Hvordan lage en hyperkobling i Word?
 En hyperkobling er et veldig nyttig verktøy som lar deg klikke på en gitt del av teksten eller bildet omdirigere leseren til kilder til ytterligere informasjon i samme dokument eller til ulike eksterne ressurser på Internett. Også, bla, hyperkoblinger, kan føre til at noen spesiell handling. For eksempel, nedlasting av programmer dekket i dokumentet. Hvordan lage en hyperkobling i Word
 Etablere en hyperkobling i en teksteditor Ward er enkelt. Noter adressen til et nettsted der du vil koble til en http://adress.ru sett etter Space eller Enter trykker tasten (Enter) teksteditor og umiddelbart forvandler det til en aktiv hyperkobling. Dette er den enkleste alternativ, men ikke det mest fleksible.
 Å bruke alle funksjonene for å arbeide med hyperkoblinger i Word og være i stand til å installere dem i deler av tekst i dokumenter, filer og nettsider med nye dokumenter og e-post, kan du sjekke med en dedikert verktøy for dette formålet.
 For å gjøre dette, kan du gå til Sett og klikk på Hyperkoblinger.
Hvordan lage en hyperkobling i Word?

 En veiviser av hyperkoblinger som vil hjelpe deg å koble tekst, med forskjellige kilder for ytterligere informasjon.
Hvordan lage en hyperkobling i Word?
  1.  Med fil nettside. Å nå landsbyen nettstedet på rad Tekst inn informasjon som skal vises i den synlige hyperkobling (f.eks KakYmenno), og i feltet Adresse nøyaktig oversikt referanse i en web-adresse (f.eks http://kakimenno.ru). Når en fil kobling, velger stasjonen på datamaskinen, og skriv inn teksten for koblingen.
     Med et sted i dokumentet. Hyperkoblinger i Word kan være assosiert med i dokumentet: introduksjons, overskrifter og bokmerker inne. Samtidig overskrifter og bokmerker må allerede finnes i dokumentet. Du trenger bare å velge et sted i dokumentet for å opprette en hyperkobling til den, og skriv inn teksten.
     Med det nye dokumentet. Du kan knytte hyperkobling til et nytt dokument, som er en av de standard fil Office. Det er nok å oppgi hele banen til filen på datamaskinen og tekstlenker.
     Med e-post. I dette tilfellet, når du klikker på en slik kobling vil lansere et program for å administrere e-post og opprette et nytt brev til mottakeren som er angitt i hyperkoblingen. Vil bare skrive inn tekst og trykk på bokstav for hans avgang.
     Om nødvendig, vil du bli hvis noe uklart når du arbeider med hyperkoblinger, kan du alltid forholde seg til referansedataene ved å klikke på spørsmålstegnet i veiviseren. En detaljert hjelp, som beskriver alle måter og nyanser for å skape hyperkoblinger i Microsoft Word russisk.  
Hvordan å lage et programLage ditt eget program - den verdsatte drømmen for mange PC-brukere. De færreste vet at programmet kan lage din egen noen. For å lære hvordan å lage et program fortelle dine favoritt site nyttige tips.
Hvordan å lage et program
Å lage programmet, må du algoritmen. Du kan laste den ned på nettet. Programvare algoritmer miljø på russisk, så forstår dette programmet er enkelt.
- I begynnelsen må du opprette en mappe og name it, for eksempel, "passord keeper". I denne mappen må du opprette en tom fil * .txt, som bør kalles "baza.txt."
- Nå kan du åpne algoritmen. Det første du må gjøre - for å overleve. Vi må klikke fil / lagre / mappe "passord keeper".
- Deretter kan du fortsette å lage programmet. Du må legge til et bord og fylle det.
- Neste du trenger for å lage en meny som vil omfatte to undermenyer.
- Ved å høyreklikke på "File" velge "legg til element". Neste må du legge til to poeng, og ikke glem å skrive første ledd i stedet for den gamle «AT1 Punkt1" bare "Punkt1", og i stedet for den andre menyen i stedet for den gamle «AT1 Punkt1" - "lagre".
- Neste du trenger for å lage et arrangement for elementet "Lagre".
- Lagre det ferdige prosjektet. Det er nå mulig å kjøre programmet, er det nødvendig å klikke på den grønne trekanten toppen (run). Programmet skal åpnes, det må settes inn i tabellen, klikker du på filen og lagre. For å teste programmet må lukke og åpne det. Tabellen skal fylles data tidligere har angitt.
- Hvis alt går etter planen, må programmet lagres i formatet exe. For å gjøre dette, klikk på "File / Opprett det gratis", og gå til koblingen hjemmeside. Da bør du klikke "Opprett exe -. Gratis fil program" Så du laste ned filen til din sayt.exe, så området vil gi en link til det ferdige programmet. Det gjenstår å laste det inn i mappen "passord keeper". Hvis mappen vil alltid være exe-fil og fil baza.txt, vil programmet alltid fungere skikkelig.
- Selvfølgelig vil den første gangen for å lage ditt eget program ikke være lett. Men neste gang oppgaven vil ikke synes så vanskelig.
Så, du allerede vet hvordan du skal lage programmet. Lykke til favorittstedet nyttige tips
Hvordan å lage en presentasjonDatamaskin presentasjon - en av de praktiske måter å gi konferansedeltakere eller mer enkel og praktisk tilgang til nyttig og visuell informasjon. Dine favoritt site nyttige tips vil fortelle deg to måter å gjøre en presentasjon på en PC.
Hvordan å lage en presentasjon
Hvordan å lage en powerpoint presentasjon i 2007, i dag vil vi dekke i denne artikkelen. Trinn for trinn, lineær måte presentasjonen - en tradisjonell måte å presentere informasjon. Som en programvare for å lage presentasjoner på en personlig datamaskin program bruker ofte PowerPoint. Når du planlegger en presentasjon, må du ta hensyn til ikke bare at mer enn 40 minutter for å trekke oppmerksomheten til publikum vil ikke være lett, men at presentasjonen bør ha en klar struktur.

Hvordan lage en presentasjon i powerpoint


Hvordan å lage en presentasjonSærlig bør presentasjon deles i tre deler.
Part One - Innledende generell informasjon, navngi presentasjonen, forfatteren, og i noen tilfeller, objektiv presentasjon.
Del to - Faktisk selve presentasjonen. I lysbildene bør plasseres primært visuell informasjon, som ikke kan klare seg uten. Det kan ikke bare diagrammer, diagrammer og forhold, men hoved (key) mening. Alt annet bedre å fortelle med ord, eller presentasjon kan slå inn å lese teksten på lysbildene.
Del tre - Avslutt nødvendig kontaktinformasjon.
I de senere årene blitt populært ny metode for presentasjon. Med online tjeneste Prezi.com kan forestille all informasjon på ett lysbilde (skjermen). Dermed kan alle konferansedeltakere forestille seg hele innholdet i presentasjonen i detalj.
Det generelle prinsippet av presentasjoner vegg avis minner prinsipp når ett ark viser alt innholdet. Høyttaler til å bestemme prioritering av skjermpresentasjon, med fokus på en bestemt del av det.
Hvordan å lage en presentasjonLær å bruke den elektroniske tjenesten er enkel, må du se et lite klipp: prezi.com/zvsqdyisrcgt/academy-prezi-workflow-in-15-minutes/. Etter gjennomgang av arbeidsprogrammet, kan du registrere deg på siden og begynne arbeidet. I dette programmet, kan du bruke andre programmer.

Hvordan lage en presentasjon i powerpoint 2003
1.Zaraz vi vurdere flere spørsmål om hvordan å lage en presentasjon.
2.Zavantazhuyemo program powerpoint 2003 åpner den.
3.Vybyrayemo bakgrunn. For å gjøre dette klikker vi på knappen "henrettelse-format slides", som er på høyre sidepanel. Velg "tema" som er bakgrunnen i ett eller alle lysbildene. Du kan også sette en "format bakgrunn", og satt eller tekstur fyll.
4.Vybyrayemo point "format-razmetka slide", velg en mal du liker. Hvis du velger dette alternativet kan i stor grad forenkle oppgaven settes inn i presentasjonen av bilder, tekst og videoer.
Hvordan å lage en presentasjon5.Ozhyvlyayemo animasjon - det gjelder maksimal animasjon som lar deg dekorere presentasjons effekter som du skifter bakgrunnsfarge, tekst utheving, font erstatning og mer. Å bestemme effekten du ønsker å velge riktig "mus" et element og sette stemmebøylen animasjon ", så må du klikke på" Legg til Effect ". Velg alternativet "animasjon" - "flytte" (tegne en linje på linje og vil flytte objektet). Hit "valg" - i dette tilfellet, vil objektet stå i noen tid. Å protestere alltid stått ut, gjør du følgende: ". Til slutten av slide" velger du "animasjon", velger du navnet på objektet i listen, klikker du på dette objektet, velger du "Time" klikk
6.Koly animasjon er klar, må du sjekke hvordan arbeidet vil bli presentert. Hvis animasjonen vil gå tom for orden, er det nødvendig å arrangere rekkefølgen på skjermen. For å gjøre dette, åpner du "Egendefinert animasjon" og finne en liste over objekter animasjon. Sjekk visningsrekkefølgen for objekter, og om nødvendig, dra dem opp eller ned på listen.
7.Za standard, inkludert animasjon skjer etter museklikk. Men hvis det er nødvendig, kan slå auto mode vise animasjon, må du klikke på det første elementet, og velg "tid" - "forsinkelse".
8.Slaydy som animasjon, vises vekselvis etter museklikk. Hvis presentasjonen er stor, veldig lett å gjøre en feil, spesielt under selve arrangementet, og tilfeldigvis klikker på feil måte. Derfor er det bedre å sette presentasjonen slik at den kan fungere automatisk - når en ulykke ikke vil ødelegge den.
For å konfigurere automatisk modus, må du gå til menyen "Slide Show - Presentasjonsinnstillinger" og velg daw "full (automatisk) skjerm". Etter påslag automatisk modus, vil presentasjonen bli styrt museklikk.
9.Hvordan å lage en presentasjonMen til tider presentasjonen må slutte å lese store mengder tekst eller bilder detaljert vurdering. For å realisere funksjonen av midlertidig stopp presentasjon på rett sted må sette opp egendefinerte knapper. " For å gjøre dette, går du til menyen "slide show - kontrollknappen" og velg knappen. Du kan også utføre funksjonene tilbake til tidligere viste filer eller vise tidlig siste filen. For å gjøre dette, høyreklikk "mus" på et element og videre til "å sette handling." Det må velge en av funksjonene som skal utføres etter demonstrasjonen av det valgte objektet - "end run", "flytte til forrige slide", "gå til neste lysbilde", etc. Det bør holde til å måle - navigasjon presentasjon skal være klar.
10.Pid lage presentasjoner å huske at publikum skal være interessert i å vise presentasjonen til slutten. For å gjøre dette, må det være "levende", interessant og fargerikt.
Så, du allerede vet hvordan du skal lage en presentasjon. Lykke til favorittstedet nyttige tips  
Яндекс.Метрика