Hvordan du kan gjenopprette flashdiskHvordan du kan gjenopprette flash-stasjon ønsker å vite mye. En av de mest vanlige eksterne minneinnretninger er flashkort, som vanligvis kalles flash. Flash-stasjoner - en meget praktisk medium er trolig den mest praktiske av alt for tiden eksisterende, flash-stasjoner er enkle å bruke, billig, kan flytte og kopiere informasjon på kort tid. Dessverre, ingenting varer evig - stick, som ethvert produkt, før eller senere bryter ned. For å lære hvordan du kan gjenopprette flash-stasjonen og lagre de tilgjengelige data på det, fortell dine favoritt site nyttige tips.
Hvordan å hindre brudd av pinnen.
Hvordan du kan gjenopprette flashdiskTil tross for at bruken av flash-kort er enkel, og de fleste kort - ganske pålitelig enhet, for å unngå sammenbrudd stokk, må du overholde alle vilkårene for enkel betjening. Den viktigste regelen - ikke trekk pinnen med USB-kontakten i løpet av kartet - dette kan være årsaken til driftsstans. Utdrag fra flashstasjonskontakten bare etter at datamaskinen vil stoppe sitt arbeid og varsle brukeren. I alle fall bør viktige data dupliseres ved å registrere dem i en annen flash-stasjon, disk eller datamaskin. I dette tilfellet, er det brudd av pinnen, ikke trenger å gjenoppbygge sin data - rett og slett kjøpe en ny enhet og kast gamle.
Hvordan du kan gjenopprette flashdisk fra mekaniske skader.
Mange flash-stasjoner er skjøre kropp og ikke helt pålitelig USB-kontakten. Ved utstedelse av slike produkter, produsenter prøver å lage minnepinner koster mindre. Derfor må alle brukere av slike medier ha dette i bakhodet og oppfører seg forsiktig med stokken. Men hvis du fortsatt skadet flashdisk, i de fleste tilfeller det kan repareres i form av workshops ved utskifting av skadde deler. Unntaket er de tilfeller hvor feil minne microchip eller tynne kretskort.
Hvordan å gjenopprette fra en USB flash-stasjon uleselige data.
Hvordan du kan gjenopprette flashdiskHvis blitsen kjøre eksternt intakt, men dataene leses fra det ikke er mulig, grunnen oftest logiske feil. Logisk svikt - tegn på en skadet filsystem. Filsystemet er veldig lett å skade tidlig utvinning pinne. I noen tilfelle kan ikke trekke pinnen ut av sporet uten først å deaktivere programvaren. Ellers kan datamaskinen operativsystemet ikke har tid til å gjøre de nødvendige endringer i filsystemet og data er usynlige for datamaskinene. Hvis du har en heuristisk programdata kan gjenopprettes hjemme. Hvis du ikke vet hvordan du skal bruke denne typen programvare, en USB flash-stasjon inkludere noen datamaskin butikk eller servicesenter.
Hvordan gjenopprette data hvis en datamaskin feilmelding.
Noen ganger feil pinne kan uttrykkes slik: maskinen gjenkjenner en USB flash-stasjon, men det er når du prøver å logge datafeil signaliseres. Slike problemer knyttet til arbeidet med antivirusprogramvare. Det meste av veien ut av denne situasjonen kan være innspill på flash-enheten ved hjelp av rullegardinlisten eller adresselinjen i Explorer. Når pinnen må lagre alle data i datamaskinen minnepinne og umiddelbart etterpå format. Deretter stick funksjon bør fullt igjen.
Hvordan du kan gjenopprette flashdisk hvis dataene leses feil.
Denne defekten - et direkte signal om at flash-stasjonen er allerede utdatert. Selv dyre flashdisk tåler ikke mer enn 10 tusen omskrivninger. Selvfølgelig, i dette tilfellet, pinnen kan "kurere" ved hjelp av lavnivåformatering.
Hvordan du kan gjenopprette flashdisk Transcend

Hvordan du kan gjenopprette flashdiskÅ gjenopprette TRANSCEND minnepinner kan bruke en proprietær verktøyet JetFlash 120 Recovery Tool, utviklet av Transcend spesielt for å gjenopprette data JetFlash. Også for utvinning flash-kort kan du bruke disse programmene.
Flash Doctor russisk v1.0.2 - et program utviklet for å gjenopprette ikke bare flash-kort, men harddisker. Med lav-nivå disk formatering metoden har evnen til å lage en disk image og brenne det på media.
Flash Recovery Tool 1.0 - enkelt program for å gjenopprette flash-minnekort.
EzRecover - dette programmet er i stand til å gjenopprette flash-stasjonen når datamaskinen identifiserer det som 0 MB minne, og hvis datamaskinen din er i stand til å gjenkjenne en USB flash-stasjon eller definerer det som Security tenke. Ved hjelp av programmet er enkel. Vi trenger bare å kjøre programmet, koble til en USB flash-stasjon, og deretter datamaskinen vil returnere en feilmelding for å fjerne pinnen og sett den tilbake. Etter dette manipulasjon flashdisk igjen blitt synlig. Men dataene på den allerede ikke kan overleve.
Hvordan du kan gjenopprette flashdiskHP USB Disk Storage Format Tool - programvare for enkel gjenoppretting av ulike flash-kort av deres format.
F-Recovery - et program utviklet for å gjenopprette videofiler og bilder etter formatering. Programmet kan arbeide med nesten alle typer flash-kort.
LLFsetup - evnen til å endre filsystemet flashkort. Data går ikke tapt.
UsbIDCheck - verktøy utviklet for å samle informasjon om eventuelle USB-enheter som er koblet til datamaskinen. Det er viktig for reparasjon av flash minnekort og MP3-spillere er informasjon om produsenten av enheter - programmet kan lett finne ut dette.
GetDataBack - et praktisk verktøy for å gjenopprette data på en datamaskin der det er installert, og de eksterne datamaskiner.
RecoverMyFiles - svært kraftig program som kan gjøre alt eller nesten alt. Dette programmet er i stand til å arbeide med alle, ikke engang en felles filsystem. En av fordelene med programmet er dens evne til å gjenopprette data fra harddisker, ulike flash-kort, e-post, bilder, bilder, videoer, filer fjernet fra papirkurven, filer aldri lagret. Til tross for de enorme muligheter til å bruke programmet svært enkelt.
Vi forteller deg hvordan du kan trekke pinnen. Lykke til favorittstedet nyttige tips.  
Hvordan du kobler den bærbare datamaskinen til din TVModerne teknologi gir oss stor, så hvis du kommer og fest bør komme mange venner, bekjente, slektninger, forsvinner behovet for visning av bilder og video hjem for en liten laptop. Nå kan du overføre informasjon direkte til storskjerm.

Hvilken kabel er nødvendig for å koble en bærbar PC til TV?


Nå bruker flere måter å koble til TV-en:

- Ved hjelp av S-Video. Denne metoden er ikke veldig praktisk, fordi bare overføres videosignal, men for lydoverføring bør bruke en separat lydkabel. Det kan gi høy definisjon.
Hvordan du kobler den bærbare datamaskinen til din TV

Hvordan du kobler den bærbare datamaskinen til din TV

- Med VGA. For å starte, må du kontrollere at TV er en kontakt (VGA-inngang). Sikrer visning høykvalitets video (HD) med utmerket lyd. I tilfelle at oppføringen mangler, må du kjøpe en omformer VGA signal.
Hvordan du kobler den bærbare datamaskinen til din TV

Hvordan du kobler den bærbare datamaskinen til din TV

- Med HDMI. Hvis maskinen er TV og data-porter, er det den beste måten å overføre som garanterer utmerket lyd og støtter HD-oppløsning - perfekt overføringskvalitet.
Hvordan du kobler den bærbare datamaskinen til din TV

Hvordan du kobler den bærbare datamaskinen til din TV

Koble en bærbar PC til TV via HDMI-kabel
Utlede et bilde eller en video på widescreen får vi den samme bildekvalitet som på den bærbare datamaskinen, og lyden er rik og multi.
Ta originale ledningen som fulgte med TV-en hvis det ikke har å kjøpe en spesialitet butikken.
Det neste trinnet, slå av den bærbare datamaskinen. Koble kabelen til porten på TV og i samsvar laptop.
Nå må du stille inn TVen til kanalen avgjørelse signal fra den bærbare datamaskinen hvis du har noen problemer, bruker du instruksjonene som fulgte med utstyret.
Slå på den bærbare datamaskinen ved å trykke på knappen og snart skal du se et vindu veksling.
Prøv å justere skjermoppløsningen, hvis behovet være. Ofte når koblet til en TV med en høyoppløselig bilde mann blir strukket. For enkelhets skyld, klikker du på Innstillinger med et sideforhold på 16: 9. Hvis bildet fortsatt ikke er synlig, og koble den bærbare datamaskinen og sjekke innstillingene på nytt før du kobler til den bærbare datamaskinen.
Tips:
Hvis den bærbare datamaskinen har ingen utløp HDMI, TV og moderne, så ikke bekymre deg på forhånd. Nå i butikkene kan du finne en omformer VGA til HDMI. Det er ingen innstillinger trenger ikke foreskrive nok til å koble alle kabler og se TV HDMI-signal kilden selv.
Videoer:
Яндекс.Метрика