Hva å tenke på et kallenavnKallenavn (eller kallenavn) - en ikke-eksisterende navn som kommer opp med sine egne folk til å bruke det på en global strekninger av Internett. Samtaler, sosiale nettverk, fora - er brukere presentert med sine falske navn, og komme opp med et navn og bilde som samsvarer med deres natur, ønsker, evner og drømmer. Vanligvis nykneymы er slags maske, bak som mann prøver å skjule, i håp om at det vil gjøre mer vakker, bedre ikke gi sine iboende egenskaper.
Lag et kallenavn - hvor du skal begynne
Men ofte, prøver å komme opp med et kallenavn, mange Internett-brukere står overfor noen problemer. Det viser seg, ikke så lett å komme opp med deg selv noe vakkert og originalt.
Før du kommer opp med et kallenavn, må du finne ut hva det er du trenger en. Definere det formål å skape et fiktivt navn, vil du være mye lettere å velge metode for sin skapelse. Og ikke overse dette trinnet ditt som kallenavn forpliktet til å følge med miljøet der du har tenkt å bruke den.
Ideen om å opprette et kallenavn du kan lære fra en rekke kilder: litteratur, musikk, filmer, spill. Selvfølgelig, bør kallenavnet ditt være interessant og unikt. Ikke-entydige hakk kan føre til morsomme situasjoner (for eksempel når de har noen bærere som møtte sammen). Men hvis medie slike kallenavn er målt i hundrevis og tusenvis, de er så stort beløp blir ekstremt kjedelig og banalt.
Hvordan å komme opp med et kallenavn - hvordan
Et karakteristisk trekk ved enhver kallenavn er sin iver som bør tiltrekke seg oppmerksomhet, vekke nysgjerrighet hos andre og dermed forbundet bare med deg. Vanligvis definerer det virkeområde kallenavn som rosiner kan variere, avhengig av en bestemt kontekst.
Men husk at all glede kallenavn bør, først av alt, vekker din interesse og nysgjerrighet samtalepartnere, og tvinger dem til å tenke på hva som kunne bety kallenavnet ditt og hvorfor du valgte det. Det anbefales at du valgte alias på noen måte forbundet med deg, du kan - din karakter, vaner. Forresten, rett type Association - er en av de sterkeste høydepunkter kallenavn, som etterlater ham i lang tid i minnet på andre.
Det er mange måter å bruke som en Internett-bruker lett kan tenke på meg selv noen originale kallenavn. Ett alternativ er å bruke kallenavn bare én bokstav. Det kan gjøre en stor andel kallenavnet mystikk og hemmelighold. I tillegg kan en fengende kallenavn og det tolkes som noe.
Men problemet er at bokstavene i alfabetet er ikke nok for alle. Derfor er sannsynligheten for gjentakelse av slike kallenavn meget høye. I tillegg har mange systemer og tjenester pålegge restriksjoner på antall tegn i brukerens kallenavn som du ville være vanskelig noen ganger bruke et kallenavn for å arbeide og kommunisere på nettet.
En annen måte å tenke på Nick - gjør det med sin første eller etternavn Changeling, som er ordet skrevet baklengs. Hvis dette ikke er et godt ord ut, kan det være å endre, tildele den til en eller flere bokstaver, eller omvendt, velge de som høres ille.
Også kallenavn kan trygt legge til alle typer partikler, brev, artikler og andre populære elementer. Og den opprinnelige, og vil se nezvychnishym navnet ditt, jo større brukerens oppmerksomhet til det selv, og tilsvarende - vil og du tiltrekker.  
Hvordan lage en videoHvordan å lage en video med hendene
Hva er den beste gaven? Det er riktig, en gave laget av dine egne hender. Din familie og venner vil sette pris på om du koker dem opprinnelige videopryvitannya eller lage lysbildeshow av bildene sine. Hvis du bestemmer deg for å lage et hjem video dedikert til ferie eller betydelig hendelse, ikke forsinkelse sin skapelse før senere.
Med Movavi Video Editor fra, kan du lage et sant mesterverk, selv om du aldri har jobbet med video. Programmet har et enkelt og intuitivt grensesnitt på russisk, slik at du enkelt kan mestre.
Så hvordan kan du gjøre en video med hendene? Veldig enkelt! Dette vil hjelpe deg detaljerte instruksjoner.
Trinn 1: Last ned og installer Movavi Video Editor
Hvordan lage en videoLast ned Movavi Video Editor for Windows. Kjør installasjonsprogrammet filen og følg installasjonsveiviseren.
Trinn 2: Legg til mediefilene til programmet
Legg til fil
Den første gangen video editor vil automatisk opprette et nytt prosjekt. Husk å jevne lagre prosjektet i prosessen.
Du kan legge til programmet video, musikk og bilder fra ulike kilder. Bare åpne kategorien Import og velg det du ønsker å gjøre:
- Legg video, lyd og bilder fra harddisken
- Importer en DVD-video program
- Åpne 3D-video
- Capture video fra kameraet
- Ta opp lyd fra en mikrofon
Trinn 3: Klargjør arbeidsprogram
Hvordan lage en videoArbeid med Movavi Video Editor kan veksles mellom Scenario modus og ventetidsskala. Valgmodus-knappen er plassert på høyre arbeidsområdet. Scenario Mode - forenklet, er den egnet for nybegynnere. I denne modusen kan du montere video, legge til spesialeffekter og kombinere fragmenter ved hjelp av overganger. Hvis du ønsker å legge til musikk video og undertittel, velger du settet tidslinje. Du kan enkelt bytte mellom de to modusene, som er veldig praktisk, for eksempel lage video fra bilder. I denne guiden ser vi arbeid i Timeline-modus.
Hvordan lage en videoÅ begynne å bygge filmen, drar de vedlagte video- og bildefiler med faner på min tidslinje og plassere dem i riktig rekkefølge. Hvis det er nødvendig, kan du kutte videoer i biter og skjær dem ut uønskede deler ved hjelp av et bilde av en saks.
Trinn 4: Bruk spesialeffekter
Hvordan lage en videoDu kan søke ulike video- og bilde visuelle. Klikk kategorien Effekter, klikk på ikonet du likte alternativene, og i forhåndsvisningsvinduet du vil se, vil det se på video. Utvide innstillingspanelet til å angi parametere for effekten. Å bruke en effekt på en video eller et bilde, klikker du på Legg til panelinnstillinger eller dra den til ønsket del av tidslinjen. Du kan også påpeke svakheter og forbedre dine videoer med automatisk filter Set, fargekorrigering og skarphet.
Hvordan lage en videoHusk at ett fragment kan bruke flere effekter. Vise en liste over effekter kan høyreklikke på brikken og velge filtereffekten fra kontekstmenyen. Du kan fjerne uønsket effekt eller løfte opp de som ønsker å gjøre mer uttalt.
Trinn 5: Sett inn overganger mellom fragmenter
Hvordan lage en videoÅ endre bildet ved overgangen fra ett fragment til en annen ser ikke for skarp, legger jevne overganger mellom klipp eller bilder. Overganger fanen og velge animasjonsstil. I forhåndsvisningsvinduet kan du se utsikten du valgte overgang. Endre overgangen kan distribusjon av innstillingspanelet under listen over overganger. Til videoen jevnt dukker opp og forsvinner, deretter legge overgangene i begynnelsen eller slutten av rullen.
Trinn 6: Sett musikk
Hvordan lage en videoMovavi Video Editor har to spor: en du kan bruke til å legge til bakgrunnsmusikk, og den andre - for spesielle lydeffekter. Dra lydfiler fra My Tab på riktig spor.
For å oppnå en glatt utseende / forsvinningen av lyd eller jevn flyt av en sang til en annen, høyreklikk på audyofaylu tidslinje. På hurtigmenyen, velg Utseende - Fade.
Sett en hake punkter veksten og / eller Fade overgang varighet og sette glidebryteren.
Trinn 7: Legg tekstrubrikker
Hvordan lage en videoHvis du ønsker å sette inn navnet på filmen eller legge til en bildetekst, klikk på titlene. Velg titlene og dra dem til tidslinjen. I forhåndsvisningen vises i tekstboksen. Dobbeltklikk det med musen og skriv inn teksten. Klikk på Innstillinger-knappen under listen over titler og angir innstillinger vindustitler, velge skriftfarge og tekststørrelse, tid og mer. Hvis du foretrekker det, kan du også gjelde for animasjonstitler.
Trinn 8: Lagre klippet
Hvordan lage en videoDu har grunn til å være stolt: du selv har gjort godt og levende video med musikk og spesialeffekter. Nå må han se verden! Du kan lagre filmen på datamaskinen din, brenne den på en DVD opplasting til YouTube eller gjøre det til en ekte 3D-blockbuster. Klikk på Lagre og velge hva du vil gjøre med den ferdige videoen:
- Lagre til datamaskinen som en normal video
- Lag en video i 3D
- Forbered for nedlasting på mobil
- Brenn DVD-ROM
- Last ned online

Blant de ulike effekter og overganger Movavi Video Editor er ikke ønskelig? Eller kanskje du vil prøve noe nytt og annerledes? Spesielt for deg har vi opprettet flere pakker effekter og overganger. Nå har du noen gang flere muligheter til å realisere sine ideer!
Med Movavi Video Editor kan løses en rekke problemer:
- Lag ferie lysbildefremvisning
- Klipp og kombinere videoer
- Bruk effekter til video
- Digitalisere videobånd,
- Og mye mer.

For nettstedet materialer http://www.movavi.ru  
Яндекс.Метрика