Russlands største søkemotor Yandex har lenge vært ta hensyn til nåværende plassering av brukere i utformingen svar på spørslene angitt. Dette, uten ytterligere presiseringer som følger mer nøyaktige resultater konkluderer de såkalte heozavysymыm behov. At spørringen, svaret på noe som vil avhenge av regionen der brukeren er. For eksempel, "hardware store", som ble introdusert i Yandex bosatt i Saratov, ville være fåfengt søkeresultatene i Moskva butikker.
I tillegg har alle heozalezhni tjenester og Yandex widgets, som for eksempel "kart", "vær", "plugger" viser også informasjon basert på bevis som byen er brukervennlig.
Hvis byen du bor ikke var pre-spesifisert i kontoinnstillingene konto på Yandex, den nåværende plasseringen av brukeren prøver å søkemotor bestemmes automatisk av IP-adresse. Av denne grunn, de fleste kunder som får sine leverandører koble til Internett dynamisk IP-adresse, kan gjeldende plassering bestemmes korrekt. For å fikse det du trenger for å angi styrken Yandex punktet hvor du er.
 Hvordan endre byen Yandex
Følg disse trinnene for å indikere tilknytning til en bestemt region.
 1.  Gå til hjemmesiden yandex.ru. Dette logge deg på kontoen til Yandex.Mail eller noen annen tjeneste ikke nødvendig.
  I øvre høyre klikk hjørne "Personlige innstillinger" i listen som vises, velger du "Endre by".
  Som i Yandex endring byen?

  Skriv inn et navn for din søkestreng og byen etter sin beliggenhet, klikk på "Lagre". I noen tilfeller er bevaring registreres automatisk når du velger en by i søkefeltet.
  Som i Yandex endring byen?

  Sjekk riktig installasjon kan returneres til hovedsiden Yandex. Widget "Map" må spesifiseres by som du har angitt i innstillingene.
  Som i Yandex endring byen?

  Hvis det gjøres riktig, så fra det punktet innstillinger lagres i nettleseren du bruker, alle forespørsler Yandex vil gi svar basert på hvor du befinner deg, og widgets vil vise informasjon spesielt for byen din.  
Å sette inn et bilde i Word?
 Ofte i løpet av registreringspapirer, rapporter, semesteroppgaver og avhandlinger har tekstlig materiale for å gi tydelige forklaringer på å sette inn bilder i maskinskrevne dokumenter. For å løse dette problemet en populær tekstbehandlingsprogram Word inneholder alle nødvendige verktøy og virkemidler som gjør legge, redigering og formatering diagrammer. Vurdere de grunnleggende, innebygd Word, muligheter. Lett å sette inn et bilde i Word 2007 og nyere
 Den enkleste måten å sette inn et bilde i Word er dens enkel dra bort. Denne metoden kan brukes hvis bildestørrelsen tilsvarer omtrent den forventede og ikke fører til vesentlige forstyrrelser i dokumentet formatering. Men de fleste er alt annerledes. Vedlagte bilde som strekker seg utover dokumentet, og alt nøye organisert dokumentstrukturen er brutt. For å hjelpe i dette tilfellet kan bare sette inn riktig figur, og tilpasse formatering i dokumentet videre.
 Hvordan du setter inn et bilde i Word
 En mer korrekt måte er å bruke et spesialverktøy "figur" fra hovedmenyen på "Sett inn". Klikk på "Bilde" vinduet velger du et bilde til disk og klikk "Lim inn". Bildet vil bli lagt til i dokumentet og åpne sett med verktøy for formatering og innstillinger.
Å sette inn et bilde i Word?

 Grunnleggende formatering
 Vurdere de nyttigste og mest brukte verktøy for konfigurering og gjennomføring av det vedlagte bildet.
 1.  Zoom. Utføres ved å dra en av markører som ligger på omkretsen av figuren på sitt innsetting. Dra på et hjørne markører proporsjonale endrer høyde og bredde bilde uten forvrengning. Ved hjelp av markører mellom skalaer bare den valgte side. Denne originale bildedimensjoner krenket. Den øverste markør med en grønn prikk vil rotere noen valgte vinkel.
  Å sette inn et bilde i Word?

   Plasseringen i teksten. Velger tekstflyt mønster ulike alternativer.
  Å sette inn et bilde i Word?

   Avling. Du kan bruke den til å beskjære bildet til ønsket størrelse.
   Lysstyrke og kontrast. Justere disse parametrene er nyttig når du setter inn en skannede dokumenter som inneholder bakgrunns gråtoner, som jeg gjerne vil bli kvitt eller sterkt undertrykke.
   Rammen. Lagt bilder kan obramyty meget vakker boks, velge type av den foreslåtte sett.
   Hvis du trenger et bilde redigering trenger dypere, er det best å holde i spesielt utpekte programmer som Photoshop, og deretter vi sette inn i Word.  
Hvordan å trekke Ward bildet?
Under bruken av programvaren brukerne må løse en rekke oppgaver. Noen av disse oppgavene er svært original og anbefalinger for gjennomføringen kan ikke bli funnet i noen håndbok "for dummies". Et slående eksempel på dette problemet er behovet for å trekke inn i MS Word-dokumentet bilder med tanke på videre redigering. Hvordan å trekke Ward bilde
 Ved første øyekast, ingenting komplisert om det der og for dette formålet kan du bruke vanlig printskrin synlige delen av skjermen med følgende omskjæring og lagring av bilder. Men hvis oppgave å lagre bildet med minimalt tap av sin kvalitet, måten å løse det er litt mer komplisert. Det faktum at dokumentet i Ward bildene er lagret i vektorform, og de fleste redaktører er tilgjengelige for brukeren, inkludert den berømte Photoshop, som arbeider med rastergrafikk.
 Men til tross for noen problemer, det er en veldig praktisk måte hvordan du kan hente bildet fra Ward. Den består i å bruke en teksteditor av Ward å bevare dokumentet som HTML-fil. Dermed alt av dokumentet bildet lagres som separate filer i en egen mappe, og du vil bare velge ett passform.
 Ved bruk av denne metoden er det viktig å utføre noen forhåndsinnstillinger for å få bildene egentlig bedre.
 1.  Åpne innstillingene Ward. Sti til dem varierer avhengig av hvilken versjon av teksteditor. I Word 2007, gå til innstillingene du kan klikke på knappen med Microsoft Office-logoen i øvre venstre hjørne og klikke på knappen i dialogboksen Word Options.
  Hvordan å trekke Ward bildet?

   Gå til Avansert oppsett innstillinger jobbe med Word og klikk Alternativer webdokument.
  Hvordan å trekke Ward bildet?

   I kategorien Observatører Sett en hake på elementet Tillat PNG-format og klikke på Bilder Set Antall punkter per tomme 300 dpi.
  Hvordan å trekke Ward bildet?

  Hvordan å trekke Ward bildet?

   Press Ok for å lagre endringene.
   Etter disse innstillingene, kan du gå direkte til lagre dokumentet som HTML. Igjen, kan menynavnene variere avhengig av hvilken versjon av Ward, men vi bruke et eksempel Word 2007 bevare utført som følger.
  1.  Klikk Microsoft Office-logoen i øvre venstre hjørne av programmet, la muse over elementet Lagre som.
    I høyre supplerende listen, klikker Andre formater.
   Hvordan å trekke Ward bildet?

    Et vindu vil åpnes, der en rullegardinliste rad File Type velg Web-side (* .htm;. * Html) Velg hvor du vil lagre og der det er nødvendig, angi filnavn og klikk Lagre.
   Hvordan å trekke Ward bildet?

    Etter å lagre HTML-dokumentet opprettet bare åpne mappen med utvidelsen Ward * .files og finne i det ønsket bilde.
    Hvis dette virker for tungvint, men du har installert på din datamaskin vektorgrafikk redaktør Adobe Illustrator, velge ønsket bilde i dokumentet Ward, kopiere den til utklippstavlen, lime inn i et nytt dokument i Illustrator redaktør og lagre i det valgte formatet. Du kan bruke Photoshop i stedet for Illustrator, men som nevnt ovenfor og dermed større sannsynlighet for å tape i den endelige bildekvaliteten.  
Яндекс.Метрика