Skrifter som Microsoft inkludert i listen tilgjengelig for arbeid standard ikke alltid oppfyller våre behov. Spesielt når det kommer til ikke-standard papirarbeid Word, er eller hva som blir gjort på den. I slike tider trenger vi en spesiell font, i stand til å utfylle uvanlige dokument layout linjer - og må laste ned og installere manuelt. Det er en enkel og rimelig måte å utvide listen over tilgjengelige skrifter i Word, har til rådighet et helt nytt design alfabetet. La oss undersøke denne metoden i etapper.
 Oppgaven er delt inn i to faser: jakten på en bestemt skrift og installere den.
 Step One: Å finne riktig font.
 Før du installerer en skrift, må det bli funnet på nettet og lastes ned til din datamaskin. Det vil være mye enklere hvis skriften navn ønsket du vet på forhånd - i dette tilfellet, søket kan gjøres umiddelbart det. Men ofte viser det seg ellers, er å forstå hvordan bør se om ønsket skrifttype, stil kreves av ham. I dette tilfellet kan være i løsning av problemet litt lenger.
 1.  Skriv inn søkekoden setningen: "Last ned font for ord». Søkemotoren vil returnere en liste over nettsteder som inneholder mange eksisterende font database - en av dem vil sikkert passe!
   Klikk på ett av områdene i vårt eksempel er det først i listen.
  For å legge til en font i Word?

   Som man kan se på menyen til venstre, Online stort utvalg av ulike skrifttyper for ulike behov. De beordret av programmet, utseende - for enhver smak. Last ned font «BickhamScriptTwo» - dette engelsk skrift, utformet som et håndskrevet brev kalyhrafycheskoe, perfekt for festlige design dokumenter, eller gratulasjonskort.
   Last ned font for koblingen.
  For å legge til en font i Word?

   På den siden kan du se den skriftstil basert på et lite eksempel på teksten og verifisere samsvar med forespørselen og dens design. Deretter skriver du inn i boksen de nødvendige verifisering kodenummer som du ser, og klikk "last ned".
   Etter nedlasting av skriften er vellykket, kan du gå til mappen laste opp filer til datamaskinen din, finne det og gå videre til andre fase - installasjonen.
  For å legge til en font i Word?

   Den andre fasen - sette font
   I Windows, er det ingen mulighet for å installere skriften bare for Microsoft Word. I stedet, pakk den nedlastede skrift til skrift mappe Windows, da det vil ha tilgang til noen arbeider tekst av programmet som du vil bruke. Bare husk at tekst skrevet unik font vil bli lest bare datamaskiner som er installerte fonter. Hvis databasen er ikke operativsystemet skrift informasjon, teksten er skrevet av ham, og hun ikke vil være i stand til å vite.
  1.  Razarhyvaruyte ned arkivet til en mappe.
    Åpne en mappe med fonter og Windows. Den ligger ved Start- & gt; Upravlinnya- Panel & gt; Utseende og personalizatsiya- & gt; Skrifter. Dessuten kan den fås ved å gå til følgende bane: C: WindowsFonts.
   For å legge til en font i Word?

    Kopiere de utklipte innholdet i arkivet til forrige trinn Fonts.
    Skriftsett - igjen å kjøre Microsoft Word, og velg navnet hennes i skriftlisten. Hvis skriften ikke er oppført, eller det ikke vises i dokumentet, og deretter nøye kontrollere at alt er gjort på elementene. Noen mennesker feil - i stedet kopiere mappeinnholdet innhentet Fonts arkiv, kopiere mappen hele arkivet. Så ikke vær - systemet ikke leser skrifter arkivert, den trenger dokumentet.  
Hvordan skrive formler i Word?
 Tastaturer er begrenset i størrelse og har ikke plass til det mangfoldet av tegn som brukerne kanskje trenger på jobb. Et eksempel på dette mangfoldet, der vi trenger forskjellige symboler og tegn, er et sett med dokumenter i kjemiske og matematiske formler av varierende kompleksitet. For første gang står overfor en lignende utfordring elever og studenter begynne å lete etter svaret på hvordan du skal skrive formler i Word. Det er to hoved muligheter for å legge til formler i MS Word.
 1.  Ved hjelp av den innebygde tekst-editor finansierer seg selv.
   Arbeide med matematisk innspill panel som først dukket opp i Windows 7. vurdere hvert alternativ i mer detalj.
   Ved hjelp av den innebygde Word 2007 og nyere
   Verktøy og virkemidler for innsetting av standard matematiske formler, eller bygge sin egen bibliotek implementert gjennom spesialtegn "Formel", som kan nås fra "Sett inn" hovedmenyen.
  Hvordan skrive formler i Word?

   Når aktivert, vil dette biblioteket bli presentert for et sett av ulike maler og standard matematiske symboler med å trekke formelen av kompleksitet.
  Hvordan skrive formler i Word?

   Først, kan bruken av biblioteket virke komplisert, men hvis du bruker litt tid og fortsatt vil forstå det, til problemet med hvordan å skrive formler i Word du slutte eksistere. Det er best å bli opplært i praksis ved å velge flere forskjellige formler og prøver å rekruttere dem.
   Bruke matematiske innspill
   Dersom studien innebygd i Word formel redaktør ikke tid eller lyst, kan du forenkle oppgavelinjen ved hjelp av matematiske innspill, inkludert i standard hjelp av operativsystemer siden Windows 7.
   Hele banen for å kjøre dette panelet ser ut som "Start" - "Alle programmer" - "Tilbehør" - ". Panel matematisk innføring"
   Ved hjelp av programmet er svært enkelt. Du tegner det i formelen som det ville ha gjort i kritt på en skolestyret og embedded systemer anerkjennelse vil gjøre skriftlig matematiske formler, format som er kompatibelt med Word.
  Hvordan skrive formler i Word?

   Tegning formel kan sees i forhåndsvisningen, de er anerkjent av programmet og, om nødvendig, foreta nødvendige justeringer. For dette panelet er utstyrt med spesialverktøy "Clear" og "Velg og riktige." Kombinere opptak og sletting kan oppnås på kort tid du vises riktig nødvendig formel.
   For å overføre trukket og riktig gjenkjent i Word formel, plasserer du markøren i ønsket sted og matematisk innspill panelet klikker "Lim inn".
  Hvordan skrive formler i Word?

   Formelen vil bli plassert i et Word-kompatibelt format, og lagre dem alle muligheter til å redigere og gjøre endringer.
   Bruke innspill panel matematiske formler enkelt å ringe mild til moderat vanskelighetsgrad. Men store komplekse matematiske uttrykk for instrumentet nesten styre. For deres design er bedre å bruke den innebygde Word bibliotek "Formula".  
 og sannsynligvis ofte lurt på hvordan å spille inn video med Skype eller videospill? Dette kan gjøres raskt og enkelt gjennom et spesielt program. Denne artikkelen vil fortelle deg om verktøyet "Screen Camera", som lar deg skyte, prosess og lagre video fra den stasjonære PCen.
 Grensesnitt Oversikt og Scene
 "Kameraet på skjermen" - en hendig program tar opp video fra skjermen din. En av de viktigste fordelene er den enkelhet. Med sin intuitive grensesnitt for å lære å arbeide i dette programmet kunne selv tenåring. Alle funksjoner er gjennomsnitt, og hvis du har noen spørsmål kan du kontakte online lærebok.
 Den første fasen innebærer valg av prioritet videomodus. I et eget vindu, kan du velge å ta opp hele skjermen brikke eller angi et bestemt vindu. I tillegg har verktøyet muligheten til å spille inn stemmen. For å bruke denne funksjonen trenger du en mikrofon bare - sørg for at den er koblet til datamaskinen og er i drift.
Å spille inn video skype: detaljerte instruksjoner

 Alle de ovennevnte tiltakene vil hjelpe deg å gjøre et inntrykk på hvordan å legge video til Skype. Neste, vi direkte berøre på prosessen med å samle inn video.
 Video-opptak og redigering av video
 Å kartlegge samtalen i gang, trykk på den røde opptaksknappen. Når du fjerner videosamtaleopptaket kan stoppes ved hjelp av en hurtigtast. Deretter sette opp en video i den innebygde mediespilleren åpnes.
 Så vi fant ut hvordan å spille inn en video med Skype. En annen funksjon i verktøyet "Screen Camera" er at noen innspilt video kan være ferdig i en spesiell editor. Redaktøren gir mulighet for trimming video, legge til musikk og vakker skjermsparer. Beskjære video kan ved hjelp av praktiske markører.
 Hvis du ønsker en stilig sted videoene dine, så bør du pynte den med teksting og lese noter. Klar eksempler på titler er i en egen modul maler og mange låter som passer til klippet du vil finne i musikksamlingen. De som ikke liker den innebygde maler redaktør tilbyr muligheten til å lage dine egne skjermsparere og laste ned sanger fra datamaskinen.
Å spille inn video skype: detaljerte instruksjoner

 Lagre klipp
 Nå vet du detaljert algoritme hvordan å spille inn video i Skype. Det siste du trenger å gjøre - er klar til å lagre filen i noen av de tilgjengelige formater.
 Programmet lar deg eksportere video til slike utvidelser som AVI, MPEG, WMV, MOV og HD. Du kan også ta opp video utgitt på DVD-ROM og vise den på din datamaskin eller en dedikert spiller. Endelig opprettet en screen du kan legge ut på YouTube eller andre populære videodeling. Å utføre noen av disse operasjonene, bare følg instruksjonene med spesielle Windows-innstillinger.
Å spille inn video skype: detaljerte instruksjoner

 På slutten av vår gjennomgang, ser vi at den "på skjermen kamera" - en enkel og praktisk verktøy for innspilling av video fra LCD-skjermen. Programmet er ideelt for desktop og alt på det er. En hendig video editor hjelper deg effektivt ta opp videosamtaler i Skype.  
Яндекс.Метрика