Hvordan vet jeg modellen av hovedkortet?
 Hovedkort - er en viktig komponent i enhver datamaskin som kobler sammen og gir samspillet mellom de enkelte modulene: prosessor, RAM, grafikkort, etc. Utviklingen av datakomponenter er veldig rask og hovedkort, utgitt for noen år siden er kanskje ikke kompatible med de nye komponentene. Derfor tenkt å tilbringe oppgradere datamaskinen modellen er fornuftig å kjenne sin hovedkortet og se om det støtter enheter som er planlagt å bli erstattet. Også denne kunnskapen vil bidra til å finne en passende driver for hovedkort produsenten hjemmeside og se etter oppdatert BIOS.
 Hvordan vet jeg hovedkort modell
Standard hjelp av operativsystemer Windows tillater ikke å bestemme hvilken modell av hovedkort du har. Derfor, ved bruk av andre metoder.
 1.  Den enkleste og mest opplagte måten å vite modellen av hovedkortet - er å fjerne en av dekslene på systemet enhet og vurdere inskripsjonen. Metoden er god, men ikke alle er egnet for en rekke årsaker. Å finne blant de mange stier av PCB-modell, må du ha litt erfaring med datakomponenter. Igjen, på grunn av manglende erfaring ikke alle kan gå til en datamaskin med en skrutrekker. I tillegg er denne metoden helt perfekt for bærbare datamaskiner, der tilgang til hovedkortet trenger å demontere hele enheten med skrue.
  En annen måte - se bildetekst utgang under oppstart av datamaskinen. Start maskinen på nytt. I prosessen med å laste BIOS når skjermen vises en svart bakgrunn hvite bokstaver, den første, i hvert fall andre vinduet vises hovedkort modell. Siden dette vinduet viser en kort tid til å nøye studere det kan midlertidig stoppe nedlastingen BIOS, trykke på «Pause / Break» på tastaturet. På bærbare datamaskiner må trykke en kombinasjon av taster Fn + Pause. Dette er den eneste måten som gjør at du vet den modellen av hovedkortet uten å installere noe og uten å demontere maskinen. Dessverre ikke alle hovedkort reflektere modellen når maskinen starter.
  For de fleste brukere, vil det beste alternativet modellering av hovedkort bruker spesialverktøy som gir detaljert informasjon om brukt i datakomponenter. Dette programmet som CPU-Z, AIDA64 (tidligere Everest), SiSoft Sandra.
  Vurdere hvordan å vite hvilken modell av hovedkortet som et eksempel søknad CPU-Z.
  Besøk den offisielle siden til programmet CPU-Z og laste den ned. Vi anbefaler å bruke den versjonen som ikke krever installasjon. Det kan være preget av inskripsjonen «ingen installasjon». Merk at versjoner av 32-bit og 64-bit annerledes. Derfor, for å finne ut hvor mye last bit system er installert på datamaskinen din.
  Pakk programmet til enhver passende sted for deg å kjøre bil og kjøre den kjør exe-fil program.
  Klikk på Hovedkort (hovedkort) og nøye undersøke er på kortet. De vil inneholde alle nødvendige parametere: hovedkort produsenten, sin modell, brikkesett og versjon av BIOS.
  Hvordan vet jeg modellen av hovedkortet?

  CPU-Z, sammenlignet med AIDA64 og SiSoft Sandra er helt gratis. Men å bestemme modell av hovedkortet kan brukes AIDA64 Trial og SiSoft Sandra. I tillegg har de helt Russified at brukere vil sette pris ikke snakker engelsk.  
Hvordan få tilgang til BIOS på en bærbar datamaskinUmiddelbart det bør bemerkes at ordet "bios" er ikke helt riktig. Det står for engelske forkortelser BIOS - basic input-output system, basic input-output. Og hvis du følger reglene lese engelske bokstaver, deretter uttale det som noe annet enn "bayos." Men blant russiske brukere av ordet "bios" så godt forankret at endring av noe i folks bevissthet for sent, eller du bare ikke forstå.
Så hva er BIOS? Som basic input-output, gir det fysiske tilkoblings enhetene i datamaskinen, skriv inn informasjon om dem og utgang til andre enheter. BIOS gir også begynnelsen på prosessen med å laste operativsystemet, lese og laste ned en datamaskin minneenhet master boot record. Du kan tilpasse denne prosessen gjennom BIOS-menyen. For å komme til BIOS-menyen - at dette betyr at alle som søker på internett "Hvordan få tilgang til bios", "Hvordan få tilgang til BIOS på en bærbar PC" eller "gå til bios i hp».
Lagret det for en spesiell chip innebygd i hovedkortet på datamaskinen. Hvis noe går galt - kan du lage en "nullstille bios", det vil si tilbake til fabrikkinnstillingene. Dette kan gjøres ved hjelp av en liten bryter på hovedkortet. Hvor er det - avhengig av hovedkortet. Vi må huske at dette skynutsya også systemklokken. Strengt tatt, bios - en samling av små programmer som ikke er lagret på harddisken og på en spesiell chip datamaskin og hovedkort gir samhandling med operativsystemet. Den er koblet til hovedkortet er mange enhetene i datamaskinen, vil operativsystemet være mest praktisk å arbeide med det.
Hvordan få tilgang til BIOS
Du får tilgang til oppsettsmenyen bios, trenger ofte å jobbe tastaturet. Hvis du starter tastaturet blymnuly lysene til høyre på toppen - slik at systemet har identifisert det. Hvis ikke - så hva er problemet, ikke tastaturet fungerer ikke. Kontroller tilkoblingen eller kontakte en kvalifisert tekniker. Hvis alt går bra - klikk tegn i BIOS.
I de fleste tilfeller må du trykke på Del. I de fleste tilfeller bør dette hjelpe. Hvis dette ikke lykkes, kan du prøve følgende nøkkel F8, F1, F2, F3, F10, F12, Esc, Ctrl + Esc, Alt + Ctrl + Esc, Alt + Ctrl + S. Egentlig mest for gamle bærbare og hovedkort. I moderne datamaskiner vanligvis holder nøkkelen Del.
Når du trykker på denne tasten? Jo før, jo bedre. Det spiller ingen rolle om du trykker på denne knappen flere ganger. Systemet aksepterer bare den første pressing. Du kan starte umiddelbart gang definert tastatur, og enda en gang tjent kulere. Husk, bios og Beskyttet modus Windows - svært forskjellige ting. Tror ikke at BIOS - en del av operativsystemet. Dette er en del av datamaskinen og operativsystemet - bare spesiell overbygning.
På eldre datamaskiner, jobber sakte, kan du se hvordan hovedkortet viser ulike meldinger ved oppstart. Det var som regel en melding om at du må trykke for å gå inn i BIOS. Men hvis du har slått av skjermen oregano logo maker nedlasting, kan du også se disse meldingene, men de er blinker foran øynene mine raskt. Noen ganger hurtigtast for å gå inn i BIOS er skrevet rett under logoen.
Det er en annen funksjon i BIOS - passord. Det hjelper hvis barnet ditt har skrøt av at han visste hvordan å "overklokke" prosessoren eller minne timings endring. Selvfølgelig, slike eksperimenter krever noen bevissthet om hva du gjør. De er også skadelig for enhetene i datamaskinen. Og det er bedre å forhindre dem. Dessverre er vi ikke alltid i stand til å huske dette passordet selv. Noen ganger kan det hjelpe å resette BIOS via bryteren på hovedkortet. I de mest alvorlige tilfeller, bedre kontakt med en dyktig fagperson.
Videoer Hvordan få tilgang til BIOS

Videoer Hvordan å få tilgang til BIOS på en bærbar datamaskin
Hvis du vil legge til pinnen iso iso

Det finnes flere alternativer for hvordan å skrive på flash iso-image. I denne artikkelen vil vi se på to av de mest enkle og praktisk måte, og du vil bare velge den beste av dem.
Hvis du vil legge til pinnen iso iso

 Metode 1
 Last ned til din datamaskin eksempel program UltraISO. Dette kjøpe fullversjonen helt valgfritt. For ytterligere tiltak vil være nok rettssak.
 Når programmet er lastet, gjør du følgende:
 1. Sett inn flash-enheten inn i datamaskinen.
 2. Alle viktige data som er lagret på en flash-stasjon, flytte til andre informasjonsmedier. Dette må gjøres slik at alle filer som er skrevet til en USB flash-stasjon under installasjonsfiler er skadet.
 3. Start UltraISO.
 4. Skriv inn ønsket fil iso, eller opprette en parallell disk image og logge inn i den ved hjelp av applets UltraISO.
 5. I menyen, velge et element som heter "Self-loading".
 6. Det klikker på linjen "Burn Bilde harddisk"
 7. Da skal vindu der å verifisere all slik informasjon. Dette er nødvendig for å brenne iso-image på pinne.
 Så, sjekk ut:
 • In Line "Disk Drive" velg navnet på pinnen.
 • Linjen "bildefil" skal vise vei til stedet der filen iso.
 • "opptaksmetode" velger heller.
 Alt er klart. Klikk "Lagre".
 Nå må du vente litt og sjekke - flyttes eller iso filer på flash-stasjonen.
Hvis du vil legge til pinnen iso iso

 Metode 2
 For ham, trenger vi programm Win32 Disc Imager.
 • Nedlasting av Internett og installere på din datamaskin.
 • Programmet du vil kjøre.
 • Så i første linje, angi lagringsstedet iso-fil som du ønsker å ta opp til en USB flash-stasjon.
 • Den andre linjen så holde seg til å skrive.
 • Trykk på "Skriv" og vente på operasjon for å fullføre.
 Ferdig!
 Hva du skal skrive på flash iso?
 Skulle ønske iso brenne filer på en flashdisk, vanligvis forbundet med behovet for å installere operativsystemet enheten uten stasjonen. I dag er det ganske hyppig. Dette skyldes det faktum at mange av dagens bærbare produsenter ikke anser det nødvendig å legge til deres modell stasjoner, unngå så tungvint.
 I tillegg innovasjoner i produksjon av medieprosjekter gi når du ikke trenger i det hele tatt. Så, for eksempel, operativsystemet for netbooks, justert med oppstartbar flash-stasjon.
 Kort sagt, er utviklingen av datateknologi beveger seg mot å redusere fysiske egenskaper og oppgradere enheter.Яндекс.Метрика