Hvordan vet jeg at kraften til datamaskinen strømforsyning?
 Power PC strømforsyning er en av de viktigste komponentene i sin stabil, sikker og pålitelig. Mangel på makt kan føre til svært uforutsigbare resultater. Du kan søke lenge årsaker ustabilitet i systemet, uventede reboots og nedstengninger uventet datamaskinen før du besøker opplysning og du innser at skylden billig strømforsyning som i tider med topplast ikke utsteder de nødvendige komponenter for strøm.
 Hvordan finne den riktige ytelsen datamaskinens strømforsyning
Selvfølgelig må utgangseffekten på datamaskinen strømforsyning med litt margin overstige det totale strømforbruket av enkeltkomponenter i systemenheten. For å forenkle disse beregningene etablert ulike kalkulatorer beregne strømforsyningen. Et eksempel på slike kalkulatorer er
Tjenester
selskapet Asus. Beregningen av minimumseffekten kapasitetstilførselen med sin hjelp som følger.
 1.  I avsnittet "Hovedkort" la standardvalget foreslåtte Desktop, hvis du vanligvis ikke plukke en PC-basert server hovedkort. Hvis ikke, klikker Server.
  I "Prosessor", velg en produsent og modell serie av prosessoren i datamaskinen. Prosessoren er en av de mektigste forbrukere, så for å få de mest nøyaktige resultatlister bare velge din modell.
  I menyen "Video" for å velge produsent og modell for skjermkortet er satt som video på din datamaskin.
  Angi typen installert minne DDR, DDR2 eller DDR3 linje i "Minnemoduler".
  I "Drive" nøye og nøyaktig registrere antall ulike typer stasjoner i datamaskinen: DVD-stasjoner og harddisker.
  Angi antall USB-porter og Fireware data grafer «USB» og «FireWire» henholdsvis.
  Beregne og angi antall datamaskinens PCI-enheter i avsnittet «PCI».
  Og det siste elementet i menyen "Fan" la programmet antall fans som er installert i datamaskinen, inkludert radiatoren som brukes til å kjøle prosessoren.
  Se på den endelige minimum anbefalt for strøm til datamaskinen. Eksempel på kapasitet for virtuell maskin ved hjelp av denne kalkulatoren representert i bildet nedenfor.
  Hvordan vet jeg at kraften til datamaskinen strømforsyning?

  I tillegg til disse tjenestene, det er andre ressurser tilsvarende det kalkulatorer kapasitet. For eksempel, det
  outervision.com
  Engelsk, eller
  casemods.ru
  n.
  Når anslått til å være nødvendig for datamaskinens strømforsyningen kan bare bekrefte at strømforsyningen brukes i systemenheten.
   Hvordan vet jeg kraften i datamaskinens strømforsyning
  Dessverre er det programvare metoder makt kapasitetstilførselen installert på datamaskinen din, vet ikke. Derfor, se etter datakapasitet spesifisert av produsenten på strømforsyningen. Mest sannsynlig vil det ha å fjerne en av sidedekslene på systemenheten. I alvorlige tilfeller må trekke blokken selv om klistremerket er i en vanskelig sted.
  Se tallene dine ikke travelt med å glede seg. Det er alle produsenter overdrive power point og gjennomsnittet for 2030% mer enn i stand til å gi reell makt. Noen ikke nøl med å lede og 50% oppblåste tall. Så, gjerne kaste en av de tallene du ser i strømforsyningen, 25% av kapasiteten. Bare da vil du få noen reelle data på kapasiteten på strømforsyningen brukt datamaskin.  
Som i Word til vertikalt?
 Tekst, Word av kontorpakken Microsoft Office lar deg lage dokumenter av enhver kompleksitet med nesten alle mulige typer formatering som kan være nødvendig bare brukere. Bruk den til å lage komplekse tabeller, bruke innleggs matematiske formler, legge til linker i hypertekst dokumenter, tegninger, skjematiske diagrammer, ulike spesialtegn og utføre mange andre nyttige handlinger.
En av de populære funksjonene papirene er mulig å skrive vertikalt. Dette kan skje på tre forskjellige måter. Vurdere dem mer.
 Opprette vertikal tekst i tabellcelle
Dette er den mest brukte måten å lage vertikal tekst i Word. For gjennomføringen, følger du disse trinnene.
 1.  I hovedmenyen gå til "Insert" og deretter peke det "Table.
  Som i Word til vertikalt?

  Lag en tabell fra en celletype i teksten du trenger det.
  Inne i cellen, må du høyreklikke på hurtigmenyen, velg "Tekst retning".
  Som i Word til vertikalt?

  Velge en boks til en av de to alternativer vertikalretningen av teksten. Den mest brukte nedenfra og opp retning.
  Som i Word til vertikalt?

  Fortynne cellegrensen, og teksten er det ikke utsatt eller flyttet etter behov.
  Som i Word til vertikalt?

  Det siste elementet for å gjøre usynlige bordgrenser. For å gjøre dette, igjen i en celle for å gjøre høyreklikk musen, velg menypunktet "Grenser og skyggelegging."
  Som i Word til vertikalt?

  I kategorien "grensen" for å velge hvilken type usynlige linjer.
  Som i Word til vertikalt?

  Som et resultat av de trinn vi mottar vertikal tekst i en usynlig tabell.
  Som i Word til vertikalt?

   Bruke etiketter for å skape vertikal tekst
  Hvis bruken av tabellen eller annen grunn uønsket, så kan du bruke "Text". Turbasert det vil se ut.
  1.  Klikk på "Sett inn", som aktiverer funksjonen "Text". Velg fra alternativene "enkel inskripsjonen".
   Som i Word til vertikalt?

   I vinduet som kommer opp, skriver du inn ønsket tekst.
   Som i Word til vertikalt?

   Etter innspill, gjør et enkelt klikk inne i figuren. Bli tilgjengelige flere verktøy for å justere tallene som å trykke på "Text retning" kan oppnå vertikal posisjon.
   Som i Word til vertikalt?

   Å skjule tallene henviser, må du trykke "Contour form" og innstillingene angi "Ingen vei.»
   Som i Word til vertikalt?

   Til slutt får vi resultatet skiller seg ikke visuelt fra den første versjonen.
    Vertikal Type "i kolonnen"
   Denne metoden vil skape vertikal tekst med horisontal orientering av bokstaver i det. Kommer på denne måten bare for tekster i én linje.
   For gjennomføringen krever et sett etter hver bokstav i teksten trykker Enter (Enter). Hvis det er et mellomrom mellom ordene, som «Enter» for å trykke to ganger. Da kan vi bare justere linjeavstanden til mellomrommene mellom bokstavene ser ikke for stor.
   Som i Word til vertikalt?

   Som i Word til vertikalt?

   Lykke til i utviklingen av rik funksjonell tekst editor Microsoft Word, som gjør det mulig å lage et dokument som du vil, eller etter behov.  
 Hvis du ønsker å lære hvordan du effektivt montere klipp? Kanskje videospesialeffekter som mangler? Vi er glad for å informere deg: ingen big deal å bringe filmen til perfeksjon. Du trenger bare en datamaskin, noen videoer, litt fantasi og, selvfølgelig, spesiell programvare.
Enkelt redaktør av "Videoredigering" vil hjelpe deg raskt og enkelt å forberede lys og underholdende film. I denne artikkelen vil du lære mer om hvordan du redigerer video med vakre overganger, temaer, musikk og mer.
 Få det på din datamaskin
Last ned distribusjon tar mindre enn fem minutter av din tid. Å installere programvaren på datamaskinen, følger du installasjonsveiviseren. Programsnarveier ikke glem å sette på skrivebordet ditt.
 Legge til filer og begynne å redigere
Hvis du ønsker å lage en interessant video, bruker ikke bare video, men også bilder. Legg alle elementene kan kategorien gjennom "Video" og "Bilder". En praktisk guide vil finne på sekunder og legge til redaktøren filer.
Hvordan du redigerer video på en PC mot?

La oss nå se hvordan du redigerer video. For det første, kan du tilpasse morsomme lysbildeoverganger. I "Transitions" er en massiv katalog av forhåndsdefinerte maler. Alt du trenger å gjøre - er å bare velge det alternativet som så og dra det til en spesiell celle.
Overganger kan være forskjellig, men du kan sette en enkelt overgang til all video. Justere lengden av overgangs at han "bestått" så snart som mulig eller så langsomt som mulig.
Hvordan du redigerer video på en PC mot?

 Lage effekter og miniatyrer
Hva video uten spesialeffekter? Vi tilbyr en stor samling av effekter. I den vil du finne en gammel film effekt og effekten av spray, farget støy, negative, Pixelate, Avatar og mange andre alternativer. Bare sette et "tick" foran ønsket element fra listen, og se hva som skjer med videoen. I en video, kan du "streng" flere effekter - det viktigste at alle disse interaksjoner ser harmonisk.
Å forberede publikum til å vise, sette attraktiv skjermsparer. De kan tilsettes til enhver del av valsen. Hvis du er interessert i denne funksjonen, så kan du bruke det i "Legg til» & gt; "Headlines". Du kan velge en skjermsparer fra databasen maler eller lage din egen versjon i «Min skjermsparer." Plukk bakgrunn, vakre bilder, interessante inskripsjoner og lage skjermsparer "fra scratch".
Legge til effekter og ledetekster hjelpe deg å bedre forstå hvordan å redigere videoer.
Hvordan du redigerer video på en PC mot?

 Kreditter og Musikk
"Video redigering" kan uttrykke de originale musikkvideoer. Masse fine melodier kan bli funnet i kategorien "Musikk". I tillegg kan du velge hvilken som helst lydstøtte, graving i arkivene egen datamaskin.
Husk som styrer humøret musikk publikum, så prøv å velge sanger tematisk passende. Når du konfigurerer at musikken til lengden på sporet ikke er i forkant av videobildet.
Noen få ord å si om studiepoeng - de vil være nyttig for deg hvis du ønsker å lære hvordan du redigerer video. For å gjøre dette gå til fanen "Legg» & gt; "Credits". Som med belysning, tilbyr programmet du et valg: du er på jakt etter titler fra eksisterende samlinger eller lage din på grunnlag av en av malene. Prøv ikke å overbelaste videotitler.
Hvordan du redigerer video på en PC mot?

 Lagre video
Det er på tide å gjøre opp status og vurdere å eksportere den ferdige videoen. Lagre det kunne på noen måte - for eksempel konvertere AVI-format eller brenne til DVD-ROM. Hvis du har en iPhone, iPad eller en annen enhet som ønsker du å se dette klippet, "Video redigering" vil lett gjøre det.
Den mest effektive måten er å laste opp video til YouTube. Da vil du ha en sjanse til å vise sin kreativitet til millioner av brukere. Gå til avsnittet "Ny" og velge det beste alternativet eksporten. Bruk høy kvalitet programvare og lage høykvalitets videoer!
Video nedlasting redaktør fra den offisielle nettsiden video-editor.su.  
Яндекс.Метрика