Lysbildeserie - flott hyggelig å fortelle livshistorien med bilder. Bursdager, bryllup, jubileer, turer til andre land - alt dette vil du fortelle venner og familie, og kanskje den beste måten å effektivt bruke materialet - for å skape en fargerik lysbildefremvisning. Så, hvordan å lage en lysbildefremvisning av bilder med musikk?
Først av alt, trenger vi et profesjonelt program for å lage lysbildefremvisninger for eksempel slik som FotoShOU PRO. Enkelt og intuitivt grensesnitt i russisk vil raskt mestre programmet fungerer, og snart du skape høy kvalitet og spektakulære lysbildeshow!
 Installasjon redaktør lysbilde
Last ned FotoShOU PRO fra det offisielle nettstedet. Størrelsesfordelingen er bare 63 mb, Last ned tok ikke lang tid. Deretter installerer du instruksjonene fra installasjonsveiviseren.
 Legge til bilder
Nå vil vi undersøke hvordan å lage en lysbildefremvisning av bilder. Det første du må legge til FotoShOU PRO bilderMed hvem du jobber. Explorer vil gjennomgå og velg ønsket bilde. Hvis du trenger ferdigmontert bilder i én mappe, vil programmet legge til dem med ett klikk.
Hvordan å lage en lysbildefremvisning av bildene i "FotoShOU PRO»?

 Innstilling titler og skjermsparere
Høy kvalitet entry gir betrakteren interesse for hele arbeidet, så er det viktig å være spesielt oppmerksom på dette øyeblikket. I katalogen programmet, kan du velge den mest hensiktsmessige og mønster skjermsparere og legge den til lysbildefremvisningen. Hver side kan bevege seg lett på plass og redigere. Rediger-menyen kan du angi varigheten lysbilde, justere tekst - font, størrelse, farge, samt animasjon.
Skjermsparere er tilgjengelig som animerte og statiske. Du kan vise den valgte skjermspareren uten å legge det. Alle maler kan enkelt endres, samt lage din egen.
Hvordan å lage en lysbildefremvisning av bildene i "FotoShOU PRO»?

 Installasjon Conversion
La oss analysere i detalj hvordan å lage en spektakulær lysbildefremvisning. Glatt og dramatisk endring i personell - suksess for enhver lysbildefremvisning. Velg "Transitions". Stor samling, som inkluderer dobbel og 3D-overganger vil tillate deg å variere kvaliteten presentasjon og holde seeren interessert. Hvis du ikke ønsker å tilpasse hver overgang, vil du har et tilfeldig valg - det bringer et element av overraskelse for deg!
 Påføring
Hver skyver du kan tilpasse på noen måte, og derfor bruke effekten til hvilket som helst lysbilde. Bla i katalogen og velge mellom en rekke imponerende tredimensjonale, panoramautsikt og andre effekter.
 Animasjonseffekten du kan sette opp på egen hånd - for eksempel kan du flytte bildet, rotere i alle dimensjoner, nærmere eller lenger unna, justere gjennomsiktighet, legge til disposisjon, skygge, refleksjon, etc. En rekke masker vil effektivt vekt på de spesielle detaljene i bildet.
Hvordan å lage en lysbildefremvisning av bildene i "FotoShOU PRO»?

 Lag video med bilder
Det siste trinnet av våre instruksjoner om hvordan å lage en lysbildefremvisning - eksportere ferdig video. Det finnes mange alternativer for trening: du kan lage video for PC-er, mobiltelefoner, nettbrett og andre gadgets. Den støtter en rekke formater, fra det banale til AVI HD video.
Mulig etablering og opptak DVD Slideshow. Og selvfølgelig mulig å lage en video for opplasting til populære videodeling - YouTube, VKontakte og mange andre. Du velger riktig format og kvalitet - og du er klar til å laste ned!
Hvordan å lage en lysbildefremvisning av bildene i "FotoShOU PRO»?

Som en konklusjon bør det bemerkes at FotoShOU PRO har den perfekte balanse mellom enkelhet av grensesnittet, kraftig funksjonalitet og attraktiv pris. Prøv FotoShOU PRO, og du vil forstå hvordan du raskt og enkelt skape høy kvalitet lysbildefremvisning av bilder!
Last ned FotoShOU PRO fra den offisielle nettsiden fotoshow-pro.ru.  
Hvordan å montere en video?
 Hvis du ønsker å prøve deg på å lage ulike videoopptak fra samlingene av home video kamera, da hjelpe deg med dette er spesielle programmer. Adobe Premiere Pro, Edius, Sony Vegas Pro, Pinnacle Studio - her er en liste over yrkes vydeoredaktorov. Disse programmene er dyrt og vanskelig å lære for en nybegynner. Det er en enkel og gratis løsning for å montere video - redaktør Windows Movie Maker.
Windows Movie Maker ble innført som en del av operativsystemene Windows XP og Vista. Windows 7 er nå redaktør for en eller annen grunn ikke med i programmene som er installert som standard, men forlot muligheten for å laste ned og installere den offisielle siden til Microsoft, ringer hans studio.
Editor så Microsofts enkel nok, men det gir en rask video meget god kvalitet. Bare gjør følgende.
 1.  Lagre videoer fra telefonen eller videokameraet til en datamaskin. Det er også mulig å importere poster prosjekt direkte fra alle videoenheter, kameraer, webkameraer, video inndataenheter og mobiltelefoner.
  Kjør Windows Movie Maker og importere video som er planlagt å lage en rull. For å gjøre dette, klikker video editor "Virksomhet" referanse "Video" boksen for å velge filene du ønsker, og klikk på "Import".
  Hvordan å montere en video?

  Når importen dra på midlertidig montering skala videoen nedenfor i den rekkefølgen som de vises i videoen. Så, hvis en egen video ble satt til feil sted, er det alltid mulig å dra på en midlertidig krets skala.
  Hvordan å montere en video?

  Den aller sjakal kan bytte montering i to forskjellige moduser: dreiebok og tidslinje. Den første metoden er nyttig for å overføre videoen til rammen for montering og riktig innretting. Sekund - for endelig montering roller applikasjons overganger og spesialeffekter.
  Hver skala videosekvenser satt inn redigerbar skjæring og dele den gjeldende rammen.
  Når videoen på tidslinjen vil bli redigert kan være i intervallene mellom dem kan sette inn ulike effekter, overganger, titler og bildetekster. Er dataelementene i "Rediger" igjen av redaktøren.
  Effektene i stor grad forlenge redigering av fragmenter video. De kan være rotert video, merker du den separate områder nærmere vinkler, lysstyrke økning og gjøre mer. For søknader å velge ønsket effekt og dra det til en film som bør gjelde.
  Overganger lage vakre spektakulære overgangen fra slutten av forrige klipp til begynnelsen av neste. For søknader klikk på linken "Transitions", velg overgang og dra det valgte overgang stil i gapet mellom delene montert klipp.
  Hvordan å montere en video?

  Navn og titler gir relevant informasjon for å hjelpe skape innstikk i ulike deler av filmen. For å gjøre dette, klikk på linken "navn og titler", velg en plassering for fremtidige titler av de fire foreslåtte alternativene (i begynnelsen, før det valgte klippet på de valgte klippet titler på slutten), og legge til en bildetekst tekst informasjon som du ønsker å formidle til dem som adressert videoen.
  Når du er helt klar videoklipp av fremtiden, kan du begynne ileggelse av et spor. I dette trinnet multiple choice.
  Legg igjen en lyd som er til stede på video, og ingen av dem gjør.
  Gjelde til video bakgrunnsmusikk spor.
  Gjelder for video spilt inn separat ozvuchyvayuschuyu spor.
  Gjelder å kombinere musikk og ozvuchyvayuschey spor.
  Å spille inn spor ozvuchyvayuschuyu kan inneholde en innebygd mikrofon eller en ekstern laptop for en stasjonær datamaskin i opptaksmodus, legge den nødvendige lyd, lagre det og legger det inn i Windows Movie Maker.
  Du må importere den genererte lyden via lenken "Audio Files" i "Import" igjen av redaktør og dra det til å skalere installasjon i linjen "Sound".
  Det samme kan gjøres for bakgrunnsmusikk. Bare på tidslinjen det skal vises i front row "lyd eller musikk." Hyggelig, dyktig valgt bakgrunnsmusikk vil utvilsomt forbedre den generelle kvaliteten på den genererte klippet.
  Hvordan å montere en video?

  Den originale lyden på videofilene er vanligvis ikke så god til hans show. Derfor kan den fjernes utsette dets volum til null i konfigurasjonen av hvert klipp.
  Video og lyd fremtid video klar. Nå kan vi bare eksportere prosjektet i riktig format. For å gjøre dette, klikk på den øverste menyen "Fil" - "Publiser film". Det samme kan gjøres hurtigtaster Ctrl + P (P - engelsk). Velg hvor offentliggjøring av filmen av alternativene, tildele et format og klikk på "Publiser".
  Hvordan å montere en video?

  Hvordan å montere en video?

  Roller klar. Du kan nå lære den til alle populære video hosting Youtube synes RuTube eller dele koblingen til den med venner og familie, han får dem karakterer og kommentarer.  
Яндекс.Метрика