Hvordan velge den IFI?
 Konfrontert med behovet for å kjøpe en skriver eller en skanner til ditt hjem eller kontor, folk ofte tenker på hvorvidt en fordel eller ikke å velge IFI. Faktisk betaler bare tjue-tretti prosent mer, kan du få en enhet som kan utføre ikke én, men flere funksjoner.
 Hva MFP
 La oss undersøke hva som ligger under forkortelsen av tre bokstaver. Forkortelsen "MOF" utpekt kontor multifunksjonsenheter som kan tjene som en skriver og en annen enhet.
 Dette er hva som kan erstatte MFP:

 skriveren kan du skrive ut ulike dokumenter, og i noen tilfeller enda hele bildet;

 skanner som er uunnværlig når du trenger å digitalisere en tekst eller kunstverk presenteres bare på papir;

 Fotokopiering, kan du lage kopier av papirdokumenter;

 faks, koble til en telefonlinje som du kan motta og sende fakser.

 I mer komplekse modeller annektert funksjoner faksmodem, og andre svært nyttige alternativer (Automatisk mater originaler betalingsnettverk utskrift og så videre).
Hvordan velge den IFI?

 Hva er fordelene IFI?
 Kjøp MFP i stedet for flere separate enheter gir en rekke fordeler:

 mulighet for å spare plass. Enhver størrelse hadde en multifunksjonell enhet, det tar mye mindre plass i ditt hjem eller kontor enn flere enheter, som hver utfører kun én funksjon;

 en mulighet til å spare penger. Vanligvis, kostnaden for MFP bare en fjerdedel stiger kostnaden av skriver, skanner eller kopimaskin produsenten av samme klasse;

 løsningsfrie uttak. Dessverre, i dagens kontorer, boliger og enda mer er ikke alltid nok stikkontakter å koble et tilstrekkelig stort antall ulike typer enheter. I denne forbindelse må vi bruke skjøteledninger, adaptere, nettverk overbelastning, kjempe ledningsrot. Ved i stedet for to eller tre flere maskiner som benyttes bare ett problem er mindre;

 Enkel å montere. Koble datamaskinen til en enhet for å være lettere enn flere. I tillegg er ikke alltid koble bolshho antall enheter er mulig.

 De fleste som velger å kjøpe multifunksjonsmaskinene forlate sitt arbeid positive tilbakemeldinger. Men det hender også at ytelsen til enhetene vurderes negativt. Vanligvis har dette mindre å gjøre med kvalitet apparater, som med feil tilnærming for å velge det.
 Hvordan velge MFP for hjemme eller på kontoret?
 Vi vil forstå hvordan du velger den MFP for kontoret eller hjemmebruk, for ikke å bli skuffet i å kjøpe.
 Først må du bestemme hvilken av funksjonene i enheten du verdsetter fremfor alt annet. Hva har du tenkt å gjøre mer, lage kopier, sende fakser, skrive ut dokumenter, skanne?
 Det faktum at MFP avhengig av type av dominerende mekanisme kan deles inn i tre typer:

 MFP-kopimaskiner;

 MFP faks;

 MFP-skrivere.

 Så hvis du trenger en kopimaskin, men du ikke har gitt opp på en liten bonus på muligheten for å bruke den som skriver og så det bør velge enhetene hvor den primære funksjon er funksjonen til å lage kopier av papirmedier. Dette betyr ikke at å frymeru, MFP, faks vil ikke skrive ut flere kopier. Bare prosessen er tregere og mindre praktisk.

 MFP-kopimaskiner

 IFI er ment primært for å lage kopier, pleier å ha litt større dimensjoner enn andre multifunksjonsenheter. Og alt fordi mange av dem gir mye flere alternativer, lette arbeidet til operatøren når du skal kopiere mange dokumenter. Disse inkluderer matere originaler som skiller skuffer og fullender, faltsovschyky, punchers og mer.

 MFP faks

 Disse IFI er blant de mest budsjett blant elektroniske enheter. De er preget av tilstedeværelsen av håndsett og tilgjengeligheten av full funksjonalitet iboende i enhver faksymylnomu apparat. De er ment mer for kommunikasjon og er ikke laget for å ha et stort antall dokumenter som skal skrives ut eller fjerne flere kopier.

 MFP-skrivere

 MFP-skrivere som er basert på inkjet og laserteknologi. Først av alt, er disse enhetene er utformet for å skrive ut dokumentet. Fordi de ikke har andre alternativer i form av håndsettet som en faks, eller ekstra skuffer, som kopimaskiner.
Hvordan velge den IFI?

 Laser eller blekkskriver?
 Den største fordelen med laser MFP er å skrive ut svært store mengder. Kvaliteten på utskriften er ganske høy. Tonerkassetter er brukt ikke så fort som en flytende blekk jet enheter. Også skrives med tekst trykket på en laser maskinen mer stabil.
 Inkjet MFP gir ikke en så høy kvalitet tekstdokumenter, men har en lavere kostnad, noe som er veldig viktig når du kjøper en maskin til hjemmebruk, spesielt hvis brukerne trenger en fargeskriver med print på fotopapir. Veldig praktisk for de IFI å lage kopier av trykte bilder og umiddelbart ut på fotobumahe.Takzhe kan ikke sies om meget god kvalitet på fargeutskrifter på slike enheter, i prinsippet.
 Hva om skanneren?
 Om skannere som en del av multifunksjonelle enheter bør behandles separat. De gir muligheten til å kopiere dokumenter og sende fakser. Til dags dato, de fleste finansinstitusjoner har en oppløsning på minst 600x600 dpi, noe som gjør at digitaliseringen av de fleste Office-dokumenter og bilder. Hvis du trenger mer, vi har fortsatt å kjøpe separat en god planskanner.
 Er det noen ulemper?
 Noe av skepsisen snakke om multi-enheter. Ut, hvordan kan enhet "alt i ett" fungerer bedre enn noen full enkelte enhetene. Slike bekymringer er forståelig, men ubegrunnet.
 Tenk på smarttelefoner som har god jobb med telefoner, men lar sine eiere å gå på nettet, ta bilder, spille inn videoklipp, og utføre mange andre oppgaver.
 Selvfølgelig ikke alltid MFP kan erstatte alt kontorutstyr. Det er tider når uten å kjøpe flere enheter er nødvendig. Men hvis brukeren trenger bare én funksjon, og resten kommer til å bruke det bare av og til MFP - den mest hensiktsmessige alternativet som sparer penger og plass.
Hvordan velge den IFI?

 Utvelgelseskriterier
 For å gjøre det riktige valget, bør du bestemme på følgende kriterier:

 den viktigste funksjonen som du trenger;

 hvilke andre funksjoner du har tenkt å bruke;

 laser eller inkjet enheten du trenger;

 typen skanning modul dvelende eller tablett;

 format dokumenter som du ønsker å jobbe;

 hvis du trenger muligheten til å bygge nettverk utskrift, og hvor mange mennesker vil sannsynligvis ha tilgang til enheten;

 utskriftshastighet.

 Selvfølgelig er dette bare den minste som vil bidra til å svare på spørsmålet, som velger maskinen. Noen viktige funksjoner vil være mer detaljert for noen viktig verdi er selve enheten, og alle slags forsyninger, samt bruk av ikke-originale forbruksvarer. Selv hyppigheten av service (inkludert nye patroner) kan være betydelig. I tillegg er det fornuftig å finne anmeldelser av et merkenavn som er emblazoned på pakken og på selve teknologien.
 Office-versjon eller for hjemmebruk?
 De fleste produsenter av multifunksjonsmaskiner er delt inn i to kategorier:

 hjemme;

 Office.

 Det er mer fractional gradering, for eksempel, for store, mellomstore og små arbeidsgrupper.
 Selvfølgelig, disse egenskapene er viktige, men å kjøpe et hjem MFP, ikke bør se på uttrykket "privat bruk" i undervisningen, og de bestemte beløp som innretningen er i stand til å takle for en måned eller annen periode. Disse tallene må være korrelert med den planlagte belastningen på maskinen.
 Det skjer ofte at huset har å skrive ut mer enn på kontoret, og på kontoret noen ganger egnet enhet anbefalt av produsenten for hjemmet. Antall brukere på kontoret er ikke alltid tilstrekkelig kriterium. Derfor må vi se etter hastighet, ytelse og levetid.
 Kostnaden for utskrift
 Når du planlegger å skrive ut mye, er det fornuftig å anslå omtrentlig kostnad for ett eksemplar og årlig forbruk. Gjør det ganske enkelt:

 Hvis du vil starte, bestemme månedlig utskriftsvolum er anbefalt av produsenten.

 Neste må du beregne kostnaden for ett eksemplar. For å gjøre dette, dele kostnadene per patron på månedlig volum og legge til verdien av resultatet av enheten delt på månedlig beløp per tre år.

 Deretter legger i kostnadene for MFP kopier kostnader multiplisert med den månedlige belastning og 12 måneder.

 Tallene bør sammenlignes med lignende, poschytannыmy ulike finansinstitusjoner som er egnet for deg på andre måter. Dette kan i stor grad forenkle valg.
 Bredbånd Internett har lenge vært tilgjengelig for mange mennesker og forvandlet til det samme elementet i hverdagen som TV og radio. Vanlig post til mange mennesker erstatte elektronikk, er vi interessert i nyheter begynte å lære fra internett-tjenesten var IP-TV. Under forhold med konstant vekst av data som overføres via nettverket økt betydelig rolle hastigheten og påliteligheten av tilkobling til Internett. Hvis tilkoblingen er treg eller uten din ISP vil presentere noen problemer, vil du ikke være i stand til å kommunisere med sine venner på sosiale nettverk, dele med dem de siste bildene - og videoer.
Derfor ble brukere er interessert i spørsmålet om hvordan å teste internett hastighet. I et nettverk, en rekke tjenester, ved hjelp som du kan teste hastighet og andre egenskaper ved Internett-tilkoblingen direkte fra nettleseren din, uten å installere på datamaskinen noen ekstra programvare. På disse tjenestene, og hvordan du finner dem, vil vi snakke om senere, men for nå la oss se på hva som er de viktigste egenskapene bestemmer kvaliteten på Internett-tilkoblingen og hva du kan måle.
Som du vet, på jakt etter informasjon om datamaskinen ikke bare motta informasjon, men sender den til nettverket. For eksempel, hvis du skriver i adressefeltet i nettleseren din er coca-adresse, du sende en forespørsel til nettverket for å innhente nødvendige opplysninger og hvis denne informasjonen er, får du det som et svar. Derfor indikerer tilstedeværelse av informasjon mottatt (fra Eng. Last ned) og utgående (fra Eng. Last opp).
I enkel surfing på nettet, ingen nedlastinger og zakachyvanyy store volum filer mellom forholdet mellom volumet av informasjon som sendes og mottas er ca 10: 1. Derfor er det klart at de viktigste kjennetegnene på tilkoblingshastigheten inngang og utgang. Plus, er dette en annen indikator som heter Ping (fra Eng. Ping), som også er svært viktig og er en forsinkelse fra hvilken informasjon begynner å strømme inn i datamaskinen. Hva som måles av disse indikatorene?
 Inngangs- og utgangshastighet er målt i kilobit per sekund (kbit / s) eller megabit (Mb / s) per sekund. Ikke forveksle dem med kilobyte (KB KB) og megabyte (MB, MB);
Ping måles i millisekunder (ms).
Kilobit per sekund tilsvarer 1000 bits som overføres per sekund.
Megabit pr sekund tilsvarer 1000000 bits som overføres per sekund.
For å overføre data i en kjent kilobyte og megabyte, som er målt ved størrelsen på filene du trenger og kilobyty mehabytы delt på 8 er antall bits i en byte.

Et godt eksempel for å forklare. Anta måle hastigheten på internett viser at det er en Mbit / s for innkommende og utgående trafikk. Som nevnt ovenfor 1 Mbit / s tilsvarer 1000000 bits. Oversette dem til bytes og får ca 125 000 bytes / s, noe som tilsvarer 125 kbit / s eller 0125 Mb / s. Den spiser på en gitt hastighet internett tidsbruk nedlasting, eller sende en filstørrelse på 10 MB vil være 10/0125 = 80 sekunder.
Derfor, for å måle hastigheten på Internett og også nyttig å vite hvor mange estimert tid du må laste ned en eller andre store filer. Omtrent faktum at denne beregningen gjenspeiler den ideelle forhold som er uoppnåelig i virkeligheten. De kan påvirke hvordan din ISP gjør din hastighet under eller over, og hvilken server du ned informasjonen. Det kan bli overbelastet og redusere hastigheten på returinformasjon.
Nå vurderer de tjenestene som lar deg måle hastigheten på Internett.
 http://speedtest.net
Her kan du velge en plassering på kartet, noe som vil bli gjort gauging høyhastighets Internett. Viser inngangs, utgangshastighet, størrelse og ping din IP-adresse. Inneholder koblinger til den lagrede datatilkobling som kan brukes på forum, blogger og noe annet nettsted som støtter innsetting av bilder.
Hvordan sjekke internett hastighet?

 http://internet.yandex.ru
Tjeneste fra Yandex å måle hastighet Internett-tilkobling. Definerer inngang, utgang hastighet, størrelse Ping, IP-adresse, nettleser og dens oppløsning.
Hvordan sjekke internett hastighet?

 http://2ip.ru/speed/
En annen populær tjeneste for å måle hastigheten til Internett. Definerer inngang, utgang hastighet og ping. Som Speedtest gir en kobling til den endelige rapporten over måleparametere i form av bilder.
Hvordan sjekke internett hastighet?

Hvordan sjekke internett hastighet?

Du kan også finne mange andre elektroniske tjenester, spør en søkemotor som du ville bruke nøkkel forespørsler "Speed ​​test" eller "speed test Internett-tilkobling." For å finne engelskspråklige nettsteder bør spørre så søk «speedtest» og «internet speedtest». Hvis du får flere ganger resultatene er erklært av din ISP, så ikke hastverk med å anklage ham for det. Først av alt, sørg for at du ikke kjører noen programmer som kjører i bakgrunnen og ta kanalforbindelse.
Prøv å teste internetthastigheten på flere tjenester, som det kan variere sterkt avhengig av plasseringen av serveren som forespørsler er sendt på høring. Bare da kan be din ISP til å yte tjenester i samsvar med kontraktsmessige forpliktelser.  
Яндекс.Метрика