Hvordan heve TCI og PR siden?
 Øke Tematisk Citation Index og Pagerank på nettstedet ditt - dette er hva du ønsker, og hvor hver webmaster tjener utveksle lenker, men søkemotorer er ikke forutsigbar, så hvordan kan fortsatt raskt TIC og PR?
 * Hva er TIC?
 Noen premie på Yandex, utstedt fra 10 og oppover, avhengig av hvor mange nettsteder lenker til dine ressurser, hvis disse ressursene er allerede minst noen TIC, har du også en mulighet til å øke ressurs TIC. Jo mer i TIC områder kobler til deg, jo raskere du får og TIC.
 * Den TIC nyttig?
 De som fikk minst 10 av TIC, kan du godt beskytte innholdet fra kopipasta gjennom tjenesten Yandex - "originaltekster" er selvfølgelig en veldig god innvirkning på SERP. En TIC økende til 20 og ovenfor kan du allerede tjene penger for normale utveksle lenker.
 Hva er PR og hvordan det nyttig?
 TIC lik Google (også noen bonus) fikk det, er det mer sannsynlig ranzhyruvatysya høyere i søkeresultatene Google. Speed ​​indeksert sidene kan også bli fremskyndet. Som du åpne veien til vellykkede salgs linker og tjene penger på denne type inntjeningsmulighetene.
 Første Tits 10 på sin hjemmeside etter at jeg fikk to av oppdateringer TIC Yandex, og en uke senere fikk PR1 ingen fe "TIC 10 for $ 100" og andre tjenester jeg ikke kjøpe, gjorde alt hendene og gratis. Hvordan gjør jeg det? Nå har vi tenkt å beskrive:
 1. Jeg publiserer på sine unike artikler, anbefaler jeg å gjøre det samme, selv om det var tilfeller når nettsteder kopipastom (ikke min, bare se, jeg jobber bare rømt) mottok TIC, men det er ganske uvanlig.
 2. For eksempel, hvis jeg fastet artikkelen "Hvordan lære å tegne" jeg umiddelbart etter publisering rozstavlyav lenker til sider med samme innhold i kommentarfeltet nedenfor på andre, mer "pot-bellied" site enn min venstre ca 5 linker til ulike 5- du kjører (de hadde TIC 10-200 og PR 1 til 4)
 3. Jeg så til at mine linker til disse nettstedene ble plassert i tag "nofollow" og "noindex", gjorde det, etter at jeg la inn en kommentar på eksterne ressurs lignende temaer, sjekket jeg siden kilden med en kommentar og så ofte forlatt meg en link har vært fri fra denne koden, som er bra.
 4. Jeg prøvde å legge inn linker til ressurser som woman.ru - de kan stå uten å registrere kommentarer fra Anchor (beskrive lenker) og link enn jeg likte TIC i denne ressursen ganske stor, generelt godt at det finnes, så lik ressurs galya.ru - sannhet må først registrere og deretter publisere kommentarer, men det er verdt det.
 Gjør dette med hver ny artikkel på nettstedet ditt, la det være minst fem koblinger til tredjepartsressurser til denne artikkelen i kommentarfeltet under lignende elementer du valgte nettsteder og søkemotorer vil ikke være i stand til å gå glipp av det. Så jeg fikk TIC 10 for tre måneder av livet nettsted, forresten kommentar begynte bare i den andre måneden, noe som betyr at det er en sjanse for ett og oppdatering Yandex TIC TIC få din første 10.
 Som jeg fikk PR1?
 Min venn (programmerer i applikasjoner for iPhone, ikke bevandret i stedet bygge og forfremmelse) som jeg ønsket å trøste meg og legge ut skjermdump av hovedsiden til nettstedet mitt Online skitch.com og pekte på små feil i utformingen av området rent som en venn, og Jeg nøler ikke med å sjekke PR av nettstedet, er han seks meg er stor. Jeg ba ham om å forlate en kommentar under skjermen på ynhlyshe som: "! VAAAUUU - samme sted site.ru" Neste dag var oppdateringen PR, og jeg så stor glede PR-edenychku i analysen av området gjennom tjenesten cy-pr. com.
 Nå vente på neste APA at å gå i bytte trastlynk eller hakke. Mye av disse systemene naslыshal kjøp / salg av koblinger. Vi vil prøve
 Lykke til!  
Hvordan å øke hastigheten på indeksering av nettstedet ditt?
 Søkemotorer varierer mye i hastighet indeksering. For eksempel, Google kan indeksere nettstedet ditt i den første dagen og Yandex i dette faktum litt tregere, andre søkemotorer, som for eksempel Mail.ru, Bing, Webalta og andre - ikke så viktig for opprykk og forfremmelse, og Yandex Google, men likevel, i det lange løp nettstedet vil være viktig.
 Så hvordan kan du øke hastigheten på å indeksere nettstedet mitt? Følg disse enkle trinnene:
 * Hvis nettstedet ditt bare kom frem i lyset:
 1. Umiddelbart før utgivelsen av den første nyheten på ditt nettsted rangering og installere meter oppmøte: Live, Rambler Top (helst legge til RSS mate henne), Top mail.ru, Yandex Metrics og openstat. Gi alle typer søkemotorer vet om utseendet på sin nye nettside, fylle ut skjemaet på linkene:

 - Http://webmaster.yandex.ru/addurl.xml
 - Http://www.google.ru/addurl/
 - Http://robot.rambler.ru/cgi-bin/addsite.cgi
 - Http://go.mail.ru/addurl
 - Http://catalog.aport.ru/rus/add/AddUrl.aspx.
 - Http://search.yahoo.com/info/submit.html
 - Http://www.bing.com/webmaster/SubmitSitePage.aspx
 - Http://web.meta.ua/? action = legge
 - Http://uaport.net/cat/register
 2. Lag en unik beskrivelse av nettstedet: Hans fagene mer detalj - hva han med noen av de mest populære kategoriene, etc. Så er eksterne linker til nettstedet ditt i rangeringen raskt i ønsket indeks søkemotoren Yandex og Google så raskt indeksen siden har fremmet nettstedet rangeringer og vurderinger nabo søkemotorer, og selvfølgelig din link vil bli inkludert i indeksen sin.
 3. Sett en link til din ressurs for kommentarer mer utviklede nettsteder som ligner på motivet, er det tilrådelig å sette eksterne lenker til aktuelle artikler på nettstedet ditt. Bare ikke overdriv det, og ikke spam, alltid et viktig tiltak 1-2 lenke til deg fra tredjepartsressurser vil være nok ikke være lat med registrering på disse nettstedene for å generere kommentarer fra eksterne linker. Du vil merke at i nær fremtid vil det bære frukter.
 4. Sjekk også til nettstedet ditt til sosial bokmerking modul, så Yandex elsker Twitter og Google også indekserer ulike sosiale. nettverket. I dag er det et betydelig antall av dem, noe som betyr at sjansene for at du naybыstreyshuyu indeksering blir mer og samtidig øke trafikken (ikke bare mye, men likevel).
 * Hvis nettstedet ditt over et år, men indeksering er treg:
Hvordan å øke hastigheten på indeksering av nettstedet ditt?
 1. Bruk addurylkoy fra Google etter publisering unike artikler på ditt nettsted url sende det til Google indekserte denne linken dermed du eier, uten å vente på arbeidsaktiviteter, gi søkemotor for å vite om nye publikasjoner og dens url, snart vil du legge merke til hvordan siden vil bli indeksert raskere.
 2. Ikke glem også om Yandex blogger og Twitter, mer verden der ute, og snart vil indeksere sidene dine i Yandex.
 I utgangspunktet vurderte vi nesten alle ganske enkle, og gratis akselerasjon metoder for å indeksere nettstedet ditt. Det finnes også metoder for markedsføring og lønn nettsted med ytterligere akselerasjon indeksen, det vil si at alle de ovennevnte beskrevne prosessen er ganske enkel - for pengene dine, kan du prøve hvis du vil, men vi er fortsatt på den naturlige veksten av nettstedet.
 P / S og husk, hvis ditt nettsted defekt eller stjålet innhold (kopipast), de ovennevnte metoder er svært lite sannsynlig å hjelpe deg, før eller senere søkemotorene deg "zabanyat." Arbeide på høyeste nivå! Publisere bare unikt og interessant materiale på sine nettsider, og suksess vil sikkert komme til deg - det er mest grunnleggende, ifølge VseTut.
 Lykke til!  
Hvordan du oppgraderer til Windows 7 Windows 8

Overgangen fra Windows 7 til 8, kan levere ikke nok problemer, så du trenger å riktig forstå. Nedenfor vil vi vise deg hva du bør ta hensyn.
 Drivere
 Dette kan kalles kjernen. Dessverre, bare en liten del av utviklerne laget en driver for sine eksperimenter. De gamle enhetsdrivere i særlig behov.
 Så hvis du har besluttet å flytte til Vindovs 8 Besøk det offisielle nettstedet Microsoft de har en side med linker til de fleste PC-produsenter og deres komponent data for Vindovs 8.
Hvordan du oppgraderer til Windows 7 Windows 8

 Det nye Metro-grensesnittet
 Dette har lenge vært snakk på Internett. Overgangen fra "Sevens" til "Eight" på en måte, bortsett fra at eldre som studerer hvordan man skal arbeide i "Seven" ble gitt ikke lett.
 Venne seg til det nye systemet, når du arbeider, kan være 1-3 uker. Men behovet for å utvikle nye vaner og glemme alle dine favoritt-knapper "start". Denne knappen var med folk Windows en tidlig versjon og tok en spesiell plass ikke bare PC, men også i brukerminne.
 Systemkrav
 Du trenger ikke å bekymre deg spesielt. Det nye systemet er ikke så lunefull og det kan fungere på eldre datamaskiner.
Hvordan du oppgraderer til Windows 7 Windows 8

 Søknader
 Dette er kanskje den mest interessante delen. Mens i butikken er ikke mange forslag. Men i dag er det moderne applikasjoner som bare er egnet for det nye systemet.
 Skype - en ganske god app, er den eneste ulempen umulig å utvide skjermen. Det er knytte til din konto. Hvis du er logget på kontoen din, er det umulig å bli logget inn som en annen kallenavn. Det er meget viktig pluss er muligheten til å koble en Skype-konto og konto Microsoft. Dette er en svært nyttig funksjon. I tillegg er en ny ringetone.
 Yandex Disk / Maps - Denne platen er lik grensesnittet SkayDrayv.
 Post @ mail.ru - Se etter en ny offisiell jobbsøknad kan nå. Bare ikke bland dette programmet med en agent som vil sannsynligvis snart.
 ICQ-klient - I forkant av resten, og har vist en formell søknad. Det er ganske praktisk og minner grensesnittet chatte i iOS.
 Melding facebook - Førsteklasses offisielle messenger. Dens viktigste og eneste funksjon - Instant messaging.
 Offentlige tjenester - Virkelig gode nyheter. Endelig har landets ledelse demonstrert formell søknad før salget. Nå uten å kaste bort for mye tid, kan du se all nødvendig informasjon.Яндекс.Метрика