Hva er en 3G-tablett og tabletten går online?La oss snakke om hva som er i 3G-tablett, og prøve å finne ut hvordan tablet PC går online.
Hva er en 3G-tablet

3G-nett basert på prinsippet for pakkedata via luften. Dette prinsippet innebærer partisjone informasjon (filer) i små biter. Etter overføre dem tilbake de kommer inn i en helhet på mottakeren.
3G-teknologien er en ny, tredje generasjons mobilkonto. Det kan ikke bare ringe en annen abonnent, men koble til internett i høy hastighet. Nå hastigheten på forbindelsen er 3, 6 Mbit / s (450 kbit / s). Dette er tilstrekkelig for full bruk av Internett.
Som allerede nevnt, teknologien først dukket opp i mobiltelefoner. Deretter produsenter begynte å produsere spesielle 3G-modem. Så kom de integrerte enheter - tablet-maskiner, designet primært å jobbe med internett via 3G. Fortell mer om dem.

Som tablett går online

Det finnes to måter komme på nett med Tablet PC ved hjelp av 3G:
1 buy tablett har en innebygd 3G
2 kjøpe en tablett uten å bruke denne modulen og modem

Den første metoden er enklere. Du trenger bare å kjøpe et SIM-kort fra en av mobiloperatører. Etter innsatsen SIM-kortmodul og bruke internett, betaler ham gjelde.
Det andre alternativetmye mer arbeidskrevende for tre grunner:
1 Du må kjøpe en separat modem og koble den til datamaskinen (modemet er satt inn i USB-port, en pinne).
2 Tabletten skal tilpasses til denne bestemte modem. Dette er en vanskelig operasjon, vanlige brukere kan det være svært vanskelig.
3 Selv om du gjør det riktig, du må alltid bære en ekstra enhet som modem.
Derfor, hvis det er å velge mellom, vil du være bedre å kjøpe en tablett med innebygd 3G.
Selvfølgelig, for å bruke denne teknologien må være innen rekkevidde av et nettverk. Det er ikke så enkelt. I store byer, bør du ikke ha noen problemer - operatører av de "tre store" (Kyivstar, MTS og Intertelekom) tok vare på den. Men i den ukrainske provinsen denne teknologien kommer sakte. Vær forberedt på det faktum at fjern fra byhus å komme på nett vil mislykkes.
Så, i artikkelen, vi anmeldt dagens Internett-teknologi 3G. En av de anvendelser av denne teknologien - tavle-PCer. Vi håper at vi var i stand til å fortelle deg alt om hva som er i 3G-tablett og tabletten kommer online.  
Hvordan endre passordet til klassekamerater?
 Brukere av det populære sosiale nettverk odnoklassnyky.ru ofte utsatt for hacking og tyveri av personlige sider passord. Angripere kan lære et passord med spesielle virus som infiserte datamaskiner berørt og bruker sosiale engineering teknikker. Før eller senere spørsmålet om hvordan du kan endre et passord klassekamerater kan stå foran hver bruker av dette nettstedet. Spesielt anbefalt at passordet jevne mellomrom å endre og forebyggende sikkerhetsformål.
Heldigvis endre passordet til klassekamerater ganske enkle, og det vil ikke ta deg mye tid. For å gjøre dette må du gå neste trinnene.
 1.  Gå til din personlige side på nettstedet klassekamerater ved hjelp av brukernavn og passord.
  På venstre side av kontoen din under hoved bilde, klikker du på "Mer".
  Hvordan endre passordet til klassekamerater?

  I vinduet som vises, velger du "Rediger innstillinger".
  Hvordan endre passordet til klassekamerater?

  I konfigurasjonsendringer klikk på "passord".
  Hvordan endre passordet til klassekamerater?

  Et vindu hvor passordet endring i de aktuelle feltene, oppgi gjeldende passord, det nye passordet, det nye passordet igjen og trykk på "Lagre" .Vstroennaya systemsikkerhetskontroller når du taster inn et nytt passord vil gi tips og passord styrke og om de samme passordene inn.
  Hvordan endre passordet til klassekamerater?

  Hvis alt ble gjort riktig, så pop-up vindu vil indikere at "Nytt passord frelst." Klikk "Lukk" i dette vinduet.
  Hvordan endre passordet til klassekamerater?

  Konklusjonen er at den artikkelen jeg ønsker å gi noen råd om hvordan man kan beskytte seg mot tyveri av passord.
  1.  Fra kjente virus kan beskyttes ved hjelp av noen moderne antivirus program med oppdaterte fasiliteter. Absolutt beskyttelse kan ikke garantere noe program, men de fleste av de kjente virus det vil spare deg.
   For å beskytte mot social engineering teknikker som brukes av hackere til svikaktig pumpe passord må være årvåken. Ikke fall for triks og leverer ikke passordet ditt hvis du mottar en melding som administrator sjekker brukere. Husk at ingen selvrespekt tjenesten ikke vil be om passord til sine brukere.
   Ikke lagre passord i nettleseren, spesielt hvis du bruker andres datamaskiner. Mens økten vil kjøre tredjeparts kan gå til din side utsikt og installere det på passordet ditt.
   Bruk av piratkopiert programvare - er å vandre på knivsegg. De aller fleste av denne programvaren inneholder trojanere som overvåker datamaskinene sine ofre og til enhver tid klar til å utføre kommandoer av sin skaper.
   Følgende informasjon i artikkelen er gyldig på tidspunktet for skriving. Hvis etter når du leser noe endring, deretter rapportere det i kommentarfeltet til artikkelen, og vi vil rette det opp.  
Hvordan å komme opp med et brukernavn og passord?Inntrengning av Internett i hverdagen har ført til at vi har registrert et stort antall tjenester, enten det er den samme VKontakte, Asechka, Maylyk eller Klassekamerater. Må huske alle passordene til dem? Nedenfor gir jeg nyttige tips om hvordan du velger brukernavn og passord.
Så hvordan du velger logg inn? Det beste er om det vil være ditt navn. Men du ikke eier et unikt navn, og sannsynligvis valgt brukernavn vil være opptatt. Generelt tror på innlogging som du ikke vil glemme, så mange tjenester bare gjenoppretter passord for innlogging.
Nå la oss snakke om hvordan å komme opp med et passord (for ICQ, agent, facebook, klassekamerater, etc). Har muligheten som jeg bruker meg selv - å tegne opp et passord ved første bokstavene i ordene i linjene av sanger eller dikt.
Her er hvordan du oppretter et sterkt passord:
Huske en eller flere linjer fra din favoritt dikt eller sang.
Ta den første bokstaven i hvert ord. Alternativt kan du ta den første delen.
Skriv dem ned et sted (helst på forskjellige steder) i ulike registre, men i Latin-layout (de fleste tjenester krever at du angir bare de symboler).
Embed mottatt flere brev kombinasjoner av tall (huske hvor tallene er satt inn).
Pros passord:
de er mye tryggere bare skrevet ord og spesielt noen tall;
lett å huske.
Cons:
Du kan glemme en sang eller dikt;
Du kan glemme hvor og hvem register anvendt.
Lykke til å finne opp passord og innlogginger. :)  
Hva er en patron?
 Angivelig, hver holder skriver, kopimaskin eller MFP kjent ordet "patron".
 Hva patron
 Hva ligger bak det navnet? Cartridge - er en integrert del av alle utskriftsenheten. Det er en liten enhet som har en spesiell avdeling for fargestoff.
 I utgangspunktet er alle patronene designet for kontor- og husholdningsapparater, var kledd i svart blekk, og senere med utviklingen av teknologi patroner var andre farger. For å skrive ut en rekke nyanser trenger bare noen få grunnleggende farger. Hver kassett er fylt med en farge. I noen tilfeller er flere patroner av forskjellige farger kombinert i en enkelt enhet.
Hva er en patron?


 På enheter som kjører på jet-teknologi inne i kassetten er flytende blekk. I patroner laget for laserskrivere, er fargen toner inne.
 For blekkskrivere
 Patroner for blekkskrivere er av to typer:

 fra skrivehodet;

 uten skrivehodet.

Hva er en patron?
 Ingen patron skrivehode holdt ganske enkel. Faktisk er det en vanlig plast container ventiler utstyrt med flere kameraer og overgang, innen hvilke er flytende blekk.
 På bunnen av patronen er et hull som lukkes ventilen. Gjennom dette hullet blekk inn i munnstykket skrivehodet. På toppen er et annet hull - designet for trykkutjevning.
 Blekkpatroner med skrivehode er av to typer:

 Den første typen er en lukket beholder med en liten fjær på innsiden. Veggene i hans ganske spenstig. Før skrivehodet er fin-filter.

 Den andre typen forekommer oftere. Det er Blekktanken er vanligvis fylt med absorberende materiale som ligner skum, ved siden av hodet. Nederst er skriverhodet. Som i de første varianter i patronen er et filter som hindrer støv vl blekk propper til pechatayuschemu nettstedet.

Hva er en patron?
 For laserskrivere

 I patroner til laser enheter som brukes i stedet for flytende blekk pulverlakk. De fleste av disse patronene er arrangert noe mer komplisert enn de som brukes i Inkjet-enheter.
 Patron for laserskriver tromme består av bildeoverføring, ladningsoverføring aksel, lege blad kniv og tonernyy delen, fylt med fargestoff pulver - toner.
 Faktisk er toner en blanding som ligner på fint støv. Sammensetningen av pulverpartiklene er i stand til magnetisert. Gjennom disse tonerpartikler holde seg til rett sted tromme, og deretter overført til et papirark. Noen kassetter har også en seksjon for avfallstoner. Det er de som gir en mekanisme for rengjøring pulver.
 Noen patroner er trommelen, og dermed danner en enkelt enhet med tonernyy delen.
Hva er en patron?
 Chips

 Praktisk talt alle moderne patroner utstyrt med spesielle brikker som er ansvarlig for deres arbeid, herunder presis fargegjengivelse og rettidig utskifting.
 Blant annet det er "smart" chip eliminerer muligheten for å gjennomføre påfyll patroner etter at de utløper maling.
 Men laser chips etter enheter, noen selskaper har lært ganske vellykket endre eller pereproshivat. For blekkpatroner er ikke veldig viktig, men du kan takle dem.
 Muligheter for besparelser
 Kassetter - en forbruksvare. Produsenter ikke la muligheten til å fylle bensin avfalls patroner, så de må kjøpe regelmessig. I tilfeller der skriveren ikke brukes så ofte, er det ikke et stort problem. Så snart har mye å skrive, kostnaden ved å kjøpe nye blekkpatroner er ganske betydelig. Når det gjelder billig kontorutstyr, kan kostnaden av patronene være mer enn halvparten av prisen på skriveren.
 Naturligvis er mange lykkelige eiere på utkikk etter måter å spare skriver. Det bør bemerkes at det er mange måter. For alternativer laser og inkjet enheter for å redusere utskriftskostnadene varierer.
 Hvordan spare på laserutskrift:

 Kjøp av kompatible forbruksvarer. Som merkevare kassetter er dyre, er enkleste måten å spare å kjøpe forsyninger i partiet. De koster vanligvis billigere, kvaliteten er generelt ganske bra, også. Den største ulempen er det stor sannsynlighet kjøpe defekt patron, som ikke alle bedrifter som selger forsyninger er kompatible med kvalitetskontroll avdeling. Mest originale og kompatible blekkpatroner er produsert i samme fabrikker. Men produsenter av skrivere er strengere inspeksjoner til det ferdige produktet.

 Re-dressing. Uansett hvor hardt produsenter av kontorutstyr for å beskytte mot muligheten for tanking patroner, finnes det måter å bekjempe denne beskyttelsen. Men før eller senere, iført en patronelementer, og det har fortsatt å endre en ny.

 Restaurering. Når re-fylle patroner bare demontere, rene og diagnostisert. Imidlertid kan den forringelse av visse noder patronen bli gjenopprettet eller erstattes. Du kan fylle opp tonerkassetter flere ganger. Mest utskifting og fornyelse er underlagt trommelen.

 Fylling av utvinning er best å stole på den velprøvde fast. Velg det kan være vanskelig. Ikke ille som et kriterium for å trekke oppmerksomhet til eksistensen av garantier. I gjennomsnitt gjennom bruk av reproduserte patroner kan etterfylles flere ganger redusere utgifter minst en og en halv ganger, noe som er ganske anstendig beløp.

 Hvordan spare på blekkutskrifter

 Kjøp av kompatible forbruksvarer. Som for laserskrivere, kan inkjet finne mange ikke-originale patroner. De har en liknende anordning med original, så lett å bruke. Den viktigste ulempen er ikke alltid god kvalitet blekk.

 Kjøpe gjenfyllbar patroner. Spare betydelige beløp tillate IMS. Gang kjøpte et sett med patroner som kan etterfylles, kan du fortsette å betale bare for blekk. Men for store mengder utskrifter kan være vanskelig å holde styr på blekkpatroner. Ved bestått samme punkt når du trenger å fylle, kan skriveren bli skadet.

 Installere blekksystemer. CISS gjør det mulig å utjevne ulempene forbundet med behovet refylling av blekkpatroner. Faktisk er det likevel egnet for tanking patroner som er koblet til tanken for ganske romslig blekk. Fyll systemet har mye mindre enn IMS.

Hva er en patron?

 Ved hjelp av IMS og CISS åpner enorme sparing. Det faktum at kostnaden for ett sett av originalkassetter som tilsvarer den mengde som er tilstrekkelig til å kjøpe minst en halv liter av blekk. Ressurs samme patron, det vil si dets størrelse, et gjennomsnitt på 5-20 milliliter. Beregne besparelsene i dette tilfellet er ikke vanskelig.
 Risiko
 Velge måter å redusere utskriftskostnadene, bør du vurdere det faktum at du vil miste muligheten til å bruke garantien. Men når det kommer til rimelige enheter, to eller tre ganger krever nye patroner koster sammenlignes med kostnadene ved å kjøpe nytt utstyr. Bruke samme perezapravlennыmy kassetter kan spare fra 50 (i tilfelle av laserskrivere) til 90 eller mer (i tilfelle av blekkutskrifter) prosent av midlene. Dermed kan etter seks til åtte påfyll spare nok penger til å kjøpe en ny enhet.
 Selvfølgelig, risikoen ved bruk av ikke-originale forbruksvarer også må vurderes. Det er derfor det er nødvendig å nøye nærmer utvalg av selskaper som selger kompatible patroner, avtaler dressing, restaurering og vedlikehold.
Яндекс.Метрика