Hvordan å sette et passord på en mappeSom du vet, folk er ganske interessant - før eller senere vil de ønsker å vite hva de vet er ikke nødvendig. Spesielt nå avhandling for databrukere - sannsynligvis alle kjent situasjon når noen prøver ensidig syn dine filer eller mapper. Kan jeg unngå dette? Selvfølgelig kan du! Å lære å sette et passord på en mappe, du forteller dine favoritt site nyttige tips.
Hvordan å sette et passord på en mappe ved hjelp av standard programvare for Windows
Svaret er negativt. Dessverre, vil vanlig måte Windows ikke tillate deg å sette et passord på en bestemt fil eller mappe. Så må bruke programmer som er skrevet av tredjeparts selskaper. Heldigvis programmer som lar deg sette et passord på en mappe, mye. Men hvis du tenker mer, ser det ut til at mange gode programmer er betalt. Noen programmer, derimot, er gratis, men for klumpete eller eller ikke fungerer med alle versjoner av Windows.

Hvordan å sette et passord på mapper med gode programmer DirLock

Det beste, etter min mening, et program som lar deg sette et passord på mapper er et program DirLock. Programmet kan lastes ned gratis, for eksempel, kan dette gjøres ved hjelp av fil Lere DepositFiles. Programmet er lagt i et øyeblikk, fordi "vekt" er bare ca 200 KB. Installere det på din PC er enkelt - du trenger bare å kjøre starteren fil DirLock.msi, fortsetter å klikke på Neste.
Etter installasjonen må følgende skje: når du klikker på hurtigmenyen som vises når du høyreklikker på mappen / filen) bør du se et nytt element - Lås / Lås opp.
Hvis du trenger å sette et passord for denne bestemt mappe, må du klikke på menypunktet Lås / Lås opp. Ved å klikke på elementet, kaller du en annen meny som faktisk oppfunnet du må angi passordet og gjenta det. Hvis du mener at dobbelt angitt riktig passord, klikk Lock. Det er egentlig alt. Nå kan en outsider ikke åpne mappen, vil det bli bare en feilmelding.
Til du er i stand til å åpne en mappe, må du høyreklikke på mappen og velg Lås / Lås opp. Deretter skriver du inn passordet og åpne mappen.
Så nå vet du hvordan du kan sette et passord på en mappe.
 Ved hjelp av Internett, du står overfor mange av ordene hvis mening er svært interessant å vite alle. Når vi har svart på spørsmålet, hva er en torrent denne gangen ønsker vi å fortelle deg som er vert. Denne artikkelen vil være nyttig for alle brukere av Internett, spesielt for nybegynnere som ønsker å lage din egen hjemmeside. Nedenfor vil vi utdype arbeidet med hosting og vurdere de mest presserende spørsmål knyttet til dem.
 Innholdet i artikkelen:

 Generell beskrivelse av hosting

 Typer av Hosting

 Nyanser hosting valg
Hva er vert
 installere operativsystemet Linux i Windows. Så du starte Windows og ha det kjøre en virtuell maskin som Linux.
 Struktur VPS neste - på servermaskinvare installert operativsystem, som etablere et program som skaper en virtuell dedikerte servere. Når en kunde bestiller en VPS, systemadministratorer som bruker denne programvaren oppretter en virtuell server, som avgir noen av ressursene på serveren. Det bør bemerkes at den virtuelle maskinen er forbruker ressursene til serveren, dvs. sine reserver og dette er fordelen med VPS hosting til virtuelle og ulemper. I alle VPS server ressurser klart avgrenset for hver bruker. Hvis en virtuell server belastningen øker, betyr det ikke påvirke andre virtuelle servere som er på serveren, i motsetning til delt hosting, som vil lide alt det som er vert nettsteder.
 Hvis VPS - er dette en dedikert server, virtuell skjønt, får du tilgang på rot, som betyr at du har muligheten til å administrere virtuelle server, for eksempel, kan du installere egen programvare på en server som er i hovedsak slipper hvert område eier og gir det en stor mulighet. Mangel på VPS, kanskje, er at administrasjonen de ville lese et stort antall variable.
 VPS brukes hvis du har et stort område med oppmøte på over 10.000 verter per dag, for å sikre at trafikken du trenger en kraftig server og enorme online kanal. For VPS du kan velge hvilke alternativer du velger den virtuelle serveren prosessor, minnestørrelse, diskplass, og mer. Dette er flott, som hver CMS har sin egen særegenheter forbruk. Hvis CMS fråtsing synd å være vert for minne, er det fornuftig å bestille hosting med en stor mengde minne og en litt svakere prosessor. Dermed sammenlignet med delt hosting, justerer virtuell server innstillinger som passer dine behov.
Hva er vert
 Dedicated Server
 Hva er en dedikert server? Dedikert server - den har en egen fysisk maskin som er en ekte dedikert server, ikke virtuelle. Til din disposisjon er en server og ikke en del av parameterne, men det hele tatt. Dermed er en dedikert server dedikert til deg fysisk maskin: CPU, RAM, harddisk - dette er bare din. Selvfølgelig er en dedikert server mye dyrere VPS, men forskjellen er meget merkbar.
 Mange nykommere kan spørre: Hvorfor betale penger og bestille en dedikert server hvis du kan gjøre VPS. Dedicated Server tåle tung last enn VPS, og du kan sette den på en rekke områder. Dedicated Server tillater en mer fleksibel konfigurasjon, og vil tillate deg å lage dine egne virtuelle dedikerte servere innenfor.
 Dedikert server er det beste alternativet for store områder. Hvis parameteren er ikke nok virtuell hosting nettstedet ditt, eller uansett grunn du bestemmer deg for å bytte til en annen type hosting, foretrekker du en dedikert server. VPS i dette tilfellet, la oss si, et kompromiss mellom den virtuelle og dedikert server hosting.

 Nyanser hosting valg
 Hvordan velger hosting
 Velger en hosting for nettstedet ditt, først lese den nyeste vurderinger på hosting, dette problemet er viet til et stort antall forumtråder webmaster. Les også emner der brukerne blir bedt om å hjelpe dem med utvalget og gi råd hosting. Så sjekk for deg selv noen hosting selskaper og på deres offisielle nettside lese priser og vilkår for tjenesten.
 Velge Hosting, merk følgende nyanser. Det er viktig at du ikke fulgt med lave kostnader hosting fordi en lav pris betyr ikke alltid at tilbudet av kvalitet. Det er ønskelig å ha valgt hosting hatt muligheten til å teste gratis bruk ca 14-30 dager. Lær hvordan å handle hosting, hvis belastningen på nettstedet ditt er over akseptabelt verdi: tilgang til området vil være stengt, eller du vil automatisk bli overført til tariff av mer effektive måter. Veldig bra hvis hosting vil gi deg muligheten til å utsette betaling for et par dager og vil ikke blokkere arbeidsstedet. Og, selvfølgelig, en annen viktig kriterium for å velge en hosting - support: det skal være tilgjengelig, og profesjonell hjelp i enhver situasjon.
 Hva hosting å velge? Det beste alternativet er delt hosting er langt hosting selskapet Beget, som tilbyr de beste priser og høy kvalitet på arbeidet. Som for å lage profesjonelle nettsteder, VPS og dedikert server, inkludert nettbutikker, de beste hosting hosting selskapet FastVPS.
Hva er vert
 Hvordan du velger en ledig fiendtlig sted
 Hvis du ønsker å prøve å bygge en nettside og ikke har store ambisjoner i denne forbindelse, kan du bruke gratis hosting. Gratis webhotell har sine begrensninger i forhold til delt hosting, men likevel, det er gratis og lett å bruke.
 Hvordan du velger en ledig fiendtlig sted? Det beste alternativet er gratis hosting og content management system er uCoz. Lag en nettside med uCoz er veldig enkelt, i tillegg er Internett et stort antall bøker, lage nettsider i systemet. Det eneste "negative" i bezkoshtovnosti hosting - er tilstedeværelsen av ad bannere, for en avgift som kan fjernes ved behov. Det er også verdt å merke seg at med uCoz er ganske mange profesjonelle nettsteder, så ingen grunn til å ta på alvor i dag ikke hosting. Et godt alternativ og konkurrerer i uCoz - nei.  
 Ikke alltid den virkelige Internett-tilkoblingen møter den oppgitte leverandør for den valgte tariff plan. Dette kan skyldes flere årsaker, alt fra midlertidige tekniske problemer på linjen og slutter bevisst overdrivelse å rangere tariff planer for å skape inntrykk av fordeler fremfor andre leverandører. Av denne grunn alltid godt å vite hvordan å bestemme hastigheten på Internett. Online kan du finne ulike online nettsteder for å sjekke hastighet Internett. Vurdere de mest populære.
 1.  Speedtest.net - den mest berømte online tjeneste bestemme hastigheten på din Internett-forbindelse. Hvis du mener at informasjonen som vises på nettstedet, deretter bruke denne tjenesten hver dag av sin høyhastighets internettforbindelse vil lære mer enn 5 millioner brukere. I hvilken speedtest.net popularitet fremmer brukervennlighet, høy pålitelighet og måling valg test server fra hvor som helst i verden.
   For å måle hastigheten på skaffe og gi informasjon til deg bruke Internett-tilkobling tjeneste åpner hovedsiden og klikk på "Start scan". Etter å ha sjekket deg på grunnlag av disse dataene, vil du lære hastighet Internett-tilkobling fra Internett-leverandøren.
  Hvordan gjøre din internett hastighet?

   2ip.ru - er fortsatt en av de berømte og gamle testere hastighet Internett-tilkobling. Grensesnittet til tjenesten tydelig mangler interaktivitet og muligheten til å velge en server til test. Å starte testen bare å trykke på "Test" og vente på det endelige resultatet, deretter sammenligne den med andre brukere ved hjelp av forskjellige leverandører.
  Hvordan gjøre din internett hastighet?

   Internet-speedtest.net - utenrikstjenesten med et flott design og en fullstendig mangel på reklame på nettstedet. Å begynne å sjekke for å trykke på knappen «Begin Test», og etter en stund får du testresultatene for de tre viktigste parametere: hastigheten på datainnhenting fra Internett, data fra datamaskinen til Internett og ping - tiden det tar å sende og motta minimal datapakke .
  Hvordan gjøre din internett hastighet?

   For å få mest mulig pålitelig finne sin tilgang på testen anbefales å lukke alle programmer som er aktive på Internett-tilkobling: bittorrent klient applikasjoner å se streaming video på internett, etc. I tillegg, er det tilrådelig å gjenta testen flere ganger for å eliminere innflytelsen av midlertidige forhold forbindelser som reduserer strømhastighet.  
Яндекс.Метрика