Tastatur - en samler av støv, smuler og annet slikt søppel, spesielt hvis eieren liker å røyke, men likevel ikke gi opp og spise foran datamaskinen.

 Hvis den er veldig skitten, så er det helt umulig å arbeide - tastene er ikke helt natyskatysya eller sette seg fast. Det er fire effektive metoder for å rense tastaturet mot smuss, støv, aske, mat, etc.
 Metode №1
 Først må du slå av datamaskinen, og koble fra tastaturet - ikke omvendt! Unntaket er tastaturet, koblet til via USB-port.
Hvordan rengjøre et tastatur?

 Da Claudia bør slå, litt rystet, banke og blåse slik hårføner (kald luft). Dermed hele støv skulle falle.
Hvordan rengjøre et tastatur?

 Og knappene rester av smuss kan fjernes bomullspinne fuktet alkohol løsning.
Hvordan rengjøre et tastatur?

 Deretter knapper pent fjernet, renset og tørket tastaturet lett fuktig klut. Bare våt det ikke kan i alle fall! Etter at alle prosedyrer knapper satt på plass, og tastaturet er klar til bruk.
 Metode №2

 Metoden er egnet for de som sølt væske på tastaturet. Det første du trenger å umiddelbart koble fra strømledningen og koble fra tastaturet, snu og riste til all væske har lekket. Etter det bør tastaturet tørkes av med en tørr klut og snu opp ned - i denne posisjonen hun har å ligge i flere timer.
Hvordan rengjøre et tastatur?

 En alternativ metode er å tørke stuffing vatt eller hårføner.
 Metode №3
 Som med tidligere metoder, først slå av datamaskinen, koble fra tastaturet. Neste må du skru alle skruene fra tastaturet. Dette gjøres ved hjelp av en liten skrutrekker.
Hvordan rengjøre et tastatur?

 Deretter fjernes lokket og presset alt knapper som må vaskes i en bolle med varmt såpevann. Etter vann prosedyrer nøkler bør være grundig tørr og også dekke med lunkent vann og tørk.
Hvordan rengjøre et tastatur?

 Da samle alle bitene sammen, og tastaturet er klar for videre bruk.
 Metode №4
 Maskinen slår seg av, tastaturet er koblet fra. For videre prosedyre krever et papirhåndkle, en liten kniv og oppvaskmiddel. Deretter roterende blad kniv med et håndkle og tisser på bilen, deretter en kniv kan fjerne alle sprekkene i tastaturet mot støv - akkurat nok til å holde mellom dem. Som forurensning håndkle endring.  
 Datamaskin - er en viktig ting som ikke kan fungere uten mellomledd, mus og tastatur.

 Optical Mouse mus ball nesten presset ut av markedet. Hva er forskjellen mellom dem? I bunnen ball er bevegelig ball, og optisk - linse. I tillegg er den laser mus lengre, mindre forurenset, er det lettere å rengjøre. Selv ren en optisk mus er ganske lett, men ofte for lat til å gjøre det, henger det tålmodig. Men hvis musen er skitne - bør det være ren, det er et arnested for bakterier. Instruksjoner for rensing av optiske musen er veldig enkel.
 Slå av datamaskinen og koble fra musen. Selv om det antas at datamaskinen off er ikke nødvendig, bare når du pusser lukke alle programmer som kjører. Men hvis du kobler fra enheten, må datamaskinen deaktivere før.
Hvordan du rengjør en optisk mus?

 Du må nøye inspisere objektivet, som er under laserpekeren. Hvis det er synlig støv støvkorn eller rusk, kan du fjerne dem ved hjelp av en bomullspinne eller en myk klut. Bare det bør gjøres forsiktig for ikke å skade linsen.
Hvordan du rengjør en optisk mus?

 Hver mus er gummiføtter er alltid kommer rundt støv.
Hvordan du rengjør en optisk mus?

 Dette inhiberer glir støv optisk mus. Fjerne oppsamlet skitt kan også bruke en bomullspinne eller tannpirker.
 Plassen mellom knapper og andre små sprekker lett kan rengjøres med en tannpirker, skjerpet kamp eller annen skarp gjenstand, men ikke jern.
Hvordan du rengjør en optisk mus?

 Den aller bygge optiske musen til å tørke forsiktig av med en fuktig klut, ikke våt at vann ikke kommer inn - det vil ødelegge brikken og mus slutter å fungere.
Hvordan du rengjør en optisk mus?

 Etter disse prosedyrene kan være koblet til en datamaskin mus hvis rengjøring ikke hjelper, og også optisk mus fryser og bremser ned, så mest sannsynlig det brøt. Og den eneste riktige løsningen er å kjøpe en ny mus. Og beste kjøp laser mus, ikke ball, slik at sistnevnte vil være mer problemer.
 Å rengjøre denne enheten er anbefalt hver måned, men hvis du sitter ved datamaskinen ofte barnet, er det noen som spiser, drikker te, røyking, vil du trenger rengjøring raskere.  
 I vår forrige artikkel snakket vi om hvordan du rengjør støv og rusk og nå la oss snakke om hvordan å rydde opp på programnivå!
 Vi er alle møtt med problemet med hvordan å gjøre datamaskinen tregere. Grunnen mohlas være hundrevis av faktorer. I dag, derimot, anser bare én av dem - grade operativsystem junk filer og andre data. Spesielt her vil vi snakke om hvordan du rengjør OS Windows på filene.
 Ren operativsystemet Windows 7, 8 eller XP ved hjelp CCleaner !!!
Hvordan rengjøre Windows 7 8 eller XP?
 Dette programmet er svært allsidig, å bruke det, kan du:

 Tøm buffer og informasjonskapsler alle nettlesere installert på din datamaskin;

 Slette midlertidige filer og utklippstavle;

 Fjern lagring Windows (du unødvendige data);

 Clean Registry Windows;

 Fjern fra oppstartsprogrammer du ikke trenger, etc.

 Dette er ikke en fullstendig liste over funksjoner som er tilgjengelige i programmet. Funksjon i programmet er at det analyserer først, og bare da renser (om nødvendig).
Hvordan rengjøre Windows 7 8 eller XP?
 Få det beste fra den offisielle nettsiden: http://www.piriform.com/CCleaner.
 Hvis du har spørsmål - spør dem i kommentarfeltet!  
Hvordan åpne en ledetekst?
 Moderne brukermodus fra kommandolinjen kan virke svært ubehagelig som det skal ringes ukjente kommandoer, forebygge feil. Men noen operasjoner med datamaskinen enklere og mer praktisk gjennomføre med bare kommandolinjen operativsystemet. I noen tilfeller er dette den eneste måten å utføre visse handlinger på datamaskinen. For eksempel, Registerredigering i Windows-systemer raskt kjøre bare fra kommandolinjen. I kontrollpanelet for det er det ingen omtale. Derfor må kunnskap om hvordan å åpne en ledetekst være nyttig for alle brukere.
Kjør kommandolinjen på ulike måter, som også er å være forskjellige versjoner av Windows.
 Windows 7 og Windows Vista
Disse operativsystemene, åpne en ledetekst på følgende måter.
 1.  Klikk "Start" i listen, klikk på "Alle programmer", velg deretter "Standard" og kjøre dem dobbel museklikk programmet "Ledetekst".
  Hvordan åpne en ledetekst?

  Klikk "Start" -knappen som vises over søkeboksen skriver kommandolinjeSå i resultatlista, dobbeltklikk på "Ledetekst".
  Hvordan åpne en ledetekst?

  For noen handlinger på en datamaskin med Windows 7 og Windows Vista kjøres fra kommandolinjen bør en administrator. For å gjøre dette i de ovennevnte metoder trenger ikke å kjøre programmet ved å dobbeltklikke på venstre museknapp, og høyre museklikk og velge fra menyen "Kjør som administrator".
  Hvordan åpne en ledetekst?

   Windows XP
  Klikk "Start" i listen, klikk på "Kjør". I navnet til "Kjøre programmer" -boksen, skriv cmd og trykk Enter på tastaturet.
  Det er en annen måte, som er den samme i alle Windows-operativsystemer.
  1.  Trykk på hurtigtasten Win + R. Win tasten har Windows-logoen og ligger på venstre side av tastaturet mellom Ctrl og Alt.
   I kommandoene i inngangslinjetype cmd Klikk "OK" i vinduet eller trykk på Enter på tastaturet.
   Ser en ledetekst som følger.
   Arbeide med dem er et sett med relaterte kommandoer. Angi en bestemt kommando er ferdig ved å trykke Enter på tastaturet og deretter går til laginnsats og datamaskin behandlet.
   Få hjelp til grunnleggende kommandoer kan brukes ved å skrive ordet hjelpe og trykke på Enter-tasten på tastaturet.
   Hvordan åpne en ledetekst?

   Avgrense informasjon om dine teamet og dets parametre kan brukes ved å skrive HJELP [navn kommandoer].
   Hvordan åpne en ledetekst?
Яндекс.Метрика