Hvordan velge en digital fotorammeUansett ikke var høy teknologi, som er vanskelig å forstå var ikke regelmessige oppdateringer til vitenskapelige og tekniske utvikling, har de fortsatt skapt bare for å gjøre livene våre mer komfortabel og glad. Ikke unngå denne trenden og produsenter av fotoutstyr. Nesten hvert år produsenter som leverer til forbrukermarkedet neste nyhet. Og ikke bare nye og high-tech-enhet.
Vi husker alle foreldrenes album, dampende på hyllene massive skap med mesanin, hvor ligger albumene. Vi har benektet denne tvilsomme, men fortsatt støvete glede. Ny generasjon holder bilder på digitale medier, kan kommunisere med hverandre, legge inn og lage flere kopier i løpet av sekunder. Våre bilder ta ti ganger mindre plass, de noen ganger nok for denne jakkelommen. Vi kan skrive ut et bilde når du vil. Men, likevel, den sentimentale følelser, morsomme minner med en kopp varm te og familie varme, varmen vi føler snu sidene av album med fotografier, eiere av moderne enheter mangler fortsatt. Men produsenter har kommet igjen hjelpe oss ved å tilby oss for dette formålet Digitale fotorammer. Men som vanlig, har konkurransen tvunget produsentene til å lage sine produkter annerledes, med fokus på noen detaljer og detaljer.
Som Ilya Muromets, er en potensiell kjøper ved et veiskille, men i motsetning til Elias, han er som å spørre råd. Langt bak det er ikke nødvendig. Det er nok til å lese denne artikkelen til slutten og finne ut hvordan du velger en ramme, kjøpe det hjemmefra, hvordan du velger en fotoramme og mer.
Type fotorammer
Forskjeller etter type bilderammer er ikke for mye. De har alle ett hovedformål, de mest komfortable visnings bilder til enhver tid, på et sted uten å miste kvaliteten på bildene selv.
Disse enhetene er forskjellige i nærvær eller åpning spor for minnekort, tilstedeværelse av kontakter for eksterne enheter, vanligvis i en slik enhet ment å flash - stasjon kan kobles usb 2.0 eller 3.0
Snakker av skjermen, da, først av alt, det skal sies om de forskjellige oppløsninger. Formatet kan være en standard type (4: 3 eller 16: 9), og helt unik, uvanlig.
Det hele avhenger av merkevare av produsenten.
Dette er en meget viktig faktum, som er verdt å legge merke til. Det faktum at oppløsningen når du viser dine fotoustroystv samme bildene må være identiske. Denne fotorammen vil vise bildene riktig. I en klemme, kan du bruke et bilde editor, men for å unngå å kaste bort tid, husk dette når du kjøper.
Men uansett hva oppløsningen på digitalt utstyr, det kan ikke fullt informere deg om de diagonale rammer er ikke stor nok. Diagonal varierer. Fra 1-19 inches, trenger du bare å velge naturlig høyere den er, jo bedre. Her vekker spørsmål. Hvorfor en så liten ramme (1 tomme) og en så stor (19 inches)? Svaret er enkelt. Som en by, strever vi for å sikre at våre gadgets, i tillegg til en klar og umiskjennelig utføre grunnleggende funksjonene hadde også mobilitet, kompakthet og tilgjengelighet når som helst og under enhver omstendighet. Dette vil hjelpe oss fotoramme nøkkelring med en diagonal på 1,2 inches. Hvis du vil at din familie til å nyte en lysbildefremvisning av vakre storformat fotografier fra personlige arkiv, du absolutt ønsker å ha hjemme fotoramme, diagonal, som er nær den diagonale dataskjerm. Slike alternativer på markedet av digital teknologi i tillegg representert.
I dag, blant løsningene på dette området, en populær form for "golden bety" rammestørrelse er 7,8 inches.
Enheter, som er dedikert til slike ting, litt, mye forskjellig fra andre skjermer seg selv som "skjermer" som driver med det samme - den digitale informasjonen. For kvalitet flytende krystall display ansvar matrise, som er en multi-overflate med isolerte piksler og LED plassert ved en minimumsavstand fra dem.
Ulempen med slike matriser er virkningen på kvaliteten av bildevinkel. Komfortabel verdi for vinkelen regnes figuren av 160-170 grader.

Som etter måter å arbeide dem mer. Enheten kan operere på batterier, nettverk, da det er en blandet versjon. Blandet alternativet er mer praktisk, som gjør det mulig å bringe fotoramme med batteriet, bør det alltid på huset, bruker nettverket.
Støttede bildeformater
Rammer støtte både grafikk og video. Noen av grafikken er ikke bare utbredt JPEG og GIF, men selv BMP. Ved vydeoformatam kompatibel gadget inkluderer som MPEG 4, AVI og MOV, utviklet format Apple. I tillegg er de nyeste modellene støtter nå fotorammer og lydformater. Blant de mest populære MP3 og WMA.
I format, disse digitale enheter støtter codec: DIVX (for filmer i MPEG 4), MPEG (er analog DIVX, men distribueres uten restriksjoner), MPEG 1, 2, 4 (kodeken som brukes til å komprimere bilder, lyd, lydfiler med varierende grad av kvalitet filer. Den høyeste kompresjonsforhold på MPEG 4, den laveste i MPEG 1), Motion JPEG (prosesser hver ramme separat).
Minne
USB Flash (flash-stasjon USB 2.0), minnekort Memory Stick (for å vise bilder fra minnekort Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo eller Memory Stick Pro Duo). Memory Stick Pro Duo - en mindre versjon av Memory Stick Pro, som brukes i produksjonsselskapet Sony. For Memory Stick Duo i en digital fotoramme er vanligvis en slot for Memory Stick, men det er nødvendig å bruke en spesiell adapter. Memory Stick Memory Stick Pro fra ulike volumer nivå datahastigheter. Disse tallene i pro ovenfor. For enheter med Memory Stick Pro-spor kan bruke kort Memory Stick, men ikke vice versa.
Secure Digital. Format lagringsmuligheter er tilstedeværelsen av informasjonssikkerhet kopi. Den maksimale mengden av standard SD-kort 2GB. Et slikt minnekort - en flyttbar compact flash-minneenheter som vanligvis brukes i mobiltelefoner. Det finnes ulike SD konfigurasjon. For eksempel, MiniSD - flashkort mindre sammenlignet med standard SD. Disse kortene har råd til 4GB kapasitet.
En annen type, HC Secure SDHC - Denne utvidelsen format, slik at bruk av minnekort på opptil 32 GB.
Funksjoner Rammer
I tillegg til de grunnleggende funksjonene i de fleste fotorammer som er utstyrt med gratis. De spenner fra enkle, fjernkontroll, alarm, klokke, kalender, til mer komplekse: et tidsur (til inkludering og ekskludering fotoramme, for eksempel når du kommer hjem og gå om sin virksomhet) avtouvelychenye (ofte zummeruvannya ved å øke størrelsen på bildepunktene på utgjør bildeforhåndsvisningen (vise flere bilder), lysbilder (suksesjon av bilder med animasjonseffekter). Som nevnt tidligere, mange rammer lar deg se videoer i forskjellige formater, og skrive ut fotografier. Dette kan takk til USB-kontakten og muligheten for en forbindelse gjennom multifunksjonsmaskinen.
Riktignok rammer er ikke i stand til å koble til Internett, men trådløse tilkoblinger støttes av disse enhetene for å være god. Dette er de typer kommunikasjon bluetooth (i stand til å utveksle filer med andre enheter Bluetooth) og Wi-Fi (tilkobling til PC, netbook eller tablet via nettverk WI-FI)
Etter å ha lest denne artikkelen, dere alle er overbevist om at markedet for en slik tilsynelatende enkel enhet, fylt med en rekke modeller. Nå, bevæpnet med kunnskap, du har å gjøre egne valg, basert på deres smak og preferanser.  
Hvordan velge MP3-spillerHvordan velge en mp3-spiller MP3-spiller, sannsynligvis en av de mest kontroversielle utvikling bransje apparater. I dagligdagse menneskelige aktiviteter på enheten hjelpe litt, men på den annen side, uten ham ikke kan forestille seg livet tusenvis av mennesker rundt om i verden. Spesielt i store byer, hvor de metropolen irriterende støy snart ønsker å erstatte din favoritt musikk.
Som alle modell apparater som er etterspurt i forbrukermarkedet, MP3 - spillere er under hard konkurranse blant dusinvis av ledende produsenter. Hvordan ikke å gå seg vill i stadig forbedret og helt nye modeller av spillere årlig fylle hyllene? Hvordan velge MP3-spilleren? Tro meg, en lekmann, for å gjøre det enkelt. Men hvis du ozbroytesya kunnskap ved å lese denne artikkelen vil du være i stand til å svare på spørsmål som MP3-spilleren til å velge sin egen.
TYPE-spiller
Det er tre hovedtyper av spillere:
Hvordan velge en CD-spiller 1. CD-MP3-spillere. En av de eldste typer musikk enheter. Nå har de endret navnet sitt fordi de kan spille CD-er ikke bare CD-formater, men også MP3 format. Mer kort i størrelse, MP3-filer tar opp lite plass på platen er plassert omtrent ca 120 sanger Cons disse enhetene ligger i det faktum at spillerne ganske klumpete, at de ikke passer i lommen. For å lytte til ulike musikk i disse spillerne, må du hele tiden bytte plater i dem som gir noe ubehag. En rekke plater har alltid bære. En annen ulempe med denne type enhet - ingen verktøy "anti-sjokk" buffer, og kompenserer lav kvalitet medieavspilling, yskazhaemыh under jordskjelvet. Hvis du er i bevegelse, komfort og kvalitet lytter lydspor bør ikke vente - vil spille forvrengt. Men fortsatt i de nyeste CD - MP3-spillere, dette problemet er løst. De er utstyrt med buffering. Blant alle typer moderne musikkspillere, CD - MP3-enheter, i gjennomsnitt, de billigste.
Hvordan velge en blits pleer2. Flash Player. Den mest populære til dato, type musikkspillere. Disse modellene er praktisk og kompakt, multifunksjonell og praktisk. Flash-spillere mye lettere tidligere kolleger. Dette er på grunn av manglende metalldeler av strukturer. Filer tatt opp på en enhet svært raskt - bare koble den til en PC ved hjelp av en spesiell kabel som følger med spilleren. Sanger du kan ta opp både det interne Flash-minnet og på utskiftbart minnekort. Du kan overføre filer til spilleren med PC, både direkte og ved hjelp av det aktuelle programmet for spilleren. Programvaren trenger ikke å lete lenger, kommer det på platen inngår i tilbehørssettet før du kjøpte enheten. Ved hjelp av proprietær programvare, kan du kompass begrensninger knyttet til forebygging av mulige brudd på opphavsrett og lage musikk trygt.
Mengden av minnekortet kan være forskjellig. Minimum sammenlignes med minne CD minne overskrider maksimal disk tidoblet.
Mest kort ikke inkludert med enheten. De fleste flash-spillere interne minnet er ikke for stor, og det er behov for å kjøpe et minnekort. Dette behovet øker kostnadene modell som inkluderte en slik viktig tilbehør tilgjengelig.
Programvare flash-spillere - generelt, påvirker en veldig viktig ting mange komponenter, det er direkte relatert til din komfort og glede mens du bruker enheten. For eksempel, er spilleren i stand til å programmere sine egne spor for å konvertere lyd-formater kan spilles av på enheter eller redusere dem for å spare plass.
En annen fordel med flash-spillere er deres klare, Russified grensesnitt og utrolig motstand mot ytre påvirkninger. De er ikke redd for tung trafikk, risting og selv nedsenking i vann. Men disse er ikke tatt. Det eneste problemet for noen brukere flash-spillere kan være deres direkte avhengighet av personlige datamaskiner. Uten dem oppdatere musikkbiblioteket på flash-spillere nesten umulige.
Hvordan velge hdd spiller 3. HDD Spillere. En relativt ny type musikk enheter. Disse modellene har en rekke ekstra funksjoner, i tillegg kan erstatte den eksterne disken, sparing har alle detaljene. Et særtrekk - enorme mengder minne. De er målt i titalls gigabyte. I denne funksjonen skaper fordeler og ulemper - den store størrelsen og vekten. I tillegg til HDD-yield modeller flash-spillere i motstand sjokk og energisparing. Men for brukere som er stadig på farten, tvunget til å reise på grunn av noen omstendigheter, denne typen spiller passer som mulig. HDD-spillere ligne en PDA, kan de ikke bare spille musikk, men også for å vise bilder og vise filmer. Men vi må erkjenne at hvert år, produsenter Flash Player produsere modeller med mer og mer minne og ekstra funksjoner og konkrete fordeler snart HDD-modeller vil gå tapt.
4. MD-spillere.
Denne type spillere som spiller mini-plater og egnede holdere samlinger av musikk databærere.
Avspillingsalternativer
Hvordan velge MP3-spillerFlash-spillere, setter dem ved hjelp av programvare har muligheten til å konvertere et stort antall formater i samme spor et stort antall formater som kan gjenkjenne enheten og deretter spille den. Mange brukere også viktig å uavhengig kontrollere størrelsen og kvalitetsregistre er kopiert til spilleren. Disse parametrene har en direkte innvirkning måte kryptering. Det kan være to måter: registrering av konstant bithastighet (SBR) og rekord variabel bithastighet (VBR). Med en konstant bitrate opptak størrelse etter å ha kopiert spilleren er alltid den samme størrelse, men det var ikke før opptaksenheten. Denne metoden for datakryptering påvirke ytelsen betraktelig. Ofte ikke til bedre.
I vekslende modus data koding kvalitet avspilling av musikkfiler "output" forblir uendret. Alle funksjonene til lyd, nyanser er viktig for musikkelskere forbli i sin nåværende form. Men med alt dette, kan du ikke styre prosessen med koding filer. Til syvende og sist, er valget ditt.
Mål og vekt spiller
Den viktigste faktoren som påvirker størrelsen på musikkspillere, er minne på enheten. Jo mer minne, så dermed større enhet. Denne HDD-spillere i gjennomsnitt mer signifikant sammenlignet med flash-player. Dette er på grunn av tilstedeværelsen av harddisken og stor ekstern skjerm.
På de utvendige CD-MP3-spillere på moderne teknologi av innflytelse praktisk talt ikke gitt. Den mindre størrelsen på stasjonen er en enhet rett og slett ikke kan være. Imidlertid bør det bemerkes at moderne plate spillere var tynnere på ordre fra sine forgjengere.
Minnestørrelse
Snakker om minne CD - MP3-spillere ikke har det de rett og slett fraværende. Flash-minne spillerne har et volum som spenner 1-32 gigabyte. Hvor mye du er komfortabel, kan du velge selv. Omfanget av dette alternativet, men kan påvirke enheten etter kjøpet hvis spilleren er utstyrt med et spor for utskiftbare minnekort. De selges separat, med volum 1-64 gigabyte
Typer av spillbare formater.
Det bør bemerkes at de typer av musikkspillere med betydelige forskjeller i reproduserbar format. CD-MP3-modellene kan spille bare to alternativer - CD og MP3. I flash-spillere i denne forstand, er situasjonen mye bedre de er i stand til å spille de fleste kjente formater - CD, MP3, WAW, OGG og andre. I tillegg programvare, flash-spillerne er i stand til å konvertere fra ett format til et annet etter dine ønsker. Men ikke glem om den mulige virkningen av slike handlinger på kvaliteten på opptaket.
HDD-spillere i å spille musikk nesten ingen begrensninger. I tillegg kan de spille mest populære video og noen tekstformater. Om Microsoft Office-dokumenter danner her, men, men teksten som txt, i nærvær av test redaktør, disse enhetene er fullt i stand til å ikke bare opprettholde, men også med hell åpnet.
Typer av makt.
I alle typer aktører i denne parameteren, er det noen forskjeller som gir både fordeler og noen ulemper.
CD-MP3-spillere, for det meste vanlige oppladbare batterier. De er ikke avhengig av datamaskinen, og så må du ta til veien spiller og ikke bare en samling av populære titler, men det nødvendige antall batterier. Ett kit varer ca 5 timer med kontinuerlig drift, og på grunn av deres lave kostnader og neskladnosti erstatte ett sett til en annen, de gjør CD-MP3-spillere mest fordelaktig alternativ for reisende som rett og slett ikke er mulig alltid å lade din musikkenhet.
Men hvis du er utsatt for en stillesittende livsstil, er regelmessige kjøp av forsyninger neppe falle du liker. Så en relativt liten mengde tid for kontinuerlig drift av enheten og andre ulemper forbundet med størrelsen på spilleren vil få deg til å ta hensyn til flash-spiller. Sin kompakthet vi har sagt om hvilken type mat, kan de modellene av disse enhetene fungerer som et batteri, og batteriets levetid.
Litiumbatteri er ikke "sliten" i tre til fire ganger lengre enn standardbatterier, dessuten ikke behov for regelmessig utskifting. Sin ganske enkel lading. Men, trenger du tilgang til nettet, batterilading gjennom den ved å koble via en spesialkabel som følger med spilleren.
Grensesnitt
Et enkelt grensesnitt med CD-MP3-spillere. De oppfattet som selvstendige enheter som ikke krever synkronisering og avhengig av den personlige datamaskinen. I denne lille skjermenheten har ikke mange alternativer.
Flash Player og HDD slots spillere har USB 1.1 og USB 2.0, som brukes til å koble forskjellige enheter PC. Kontakter gjør at noen få minutter å overføre fra en enhet til en annen store mengder informasjon. Dessverre ikke alle musikkspillere er utstyrt med en standard kontakt type. Dette legger ulempe når en situasjon oppstår når behovet for å erstatte den aktuelle kabelen.
Noen spillere er utstyrt med en funksjon Bluetooth. Tilgjengeligheten av denne metoden for deling av filer er svært hendig når ingen datamaskin for hånden. Men denne egenskap øker kostnadene for apparatet. Men modeller med Bluetooth er svært populære, så vel som forbedrer brukeropplevelsen.
Takket være Bluetooth, kan du bruke trådløse hodetelefoner overføre informasjon fra enheten til mobiltelefonen og andre eksterne enheter for å kommunisere med, selv om det ikke er PC-kabel.
Flere funksjoner
Sammenligning musikkspillere med populære enheter som smarttelefoner eller nettbrett, deretter antall tilleggsfunksjonene er selvfølgelig gi de. På CD-MP3-spillere nesten ingen ekstra funksjoner, bortsett fra å koble til TV-en. Men denne muligheten har mindre enn halvparten av modellene og se filmer er bare mulig i formatet VCD. Formatet for flere år anses overflødig.
Flash-spillere har et bredt spekter av tilleggsfunksjoner. Dette radio skjermen opptaker innebygd høyttaler. Det bør bemerkes at kvaliteten på opptak på båndet under flash-spillere er dårlig. I innspillingsprosessen påvirker lav kvalitet mikrofon. I tillegg er dens ytelse tapt på grunn av fil kompresjon og mangel på separering ved lave og høye frekvenser.
Spillerne er utstyrt med eksterne høyttalere sjelden. Dette var fornuftig, siden kvaliteten på disse høyttalerne lydoverføring avkastning betydelig avspilles gjennom hodetelefoner. Funksjonen til radioen er ikke praktisk for folk som er konstant i bevegelse - for å jogge, på en tur, bare på farten. Det faktum at i løpet av bevegelsen er å endre radiobølger som forårsaker forstyrrelser i signalet. Skjermer flash-spillere, dessverre, ikke ment for å se på filmer, til tross for at muligheten til å spille av videoer i denne type enhet er tilgjengelig. Batterier spillere ikke er i stand til å tåle slike belastninger. Problemet løses ved å koble enheten til strømnettet.
HDD-spillere, både eksterne og interne parametere er svært lik KKP. Dette vises med og stort sett med avanserte funksjoner som følger med enheten. Komfortable, store TFT-LCD som lar deg komfortabelt kan vise bilder, videoer og tekstfiler. I tillegg HDD - spillere som er utstyrt med innebygd stemmeopptaker ikke bare, men også for fotokamera - Videoopptak. Funksjonen av radio her naturligvis også.
Design
Design HDD og CD-MP3-spillere heller monotont. Tilfellet HDD-rektangulære spillere, CD-MP3-spiller rundt det. I de aller fleste spillerne HDD-modeller utstyrt med ganske bred skjerm. Forskjeller eksisterer bare i farge og form panel. Panelet kan variere på tallknappene eller deres fravær, hvis enheten er berørings type.
Forskjellen mellom kjødet - spillere fra andre typer musikk enheter er bare i form. Kropps flash-spillere kan være ganske annerledes.
Non-standard modeller av musikkspillere
1. spiller - hodetelefoner
Spiller-naushnykyV denne modellen utviklerne har kombinert de to enhetene, hodetelefoner og musikkspiller i ett. Gjennom en kombinasjon hodespiller, og du ikke trenger å koble en enhet til en annen og forvirret i ledninger. Du trenger bare å sette spilleren og nyte utmerket lydkvalitet, selv krasje dekselet under jorden. Spilleren er ideelt for idrettsutøvere og mennesker med en aktiv livsstil. Å skrive filer kan du bruke utskiftbare minnekort og batterier for å lade kit typen AAA.
2. Player briller.
Spiller-ochkyPleer som kombinerer ikke bare hodetelefoner og musikk enhet, men dette uunnværlig tilbehør, som solbriller. I tillegg har de fleste modeller nåværende spillere briller funksjonen Bluetooth. Bluetooth-funksjonen forbedrer spilleren. Nå kan du ikke bare lytte til din favorittmusikk, men også for å kommunisere over telefonen uten å ta den ut av lommen eller vesken. Denne muligheten er realisert ved å synkronisere Bluetooth-headset innebygde spilleren med mobiltelefonen.
3. Spilleren klokker
-Se PleerRazrabotka fra det japanske selskapet Casio annen stil, kompakthet og enkelhet. Klokke fra en av de ledende digital klokke og trådløs musikkspiller - perfekt for folk som er bundet for første plass praktiske.
4. Spiller vekkerklokke.
Den beste enheten for forretningsbrukere. Spiller vekkerklokke skiller uvanlig form, kompakt og trådløs kosthold. Du kan ta denne enheten til en liten tur eller en lang reise. Kopiere filer til enheten - mer enn standard prosess. Lasting skjer via USB-kabel. Innebygd minne på disse enhetene er vanligvis små. Men du kan alltid øke minneenhet ved å koble utskiftbare minnekort.
5. Spiller for dykkere og reisende
Mp3-spiller for bading i vann FinisOryhynalnaya modell musikkenhet, som lanserte salg
Selskapet Finis. Først av alt, er spilleren designet for elskere av svømming. Enheten har en vanntett hus, med integrerte hodetelefoner. Likevel, på grunn av overføring av lyd vibrasjoner i hodeskallen, effekten av å lytte til musikk gjennom hodetelefoner. Det er ingen skjerm, kontroll mest enkle. Det interne minnet når 256 megabyte. Type strømenheten er forskjellig fra andre flash-spillere. Ladingen er batterilevetiden.
Konklusjon
Som du allerede har sett fra denne artikkelen, en rekke enkle ved første øyekast, er imponerende enhet. Det er lett å gå seg vill, men det er også positive. Sorentyrovavshys i en rekke modeller, har du virkelig muligheten til å gjøre det riktige valget.  
Яндекс.Метрика