For å lagre en fil verter?
 Mange mennesker når du prøver å fjerne uautoriserte endringer i filen vertene får problemer når du prøver å redde den. Faktum er at siden Windows Vista til å redigere denne filen pålegges flere og flere restriksjoner og forbud for å blokkere kjente sårbarheter som gjør at malware uten brukerens applikasjonen endre filen. I tillegg kan noen antivirus programvare spesielt blokkere hosts-filen med sikte på å hindre uautorisert igjen endres. Men hva hvis viruset likevel klart å erstatte filen som du fant dette faktum, men slår det tilbake ikke virker, fordi kan ikke lagre filen vertene?
 Prøv følgende.
 1.  Tilbring alle handlinger som administrator. For å gjøre dette, bare logge inn som administrator, eller kjøre som administrator program, som vil bli redigert filen hosts. Dette vanligvis Notepad (Notisblokk). Å kjøre som administrator Hvis du klikker på "Start" -menyen, velg "Alle programmer" og deretter "Tilbehør". Under standard programmer finner "Notepad" og gjøre et klikk, høyreklikk på den. Et klikk på menyen, velg "Kjør som administrator". Skriv inn administratorpassordet i vinduet og begynne å redigere filen verter.
  For å lagre en fil verter?

   Kopier hosts-filen på skrivebordet, gjøre nødvendige korreksjoner og flytte den tilbake inn i mappen C: WindowsSystem32driversetchosts. Denne metoden hjelper i tilfeller der det er forbudt bare endre på denne filen, slette den eller flytte tillatt.
   Sjekk blokken endringer i hosts-filen på datamaskinen kjører anti-virus programvare. Noen aktyvyrusnыe program blokk endringer i denne filen og når du prøver å lagre endringene du får en feilmelding om mangel på nødvendige redigeringsrettigheter selv om du er logget inn som administrator.
   Se nøye antivirusprograminnstillinger og deaktiver forbudet mot å redigere filen verter. Det er viktig å endre innstillingene som enkle deaktivere antivirus i denne situasjonen ikke alltid hjelpe.
   Skriv inn et søkeord som vises like over "Start" -knappen når du trykker
   notepad% Systemroot% system32driversetchosts

   og trykke tastekombinasjonen Ctrl + Shift + Enter. Disse handlingene lansere Notepad teksteditor som administrator i de allerede gravd det fil verter, dvs. hovedsakelig utført det samme som i de ovennevnte punkt 1 ovenfor - bare den andre veien.
  For å lagre en fil verter?

   Sjekk om satt til "Read Only" for filen verter. For å gjøre dette, klikk på den, høyreklikk på hurtigmenyen, velg "Properties". I vinduet, i nærvær av et merke på posten "read-only" fjerne den og klikk "OK" for å lagre endringene.
   Bruk en filbehandler FAR eller Total Commander, hvis du har kompetanse til å arbeide med dannmy redigeringsprogrammet arkiv verter.
   Hvis mulig, koble til harddisken med operativsystemet til en annen datamaskin som en ekstern harddisk og gjøre nødvendige endringer i filen verter. Ikke glem å kjøre redaktøren som administrator.
   Etter å ha fullført de nevnte elementene, er du garantert å finne årsaken til fravær av muligheten for å lagre endringer i hosts-filen, og være i stand til å redigere.  
Hvordan å fylle i Photoshop?
 Lag en fylleslag er ofte brukt i Photoshop metoden. Den brukes når du oppretter et nytt lag, og på ulike redigeringer av en av dagens lag. Til tross for rikelig med bevis metoden, kan nybegynnere oppleve noen problemer i gjennomføringen. I tillegg, i ulike situasjoner strømme prosedyre utførelse kan ha sine egne særtrekk og typer. Typer fyller i Photoshop
 Standard leveres i Photoshop kan brukes i ulike typer fyllinger:
 kontinuerlig ensartet farge;
 gradient;
 mønster.
 I tillegg kan du alltids utvide rekke fyllinger, og legger fyller sine typer.
 Ytelse fill
 1.  For å utføre en enkel fyllfarge, velger du området som skal fylles med farge, aktivere funksjonen "Fill» (Paint Bucket Tool) i hovedverktøylinjen, velge grunnfarge og lage en venstre museklikk inne i utvalget. Som et resultat av denne virkning, vil den bli fylt med den valgte primærfarge.
   For å velge en gradient fyll og fylle området i bildet. Deretter aktiverer funksjonen "Gradient» (Gradient Tool) på verktøylinjen, velg en av de forhåndsdefinerte sett som brukes graderingsfyll. Hvis du trenger å finjustere parametrene av valgt sett. Angi fasongen og gradient-modus, deretter inn i det merkede området på graderingen vektor retning. For å gjøre dette ved å plassere markøren ved startpunktet, hold nede venstre museknapp, flytte markøren til ønsket retning og slipp venstre museknapp. Som et resultat av denne handlingen utvalg området er fylt gradient fyll henrettet i henhold til de tidligere innstillingene.
   Hvis du har behov for å utføre et mønster fra hovedmenyen gå til neste bane "Layers" - "nytt lag fyll" - "Mønster» («Layer» - «New Fill Layer» - «Mønster»). Klikk "OK" i vinduet. Som et resultat av denne handlingen vil bli valgt region sist fylt du oppretter en fill-mønster. Hvis dette fyller du ikke har opprettet, så du trenger å gjøre før neste.
   Opprett et nytt dokument. Det er ønskelig at mens bildet hadde en kvadratisk form med de samme verdier for høyde og bredde. Dette vil gi ytterligere når det brukes som fyllmønstre selv kildebildene. Lag unnfanget mønster eller kopiere den til bilder fra andre kilder. Velge bildeområdet ved hjelp av funksjonen "rektangulær markering område» (Rectangular Marquee Tool). Fra hovedmenyen, gå mot "Edit" - "Definer mønster» (Edit-Define Pattern). I vinduet, tildele et nytt mønster navn og klikk "OK". Fyll-mønster er opprettet og klar til å jobbe.
   Denne grunnleggende teknikker for skyggelegging som ulike modifikasjoner og variasjoner som brukes i problemer med variert kompleksitet i Photoshop. I praksis vil du lære veldig raskt de vil bruke til å forbedre sin mestring av digital bildebehandling.  
Å trimme bildeMed dette spørsmålet møtt av nesten alle som omhandler digital fotografering, fotoutskrift og datagrafikk generelt. Først av alle mennesker som er interessert i dataprogrammer og Internett-tjenester som du kan beskjære bildene for gratis. Dette er ikke en enkel oppgave som det virker. For eksempel kan du beskjære bildet ved hjelp av en rekke tjenester. Grensesnitt for trimming bilder de ganske like. Og hvis du bare trenger noe å skjære et stykke av bildet som inneholder en del av bildet - ingen problemer der. Men hvis stykket er kuttet en fast størrelse eller uregelmessig form - tar det mer innsats, og ikke alle programmer og tjenester tillatt.
Først av alt, folk er interessert i hvordan å beskjære bilder for gratis. De fleste som ønsker å gjøre dette, se anbefale å bruke en grafisk editor Photoshop. Når de glemmer at svært Editor kjempestor, veldig kresen om datamaskinen systemressurser og er ikke gratis. Samtidig er det mange gratis tjenester og programmer som kan hjelpe deg å ta de nødvendige operasjoner uten å bruke en krone av pengene. De er noe vi vurderer.
Så du har lurt på hvordan du beskjærer bildet på datamaskinen. Umiddelbart kan vi anbefale å bruke bilderedigeringsprogram GIMP. Dette redaktør funksjonalitet på ingen måte dårligere enn Photoshop. Eneste sine kommersielle motparter overgår sin gratis konkurrenter - antallet og kvaliteten av filtre som kan brukes bli når du redigerer bilder. Forresten, kan GIMP enkelt bruke fotoshopovskye filtre. Men denne forskjell avtar med tiden. Men vi snakker om hvordan å beskjære bildet, er det ikke? Også gratis redaktør kan skryte av at han har en liten størrelse, lave systemkrav, en bærbar versjon som ikke krever installasjon, og fullstendig Russifiseringen, massevis av fans og massen av opplæringsvideoer på YouTube.
Så må du begynne å gå inn i editoren. Så er det å velge alternativet "crop" på verktøylinjen. Du kan markere område av bildet, eller visuelt eller ved å angi alle de nødvendige parameterne vyrizuvanoho området. Vanligvis alle bilde koordinater angitt i piksler. Redaktøren GIMP koordinater avsatt i øvre høyre hjørne. Så velg en ramme start igjen øverst i høyre hjørne. Du kan stille inn størrelsen på rammen nøyaktig én piksel. Det er mulig å kutte området ønsket bredde og høyde, og deretter flytte rammen image, finne arealet og klippe det. Kort sagt, mulighetene her er mange.
Et annet alternativ - du trenger å kutte en layout for web. Dette problemet gjelder også problemer beskjæring av bildet. Det er verdt å merke seg at både Photoshop og GIMP for dette er ikke helt komfortabel. For eksempel kan rote med koordinater, "ødelagte" piksler på feil definisjon av koordinater og annen zamorochki deg. For denne oppgaven vil være lettere å bruke en annen grafikk editor - vektoreditoren Inkscape. For eksempel, du ønsker å kutte bildet i biter. Andre redaktører må ty til skjæring, skaper mange lag, men ikke her. Du kan gjøre kutt visuelt, uten å ty til kompliserte instrumenter. Og hjelpe oss i hjelpe bygningen.

Editor Inkscape - vektor.
 Som er, kan han ikke bare redigere bildet, men også for å skape ny, basert på ulike primitiver. Resultatene oppnådd med den bilder kan skaleres, det vil si basert på dem kan fås fra to-dimensjonale bilder som helst oppløsning. Den lar deg også til å legge bitmap objekter i filen, slik som andre bilder. Det er også helt Russified, har mange fans, og det er en masse video leksjoner, men for det meste på engelsk, men de som har mestret lærebok veiledning til programmet, vil det være og så er det klart at en person gjør med det, og når ønsker å gjenta.
Men tilbake til problemet med å kutte layout. Så har vi et bilde som må kuttes i biter slik at pikslene ikke er duplisert og sprut på grensene til nabo bilder. Åpne redigereren praktisk å velge størrelsen på siden som er angitt i piksler. Deretter, i "Fil" -menyen menyen, velg "Import". Deretter velger du bildefilen og sett den inn i oppsettet. Da begynne å tegne rektangler å være våre ansatte. Rektangel - en av de primitive Inkscape. Du kan spesifisere farge og størrelse, knyttet til bildet og bestemme gjennomsiktighet. Godt arbeid med gjennomsiktige rektangler i ulike farger. Z-rekkefølge av rektangelet til å være høyere enn den bitmap for å hindre den fra å lukke. Deretter klikker vi på ønsket rektangel av bildet som vi må fordele. Vi gjør det gjennomsiktig hjelp av kategorien "Fyll og Stroke". Så igjen gå til "Fil" -menyen og velg alternativet "Import". Utvidelse av den ferdige rammen, vil vi være i formatet png, er det mest praktisk format for web og mer. Deretter skjære bildene klare vil vi ha i den valgte mappen som en grafisk fil. I overgangen til neste rektangelet kan forbli ugjennomsiktig å gjøre ikke å gjenta operasjonen to ganger.
Deretter fortsetter på elektroniske tjenester, hvor du kan beskjære bildet. Den mest populære av dem - fra tjeneste fra Google Picasa. Det er veldig likt å jobbe med grafisk editor GIMP - velg bilde, klippe ut et stykke og klikk «Enter». Dette er ikke den eneste tjenesten kan du også huske croper.ru tjenester og pixlr.com/editor. Den andre tjenesten er mer funksjonell, men på engelsk.
Som du kan se, rett til å beskjære bildet kan alle som bruker grafiske programmer, tjenester og nettsteder på Internett. Og det er ikke nødvendig å bruke denne komplekse dyre redaktører. Nok til å gå til vår hjemmeside og se listen over gode gratis programmer. Lykke til i verk!  
Яндекс.Метрика