Hvordan lage en gif

Det er ingen hemmelighet at bildeformater JPEG og GIF svært populær blant medlemmene av nettsamfunnet. Jpeg er ideell for foto lagringsmedium kvalitet, Gif formatet som brukes av de fleste Webmaster av de små vekter bilder. I tillegg Gif mye brukt av designere og animatører som stadig skiftende kunstverk.
 I denne artikkelen prøver vi å forstå hvordan det kan være opprette en fil Gif. Så, la oss starte.
Hvordan lage en gif

 Installere programvaren
 Faktisk skape en Gif-bildet kan være ganske enkel. Det tar bare nødvendig å installere Ulead GIF AnimatorPlukk opp bilder for animasjon, for eksempel flere portretter, en serie fotografier av naturlandskap, bilder av favoritt tegneserie eller noe sånt.
 Starter Ulead GIF Animator
 Starte, åpne Fil-menyen og klikk på kiler Åpne Image å åpne det første bildet, er involvert i gif-animasjon.
 I vinduet som åpnes, navigerer du til mappen som inneholder skjermbilder og navnet på det første bildet.
 Vent til den første rammen i bunnen av vinduet.
 Åpne File-menyen, og klikk Legg bilde med sikte på å tilsette et andre bilde.
 Vente på at den skal vises i bunnen av skjermen under figur 2.
 I tilfelle du har nummerert bildene dine, og de er i en mappe i ønsket rekkefølge, kan du laste dem alle på en gang.
Hvordan lage en gif

 Vent til de valgte bildene vil være i bunnen av vinduet.
 Paradoksalt nok, men til tross for minimalt antall handlinger, gif-animasjon som allerede er opprettet, så sjekk den ved å klikke på ikonet spille.
 Etter gjennomgang av alle animasjonsrammer, kan du redusere eller øke hastigheten på surfing.
 Høyreklikk på ett eller holde tast Shift flere rammer og velg Frame Egenskaper.
 Vent å åpne vinduer og endre forsinkelsen (Delay), for å oppnå optimal variant prøve forskjellige verdier.
 Hvis nødvendig, bruk filtrene, som velger rammen og velge Meny Video F / X velge ønsket filter.
 Åpen Filmenyen Klikk på elementet Lagre som og lagre din animasjon.
 Som du kan se, lage gif-animasjon er ingen big deal, men fordi det er kraften av noen, selv de mest uerfarne bruker PC.
Hvordan lage et omvendt spørsmålstegn?
 Den naturlige ønske om å liksom skille seg ut på Internett var fortsatt i sine brukere til utbredte sosiale nettverk. Men det var under deres raske utviklingen ønske oss noe annet enn deg tusenvis av lignende og identiske sider omgjort til en nødvendighet. For dette kurset er en rekke metoder og teknikker. En måte er å designe din side uvanlige symboler og tegn er ikke venner profiler. For eksempel, invertert spørsmålstegn -?. Men det uvanlige tegn og uvanlig at ikke mange mennesker vet hvordan du installerer dem. Faktisk, ikke noe vanskelig gjøre omvendt spørsmålstegn, og du ikke har dette problemet kan løses på ulike måter. La dem.
 1.  Når du har satt inn spesialtegn. Start en teksteditor Microsoft Word. Hvis du bruker Microsoft Word 2007 eller nyere, så gå til Sett klikk Symbol og deretter i nedtrekkslisten linje Andre tegn. Velge i eldre versjoner av Word i hovedmenyen, Sett og undermenyelement Symbol. Som et resultat av disse handlingene bord åpner med et utvalg av spesialtegn. Å søke langbord i en stor omvendt spørsmålstegn, skriv i boksen Sign-kode verdi 0191 pre-velge som et objekt for å finne en gruppe av tegn ASCII (DESS).. Når omvendt spørsmålstegn er funnet, klikker du Sett inn og lukk tabellen med spesialtegn. Opp ned spørsmålstegn vil bli satt på.
  Hvordan lage et omvendt spørsmålstegn?

   For spesiell kode symbol. På grunn av de spesielle hurtigtaster som bruker tegnkode, markere forrige element 0191 Du kan nå sette inn spesialtegn i et tekstdokument. For å gjøre dette, plasserer du markøren et annet sted i dokumentet, slår tastaturlayouten til engelsk, hold nede Alt på tastaturet og tastaturet på den digitale blokk type karakter kode 0191. Slipp tasten Alt. Som et resultat, i stedet for fire sifre slåtte vises invertert spørsmålstegn.
   Vær forsiktig! Få sifret du bare blokkere med digital tastatur. Med konvensjonelle autokorrektur vil ikke skje. På bærbare datamaskiner med et begrenset sett med nøkler, er numerisk tastatur vanligvis aktiveres ved å trykke på en spesiell knapp NumLk eller NumLockDeretter bruker de viktige signaturer av tilsvarende farge.

   På grunn av symboltabellen. Siden Windows 7 for å sette inn spesialtegn kan brukes frittstående verktøy i operativsystemet kalt Tabell symbol. Kjør det kan være gjennom Søknader - Standard - Verktøy - Karakter. I tabellen finner symbolet på et omvendt spørsmålstegn, trykker du KopiDeretter må du gjøre innsatsen i ønsket dokument.
  Hvordan lage et omvendt spørsmålstegn?

   Bare å kopiere. Som den enkleste måten å installere et omvendt spørsmålstegn foreslår at du kopierer det fra teksten. For enkelhets skyld har vi identifisert den med det totale materialet artikler.
  ?

   Deretter bruke boksen på rett sted til rett dokument eller program.
   For å overføre et omvendt spørsmålstegn til siden av det sosiale nettverket VKontakte, Klassekamerater eller annen bruk av den samme kopiere og lime inn. Moderne nettlesere vil sømløst konvertere karakter i sin interne representasjon og viser et spesialtegn i riktig form.  
Hvordan ringe romertall på tastaturet?
 Utmerket system oppfunnet sifre gamle arabere! Nesten overalt på planeten bruker det med stor suksess forskjellige mennesker i flere århundrer. Men romertall inntil mistet sin relevans. Nepozytsyonnaya tallsystem av de gamle romerne brukt til å henvise til brev av århundrer og årtusener, serienummer og antall monarker volumer i leksika, merke valens kjemiske elementer, nummerering oppringning klokker. Bare her oppgaven ringe romertall på tastaturet for de som aldri har gjort før kan føre til noen problemer.
Ved første tror du at det romerske systemet med tall heller tungvint og ubehagelig, bruker det for bestemte datoer vanskelig å lese også. Men over tid vil du lære å skrive raskt romertall.
 Hvordan ringe romertall på tastaturet
Du har sikkert en standard tastatur, der det er bokstavene i alfabetet, deretter taster inn tekst romertall ikke lage store problemer. Bare vær klar over at bokstaver som tallene tilsvarer.
Å bruke hurtigringing romertall på tastaturet, gå til den engelske. Klikk Capslock, rekruttert til store bokstaver.
Figur 1 - en bokstav Jeg.
Figur 2 samsvarer med to bokstaver II og så videre opp til tre.
Figur 5 svarer til bokstaven V.
Figur 4 i det romerske systemet er "5-1", deretter rekruttere IV. Når satt til et mindre antall skrevet stor.
Nummer 6 = 5 + 1 er VI. Når du skriver et mindre antall skrevet etter mer.
Figur 10 - en X. Med ni gjøre det samme som med Quartet. 9 = 10-1 betyr skriving IX.
Tallet 50 er utpekt skriftlig av brev L. Men 50-10 = 40 midler XL.
Figur 60-50 + 10 midler LX.
Brev Fra - Hundre (lett å huske, om en tilknytning til CENTNER), brev D - 500 brev M - En tusen.
Hvis du ønsker å ta opp et komplekst tall, for eksempel 178 for eksempel retten skrive mindre tall, forlot masse: 178 = 100 + 70 + 8 midler SLXXVIII. Hvis din fødselsdag på arabisk nummerering 23061977 skrevet i romertall vil det se ut XXIII.VI.MCMLXXVII.
I noen tilfeller kan oppføring av et stort antall i romertall være noen vanskeligheter. Å kunne overvinne dem anbefaler å bruke en av omformere romerske tall på arabisk. En av disse omformerne er presentert på nettstedet
whoyougle.ru
.
Forresten, den romerske tallsystemet var populær i Europa enn 2 tusen år. Bare i senmiddelalderen araberne erstattet det med et forenklet system, som vi bruker nå. Heldigvis er internett romerske systemet av tall sjeldne.  
Hvordan du åpner en mappe AppData?
 Som du vet, Windows-systemer er spesielt for ulike årsaker skjulte filer og mapper. En av disse er en katalog mappe AppData, som brukes til å lagre diverse parametere satt av dataprogrammer og data knyttet til disse programmene. I noen tilfeller er det behov for endre eller slette data som er lagret i denne mappen og nybegynnere møte problemet med hvordan du åpner AddData. Faktisk ingen problemer med det, og du kan AppData-mappen for å åpne bruk en av følgende måter.
 1.  Når du søker etter. I søkelinjen, som vises i Windows 7 og Windows 8 på Start-knappen etter å ha trykket inn banen til mappen C: usersNameAppData og trykk Enter på tastaturet. I stedet Navn du må bruke ditt brukernavn under der du bruker systemet.
  Hvordan du åpner en mappe AppData?

   Hjelp av kommandolinjen. Trykk tastatursnarveien Vinn + R. Etter inn i kommandohjulet % Appdata% og trykk på Enter (Enter). Som svar på denne handlingen åpner dirigent av plasseringen av filene i mappen AppData. Den samme kommandoen% appdata% med samme suksess kan legges inn i søkefeltet i forrige avsnitt og i adresselinjen i Windows Utforsker.
  Hvordan du åpner en mappe AppData?

   Ved å endre innstillingene vise skjulte mapper. Slå på de skjulte mapper, filer og disker som beskrevet i en artikkel på nettstedet vårt. Da kan du se mappen AppData i profilen din og gå til det.
   Standardmappen AppData inneholder tre undermapper: Lokal, Lokal Row og Roaming. I Local, som regel lagret i cache-filer brukes for datanettlesere, og noen andre programmer, Lokalt Row samme, bare for disse programmene i sikker modus og Roaming mappen dine preferanser og innstillinger lagres ulike programmer brukes av den aktuelle brukeren. Roaming mappen kan flyttes til en annen datamaskin med din brukerkonto for å få fullt kopi brukerinnstillinger på en annen datamaskin.
   Det er ikke anbefalt å slette, flytte eller redigere filer og mapper i AppData, hvis du ikke er sikker på om konsekvensene av slike handlinger. Dette kan føre til feilbetjening programmene som omfattes av slike handlinger, eller til deres fullstendig tap av effektivitet. Av denne grunn er denne mappen en skjult operativsystem.  
Яндекс.Метрика