Hvordan Tegn en PC mot

Mennesket har alltid elsket å tegne. I menneskehetens historie var et godt valg av materiale og verktøy for denne øvelsen. I en alder av informasjonsteknologi grunn en av disse typer verktøy er en personlig datamaskin for hvem du har gjort et stort antall gratis og betalt programvare for full grafikk.
 Operativsystem «Windows» Innebygd programvare for å arbeide med bilder. For å finne det du trenger for å gå til menyen "Start", Og velg deretter "Alle programmer" og gå inn i mappen "Standard"Der trykker du på «Paint». I denne programvaren er alle viktige verktøy for enkle tegninger: blyant, pensel, fylle et lukket område, viskelær og mye mer. Programmet er ideelt for de som leter etter en kort tid å lage gode bilder.
Hvordan Tegn en PC mot

 Mest tegneprogram
 Årsaker til seriøse bilder du vil trenge en ganske avansert programvare. Det skal også bemerkes at datagrafikk (todimensjonal) er delt i to underarter: vektor og bitmap. Skanning utseende er et fast nett av bildeelementer dimensjon. Late datamaskinen ved hjelp av denne type grafikk mulig i programvaren «Adobe Photoshop»For som du må betale, og på samme tid, er dette den mest kraftig program for å arbeide med raster typen grafikk. Den brukes mest profesjonelle designere og fotografer over hele verden.
 Det bør også ta hensyn til gratis alternativer på programvare, en av dem er «Gimp». Mange sier at det viste seg som et godt alternativ «Adobe Photoshop». I "Dzhymp" inneholder alle de nødvendige verktøyene som bildebehandling og fri kunst.
Hvordan Tegn en PC mot

 Vektor tegning utsikt
 Snakker av vektorversjon, Er Essensen av arbeidet med å bruke enkle geometriske objekter, splines, linjer, polygoner, poeng. I tillegg er hvert objekt refleksjon av en bestemt matematisk funksjon. Den største fordelen med dette alternativet er evnen til å øke dimensjonen av bildet slik at kvaliteten blir ikke degradert.
 Den mest velprøvde representanter toll på programvare for å fullføre arbeidet med vektorgrafikk alternativet anses «Adobe Illustrator» og «Corel Draw». De brukes aktivt utskrift designere, kunstnere, illustratører og designere skrifter.Å trimme en videoNoen i familien har et videokamera minst én gang i mitt liv tenkt på hvordan å lage en home video redigering oppgaver. Selv om du startet opptak på en mobiltelefon, vil du sikkert ønske å dele den med venner, kuttet veldig interessant poeng og sende det via e-post eller MMS. Video Editor kan også være mange andre ting. For eksempel kan du komprimere video, slik at det tok mindre plass, og det var lettere å se den på din mobiltelefon. Eller du kan legge til noen effekter til video, for eksempel glatt skarp overgang mellom rammer, sette "black frame" legge til andre effekter.
Vi vil fortelle deg hvordan du kan trimme video, og ikke bare gjennom populære tjenester. Du vil lære om programmer som kan hjelpe deg trimme video gratis, som de er levert av GNU GPL. På slutten av artikkelen vil du lære hvordan du kan trimme video på nettet ved hjelp av den mest populære vydeosaytom Internett. Og så mye mer interessant.
Med.
Den mest kjente og populære verktøy for trimming video - program Windows Movie Maker. Det kommer helt gratis for alle som installerte operativsystemet Windows. I dag er et svært populært program. Det er absolutt den mest enkle og forståelige for nybegynnere, og vil ikke ta mye tid under utvikling. Du kan bruke den til å skjære et stykke av video, til å lime et par filmer i en, for å sette musikk og legge til kommentarer overs. Men over tid, vil du forstå vanskelighetene med litt redigering, vil programmet slutte å holde deg. Til selvstendig lage profesjonelle videoer, trenger du litt mer frihet og funksjoner. Så bare gå videre til mer komplekse og funksjonelle applikasjoner.
Virtual Dub.
Dette programmet har en svært lang historie, en enorm hær av fans. Han hjalp flere filmskapere å lage sin første film, det er ikke alltid håper filmskaper har råd til profesjonell studio montering, og må gjøre det selv. Virtual Dub ikke posisjonere ikke seg selv som redaktør for profesjonell videoredigering, men kvaliteten på filmene avledet fra det, kan anslås høyt nok. Det tillater en svært fleksibel tilnærming til videoredigering, har mye av tilleggene og add-ons. Det kan hjelpe deg trimme video gratis, fordi i sin bruk og distribusjon er ingen kostnad.
Du kan laste det ned fra nettstedet virtualdub.sourceforge.net. Du kan også bruke en bevist kilde. Mange tredjeparts utviklere lage add-ins for VirtualDub og forbedringer som også følger med programmet. Så det er mulig å laste ned noen uvanlig samling av ekstra funksjoner. Men de fleste brukere disse funksjonene uten behov for, og kan med hell bruke standardversjonen. På det vil bli diskutert.
Produktet lar deg utføre alle de mest populære video-operasjoner, og minst 80% av brukerne vil forbli helt fornøyd. For resten kan vi anbefale flere programmer og legge til basisenheten. Full liste over muligheter for å beskrive en lang confine mest interessant.
VirtualDub lar deg utføre operasjoner på video uten å miste kvalitet. Du kan trimme videoen som du trenger uten å bruke ekstra codecs og ikke peresohranyaya. Å trimme video gratis med dette programmet, bare åpne den med filen. Ved en feil codec nedlasting fra den offisielle nettsiden og installere en spesiell pakke av kodeker. Så i bunnmenyen bruker piler markerer begynnelsen og slutten av videoen. Du kan se videoen bilde for bilde eller mellom referanserammer. Deretter skar et stykke lagre som en egen fil. Kvaliteten på videoen som har blitt avkortet, ikke innrømme original. En liten mangel på skremmer i programtidslinjen, men dette er bare tilsynelatende hindring. Å lime video, bare zistykuyte alle filmer i riktige proporsjoner.
I utgangspunktet er det den eneste måten å trimme video for gratis. Det finnes mange programmer som lar deg gjøre det. For eksempel programmet Avidemux eller Kdenlive. De har alle noen lignende funksjoner, noen ganger de har et meget brukervennlig grensesnitt, men ikke alle av dem Russified.
Hvis du ikke ønsker å installere på din datamaskin ekstra programvare, kan du bruke tjenesten som du kan trimme video på nettet, direkte fra nettleseren. Og hjelpe oss i denne verdens største video hosting - kanal YouTube. Sannsynligvis alle vet hvordan du skal gå der, men ikke alle bruker funksjonen "redaktør" - bare inn i nettleseren din youtube.com/editor. For å gjøre dette, må du legge til minst én video på kanalen, og jobbe med ham. Du kan trimme video på nettet, eller legge til bakgrunnsmusikk. Enig, det er praktisk. Også, når du redigerer video eller legge til tekst kommentarer å sette inn en hyperkobling. Denne funksjonen er kun tilgjengelig for klipp lagt ut på denne kanalen og når du laster ned video linker og kommentarer ikke vil være synlig.
Å trimme en video program VirtualDub

Å trimme en video i Windows Movie Maker,
Hvordan jailbreak

Faktisk å jailbreak ganske enkel, spesielt når nøyaktig kjent reglene for etablering, og programmet for jailbreaking.
 Hva er jailbreaking
 Faktisk er jailbreaking en av måtene firmware modifikasjon iOS enheter som iPad, iPod Touch, iPhone for å gjøre tilgangen til filsystemet enheten. Jailbreaking gir brukerne en utmerket mulighet for endring av standardapplikasjoner, endringer i standard grensesnitt, installasjon av tredjeparts applikasjoner som ikke er godkjent Eple.
 Til dags dato er det to typer av jailbreak - "Tied"Krever etter frakobling enhver enhet drevet av en datamaskin og spesielle programmer installert på den, og "Tied"Som er slått på og når datamaskinen startes på nytt.
 Som du kan se, "Tied" Jailbreak kan betraktes som mer stabil og krever ikke en annen form for manipulering av anordningen under dens inkludering gjennomføring.
 Det bør bemerkes at jailbreak godkjentOg derfor på ingen måte krenkende Apple, men etter at den er installert, er selskapet ikke forpliktet til garantien klienten.
Hvordan jailbreak

 Hvordan jailbreak
 Det er ingen hemmelighet at utviklerne programvare for å jailbreak maksimal forenkle denne prosedyrenOg så riktig tilnærming er å velge et program og metode for jailbreaking ikke krever spesiell kunnskap og styrke tar femten minutter.
 Og i de fleste tilfeller, for å gjøre en jailbreak, bare sørg for å koble din iPhone eller iPad til datamaskinen sikkerhetskopi av alle data tilgjengelig Kjør kjøre programmet, og følg de angitte instruksjonene.
Hvordan jailbreak

 Hvordan velge et program for å jailbreak
 Sannsynligvis ingen vil benekte det faktum at valg av programmer til jailbreak er et svært viktig skritt. Tross alt, de skiller seg avhengig av modell disponibel enhet og firmware iOS. Dermed kan feil valg jailbreak ikke bare føre til installasjonsfeil, men også tap av alle data som finnes på enheten.
 Hvordan å ikke forveksles med valget? Sjekke serienummeret iPod Touch eller iPad SNDeepInfo og du vet nøyaktig hvilken firmware du den mest relevante. Til dags dato, det finnes programmer å jailbreak, løping Mac og Win: Absinthe, Sn0wbreeze, Redsn0w, PwnageTool.Яндекс.Метрика