Du ønsker å spille sin nye blonde-kjæreste, ozvuchyvshy sin egen adresse, hjem og leiligheter, samt navn og fødselsdato på alle mennesker, er registrert med den?
 Fortvil ikke. I dag er det en flott mulighet til å lære for personen på telefonen hans med bare en datamaskin med installert det på spesiell programvare.
 Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du ikke har installert på PC elektronisk versjon by telefonkatalogen eller database med mobilabonnenter, adresse søk etter mann kjent sitt hjem nummer eller mobiltelefonen vil være helt umulig. Hvis du er den stolte eier av programmet, så etter et par sekunder etter starten vil du ha den nødvendige informasjonen. Og hva med de som har dette programmet er ikke nødvendig? Det er enkelt, se etter det på internett.
Hvordan finne et telefonnummer for

 Nedlasting fra Internett
 Funnet nettverket du er fornøyd med programvaren, laste den ned til din datamaskin. Men å laste ned programmet, ikke rush til henne utpakking. Først sjekke det for ondsinnet programvare, eller mer rett og slett, virus. Du kan gjøre dette ved hjelp av antivirus. På hvilken måte? Ganske enkelt. Høyreklikk på filen før skachennom og velge rullegardinmenyen mulighet skannet for virus.
 Overbevist om at den tidligere nedlastede Installer ikke bærer noen fare for data på datamaskinen, følger du installasjonstelefonkatalogen ved å kjøre den nedlastede programmet snarvei på vanlig måte. Programmet installeres og åpnes automatisk. Som standard vil du se i det navnene på beboerne ligger i alfabetisk rekkefølge.
Hvordan finne et telefonnummer for

 Vet adresse
 For å finne adressen du er interessert mann, satt funksjonen til å sortere liste telefonnummer. Dessuten kan du finne ut adressen som følger. Åpne søkeparametre og angi riktig form kjent med deg telefonnummer. Klikk deretter på "Søk" og resultatet vil ikke gjøre deg vente! Hvis en person, uansett grunn, ikke være i denne databasen, fortvil ikke, og laste ned en annen versjon.Яндекс.Метрика