Xbox 360 koblet til datamaskinen

Xbox 360 - en svært populær spillkonsoll nå til dags. Spill som er utgitt for Xbox, overgår alle forventninger spillere. Det er derfor mange brukere lurer på om denne konsollen kan være koblet til en datamaskin.
 Instruksjoner for tilkobling
 Å koble Xbox 360 til datamaskinen bør frigjøre nettverkskort. Hvis datamaskinen ikke er koblet til Internett, mest sannsynlig nettverkskort det vil være tom. Hvis den er opptatt. Bare kjøpe en ny. Det vil koste deg 200 -300 rubler. Inkluderer all-Xbox er den ledningen som du ønsker å holde seg i sporet NIC.
Xbox 360 koblet til datamaskinen

 Tilkoblingsinnstillinger
 Etter tilkobling av strømledningen til datamaskinen konsollen, må du konfigurere noen parametere. For å gjøre dette, kan du logge inn i "Network Connections" og velg nettverkstilkoblingAnsvarlig for nettverkskortet som er satt inn konsollen Xbox. Deretter endre navn på denne forbindelse er det ønskelig å unngå forvirring.
 Neste må du konfigurere tilkoblingen Xbox. For å gjøre dette:
 • Igjen, gå til mappen "Network Connections", klikk på alternativet "Properties".
 • Velg protokoll TCP / IP, Deretter - egenskapene til protokollen.
 • Still inn parameterne: 255.255.255,0 maske og IP = 1.921.680,1.
 Andre innstillinger er ikke nødvendig for å herske. Derfor lukke alle vinduer for å koble konsollen til datamaskinen.
 Innstilling spillkonsoll
 Når du har koblet til konsollen, må du konfigurere konsollen. Du må sette parametrene av masker og IP. Denne IP er forskjellig fra hva vi først kom inn det siste sifferet. Snarere enn å flytte enheten noen tall mellom 2 og 254 for eksempel, 1.921.680,46. Mask forblir den samme.
 Også erfarne spillere er vanligvis anbefales for å foreskrive ekstra gateway (IP av datamaskinen). Etter alle disse manipulasjoner konsollen kobles til datamaskinen.
Xbox 360 koblet til datamaskinen

 Arbeide med media
 Hvis du planlegger å regelmessig arbeide med mediefiler, må du programmer som arbeider med medieservere. Disse programmene er: Nero 7 eller Windows Media Player oppdaterte versjoner.
 Mulige problemer
 Problemer med å koble til Xbox 360 PC oppstår vanligvis på grunn av BrannmurInstallert på datamaskinen. For å løse dette problemet, må dette eksempelet program enten deaktivere den eller endre tilgang for eksterne nettverksforespørsler, avhengig av hvor konsollen er koblet til.
Hvordan spille minecraft på LAN

Minecraft - representerer en fascinerende sandkasse der er mulig å bygge en by. Men, uansett hvor interessant ville ikke spille ett spill ganske kjedelig. Å Maynkraft holde sine fans, er det tenkt koble til serveren så få spillere kan kommunisere med hverandre og for å spille spillet.
 Hvordan du kobler
 Først må du laste ned til datamaskinen og sette kunden med Maynkraftom. Du deretter finne Internett-adressen til serveren for spillet. Og det siste trinnet - løpe ballen, og deretter åpne den online spill og legge valgt tidligere for serveren.
Hvordan spille minecraft på LAN

 Hva du trenger å vite for å spille
 Spillere som vil spille på servere i Russland, først av alt må du laste ned Ukrainizator. Deretter i spillet chat og oppslagstavler vil være i stand til å skrive i kyrillisk. Still sprekk bør en mappe som heter minecraft.jar. Imidlertid må du sende i handlevogn META-INF.
 Husk at ulike servere diktere reglene. Når du kommer på serveren prøve å lage en ny blokk eller overvinne kort avstand til den ene siden - om handlingene var, da denne serveren registrering nødvendig. Ellers må du klikke på den engelske hoved "T" og deretter ringe "/ Registrer pas". Hvis ikke, så du må skrive inn "/ registrer pas pas"). Pas her - passord. Det kan endres til en mer praktisk. Nå, i alle fall tilnærming til serveren, trykker du på Hjem "T", og type "/ Logg inn pas".
 Koble spillet på LAN
 Trinn én
 Det bør laste ned serveren Minecraft server
 Trinn to
 Lastet ned server skal sende en tom mappe, og deretter kjøre. Hvis din PC windows vista, og deretter åpne systemansvarlig.
 Trinn tre
 Du vil se et vindu hvor linjene går eller noe begynner å starte opp. Ikke gjør noe, bare vent, så snart datamaskinen er ferdig lasting, lukke vinduet.
Hvordan spille minecraft på LAN

 Fjerde trinn
 I mappen, som ble lansert serveren må åpne en ny Fail server.properties. Kjør sti med notisblokk. Det er nødvendig å finne linjen online-modus = sant og endre det til online-modus = false. Deretter åpne ops og skriv kallenavn.
 Trinn fem
 På tide å åpne serveren og laste ned maynkraft. Velge online spill i adressefeltet, ip localhost. Hvis du har gjort alt riktig, så vil det fungere.
 Trinn seks
 Derfra kan du ringe venner på din egen server. De trenger bare å koble din ip-adresse. Det bør legges inn i linjen som du skrev localhost. Få din egen IP-adresse, kan du gå 2ip.ru.
 Trinn Seven
 Hvis det var problemer og muligheter venner kommer til deg, åpne 25 565 port.Slik installerer du Windows 7 på en netbook med en pinne

Sannsynligvis hver netbook bruker minst én gang i sitt liv og støtt problemer med å installere operativsystemet «Windows» til sin rettmessige enhet, og dette er ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast - alt-i-alt bør ha noen teoretiske ferdigheter og tålmodighet. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan du kan gjøre installasjonen «Windows» på netbook ved hjelp av vanlig pinne.
 Hvorfor feste med, spør du? Det er enkelt - ingen netbook er ikke tilgjengelig CD-stasjonen. Så, la oss starte.
Slik installerer du Windows 7 på en netbook med en pinne

 Hvordan du installerer Windows ved hjelp av flash
 Umiddelbart det bør bemerkes at denne metoden litt annerledes fra tradisjonell etablering «Windows», men i alle fall er det kraften i hver. Så trygt starte installasjonen, fordi alt du trenger å hamstre på kunnskap ervervet i denne artikkelen.
 Faktisk er denne innstillingen som ble gjort på samme måte for å installere fra disken, og kompleksiteten i denne metoden er kompleksiteten av bildeopptak «Windows» på svært flash.
Slik installerer du Windows 7 på en netbook med en pinne

 Skriv image «Windows» på flash
 Faktisk, i dagens verden er det flere måter å legge til et bilde av OS på en USB-minnepinne. La oss undersøke hver av dem separat, slik at du kan velge selv den beste av dem.
 Først en rekord for disk image-verktøy «Ultra ISO».
 Dernest Denne platen bilder ved hjelp av kommandolinjeverktøy «Ultra ISO».
 For det tredje en rekord for disk image-verktøy «WinToFlash».
 Fjerde, Denne platen bilder ved hjelp av «USB / DVD Download Tool».
 Laste de lagrede filene til datamaskinen din
 Før du installerer OS på en netbook med en pinne, starter du datamaskinen og prøver å bli delt med inkluderingen av en USB-minnepinne.
 Gå til BIOSPeriodisk å trykke på F12-tasten på tastaturet.
 Endre oppstartsrekkefølgen, som går til kategorien «Boot» og sette en pinne i første posisjon. I de fleste tilfeller er flash-enheter er angitt som "Usb-flash".
 Ta lagre valgene ved å gå til fanen «Save og Exit Setup». Forlate BIOS. Ikke ta ut flash-stasjonen til oppstarts netbook - først da vil begynne automatisk installere OS «Windows».
 I de fleste tilfeller tar denne prosessen 20-30 minutter.
 Som du kan se, sette «Windows» netbook er ingen big deal, og det kan håndtere selv nybegynneren PC-bruker.Яндекс.Метрика