Hvordan endrer jeg navnet på datamaskinen?
 Datamaskinnavn er dens unike identifikator på det lokale nettverket. Administratorer nettverk i bedrifter er vanligvis foreskrevet for slike navn på navn bruker, arbeider på datamaskinen data. Dette gjør det enklere å administrere LAN som administrator vet hvem som eier den datamaskinen og raskt eliminere problemer. Hjemme når kombinere datamaskiner i et lite nettverk av datamaskiner som du kan tildele noen navn. Men du trenger å vite hvordan du endrer navnet på datamaskinen.
Faktisk, dette er ingen big deal, og for å endre navnet på den datamaskinen du må følge disse trinnene.
 For Windows 7 og Windows Vista
 1.  For å endre navnet på datamaskinen må ha administratorrettigheter. Derfor operativsystemet logge på som administrator eller være forberedt på å oppgi passordet på forespørsel system.
  Klikk "Start" på hurtigmenyen, velg "Control Panel".
  Gå til "System and Security" kontrollpanel og deretter i "systemet".
  Hvordan endrer jeg navnet på datamaskinen?

  Hvordan endrer jeg navnet på datamaskinen?

  På bunnen av systemets parametere finne informasjon gruppe kalt "datamaskinnavn, domene, og arbeidsgruppeinnstillinger". Å endre disse oppføringene høyreklikk på linken "Endre innstillinger".
  Hvordan endrer jeg navnet på datamaskinen?

  I vinduet, klikk på "Datamaskinnavn", klikk "Rediger".
  Hvordan endrer jeg navnet på datamaskinen?

  I det nye vinduet i "Navn" inn det nye navnet du ønsker å tildele til datamaskinen. I dette notatet følgende. Dens lengde bør ikke overskride 15 tegn, bestå av bokstaver i det latinske alfabetet og arabiske tall og inneholder ingen mellomrom. Som skilletegn mellom ord kan bare brukes bindestrek (-). Bruk av spesialtegn (! `~ @ # $% ^ & * = + [] {};:. '" & Lt; & gt; /?) Er uakseptabelt Et godt valg for navnet på datamaskinen, er å bruke modellen eller markering for eksempel.. , SonyVaioT1112.
  Hvordan endrer jeg navnet på datamaskinen?

  Klikk "OK", lukk forrige vinduet og start maskinen på nytt for at endringene skal tre i kraft.
   For Windows XP
  1.  Gjør et høyreklikk på ikonet "Min datamaskin" og velg menypunktet "Egenskaper".
   I Windows XP, klikk på "Datamaskinnavn" og klikk "Rediger". Et nytt vindu, hvor i "Name" enter tildelt den et navn. Klikk "OK".
   Ikke glem å starte datamaskinen på nytt for at endringene skal tre i kraft.
   Utformet datamaskiner Navn må være unikt innenfor LAN. Få i konfigurasjonsvinduet for datamaskinnavnet er enkelt, hvis du skriver kommandoen sysdm.cpl I søkeboksen som vises på "Start" -knappen etter å ha klikket det i Windows 7 og Windows Vista. I Windows XP, må denne kommandoen legges inn i boksen vinduet som vises når du bruker snarveien Win + R.  
Slik Clear virtuelt minne Fem datamaskinen?
 Minne er den primære operativsystem (RAM). Virtuelt minne er ansett som viktig, det inkluderer en del av RAM, holde informasjonen på harddisken i tilfelle mangel på plass. Når RAM er liten, er all informasjon fra minnet plassert i midlertidig lagring, kalt "swap-fil". Denne omorganisering av data gjør at PC kjøre raskere. VP kopier i én av harddiskene nyttig informasjon for å gjøre plass til de nye programmene som fortsatt trenger å bruke.
 Hva er en swap?
 1.  Hvis en dialogboks indikerer at det virtuelle minnet på slutten begynner Windows å distribuere swap minne. Dette kan leses i en uttalelse lagt ut på bunnen av skjermen er vanligvis i nedre høyre hjørne.

   Hvis meldingsboksen vises for første gang, da har du aldri rydder det virtuelle minnet.

   Når vinduet "følge" i det uferdige prosess, kjører systemet uavhengig bytte fil "pagefile.sys". På denne tiden, er store prosesser og programmer slått ned forespørsler til minne. Men hvis du gjorde rengjøring tid, vil det jevnlig holde minnet om datamaskinen og dataene dine trygge.

   Peel virtuelt minne - og deretter finne et sted for informasjon for å lansere nye programmer. Hele prosessen tar mindre enn 10 minutter. I løpet av denne tiden kan være korte retardasjon ved å endre en annen transaksjon.

   Når du rengjør minne automatisk endre innstillingene for virtuelt minne.
   Algoritmen endre virtuelt minne datamaskin
  1.  Først i 'Kontrollpanel' finne filen "system".

    Gå inn i System "dialog spretter mer, trenger du en fane med" Avansert ".

    Neste må du finne en kolonne som heter "Speed". Fra henne gå til "Innstillinger". De finner seksjon funksjon "Advanced", som kalles "Virtual Memory" hvor du kan se hvor mye som er igjen i maskinen virtuelt minne.

    Å endre mengden minne, klikk på knappen som heter "Change", som har de gitte parametrene anbefalte endringer: en halv eller to ganger.

    Algoritme virtuelt minne rengjøring
    For å forstå hvordan du tømmer virtuelt minne datamaskin, også bruke algoritmen. Vi trenger å lagre data på harddisken. Vi minner om at i midlertidig lagring, de forblir i sidevekslingsfilen. Fortsett å aktivere rengjøring.
   1.  Åpne "Start" -menyen, gå til "Innstillinger" look "Control Panel". Det er en mappe som heter "Administrasjon".

     Denne mappen inneholder filen "Local Security Policy", velg den med venstre museknapp.

     Deretter velger parameterne for sikkerhetsfunksjon "Shut Down. Det clearing virtuelt minne", og vi klikker på den, høyreklikk.

     Deretter "Properties" - "Enable" (velg de nødvendige endringene) - "Apply".
     Å fullt virtuelt minne er tømt, må datasystemet startes på nytt to ganger. Først etter denne prosessen er avsluttet. På samme måte gå til "Control Panel" og se hvor mange i det øyeblikket du forlot virtuelt minne.  
Hvordan registrere for Avita?
 Avita er langt de største nettstedene i landet, noe som kan annonsere salg av varer og tjenester til privatpersoner og bedrifter. Etter overtakelsen av sine nærmeste konkurrenter i møte med de to andre nettsteder kontaktannonser - slando.ru og olx.ru bord Avita var tilnærmet monopol på dette området med daglig publikum på flere millioner unike besøkende per dag, plassere hundretusener av nye kunngjøringer.
Legge inn annonse for Avita for salg er enkelt. Vi bare lese avtalen og gå gjennom den enkle prosedyren for registrering. Vurdere de grunnleggende stadier av registrering.
 1.  Åpen påmeldingsskjema kan være hjemmesiden
  avito.ru
  klikke på "Min konto" og velg listeelement "Create". Du kan også gå direkte til å fylle ut skjemaet på
  www.avito.ru/registration
  .
  Hvordan registrere for Avita?

  I registreringsskjemaet vil du først må velge en som du har spilt inn, som et individ, eller en organisasjon.
  Så i de aktuelle feltene skrive inn navn, e-postadresse, telefonnummer, passord, bekreft passordet og verifikasjon teksten fra bildet ment for beskyttelse av avtorehystratsyy. Hvis du ikke kan gjøre ut av bildet fusjonerte tegn, klikk på "Et annet bilde" linken ved siden av det og du blir presentert med et nytt sett av bokstaver og tall.
  Hvordan registrere for Avita?

  For å unngå å bryte reglene i området, blokkere annonser og konto etter at alle felter er fylt Vennligst les avtalen, som ligger på
  www.avito.ru/info/polzovatelskoe_soglashenie
  . Hvis du er enig med alle punktene i avtalen, klikker du på "Registrer deg". Ellers har du rett til å fortsette registreringen.
  Når du klikker på denne knappen, en informasjonsboks som informerer om behovet for å sjekke postkassen for bekreftelse.
  Hvordan registrere for Avita?

  Åpne din e-post adresse, finn bokstaven i Avita og klikk på koblingen i den.
  Hvordan registrere for Avita?

  Det bør bemerkes at du kan aktivere kontoen din innen 30 dager etter registrering. I dette tilfellet vil du ha tilgang til alle nettstedet funksjoner. Men det er bedre å gjøre det riktig, slik at du ikke glemmer, og ikke være blant eksterne brukere.
  Etter bekreftelse vil ha en oppsummering av hva Registrering er bekreftet, og du kan flytte til SIP eller gå direkte til innlevering av annonsen. Også finner du funksjoner administrere deres annonse i et privat kontor.
  Hvordan registrere for Avita?

  Ifølge reglene for én bruker er forbudt å ha som kontoer. Online Avita automatiske kontroller er gjennomført, og dette kan føre til blokkering av deg som bruker av tjenesten. Hvis du tidligere har registrert med Avita, men har glemt passordet til min personlige kontor, bruker passordgjenoppretting i stedet for omregistrering.  
Яндекс.Метрика