Hva er en repost og hvordan du kan gjøreAlle som har tilgang til Internett, i en eller annen måte trange sosiale nettverk, viklet inn i dem, men jeg må si de gjorde det frivillig og nyte og nytte eller fordelen av å være i det sosiale nettet.
Heldigvis eller dessverre (som utseende), ikke alle mennesker på planeten vår er aktive brukere av sosiale nettverk. Derfor VKontakte vises fra tid til annen, kan enkelte brukere ikke være klar over noen konvensjonell og kjent for fans av varme nettkonsepter. Og det er de som bare har meldt seg og lære det grunnleggende.
La oss se på et av disse begrepene? Det handler om reposte.
Hva gjør repost?
For å forstå hva en repost å begynne å vite hva faste.

Lent kalles også innleggene på forumet, blogg eller sosiale nettverk.
 Ordet fort, i likhet med mange andre ord som kommer til oss på engelsk. «Post» har mange betydninger, for eksempel "melding", "post", "informere", "send en e-post", "set", "la", det vil si, legg igjen en beskjed, "stake", "zapostyty." Pluss at den har et annet ord oversettelse - "post" i betydningen "vakt innlegg", som på russisk høres det samme.
Kanskje fordi ordet "post" så fast på nettet. Det betyr ikke bare sende en melding og la den et sted, "satt i posten."
Forstavelsen "re" er også en innfødt engelsk.Hun peker på en ny operasjon, fornyelse og tilsvarer "tilbake", "igjen". For eksempel: reformen (oppdatere gamle former) rekonstruksjon (oppgradere design), omorganisering (omorganisering).
Ifølge repost - et sitat av noe rask videresending metode for å angi kilde.
Vanligvis er det sosiale nettverk for spesiell knapp. Men hvis du kopiere og sende post uten å spesifisere forfatteren, det vil ikke hvile og banalt plagiat, eller som det heter i nettet, kopipast. Og hvis du bare skrive inn navnet eller kallenavnet på forfatteren, er det fortsatt vil ikke hvile, bare et tilbud.
Hva er OpenID repost?
Repost det sosiale nettverket VKontakte - er det samme som en blogg eller forum (reposta definisjonen gitt ovenfor), skiller det bare modus for overføring. Dette sosiale nettverket er å hvile på to måter: på veggen og konsernet. Fortell mer om dem.
Hvordan lage en repost OpenID på veggen
Hva er en repost og hvordan du kan gjøre
Gjør repost i dette sosiale nettverket er enkelt - bare trykke på en enkelt knapp "Share" legge inn og noen umiddelbart vises på siden din. Videre kan du legge det til din egen kommentar og velge hvem de skulle sende repost - alle dine venner og abonnenter, eller bare til det utvalgte folk.
Så du kan dele dem med andre nyheter som du vil, bare det noen få sekunder.
Ved siden av "Share" -knappen er den elskede "jeg liker", klikke der du kan gjøre ved hjelp repost linken "Tips en venn".
Hvordan repost en gruppe?
Hva er en repost og hvordan du kan gjøre
Hvis du har din egen gruppe eller du er i en bestemt gruppe, og ønsker å dele noen registrering av din side eller sider med nyheter, så det er ingen big deal - noen få klikk unna og hvile klar.
For å gjøre en repost fra kontoen din, klikk på den lille megafon (rope) ved siden av"Jeg liker" og du har igjen den kjente vindu, der i stedet for "Venner og Abonnenter" du trenger for å velge linjen"Følgere samfunnet". Hvis du har din gruppe, vil de vises under for å velge eller å finne et sett uavhengig av navnet.
Velg gruppe, klikk på "Del Account" og hvile i din gruppe er klar. Fremfor alt, var ikke samfunnet administratorer mot denne posten på veggen.

Hvordan skrudd reposty?

Hva er en repost og hvordan du kan gjøreJeg må si at jukse liker og repostov ikke velkommen eiere VKontakte, men fortsatt ikke aktivt undertrykt. Faren for denne typen aktivitet er at brukere som ofte får din uinteressant og duplisering av poster kan merke som spam, som kan føre til et forbud, er at for å fryse siden din.
Hvis du er sikker på hva du kommer til å dele, vil bli ansett som spam, og målet ditt er å kjøpe en personlig side popularitet eller markedsføring av sin gruppe, hvordan skrudd er reposty OpenID. Men det vil måtte bruke penger.
I nettet er det mange såkalte "botovodov" som ved hjelp av spesielle programmer for en avgift, gi deg disse tjenestene.

Vær forsiktig med svindlere er der, risikerer du ikke bare igjen uten penger og repostov men å miste lag eller din konto, som vil være i hendene på kriminelle. Vurder om du trenger dette tilbudet?

Du kan operere "grå" metoder - reposty ikke betale roboter og ekte mennesker. På Internett er det, for eksempel, Exchange, hvor du kan finne disse artistene som for en avgift vil være "laykaty" og "repostyt" postene.
Men igjenTenk nøye om det er disse midlene som du kan bruke på andre ting for eksempel å lage vakre fotomontasjer, skrive interessante tekster (dikt, noveller, artikler) som du legger ut på siden din eller på veggen av gruppen, og dermed oppmuntre brukerne til å dele nyheter og bilder på egen hånd, bare fordi det er interessant.  
Hvordan lage Google hjemmesideStarter side nettleser kalt nettsted som vil bli avslørt med en gang du starter nettleseren. Vanligvis er dette enten en ny side (about: blank), eller et område som kan stilles inn etter ønske. For eksempel kan du enkelt gjøre Google hjemmeside i nettleseren - det er praktisk og funksjonell. Hvordan? Dette er hva vi i dag og fortelle.
STEPS
1. Hvordan installere Google hjemmeside Google Chrome.
For å gjøre google hjemmeside "merkevare" browser, må vi begynne, åpne den. Deretter se i systemmenyen, velg "Preferences". Åpne delen "Starte gruppe", merk linjen "neste side" og klikk på linken "Legg til".
Hvordan lage Google hjemmeside

Før du slår opp vindu der vi introdusere ettertraktede adresse - google.com.
Tips: start siden kan gis. De vil samtidig bli lastet når du starter nettleseren.
Dermed listen over "oppstart" kan legges til, for eksempel en nettavis eller din side i de sosiale nettverkene. Det viktigste - ikke overdriv det, fordi et stort antall startsider bremser kald starte nettleseren (for eksempel, like etter å snu PC).

2 Hvordan lage Google til din startside i Mozilla Firefox.
I tilfelle av "ohnesylom" like enkel: å gjøre google hjemmeside, åpne selve nettleseren. Ved å klikke på den oransje logo leseren som sier «Firefox», åpne rullegardinmenyen som finne element "Innstillinger" og deretter "Innstillinger".
Hvordan lage Google hjemmeside

I "Main" markerer punktet "Ved begynnelsen av showet Firefox Home" og motsatt synspunkt "hjem" i spesialfelt inn ønsket adresse til oss, og deretter lagre endringene.
3 Hvordan installere Google hjemmeside Internet Explorer.
De som falt som utvikling av Microsoft, må åpne Kontrollpanel, fant avsnittet "Alternativer for Internett".
Hvordan lage Google hjemmeside

Ser fanen "Generelt" og "hjem" adresse legge til favorittsider som skal vises når du starter nettleseren.
Hvordan lage Google hjemmesiden i Chrome


Satt hjemme siden i nettleseren Mozilla Firefox

Яндекс.Метрика