Hvordan fjerne en fotnote i Word?
 Fotnoter i elektroniske dokumenter som er opprettet med en tekst editor Microsoft Word, blir brukt til samme formål som sine kolleger i print. De legger de nødvendige forklaringer, kommentarer og lenker til å avgrense og supplere informasjonen i dokumentet, gjøre det mer forståelig og komplett. Vanlige brukere sjelden bruker dem i utarbeidelsen av dokumenter, men oftere møte problemet med hvordan du fjerner noen satt en fotnote i det endelige dokumentet. Hvordan fjerne en fotnote i Word
 Sletter fotnoter i Word så enkelt som etableres. For å fjerne dem, følger du disse trinnene.
 1.  Åpner det redigerte dokumentet i Word.
   Velg en fotnote, som vanligvis består av et nummer eller plassere markøren foran ham. Trykke på slettetasten på tastaturet.
   Med fjerning fotnote slettes automatisk tekst gitt tilsvarende denne fotnoten. Dette vil også automatisk endre nummereringen av andre fotnoter, hvis de er tilstede i dokumentet.
   Den beskrevne metoden fjernes som vanlig fotnoter nederst på siden, og den endelige, forklarende tekst som legges fram i slutten av dokumentet.  
Å skanne QR-koden?
 Dimensjonale QR-koder (Eng Rask respons -. Rask respons) ble utviklet i Japan etter «Denso-Wave» i 1994 for behovene til bilindustrien. Over tid er QR-koder mye brukt i ulike felt på grunn av effektiv lagringsmetode kodet informasjon. Som selve informasjonen kan handle noe: lenker til nettsteder, telefonnumre, e-postadresser, tekster av flere tusen tegn. For å dechiffrere informasjon innebygd i QR-koden er det nødvendig å skanne og å lese. Med denne oppgaven med hell klarer mest moderne smarttelefoner.
 Å skanne QR-kode
 Å skanne QR-koden ved hjelp av innebygd kamera mobil. Spesialprogram gjenkjenner QR-kode, får det en detaljert kartlegging og dekoder innebygd informasjon i dem.
 Vurdere beslutningen problem skanne QR-koder på eksempelprogrammer for de mest populære smarttelefon plattformer: iOS for iPhone og Android mobile enheter fra forskjellige produsenter.
 Søknad å skanne QR-koder på iPhone
 Å gi iPhone evner for å arbeide med QR-koder og produsere skanning, følger du disse trinnene.
 1.  Gå til AppStore og søke ved hjelp av søk på «QR Reader» fra TapMedia. Programmet er gratis for deg å bruke det vil vise forskjellig annonser vinduet.
   Installere programvaren på telefonen.
  Å skanne QR-koden?

   Kjøre programmet. Målet med den levende bevegelse over skjermen med en rød stripe som simulerer infrarød ray spesielle skannere, bilde av QR-kode.
  Å skanne QR-koden?

   Med tilstrekkelig bildekvalitet scanne oppdager og fjerner kryptert informasjon der.
   Da vil programmet automatisk forsøke å utføre innebygd i kode instruksjon. For eksempel, otroet nettstedet adresse på Internett i den innebygde nettleseren.
   Prøven skanne QR-koder på Android
   Arbeid på Android med QR-koder ikke fundamentalt forskjellig fra lignende handlinger på iOS.
  1.  Besøk «Play Market" og bruke søkefunksjonen, søke etter alle programmer «QR Reader».
    Installer dette programmet på smarttelefonen.
   Å skanne QR-koden?

    Start programmet og på samme måte "fange" i søkeren QR-kode. Prosessen med å flytte skanneren vil vise en rød stripe.
   Å skanne QR-koden?

    Etter vellykket fange koden og det vil deshyfrovan vil automatisk forsøke å spille det lovet handling.
    Klart, undersøkte vi programmet er ikke det eneste programmet til å skanne QR-koder på mobile enheter. Du kan prøve selv og finne andre bruksområder, inkludert mest praktiske alternativet.
    Det finnes også programmer for å lese QR-koder for PC. De kan også med hell brukes for å skanne de enkelte koder. Hvis du trenger å jobbe med mye kode, så det er fornuftig å måtte tenke på å kjøpe en spesiell manuell strekkodeleser som kobles til datamaskinen via USB-port og har en mye bedre ytelse.  
Hvordan du kan dekorere en vakker ikon pinne?
 Når du er koblet til en PC eksterne medier, for eksempel USB-minnepinner, vises de i operativsystemet som standard ikoner. Naturligvis, mange brukere av denne "likestilling" ikke liker. De prøver å vise individualitet pinne og dekorere vakre ikoner for estetiske grunner, eller til praktisk. Tross alt, når du trenger å jobbe med flere disker samtidig koblet, er det ikke alltid mulig å forstå hva som refererer stasjonsikon fører ikke innholdet. Alt dette kan lett fast ved å erstatte standardikonet for noen av dem.
 Innstilling typen ikoner for flash-stasjoner Windows
 Å dekorere din vakre flash-stasjonen, følger du disse trinnene.
 1.  Forberede bildet du vil vises som ikoner på en minnepinne. Grunnleggende krav til bildet - det bør autoriserte 64h64 piksler og lagret i formatetIco. Enkelt å lage bilder som oppfyller kravene, kan du bruke tjenesten http://www.genfavicon.com.
   Kopiere det endelige bildet på en USB-stasjon til rotmappen.
   Synliggjøre utvidelser for kjente filtyper.
   Lag en mappe i roten tekstfil kalt autorun.inf. Denne filen er ansvarlig for auto-connect media og gir instruksjoner for operativsystemet rapportert at trinnene du trenger å bruke tid du kobler til.
  Hvordan du kan dekorere en vakker ikon pinne?

   I denne filen, legge til følgende oppføringstyper:
  [Autorun]
   icon = favicon.ico

   I stedet favicon.ico du bør bruke navnet på filen til ikonet. Denne undervisningen vil være ansvarlig for bildeikonet blinker.
  Hvordan du kan dekorere en vakker ikon pinne?

   For å endre til tre i kraft som ikoner og flash brukt bilde av og koble den til datamaskinen.
  Hvordan du kan dekorere en vakker ikon pinne?

   Også anbefaler autorun.inf filer og bilder med skjult ikonet for å ved et uhell sletter dem med en pinne og de ikke forstyrrer arbeidet. For å gjøre dette, gjør du ett av disse filene, høyreklikker med musen på hurtigmenyen, velg "Properties", deretter i vinduet i gruppen "attributter" sjekk boksen på "Skjult"Og "Read Only" og trykk "OK" for å lagre endringene.
  Hvordan du kan dekorere en vakker ikon pinne?

   Sett ikoner på flash-stasjonen har en annen praktisk verdi. Boot virus som infiserer flyttbare medier angripere, erstatning autorun.inf fil og hvis du plutselig ser at i stedet for dine vakre ikoner på en flash-stasjon som er koblet til datamaskinen har blitt en standard skjerm, kan det være et signal for en grundig sjekk den for virus og malware programvare.  
Hvordan vende bildet i Photoshop?
 Lag speilbilder på ulike overflater er mye brukt teknikker i Photoshop. Ved hjelp av relativt enkle teknikker, kan du lage vakre speilbilde av bokstaver på overflaten av objekter, mennesker og natur gjenstander i vannet eller på glasset. Alt dette bidrar til den utbredte bruken av effekten av speil refleksjoner i områder knyttet til trykking, fotoredigering og webdesign. Hvordan skape et speilbilde i Photoshop
 Vurdere et enkelt eksempel på hvordan du raskt kan snu bildet i Photoshop.
 1.  Åpne bildet i Photoshop redigert.
  Hvordan vende bildet i Photoshop?

   Gjør et valg område av bildet som skal fungere som speiling. Det finnes ingen strenge krav. Derfor kan du bruke alle egnede verktøy for det merkede området. For eksempel, den magnetiske lasso eller rettlinjet. For det anses som et eksempel bilde er nok utvalg verktøy rektangulært område.
  Hvordan vende bildet i Photoshop?

   Kopiere det valgte området gjennom meny "Edit- & gt; Kopier " og umiddelbart sette tilbake gjennom "Edit- & gt; Sett ". Prioriterte utføre disse operasjonene ved hjelp av "hurtigtaster" ved hjelp av en kombinasjon av Ctrl + C og Ctrl + V henholdsvis. Resultatet skal være et nytt lag som inneholder det kopierte området.
  Hvordan vende bildet i Photoshop?

   Flytt inn regionen rundt stedet hvor det skal ligge og hvordan speiling.
  Hvordan vende bildet i Photoshop?

   Det neste skritt bør snu dette området. Dette kan gjøres gjennom menyen "Edit- & gt; Transformuvannya- & gt; Flip Vertical ". Som et resultat av denne virkning kopiert fragment vil faktisk likne et speilbilde.
  Hvordan vende bildet i Photoshop?

   Gjør mer nøyaktig justering av feltet som vises ved å flytte i bildeområdet.
   Viser nesten klar. Vi kan bare skape effekten av sin glatte "demping" som avstanden fra hovedbildet. For å gjøre dette, legg vektoren lagmaske ved å klikke på riktig knapp i lederlagene og bruke masken til verktøyet "Gradient". Angi deretter vektor retning av graderingen. For å utføre denne kontrollen gjør det samme, som ligger mellom den opprinnelige objektet og dens refleksjon, hold nede venstre museknapp og hold knappen dra markøren ned den vertikale linjen. Da slipper du knappen. Resultatet vil bli innhentet fra gradient overgang fra hovedbildet til bakgrunnen. Startpunktet og lengden av vektoren kan bli anvendt for å justere effekten.
  Hvordan vende bildet i Photoshop?

   Hvis du ønsker å gjøre en korreksjon gjennomsiktig speil skjermområdet av kontrollpanelet lag. Som et resultat av disse tiltak ble mottatt følgende bilde fra bunnen av skjermen.
  Hvordan vende bildet i Photoshop?

   Før oss et eksempel på å skape otzerkalennoy bildeområdet, selvfølgelig den mest forenklede for opplæringsformål. Ved behandling av ekte digitalt materiale kan møte en rekke faktorer som vanskeliggjør oppgaven noe. Men for å fortelle deg om alle detaljene i en artikkel er ikke mulig. Alle spissfindigheter er vanligvis lært i prosessen og få erfaring. Det viktigste - å forstå den grunnleggende prinsipp som gradvis ble diskutert ovenfor.  
Яндекс.Метрика