Hvordan å lage et nettsted fra grunnen

Før du begynner å utvikle kunnskap om begrunnelse nettside bør klart definere hvorfor du trenger en nettside som er hans hovedmål. Hvis du kommer til å etablere et nettsted for eget bruk eller for reklame varer og tjenester, og for å gjøre målet, kan du bruke til å starte Gratis Tjenester.
 Nå elektroniske verden er full av gratis maler, designere, som gjør det mulig å etablere oppsettet i løpet av minutter. Hvis du allerede har bestemt seg for å lage et nettsted for å gjøre det, bør du gjøre noen innsats og investere litt penger.
Hvordan å lage et nettsted fra grunnen

 Valget av faget nettstedet
 Temaet må være original. Hva er mer kjent tema, jo flere nettsider basert. Så du har en veldig liten sjanse for at nettstedet vil være en av de første i toppen søkemotorer oppført som den mest besøkte.
 Du kan lage et nettsted om dine hobbyer, favorittlag (fotball, basketball, etc.), bøker eller musikk, det viktigste at besøkende var interessert i deg. Informasjonen på dette nettstedet skal være kjente og interessante mennesker, og sikkert du! Det er veldig vanskelig å fortelle folk at det rozbyrayeshsya helt eller ikke ynteresno.Posle hvordan ordnede temaet utvalgt sted, kan du begynne lage et nettsted.
Hvordan å lage et nettsted fra grunnen

 Programvare for å lage nettsider
 Vi presenterer liste over viktige programmerSom krevde når du oppretter en nettside fra bunnen. Uten deres bekjentskap å lage et nettsted umulig.
 At følgende programmer:
 - HTML er det - grunnlaget for alle områder;
 - CSS - Et språk som er uunnværlig i utformingen av området;
 - javascript - Språket som brukes når du arbeider med scripting;
 - PHP er den mest populære programmeringsspråk som web-servere. Den utfører registrerings- og godkjennings skript, og andre tjenester;
 - MySQL - Er en programvare som gjør det mulig å arbeide med databasen bruker spørrespråket SQL;
 - XML den vanskeligste delen inneholder sekundære forhold til selve arbeidet av nettstedet. Dessuten er det mye brukt for etablering av tunge kjeder (selskaps). Virkeområde mangefasetterte.
 Motta grunnleggende ferdigheter oppført på programvare, kan du veldig enkelt og effektivt utføre sine egne ressurser. Det er mange litterære publikasjoner for å jobbe med data-programmer hvor detalj beskriver hvordan og til hvilke formål hvert program.



Hvordan finne ip adresse

 DNS-posten peker på forholdet mellom IP-adresse og domenenavn. Hvis du kjenner IP, er det lett å finne ut om en datamaskin data på DNS-oppføring og i så fall hvilke.
Hvordan finne ip adresse

 Hvordan du gjør det?
 1 trinn
 Skriv inn IP-adressen i nettleseren din. Hvis datamaskinen er operert på dette området for hosting, vil du bli tatt til området. Merke seg her at noen leverandører gjøre overgangen til å blokkere nettsteder med IP-adresse.
 2 trinn
 Hvis du finner at leverandøren har blokkert overgangen til nettsteder når injisert IP-adresse, kan du logge inn eller gateway som utfører datakomprimering evner for å surfe på mobiltelefonen ( Google Trådløs Overs, Skweezer etc.). Deretter drepe IP-adresse i boksen ment for nettadressen.
 3-trinns
 Prøv verktøyet «whois». Hvis du kjører på Linux, sannsynligvis allerede er dette verktøyet på datamaskinen, men for Windows, vil det trenger å laste ned og installere. Når programmet er installert, skriver kommandolinjen:
 whois aaa.bbb.ccc.ddd (I stedet aaa.bbb.ccc.ddd ønsket IP-adresse).
 Etter en stund vil du se informasjon om IP, som inneholder informasjon om DNS-poster.
Hvordan finne ip adresse

 Trinn 4
 Legg merke til at ingen whois verktøyet fungerer med de fleste operativsystemer som brukes i mobiltelefoner. I tillegg ber om det genereres hovedsakelig blokkert av leverandører. Deretter kan du bare gå til nettsiden oppført på slutten av denne artikkelen.
 Trinn 5
 Det finnes situasjoner når en IP-adresse tilsvarer flere nettsteder. I dette tilfellet, etter innføringen av IP i nettleseren, vil du være på ett av disse områdene eller Hjem leverandør.
 Trinn 6
 Det kan være en omvendt situasjon, det vil si når ett domenenavn vil matche flere IP-adresser. Ved denne metoden vanligvis ty eiere av store områder, for å fordele belastningen på servere jevnt.
 I dette tilfellet, bruker du kommandoen traceroute (kjører Linux) eller tracert (for Windows) som et argument for å bruke domenenavnet. I begynnelsen av teksten vil du se en liste over IP-adresser tildelt domenenavn.
 Hvis du i stedet traceroute programmet gjelder den aktuelle kommandoen (innebygd) skallet Busybox, se listen over adresser som er tildelt et enkelt domenenavn, får du ikke.



Hvordan qr-kode

Nylig QR-koder gjenfødt med en homofil diva i typiske daglige behov som omgir overalt og hver dag. Bruken av slike koder er en praktisk metode for å formidle visse opplysninger til forbrukersiden, er mottaker av en nettside eller kontakt har en kort beskrivelse av produktet.
 Vanligvis sitt utseende minner mosaikk med liten svart - hvite firkanter, men hvis du ønsker å etablere sin sanne unikhet, anbefaler vi å prøve å ta i bruk nye generatorer QR-koder, som kalles qr hacker.
Hvordan qr-kode

 Qr linjetjenesten
 Denne tjenesten fungerer som en generator av todimensjonale strekkoder. Dersom displayet viser karakteristiske trekk ved andre konkurrenter, denne tjenesten gir en rekke store utseende innstillinger basert kode. For å gjøre dette, det er en funksjonell grafisk editor som gjør det mulig å etablere en svart og hvitt bilde kvalitet kunstverk.
 Her på venstre side finnes det verktøy for å gjøre å legge inn informasjon som brukeren ønsker å vise i grafisk format, og det kan kryptere ren tekst, og link eller telefonnummer.
 I midten ser redigere retningsnummer, og ligger på høyre panel utseende innstillinger.
Hvordan qr-kode

 Har qr-kode
 Den øverste glidebryteren gjør det mulig å etablere avrundede hjørner parametre, så prosessen med innstillingen har bakgrunnen der alle vil være i stand til å velge denne funksjonen som bakgrunner solide farger eller ditt eget bilde.
 Endre utseendet av svarte celler kan være informative elementer avsnittet Forgrunnen. Brukerne vil bli tilbudt muligheten fylle ett-farge prosess blande dine egne bilder og bitmap fargelegging manuelt.
 Spesiell forsiktighet bør utvises ved basen qr-kode på har fargeskala nederst. Denne skalaen vil vurdere lesbarheten av koden kjøres av brukeren etter transformasjon.
 Ikke bli involvert i mye av prosessen, og stadig revidere å lese skalaen er ikke økt for det meste, hvis en bruker, selvfølgelig, vil være i stand til å lese koden funksjonen alle oppgradert teknologi. Den resulterende kode brukeren kan lagre formatet PNG og PDF.



Som DjVu åpen

De fleste brukere av teknologi problemer oppstå i løpet av første lesning filformat djvu. Alle problemer er i uvitenhet om hvordan å åpne en fil av dette formatet. Denne situasjonen er uønsket fordi djvu er en av de mest vanlige formater.
 Veldig ofte kan vi finne disse filene i elektroniske biblioteker. Og mange spørsmål, hvordan du åpner djvu? Svaret er veldig enkelt, det er spesiell programvare som gjør det mulig å åpne en fil format djvu.
Som DjVu åpen

 Søknad om åpning DjVu
 WinDjView er en av de beste programvare for å åpne DjVu. Det er veldig rask og behagelig å bruke, lese filene dine. Dette programmet presenterer et bredt spekter av funksjoner som tillater brukere å komfortabelt jobbe med dokumenter. Den offisielle nettsiden til programmet http://windjview.sourceforge.net/ru/
 Når du først møter med DjVu format, og har ingen anelse om hvordan du åpner djvu, deretter WinDjView laget spesielt for deg. Med denne programvaren vil du gå fra unødvendig forbruk av tid og problemer med filer.
 Følgende programvare som har evnen til å arbeide med DjVu - det DjVu Reader. De viktigste fordelene med dette programmet er fordelt som følger:
 - For å vise dokumentet i dvuhstranychnom modus;
 - Muligheten til å kopiere tekst og bilder;
 - Komfortabel navigasjon med tastatur;
 - Juster lysstyrken og kontrasten i bildet dokument
Som DjVu åpen

 Hvorfor trenger vi DjVu
 Djvu er nødvendig for å lagre skannede filer. Den ble grunnlagt for komfortabel visning skannet bokutgivelser, tidsskrifter, forskningsrapporter og andre tekstfiler.
 Bruk dette formatet er nødvendig i tilfeller der teksten har mange komponenter, som er gjort i erkjennelse alvorlig. Disse komponentene kan være forskjellige formler, diagrammer, tabeller, bilder. Også, formatet som brukes til å lagre vanlig tekst data som ikke er egnet for identifikasjon.
 For et stort antall av digitale bibliotek dette formatet fungerer som en grunnleggende formatet til å lagre digitalisert bok utgaver. Derfor bekjent og evne til å arbeide med programmer som er utviklet for å fungere med djvu nå bare trenger hver moderne mann.
 Hvis du er ingen generell kunnskap om å jobbe med disse filene, du bare ikke kan lese skannede versjoner av boken utgaver.




Яндекс.Метрика