Hvordan skrive en brøk i Word?
 Behovet for å sette inn fraksjoner i tekstdokumenter som er opprettet med redaktøren av Microsoft Word, er svært vanskelig mange uerfarne brukere. Ofte er det behov for å skrive enkle fraksjoner skriver 1/2, 1/4, 3/4 og mindre behov for å skrive mer komplekse matematiske uttrykk. Vurdere hvordan man kan løse problemet i begge tilfeller og skrive brøker i Word. Avhengig av hvilken versjon av Windows og Microsoft Office-programvarepakke skrive fraksjoner i Word på ulike måter.
 1.  Enkle brøker 1/2, 1/4, 3/4 registrert som nummer-slash-nummer og automatisk konvertert til spesialtegn etter installasjon plass etter skudd. I tillegg menyen "Sett inn" - "Symbol" avhengig av hvilken versjon av Ward kan være tilgjengelige standard fraksjoner: 1/3, 2/3, 1/5, 2/5, 3/5, 4/5, 1 / 6, 5/6, 1/8, 3/8, 5/8, 7/8.
   Flere muligheter til å sette inn fraksjoner kan fås gjennom designer som arbeider med formler, som standard er alle redaktører Ord fra versjon 2007 og kan doustanovlen til tidligere versjoner av sin disk. Å skrive skutt på denne måten, gjør følgende.
   Plasser markøren på det stedet der du ønsker å skrive brøker.
   I hovedmenyen teksteditor gå til "Insert" der klikk "Formula".
  Hvordan skrive en brøk i Word?

   I utformingen av formlene velger funksjonen "Shotgun" og foreslo måter å sette den ønskede fraksjoner dokumenttype skutt.
  Hvordan skrive en brøk i Word?

   Spill teller og nevner for deretter lukke redaktør fraksjoner flytter markøren til hvilket som helst sted i dokumentet utenfor formelen redigeringsområdet.
  Hvordan skrive en brøk i Word?


   Siden Windows 7 for å skrive brøker, kan du bruke den innebygde matematiske innspill panel. Med hjelp av Ward fraksjon kan settes inn som følger.
   Startlinjen, som ligger i Start-Alle programmer-tilbehør-panel matematisk-inngang.
   Tegn håndpekeren brøkdel i det aktuelle feltet. Sjekk den automatisk gjenkjenning av tegn i det øverste vinduet. Hvis programmet gjenkjenner skutt feil, bruker de riktige verktøyene "Clear" og "Velg og fikse" for å justere trukket tegn.
  Hvordan skrive en brøk i Word?

   Etter riktig anerkjennelse, klikk på "Sett inn" og skuddet vil bli kopiert til installasjonsstedet for markøren i et åpent dokument Ward.
   Brøk satt inn i dokumentet ved hjelp av konstruktør formler beholde alle muligheter for videre redigering av numeriske verdier.  
Hvordan sjekke stavemåten i Word?
 Moderne programmer har en svært nyttig funksjon rettskrivning og grammatikk i tekst skrevet av brukeren. Ikke noe unntak i denne forbindelse, og teksteditor Word, som er inkludert i pakken av Microsoft Office og har bred evner å sjekke stavemåten i dokumenter. I umiddelbar feildeteksjon Ward kan du også fikse dem på forskjellige måter. Sjekk staving og grammatikk som inngår i en teksteditor Ward standard. Som du skriver, analyserer automatisk Ward introdusert forslagene og sammenligner dem med sin ordbok og i tilfelle av høydepunkter stavefeil bølgete rød linje, og grammatikk - grønn.
 Hvis noen grunn staving ikke blir kontrollert automatisk, bør du sjekke innstillingene teksteditor Ward om stavekontroll.
 For å gjøre dette i Word 2007 klikker du Office-logoen i øvre venstre hjørne av programmet og pop-up vindu, klikker Word Options.
Hvordan sjekke stavemåten i Word?

 I venstre del av en utvalgt gruppe Spelling og sjekk at flåtten har blitt installert på inngangspunkter: Sjekk staving automatisk, Sjekk grammatikk automatisk og Sjekk også staving.
Hvordan sjekke stavemåten i Word?

 Du kan også kjøre en stavekontroll og grammatikk side, hvis du trykker F7 på tastaturet eller klikk på den riktige knappen i Word.
Hvordan sjekke stavemåten i Word?

 Et vindu vil vise den første feilen funnet i dokumentet siden markøren. Avhengig av hvilken type feil funnet stavekontroll kan tilby erstatte riktig stavemåte hvis det finner i ordboken, hoppe over dette en bug eller legge til et ord som finnes i en ordbok innebygd i programmet.
Hvordan sjekke stavemåten i Word?

 Dette brukes i tilfeller der du er sikker på å stave ord, men det er ikke inneholdt i en intern ordbok over det faktum at en svært sjelden og spesiell.
Hvordan sjekke stavemåten i Word?

 Etter å ha sjekket alle de feil som finnes i dokumentet manuelt, bør du se en melding Sjekk staving av dokumentet er fullført.
Hvordan sjekke stavemåten i Word?

 Denne stavekontroll i Word kan anses fullført.  
Hvordan å justere tekst i Word?
 En rekke stilistiske verktøy for behandling av dokumenter i Microsoft Word tekst editor hindrer ofte uerfarne brukere. Bruk formatering begynner å forstyrre hverandre, resultatene er forskjellig fra forventede forårsaker brukere begynner å tvile selv de enkleste saker som dette - hvordan å justere tekst i Word.
 Vurdere mulige justeringen av tekst i Word og verktøy som brukes til dette formålet.

 Knapper for å justere tekst i Word 2007
 Det nye grensesnittet Ward, som begynte å bli brukt siden kontoret Suites Microsoft Office 2007-knappene for å justere teksten kan bli funnet i gruppen Avsnitt seksjon Hjem hovedmenyen. Du kan se fire knapper som tilbyr ulike tekstjusteringsalternativer:Hvordan å justere tekst i Word?


 til venstre;


Hvordan å justere tekst i Word?


 i sentrum;


Hvordan å justere tekst i Word?


 på høyre side;


Hvordan å justere tekst i Word?


 bredde.


 Å bruke disse metodene til plasseringen av et nettsted eller hele teksten i sin nødvendig for å markere. Du kan stille inn forskjellige typer tekstjustering ved å klikke på knappen over.

 For å se hvordan en annen justeringsalternativene i teksten refererer til følgende bilder.
 1.  Rett venstre. Gir tekst bestilling på linje innrykk fra venstre marg på dokumentet. Dette avvik fra slutten av hver linje til høyre for feltet vil være forskjellig.

  Hvordan å justere tekst i Word?


   Rett Center. Innenfor hver rad gir samme innrykk fra venstre og høyre felt uten tekstjustering langs linjene av sidefeltene. Ofte benyttes til registrering av tittelen sider kurs og avhandlinger.

  Hvordan å justere tekst i Word?


   Høyrejustert. Det stikk motsatte av venstrejustert. Gir riktig bestilling av tekst på høyre feltet linje ved å variere innrykk venstre.

  Hvordan å justere tekst i Word?


   Rettferdiggjørelse. Ved bruk av denne metoden er bestilt og justert på venstre og høyre marg samtidig.

  Hvordan å justere tekst i Word?


   Den mest brukte begrunnelse og sjelden til høyre. Rettferdiggjørelse har en veldig viktig ting som skiller den fra andre metoder. I teksten er det forutsatt ved å variere mellomrommet mellom ordene. I tilfeller hvor forslagene fulgt suksessivt etter hverandre noen lange ord, kan mellomrom øke til uakseptable verdier.

   For å unngå dette, anbefaler vi å bruke begrunnelse inkluderer bindestrek i ordene. Du kan gjøre dette ved hjelp av verktøy med samme navn Orddeling seksjon Layout Hovedmeny Editor.

  Hvordan å justere tekst i Word?

   Men for å unngå potensielle problemer med feiljustering av tekst i hele dokumentet anbefales oppfølging enhet valgte stilen, og en kombinasjon av ulike typer justering som bare brukes i unntakstilfeller.  
Яндекс.Метрика