Hvordan å låse opp min side klassekamerater

Reiser på internett, kan du ved et uhell kjøre inn i disse områdene, kjennskap til noe som vil føre til svikt parametere og innstillinger i operativsystemet. Dette er spesielt sannsynlig hvis du ikke har installert antivirus system.
 Så, hvis etter de neste angrepene nettverket du Klassekamerater sluttet å virke, må maskinen for å låse opp.
 Tegn blokk
 - Ikke legg odnoklassnyky.hy.
 - I stedet klassekamerater lastet et lignende nettsted fra en annen adresse eller dukker opp en melding som ber deg om å betale.
 - Når du legger i klassekamerater hvit skjerm vises.
 Hvordan vet du at du jukset?
 Hvis du i stedet siden din dukker inskripsjon: "Din konto er blokkert." Et system insisterer Betale SMS bekreftelse trussel, Ellers din side vil bli fjernet permanent, deretter datamaskinen er infisert. En melding - det er bare en bedragersk phishing.
Hvordan å låse opp min side klassekamerater

 Hvordan låse opp Odnoklassnyky.hy?
 Metode I: Gå til nettstedet gjennom odnoklassniki.ua.
 Dette er trolig den enkleste måten. Men det betyr ikke spare datamaskinen mot virus, og det fungerer ikke alltid.
 Metode II: Utility DrWeb.
 Fordi det er ukjent hvorvidt viruset forblir i operativsystemet eller ikke, bør det være fullt skannet. Gjør det enkelt, men på denne måten vil kreve tid.
 Last ned Dr.Web CureIt (Http://www.freedrweb.com/cureit) (freeware) fra den offisielle nettsiden til selskapet og kjøre den på datamaskinen. Nevnte verktøy ved tidspunktet for injeksjon inneholder all den friske virusdatabasen, slik at effektivt bekjemper virus. Men viktigst av alt - det vil automatisk fikse filsystem verter, skadet av et virus.
 Dermed kjører CureIt, har du ingenting annet å gjøre, finne antivirus og fikse alle skadene til selve systemet.
Hvordan å låse opp min side klassekamerater

 Metode III: Rette Verter manuelt
 Denne fremgangsmåten er mer effektiv enn den forrige (bare tar noen få minutter) og fører til datasystemet mye raskere. I tillegg er det også den mest effektive.
 Instruksjoner:
 1. Finn filen på datamaskinen verter: lokal disk C - Folder Windows - system32 - drivere - etc - verter.
 2. Oppgi vertene Notepad program.
 3. Åpne filen se etter ordet localhost og slette all teksten er under det.
 4. Lagre den redigerte hosts-filen og lukke den.
 5. Åpne filen igjen og sjekke om gjenvinnes eller slettet din konto. Da de dukket opp igjen, slik at viruset i datamaskinen ikke korrigere arkiv verter. I dette tilfellet, kjører antivirus (Se. Metode II).
 6. Start datamaskinen på nytt.Hvordan lage svart-hvitt bilder i Photoshop

I svart-hvitt bilder er en unik sjarm og glede. Mest farge hjelper ikke å avsløre planen bilder, men snarere hindrer ta hensyn til noen detaljer.
 La oss bruke ukompliserte måter å oversette de fargede bilder i svart og hvitt ved hjelp av Photoshop rekkevidde. Det er verdt å merke seg at skyte svart-hvitt bilder av vanlig digitalkamera er ikke en veldig god idé.
 Konvensjonelle filmkameraer fanget ikke opp fargen, så gå vakre svart-hvitt fotografier. Et digitalt apparat bare utføre behandlingen, og avviser fargeinformasjonen. For å påvirke driften er ikke mulig.
 Men vi synes Editor ikke begrenset tilbud. Av denne enkle grunn, anbefaler vi ikke å skape svart-hvitt bilder på en digital enhet.
Hvordan lage svart-hvitt bilder i Photoshop

 Lag svart-hvitt bilder i Photoshop
 I programmet er det flere måter hvordan du får svart og hvitt. Den enkleste - bruk oversettelse til gråtoner. For å gjøre dette, åpne menyen «bilde» - finne «Mode« og klikk på «Gråtoner». En annen enkel måte - misfarging. Gjenåpner «bilde», deretter «Justeringer» og «Desaturat». Som et resultat, ligner bildet arbeidet med et digitalt system og det kan ikke påvirke.
 Channel Mixer
 Denne metoden er mest spennende enn de to første. Det gjør det mulig å kombinere informasjon fra fargekanalene i misfarging. Det er tre fargekanalene - rød, blå og grønn.
 For å forstå hvordan du gjør det, for å begynne å åpne et program ditt bilde og klikk på elementet "kanaler" («Kanaler»). Det ligger ved siden av "Layers» («Layers»).
 Du skjønner, hvis igjen skyver de blå, røde og grønne kanaler mottatt forskjellige bilder. Bildet ditt vil bli svart og hvitt. Men det vil bli vist metning av en valgt fargekanal.
Hvordan lage svart-hvitt bilder i Photoshop

 Se hvor mye dyrebar bilder?
 Nå finner du den funksjonen "Channel Mixer» («Channel Mixer») i "Bilde» «bilde», og deretter "Innstillinger» («justeringer»). Oppmerksom på flåtten motsatte punktet "Black and white" («Monokrom»). Nyter analyse ved hjelp av parametere, finne de riktige alternativene for farger.
 For eksempel, 40% for blå, 15% for grønt og 55% rødt. Legg merke til at den totale verdien var 110 prosent? Dermed vil bildet ditt bli litt lysere. På samme måte bør gjøre bildet mørkere eller lysere hvis Arbeid med konfigurasjon "Contrast" («Kontrast»). Hvis du er fornøyd med ut et bilde, så kan vi ta i bruk innstillingene.Hvordan fjerne Webalta med Opera

Det første du må gjøre - er å gjøre med fjerning av operativsystemet kalt «Toolbar Webalta»Som utfører ondsinnede handlinger.
 Slett det mulig gjennom installasjon og fjerning av programvare på datamaskinen), og dette kan gjøres ved hjelp «Your Uninstaller»Det er, for å finne den nyeste programvaren er installert, vår «Popular» Webalta og ta det i super-modus.
 Der når du sletter vil lure fjerne søkemotor, sette mark. Så alt vil starte automatisk rengjort, tar enig med rengjøring registret.
Hvordan fjerne Webalta med Opera

 En effektiv måte å fjerne
 Gå til "Start - Kjør" Dialogboksen skrive ordet «Regedit». Når aktivert, klikker du Registerredigering "Edit - Finn". I søkeboksen, skriver webalta og trykk "Finn".
 Revidere opprinnelsen til hatet program. De to siste trinnene du trenger å gjøre så lenge du ikke fjerner helt all innspillingen programvare. Hvordan du gjør det? Fjerne oppdaget innspilling raskt fortsette å finne den neste, kan du trykke «F3». Ofte nevnte elementene blir utsatt for endringer «Startside».
 Rengjøres med denne teknikken registret fra "forferdelig" program, kan du enkelt begynne å kjøre opera, og viser hjemmeside enkel måte ved å gå til "Verktøy - innstillinger".
Hvordan fjerne Webalta med Opera

 Hva Webalta?
 "Vebalta" er en søkemotor, som ble grunnlagt i 2005. Grunnleggerne av selskapet i all seriøsitet besluttet å trykke "Yandex". Men til tross for en god start, ta en full andel av markedet de fungerte ikke, og siden 2010 har det sosiale nettverket millioner av indignasjon og be om hjelp med å fjerne programvare "Vebalta"Siden det begynte å aktivt bli registrert i ulike nettlesere uten tillatelse og brukeren.
 Slik sletter du et lignende program svært vanskelig, fordi grunnleggerne gjorde sitt beste for dette. Dette programmet vil være foreskrevet i absolutt alle nettlesere som du ikke ville ha funnet slik at du kan stille inn nettleseren din ikke å prøve - du vil ikke hjelpe.
 Hvis du ikke er i stand til å finne mappen «Application Data» Dette betyr at mappen er skjult godt. For å gjøre dette, får vi en "Min datamaskin"Vi finner det "Service" deretter "Mappealternativer". I de fleste eiendommer "View".
 Promatыvaem generell liste til slutten, ser vi det punktet "Vis skjulte filer og mapper". Sette en sjekk, og lagre alle endringer.
Яндекс.Метрика