Til tross for at meldingsgrensesnittet til det populære sosiale nettverket i berøringsgjennomgått betydelige endringer, noen brukere har også problemer med det. Basert på behovene til brukerne har problemer med å fjerne meldinger. Alle instruksjoner på nettet som snakker om hvordan du sletter gamle meldinger relatert til grensesnittet. Vi ønsker å snakke om hvordan du sletter meldinger i kontakt i en endret perspektiv.
Som dette umiddelbart fjerne alle innkommende og utgående meldinger fra "Mine meldinger" kontoen din mislykkes. Du kan bare slette meldingen fra generelle listen side ved side, eller hele listen for en bestemt kontakt (person) som du kommuniserer. Hvis du ikke har en masse meldinger, er det nok til fem minutter for å slette alle meldinger. Hvis mange meldinger, selvfølgelig, må bruke litt mer tid.
Å fjerne søkemeldinger du ønsker å åpne hvilken som helst nettleser, skriver i sin adresselinjen adresse
vk.com
oppgi ditt brukernavn og passord. Når du kommer til ditt behov en konto gå til "Mine meldinger".
Slette meldinger i kontakt?

Deretter kan du huke merke alle meldingene som er ganske kjedelig yrke for et stort antall meldinger, eller klikk på linken "alle" øverst til venstre og alle innlegg på denne siden er uthevet.
Slette meldinger i kontakt?

Når du har kontrollert for å slette en eller flere meldinger vises "Delete" -knappen, klikke på noe som du fjerner alle innleggene her. Gjøre samme operasjon på de andre sidene du helt slette meldingen fra kontoen i kontakt.
Slette meldinger i kontakt?

Hvis du trenger å raskt slette en melding i kontakt bare én person, kan du gjøre annerledes. I listen over funnet noen melding om at brukeren klikker på linken dannet med tekstmeldinger.
Slette meldinger i kontakt?

I det åpne vinduet, og klikk deretter på linken "Vis melding historie."
Slette meldinger i kontakt?

I stedet for tre poeng ville du lese brukernavnet. Nedenfor er en liste der du trenger for å flytte markøren litt til høyre inskripsjonen "History of meldinger." Vises ordene "show all" når du klikker på det du blir en "slett alle".
Slette meldinger i kontakt?

Slette meldinger i kontakt?

Det er vi trenger. Trykker du på "slett alle". Vises dialogboksen for å bekrefte slettingen forespørsel og rapportert at denne handlingen er irreversibel. Det å klikke på "Slett alle meldinger fra denne brukeren vil bli slettet.
Som du kan se, ingenting komplisert om det. Kanskje av den tiden du lese denne artikkelen meldinger grensesnitt for å endre igjen i noen detalj. Men det vil trolig mindre endringer som du vil forstå lett selv.  
For å registrere deg for Instagram?
 Spesialiserte sosiale nettverket Instagram, fokusert på å skape, redigere og dele bilder ved hjelp av mobile plattformer iOS og Anroid, er raskt økende popularitet og antall brukere vokser raskt. Siden tjenesten ble unnfanget dens skapere som en mobil app, de gjorde sitt beste for å registrere med Instagram datamaskin var svært problematisk. Kanskje med dette og mange henvendelser relatert informasjon på internett om hvordan du registrerer med Isntagram.
Faktisk er registreringsprosessen veldig enkelt. Først må du installere programmet på smarttelefonen samme navn avhengig av den mobile plattformen på telefonen. For enheter Anroid finne denne app i Google Play. Brukere eple produksjonsplattformen iOS rett vei App Store. For å bli vurdert i prosessen med å registrere som et eksempel Instagram iPhone.
 1.  Start programmet fra App Store til iPhone og klikk "Søk" -knappen.
  I søkefeltet skriver du «Instagram».
  For å registrere deg for Instagram?

  Etter dette gratis program er funnet, installere det på telefonen.
  For å registrere deg for Instagram?

  Kjør det installerte programmet og klikk på "Bli medlem".
  For å registrere deg for Instagram?

  I den nye registreringsskjemaet fylle ut de nødvendige feltene: brukernavn, passord, e-postadresse og virkelige navn. Klikk på "Finish" for å fullføre registreringen.
  For å registrere deg for Instagram?

  Siden tjenesten Instagram ble nylig kjøpt opp av Facebook, så neste skritt vil bli bedt om å finne vennene dine i et sosialt nettverk. Det er ikke nødvendig, og dette kan fravikes ved å klikke på "Skip".
  For å registrere deg for Instagram?

  Tilsvarende, i neste trinn, som vil bli bedt om å finne ut hvem de er oppført i kontaktene dine allerede bruker Instagram, klikk på lenken "Skip". Denne registreringen er fullført, og du vil bli tatt til hovedsiden av programmet der og klikk på "Send".
  For å registrere deg for Instagram?

  Nå kan du redigere profilen din, få venner, laste opp dine bilder og kommentarer til andre. Hvis det fører til at du vanskeligheter, anbefaler vi at du lese artikkelen hvordan du bruker Instagram.
  Du kan også registrere deg for Instagram og via datamaskinen. Men du må installere det på emulator Android-plattformen kalt
  BlueStacks
  Som har versjoner for operativsystemene Windows og Mac.  
Hvordan registrere på Twitter?
 Ganske lang tid populær mikrobloggingtjeneste - Twitter hadde støtte fra det russiske språket i grensesnittet sitt. Dette kompliserer sterkt registreringen på det og bruke brukere ukjente med det engelske språket minst på nivå med grunnleggende data vilkår. Mer nylig har Twitter blitt fullstendig oversatt til russisk og begynte å støtte det kyrilliske etikett (hashtag). Men til tross for dette, det er en bestemt funksjon som gjør at mange brukere fortsatt svare på spørsmålet om hvordan du registrerer deg på Twitter.
Vi tilbyr deg en trinnvis illustrert instruksjoner for registrering av Twitter.
 1.  Klikk på mikrobloggingtjeneste
  twitter.com
  .
  Hvordan registrere på Twitter?

  I den første registrering på hjemmesiden, skriv inn navn, e-postadresse og passord for deres fremtidige konto på Twitter og klikk på "Registrer deg".
  Hvordan registrere på Twitter?

  På tilgjengelighet vil bli sjekket for å registrere ditt brukernavn og passord styrke. Hvis det er noen kommentarer - fikse dem. Så les vilkårene for bruk, og klikk "Opprett konto".
  Hvordan registrere på Twitter?

  Etter oppdateringen vinduet skal vises hilsener og invitasjon til å fortsette. Klikk "Next" -knappen i dette vinduet.
  Hvordan registrere på Twitter?

  De to neste trinnene ligger og funksjon som vi diskuterte tidligere i denne artikkelen. Det er at du må abonnere på en rekke kjente mennesker microblogging og dine venner. Dette skulle tilsi ordene "Begynn å lese en annen 5" boksen. Det vil si, er du pålagt å signere minst fem populære microblogging. Velg interessant microblogging mot dem og trykker på knappen "Les".
  Hvordan registrere på Twitter?

  Innskriften vil endre og redusere det nødvendige antall abonnement kreves.
  Hvordan registrere på Twitter?

  Når ønsket antall abonnement er opprettet, vil knappen vise "Utmerket! "Og" Neste "-knappen. Klikk på den for å fortsette.
  Hvordan registrere på Twitter?

  Neste må du legge til fem abonnementer til sine venner på samme måte. Disse vennene kan brukes med tillatelse av e-kontakter. Gang og dette valget er gjort, klikk på "Next".
  En av de siste trinnene for registrering på Twitter vil fylle dine opplysninger og last opp et bilde som vil tjene din tekst. Dette trinnet kan være på dette stadiet å gå glipp av ved å gå til "Ignore" og gå tilbake til å fylle denne informasjonen senere.
  Hvordan registrere på Twitter?

  Det siste trinnet er å bekrefte registreringen klikk på mottatt e-post, spesifisert når du oppretter kontoen din på Twitter. Bekrefte registreringen ved å klikke på linken i e-post eller ved å klikke på knappen merket "Bekreft kontoen din akkurat nå."
  Hvordan registrere på Twitter?

  Når du klikker på linken du bytter må komme tilbake til nettstedet
  twitter.com
  av bekrefte kontoopprettelse inskripsjon. Denne registreringsprosessen på Twitter fullført.
  Hvordan registrere på Twitter?

  I neste artikkel på vår side, planlegger vi å snakke om hvordan du bruker Twitter.
  All informasjon om hvordan du registrerer deg på Twitter er gyldig i skrivende stund. Kanskje av den tiden du lese registreringsprosessen endring til en viss grad. Hvis du oppdager dette avviket, vennligst informer til dette, og vi vil gjøre noen nødvendige justeringer artikkelen.  
Яндекс.Метрика