OS Windows Mobile (Review)
 OS Windows Mobile (WP, Windows Phone, for seks grener.5) - produkter selskap hvis navn du kan ikke engang kalle. WM opprinnelse strekke til Windows CE 5.2 også mobile OS for håndholdte, bærbare datamaskiner, PDA-er og andre dingser. Tradisjonelt, i Mobile og grensesnitt, og "innover" selskapet implementert best mulig lik desktop-versjoner av sine operativsystemer. Dette er tydelig gjort på bekostning av effektivitet, men med tanke på de fjerne brukerne til å akseptere grensesnittet gadget "innfødt". Egentlig er dette en kompetent strategi som Microsoft så sterk. Akkurat som i skrivebordet, brukerne er tilgjengelig nesten de samme programmene og programmerere - Win32 API, selv om sin nettbutikk programmer programvare gigantiske forhindrer også. Til tross for forsøk på å bo i det mobile markedet, DOS 6.x går gjennom dårlige tider, slik at sa at arbeidet med denne versjonen er avsluttet og at neste versjon av OS vil bli kalt Windows Phone 7 (WP7), og vil ikke være kompatibel med tidligere versjoner av plattformen for endring. 


 For sensoranordninger Pocket PC, Mobil, som nevnt, har mange venner standard programvare: Kontor, Outlook, IE, Media Player og andre. Det eneste som skiller en mobil versjon av skrivebordet umiddelbart rushing for øynene, er så det første skjermbildet som viser data eier, dato og aktuelle saker registrert i arrangør. Ja, "Start" -knappen, som ligger på den øverste linjen. Blant tjenestene kan noteres klientstøtte VPN, og muligheten til å koble til andre datamaskiner Provider (trådløs tilkobling divisjon). Systemet støtter multitasking og filsystem - FAT32 smertelig kjent. Jeg må si at markedets etterspørsel er ikke alltid forutsigbar, og misliker for brukere av Microsoft-produkter er veldig vanskelig å forklare, spesielt med tanke på at skrivebordet er satt nesten kompatibelt system. Som et resultat, har både WM og WP7 å slite for innflytelse i markedet som er effektivt delt mellom Android, iOS, Blackberry og Symbian. Og til tross for at WP7 eksempel innebygde elementer som bare vises i Windows 8 (Metro-grensesnittet). Angivelig, kan Windows-teknologi gjør en verdig erstatning av Linux i den mobile verden med dem som lunefull brukere.  
Hvordan oppdatere kiwi vesken gjennom terminalen

Til dags dato, betale for varer og tjenester med kiwi vesken - tjenesten er svært populær. Slanke rader partnere kiwi fylles hver dag. Således er det alltid behov for å øke kiwi lommebok. Måten å gjøre dette, det er mange, men vi anser det enkleste av dem.
 Visste du eier en veske eller kiwi ønsker å overføre penger i navnet på den personen som har denne vesken. Den mest sikker variant vil fylle vesken gjennom samme betalingsterminalen. Forresten, tar denne operasjonen sted i sanntid, og det vil ikke bli belastet ingen provisjon. Ubetydelig beløp av gebyret mulig når det gjelder utgjør mindre enn 500 rubler.
 Hvordan oppdatere kiwi vesken gjennom betalingsterminalen kiwi, trinn for trinn instruksjon
 Step One. For å tjene penger på kiwi lommebok, spesielt du trenger å være i nærheten av kiwi terminal. I dag kan disse terminalene ofte møtes nesten hvor som helst fordi problemer med å finne skulle oppstå.
 Trinn to. Således terminalen funnet. Du bør velge avsnittet "Payment Services".
 Trinn tre. Her velger du følgende - "Electronic Money"
 Fjerde trinn. Finn og velg ikonet for kiwi lommebok.
Hvordan oppdatere kiwi vesken gjennom terminalen

 Trinn fem. Du må angi antall lommeboken balanse som du vil fylle.
 Trinn seks. Dette trinnet er valgfritt, så det er fullt mulig å gå glipp av. Du kan legge inn en kommentar, vil driften være nyttig for deg hvis du ikke oppdaterer din lommebok.
Hvordan oppdatere kiwi vesken gjennom terminalen

 Trinn Seven. Sørge for at dataene du har skrevet inn er korrekt.
 Trinn åtte. Til slutt kan du tjene penger i KUPYUROPRIEMNIK. Dette punktet er kanskje det mest grunnleggende. Ikke glem at betalingsterminalen - ingen valutaveksling og sette deg her ingen vil gi. Derfor er det nødvendig å beregne beløpet som du trenger å fylle kiwi vesken.
 Den totale mengden av penger du har gjort i terminalen vil bli overført til din oppgitte kiwi vesken. Kanskje en av dere vil ta en liten sum penger som provisjon. Deretter, når du sørge for at beløpet, som du har gjort i terminalen vises på skjermen, er det bare å klikke på "Pay". Og snart kiwi lommebok balansen vil bli kreditert for det beløpet du har gjort.
 Det bør bli husket at det er umulig å fylle opp en veske for et beløp på 15.000 rubler mer om gangen. Hvis du trenger å gjøre en betydelig mengde penger, du må gjøre det over operasjonen flere ganger. Overføring av midler som holdes i et par minutter. Terminalen vil gi deg en sjekk i tilfelle uforutsette omstendigheter og forstyrrelser i systemet.Hvordan du laster ned ICQ til telefonen

 I den moderne verden vi hele tiden ønsker å kommunisere med våre venner og bekjente i touch. Derfor telefoner utviklet mange nyttige plugins, inkludert ICQ. Tross alt, hvis du laster ned ICQ på telefonen, vil du alltid ha muligheten til å kommunisere med sine kjære, uansett hvor du er og som skjer rundt. Jo mer som nedlasting ICQ på telefonen - det er veldig lett og enkel. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du laster ned en plugg i en telefon. La oss starte med det faktum at den mobile klienten Jim utviklet en spesiell (Jimm), som fungerer på den andre plattformen Java Micro Edition. Denne kunden har allerede testet av millioner av brukere som har lastet ned ICQ på en telefon. Derfor bruker en klient, kan du være sikker på at din ICQ vil alltid fungere perfekt, ingen glitches.


 Søkeprogrammer
 For å laste ned klienten, må du bruke den mest praktiske for deg søkemotor. Det skriver forespørsel hvilket punkt du må laste ned klienten Jimm. Innen noen få sekunder vil du se en liste over nettsteder der du kan velge den mest praktiske og gratis, og en hvor en klient som fungerer med kyrillisk. Forresten, er det verdt å merke seg at klienten støtter den åttende versjonen og er direkte koblet til serveren.


 Laste ned og konfigurere ICQ
 Når et område for å laste ned utvalgte, finne zip-arkiv vi trenger programmer som vår klient, og lagre den på datamaskinen din. Deretter razarhyvyruem vår søknad, trekke Judd - og Jar - filer og overføre dem til telefonen. Du kan bruke kortleser eller en annen enhet som festes telefonen eller minnekortet til datamaskinen.


 Du kan bruke WAP-leseren på telefonen og last ned umiddelbart til enheten. Etter dette, vil du trenger for å sette opp og koble til ICQ nettverk ved hjelp JPRS (dette er sammenhengen, ikke Vap, husk dette forbeholdet). Hvis du synes det er vanskelig å gjøre eller feil - ringe mobiloperatøren som forteller deg hvordan du skal håndtere et bestemt problem.  
 Forrige handling.
 Som nye enheter med Windows 8 ombord ennå satt i produksjon i salget, og i den niende versjonen av VMware støtte nye OS fra Microsoft har allerede dukket opp, installasjon og testing ble utført på en virtuell maskin.
 Som fordelingen brukte Microsoft Windows 8 Enterprise RTM Evalution versjon build 9200 v.16384. Gyldighetsperiode på 90 dager. Av funksjonene i standard installasjon av OS krever 60GB ledig plass for installasjon, er virkeligheten mye mindre.
 Installasjon.
 Lag en virtuell maskin etter installering klamre seg til hennes bilde og kjøre Windows. I den første fasen, velge språkversjon av systemet.
Installere og starte Windows 8

 Neste bestemmes med språket, tidsformat og tastaturoppsett.
Installere og starte Windows 8

 I det tredje trinnet velger vi OS-versjon basert på vår arkitektur.
Installere og starte Windows 8

 Godta lisensavtalen. Det neste trinnet klikk på tilpasset installasjon, som vi har den gamle versjonen av Windows.
Installere og starte Windows 8

 I fremtiden, viser erfaring at det er bedre å installere fra scratch enn hittil. Deretter velger du harddisken.
Installere og starte Windows 8

 Ytterligere kopiering av filer og installasjonen er rask nok i ca 5-10 minutter sammenlignet med eldre versjoner av Windows, spesielt Vista, er det veldig fort. Det neste trinnet, etter omstart, velger vi datamaskinnavn (på engelsk) og bakgrunnsfargen den.
Installere og starte Windows 8

 I det neste vinduet kan vi definere standardinnstillingene i operativsystemet eller velge manuelt.
Installere og starte Windows 8

 La oss vurdere standarden. I det siste vinduet kan du skrive inn din e-postadresse Microsoft.
Installere og starte Windows 8

 Det er nødvendig for å maksimere funksjonene og mulighetene i Windows 8 laste ned programmer fra App Store, kan du gå inn umiddelbart eller senere. Opprette en bruker tar tid som alle tidligere installasjon.
 Komme i gang.
Installere og starte Windows 8

 Ikke bekymre deg ingen vanlig "start" -knappen. Det er ikke. Dette er et originalt vindu, som satte ut de store plateselskapene tilgjengelige programmer. Videre installere et program eller spill manuelt eller fra butikken, etiketter vil bli vist i samme vindu. Etiketter kan flytte, slette eller løsne. Først er det bare postmeldinger, arbeid med media, butikk, søk og Bing Desktop.
 Når du peker på øvre høyre eller nedre høyre hjørne, faller sidebar av søket på datamaskinen, lansering, dele, enheter og parametere.
Installere og starte Windows 8

 På jakt etter, kan du finne programmer, filer og innstillinger.
Installere og starte Windows 8

 I applikasjoner vises som egendefinerte programmer og verktøy Windows.
Installere og starte Windows 8

 Deling fungerer med filer, mapper og programmer som åpent aksessnett. Start settes til den siste aktive vinduet kjører programmet. Enheten lar deg jobbe med flere enheter. I parametrene presentnettverksadministrasjon, lyd, meldinger, tastatur, og det finnes en knapp på.
Installere og starte Windows 8

 Nedenfor kan du gå for å endre innstillingene på datamaskinen. I det ser vi analog kontrollpanel med eldre versjoner av Windows. Innhold kan se selv.
Installere og starte Windows 8

 Dette er kjent for oss og desktop Windows. Først det bare en snarvei og snarveier cart Internet Explorer og Explorer på oppgavelinjen. De fleste spesifikke applikasjoner vil åpne den på skrivebordet, som arbeider med filer og mapper er også her.
Installere og starte Windows 8

 Oppsummering.
 Sluttresultatet er en slags symbiose operativsystem, skjerpet under bruk på tabletter, og velkjente skrivebords. Alt dette tyder på at Microsoft ikke kommer til å miste gamle kunder, spesielt næringslivet, fordi på den ene siden, bringer dette nisjemarkedet en masse penger på de andre - de fleste bedriftsapplikasjoner skjerpet det på Windows. Brukervennlighet, men likevel vanskelig å si. På Windows 8 sine egne særtrekk forskjellige fra IOS og Android. Det er som en ny OS-brukere - vil se salget som begynner med slutten av oktober.  
Яндекс.Метрика