Som et nært Klassekamerater konto?
 I perioden med intensiv utvikling og vekst av sosiale nettverk, noen tanke om fortrolig behandling av personopplysninger lagt ut på personlige sider. Når manuelt sette opp "dossier" begynte å tiltrekke seg oppmerksomheten til ikke bare venner og folk du kjenner, men forskjellige fremmede, ofte uønskede interessenter, mange umiddelbart begynte å tenke hvor nær sine data fra uønskede personer. Sosiale nettverk begynte å tilby ulike alternativer skjule personlig informasjon. Tenk over hvordan du kan stenge kontoen din på Klassekamerater, slik at bare tilgang godkjent dine venner.
 Det bør umiddelbart bemerkes at det utbetales kun én måte å stenge kontoen din på Klassekamerater, tilbringer 20 OK eller betalt 18-35 rubler avhengig av betalingsmåter. Hvis du er enig i dette, og har fortsatt å stenge kontoen din på Klassekamerater, følger du disse trinnene.
 1.  På hjemmesiden odnoklassniki.ru profilbildet ditt, klikk på linken under ennå.
  Som et nært Klassekamerater konto?

   I dialogboksen velger du en ekstra liste Rediger innstillinger.
  Som et nært Klassekamerater konto?

   I skiftende profilinnstillinger klikk Lukk profil.
  Som et nært Klassekamerater konto?

   Bekrefte dine intensjoner i et popup-vindu, klikker du på "Close".
  Som et nært Klassekamerater konto?

   Når du klikker forteller deg at når du slår den service "Private Profil" alle brukere som ikke er dine venner på Klassekamerater vil ikke være i stand til å vise informasjon om deg. Press Gå til betaling i denne visningen.
  Som et nært Klassekamerater konto?

   I det neste vinduet velger du en praktisk måte for deg å betale tilbudt kredittkort, via telefon, betalingsterminaler, eller ved hjelp av elektroniske penger og gjøre betaling for tjenesten "lukket konto".
  Som et nært Klassekamerater konto?

   Etter betaling ferdigstillelse vinduet vises og informerer om at du er på "Lukket profil" og din personlige informasjon er nå kun tilgjengelig for dine venner.
  Som et nært Klassekamerater konto?

   Hvis du trenger å re-åpne kontoen din for å pare seg for alt og nekter tjenester "Lukket profil", så dette må du endre innstillingene for publisitet. "
   Å lære å helt stenge kontoen din og ta den fra nettstedet Odnoklassniki, ble vi fortalt i en artikkel på nettstedet vårt før.  
Hvordan du fjerner et program fra datamaskinen Mac?
 Fjerne uønskede programmer fra datamaskinen som kjører operativsystemet Mac OS, er en veldig enkel prosedyre. Men det kan være veldig forvirrende for brukere som nylig byttet til Mac c Windows og ikke har tilstrekkelig erfaring i det nye systemet. Å hjelpe nybegynnere makovodam ble utarbeidet denne artikkelen om hvordan å fjerne programmet fra Mac. Ulikt operativsystem Windows programvarepakke for administrasjon av Mac OS-maskinen har en fundamentalt forskjellig arkitektur og inneholder registeret, som registrerte data om alle installerte programmer. I Mac OS også uten analog kontrollpanelet i Windows, der datamaskinen ledelse, herunder fjerning av installerte programmer.
 Slette et program fra Mac meget elegant og lett i noen få enkle trinn.
 1.  Gå til mappen med programmene ( Søknader ) Og finne den du ønsker å slette.
   Dra musen programikonet til papirkurven. Det samme kan gjøres ved å lage en høyreklikker på programikonet og velg fra menyen Flytt i handlevognen.
   Rengjør kurven helt fjerne programmet fra PCen.
   Denne enkel fjerning på grunn av det faktum at snarveien i Mac OS skjuler under hele innholdet i programmet, herunder dets kjørbare filer. Bare konfigurasjonsfiler og cache-filer brukes av programmet kan finnes andre steder.
   Beskrevet måte å avinstallere programmer er universelle for alle versjoner av den tiende familie.
   Til tross for all sin allsidighet og ga mange brukere fortsatt foretrekker mer interaktive måter å fjerne programmer som iverksettes gjennom ulike spesielle programmer, avinstalleringsprogram. Den mest kjente av disse verktøyene er AppCleaner.
   Den største fordelen AppCleaner er at det fjerner ikke bare anvendelsen av de spesielle mapper for apps / ProgrammerMen også finner og fjerner alle filer knyttet til programmet, for eksempel individuelle innstillinger, lagre innstillinger og status og cache-filer.
   For å slette programmet fra din Mac ved hjelp av AppCleaner følgende måter.
  1.  Start og fane Søknader, Som vil vise alle programmer som er installert på datamaskinen.
   Hvordan du fjerner et program fra datamaskinen Mac?

    Finner applikasjonen du er i ferd med å slette, satt foran ham tick, og klikk deretter Søk.
   Hvordan du fjerner et program fra datamaskinen Mac?

    Etter å ha klikket verktøyet vil bli funnet og vist på alle relaterte programfiler. Du kan sjekke dem og om nødvendig, angre eventuelle individuelle filer ved å fjerne dem i dette vinduet.
   Hvordan du fjerner et program fra datamaskinen Mac?

    Press Slett å fjerne programmet og alle filene som tilhører den.
    Skriv inn passordet i boksen slik at verktøyet AppCleaner foreta endringer på datamaskinen din. Etter dette programmet og alle relaterte filer er fjernet.
   Hvordan du fjerner et program fra datamaskinen Mac?

    Siden Mac OS X Lion 10.8 operativsystemet var Launchpad applikasjonen lar deg avinstallere programmer på en måte lik den som brukes i iPad eller iPhone. Dette er realisert på følgende måte.
   1.  Start Launchpad og finner applikasjonen du vil slette.
     Knip og hold inne programmet ikonet til venstre museknapp til alle symbolene begynner å skjelve litt. Den samme effekten kan oppnås ved å trykke Alt (? ) På tastaturet.
     Avinstaller vises ved siden av ikonet korset.
    Hvordan du fjerner et program fra datamaskinen Mac?

     Det bør bemerkes at denne metoden kan fjerne programmer som er installert på datamaskinen din bare gjennom AppStore. Alle andre vil være uten kors og slette den angitte metoden vil ikke fungere.
     Må nøye for å fjerne store programmer som installerer på Mac gjennom sin egen installatør, snarere enn bare å kopiere mappen Programmer. Vanligvis disse programmene har sin egen installerbar og fjerne utføre bedre på grunn av det. Å sjekke avinstalleringsprogram inn mappen Programmer og sjekk tilgjengelighet gruppeprogramfiler.
    Hvordan du fjerner et program fra datamaskinen Mac?

     Som det fremgår av figuren presenteres grafisk editor Adobe Photoshop har sitt eget avinstalleringsprogram som du ønsker og eventuelt fjerne programmet fra Mac.  
Hvordan å sette grader i Word?
 Ganske rekruttering av ulike teksteditor Ward, er målet å skrive ut et tegn grader som er vanlige måter å velge Celsius temperatur. Erfarne databrukere sier ingenting komplisert om det der og umiddelbart dra nytte av bordinnlegget grader og spesialtegn vil være rett. Men selv de sannsynligvis ikke vil vite alle måter å etablere grader i Word, hvorav noen er mye mer behagelig. Vurdere alle mulige måter å etablere i det valgte sted i Ward C.
 1.  Den tradisjonelle måten. Som allerede nevnt ovenfor - er bruk av spesialtegn tabell. For sin realisering fra hovedmenyen gå til Sett i Microsoft Word 2007 og senere. I denne delen klikker Symbol og dukket opp i symboltabellen, klikk nedenfor Andre tegn Hva var symboltabellen, taste inn koden mark 00B0 hensiktsmessig grad mark, og etter å finne pressen Sett. Lukke vinduet.
   Med de såkalte hurtigtaster. For å bruke denne metoden, trykker AltUten å slippe de nøkkelblokk typen digital tastaturkoder 0176 eller 0186 og slipp Alt. I det første tilfellet å bruke kode 0176 sign grader vil ha en avrundet utseende, og den andre - ved hjelp av kode 0186 mer klassisk, langstrakt i form av bokstaven A. Det er viktig å få kodene er med digital tastatur enhet. Ved bruk av tall fra de største enhet konverteringsnumeriske tegn i en grad skilt vil skje.
   For heksadesimale tegnkode. I installasjonsstedet pekeren valgkoden 00B0 eller 00BA. Bokstavene skal være på engelsk. Etter en spesiell kode, trykker du hurtigtasten Alt + XSom vil gi kommandoen for å konvertere maskinskrevne koder i riktig tegn. Som i den forrige metoden kode 00B0 vil være ansvarlig avrundet grad mark, og 00BA - Mer oval.
   En forenklet måte. Hvis oppgaven er å installere grader spiller ingen rolle for deg, så kan du sette et merke som ligner på en grad symbol hjelp hevet. For å gjøre dette, plasserer du markøren på den valgte plasseringen, klikker innstillinger senket og type tastatur store bokstaver O og tallet 0, avhengig av hva du føler seg mer som et tegn på en grad for et gitt dokument type skrift.
   Hvis du vet om andre måter du kan sette grader i Word, kan du dele i kommentarfeltet til denne artikkelen.  
Яндекс.Метрика