Hvordan vise bilder fra datamaskinen til TV?
 Grunnene til at det er et ønske om å få et bilde av en liten dataskjerm til bred skjerm HDTV HDTV kan variere. Noen ønsket å vite hvordan det ser ut sin favoritt dataspill på storskjerm, men noen ville ikke tankene behagelig og koselig, sitter på sofaen, se dine favorittfilmer på plater, men ikke med DVD-boksen.
Alt dette er lett å løse hvis du vet hvordan du skal få et bilde fra datamaskinen til TV-en din. I utgangspunktet er dette ikke noe big deal. Du trenger bare en liten figur i en standard I / O-port image, om nødvendig, for å kjøpe ekstra utstyr, plugge den inn og sette opp, tar hensyn til noen av nyansene.
 1.  Se hva kontakter for input / output bilder med din datamaskin og TV. I datamaskiner og bærbare datamaskiner til å vise utdata som normalt brukes 4-pin eller 7-pinners S-Video-port eller 15-pin standard video standard VGA. Deres utseende er representert i bildet.
  Hvordan vise bilder fra datamaskinen til TV?

  Nesten alle TV-er siste års utslipp med type kontakter RCA (RCA) for videosignalinngang. Ofte kan deles inn i fargekanaler og påvirke 3RCA (RGB). For å koble til datamaskinen med en TV i dette tilfellet trenger du en adapter S-video til RCA (RCA).
  Hvordan vise bilder fra datamaskinen til TV?

  Men for å finne denne adapteren fungerer ikke alltid, og det kan oppnås bare standardbilde SDTV.
  Så se etter tilstedeværelsen av TV-VGA-inngang. Hvis det er til stede, er problemet i dette tilfellet forenklet og datamaskinen på TV kan du koble en standard VGA-VGA-kabel fra skjermen.
  For HD HDTV-bilder og bærbare datamaskiner gir utgang HDMI og TV lignende ynterfesamy innlogging. TV og datamaskin i dette tilfellet koble HDMI-HDMI kabel passende lengde.
  Siden TV kan leveres med et stort antall lik i utseende havner for innreise og utreise, alltid observere retning signalet er koblet til kontakten. Logg inn signal alltid påvirker det engelske ordet IN, og utgang OUT. For å unngå skader på elektronisk utstyr skal utføres i forbindelse slått på TV og datamaskin.
  Etter installasjon av "fysiske" tilkoblings krav til enkelte programvareinnstillinger.
  Slå på TV-en og innstillingene spesifisere videokilde som oppfyller tilkobling i forrige avsnitt (Komponent, PC, eller HDMI).
  Starte maskinen og etter nedlasting operativsystemene Windows Vista eller Windows 7, høyreklikker på et sted på skrivebordet og velg "Tilpass" -menyen.
  I vinduet gå til "Skjerminnstillinger" og kjøre den. I skjerminnstillingene bør du se den andre inaktiv (grå) skjerm nummer to.
  Hvordan vise bilder fra datamaskinen til TV?

  Bare klikk på den og sjekke elementene blir tilgjengelige "Utvid Windows-skrivebordet til denne skjermen" og "Bruk denne skjermen større."
  Hvordan vise bilder fra datamaskinen til TV?

  Klikk på "Apply" og deretter "OK". På anmodning om å redde endrede parametere innstillinger skjermen, klikker du "Ja".
  Hvordan vise bilder fra datamaskinen til TV?

  Som et resultat av disse trinnene, bør du se bildet på TV-skjermen.
  Hvis oppløsningen av den tilkoblede TV-en vil automatisk bli satt feil og skjermen forblir svarte striper er ikke brukt, da må du starte på nytt "Skjerminnstillinger" og har nå blitt en aktiv ekstra skjerm for å endre den til ønsket verdi ved å dra den aktuelle glidebryteren.
  Når innstillingene er gjort for å jobbe med TV-skjermen som med vanlige skjermer. Start dataspill, se filmer gjør videospiller programmet, få en bred skjerm bilde på TV.
   Ytterligere råd
  Hvis du slår av datamaskinen, TV igjen ikke glem den viktigste dataskjermen. Ellers begynner det du får en blank desktop.  
Hvordan velger hosting?
 Hvis du ser på statistikken over Internett, samlet fra ulike kilder løpet av det siste året, kommer et interessant mønster: antall steder rundt om i verden er økende, til tross for at mange nettsteder bor mindre enn ett år. Ifølge den nyeste månedlig registrert mer enn 1 million. Nye domenenavn, mens det totale antall "live" domene økt innen utgangen 2012 vil 250 millioner. Nettsteder er eldre enn to eller tre år, var andelen mindre. En årsak til dette fenomenet er som følger: ressurseiere har ikke tid for fremgang, grafisk og tekstinnholdssider er raskt blitt foreldet, og vie mer tid prosjektet kan ikke alle. En annen viktig grunn til at området ikke er å leve lenge, er feil valg av hosting. Denne artikkelen vil gjennomgå problemstillinger knyttet til hosting, domenenavn og andre.

 Først, la oss definere begrepet "hosting". Så ring tilby overnattingstjenester og støttesider på Internett-servere - kraftige datamaskiner som kjører døgnet rundt med backup strømkilde rundt og godt beskyttet mot ytre påvirkninger. Kvaliteten på servere bestemmes av dens tilgjengelighet (oppetid): i gode servere, er dette tallet mye høyere enn 99%, ideelt nærmer seg 100%. Jo nærmere figuren er nær ideell, jo bedre jobb det støtte. Kvaliteten på hosting kan finnes ved hjelp av test (gratis) periode. Føl deg fri til å bruke den.
 Servere kan være fysisk plassert i et land som USA eller Tyskland, Russland eller Ukraina - er viktig når det gjelder pålitelighet. Selvfølgelig, jo mer stabil situasjon i landet, jo mer pålitelig server og dermed hosting. Med andre ord, hosting - er en del av en stor datamaskin lagringsplass som er tildelt til området.
 Tjenester hosting leverandør kan fås gratis, men med noen funksjonelle begrensninger, men også for et gebyr. Kvalitet og utvalg av tjenester avhenger av leien hosting. De fleste gratis hosting nettsteder er non-profit eiere eller uerfarne webansvarlige - for praksis. Den største ulempen med gratis hosting er uforutsigbar av eierne av slike ressurser. Du kan alltid pålegge unødvendige annonser, slette kontoen din uten forklaring, kan nettstedet bli en lang tid er ikke tilgjengelig for allmennheten. Det kan være andre "gleder". Men mange foretrekker å være vert for sine nettsteder på gratis hosting det, prøver å ignorere slike "bagateller" så lenge ikke erverve betalte kontoer.
 Men ikke alt er rosenrødt og hosting. Hvis du blindt tror beskrivelsen av tjenestene de leverer, kan du bli veldig skuffet. Velger en hosting for deg selv, bør du søke i web vurderinger om det, og i ulike fora - noen ganger kroen selv skrive innlegg entusiastiske om sitt arbeid. Hvis forskjellige hosting vurderinger, herunder ikke veldig flatterende, det sier, overraskende, for denne tjenesten.
 De mest populære blant Internett-brukere virtuelle servere, god nok for å plassere dem på små områder med relativt lav trafikk. I dette tilfellet er alle stedene som ligger på denne serveren - ti, hundre eller kanskje tusenvis - ha en IP-adresse som ikke alltid praktisk, hvis naboene "generelt" hjem "ikke oppfører seg ganske godt. Hvis trafikken har økt betydelig og virtuelle rom forblir den samme, kan du oppleve problemer med tilgjengeligheten av nettstedet. Derfor er det nødvendig å velge vert på en slik måte at MySQL max_user_connections alternativ var minst 50 og RAM - minst 128 MB. Seer hosting-leverandører og sammenligne dem kunne, for eksempel her: http://tops.org.ua/ryayting-russkogo-hostinga.html
 Der tjenester er ikke lenger arrangere delt hosting hjelp bytte til en virtuell dedikert server, ikke nødvendigvis et sted "flytte", kan denne tjenesten leveres av samme leverandør, men det vil koste mer. Men i dette tilfellet, vil du ha mye mer plass på batteri operativsystem, er det ingen Pozar og ikke forstyrre arbeidet ditt. Best, men dyrere, er en dedikert server når du leier en server, få mest egnet for realisering av dine mål.
 Nylig, en voksende tjenesteserveren samlokalisering, som betyr å plassere kundens egne maskiner i datasenteret leverandøren - i hans tekniske område i et spesielt rom. Det vil si at kunden leier leverandør bare rom, det mest beskyttet mot ytre påvirkninger, fra UPS, døgnet rundt teknisk support med passelig serverprogramvaren. For store Internett-prosjekter med et høyt forbruk av nettverksressurser samlokalisering er den eneste akseptable måten å gi pålitelig, uavbrutt drift av serveren og beskytte personvernet til sine kunder. En viktig fordel med samlokalisering er også fleksibilitet av konfigurasjon og muligheten til å installere noen tilpasset programvare.
 Hosting-leverandører tilbyr ofte tilleggstjenester, noen ganger gratis, mer - for et gebyr. De kan virkelig hjelpe med registrering av domene, selv om prosedyren utføres registrar selskaper. Enkelte leverandører som en bonus tilby et domenenavn i et populært område, for eksempel com eller ru. Generelt, domene - en symbolsk notasjon adresser på nettet, hvor det vil være på nettet. Registreringsprosedyren er som følger: registrar av domenenavn du vind konto, skriver beretningen om et bestemt beløp, sjekk det valgte navnet på sysselsetting og hvis det er fritt å bruke. Deretter registrere området (i dette tilfellet, com eller ru) legges inn på et nytt domenenavn registrering med en viss periode - et år eller flere år.
 Etter å ha registrert et nytt domenenavn, kan du parkere domenet hos din leverandør - som regel er gratis denne tjenesten. Hva gjør domeneparkering, og hvorfor er det nødvendig? Hvis du ikke er eieren av nettstedet, men det er behov for å bevare et domenenavn, kan du lage en side som vil være tilgjengelig all informasjon du velger. Parkering er også brukt i tilfelle ditt nettsted på gratis hosting for lenge. Så når du skriver i adresselinjen i parkert domene symboler besøkende vil bli omdirigert til ditt nettsted.
 Hosting-leverandører tilbyr denne tjenesten som Videresalg. Kort sagt, dette kjøpet (lease) diskplass på serveren engros-pris og selge den til en høyere, men nedre deler. Det er faktisk dette arbeidet hosting leverandør, men med noen begrensninger. Videresalg er gunstig når du kan kombinere flere ulike nettsteder på en enkelt vert. Det kan være praktisk å skaperne av nettsteder som ønsker å tilby tjenesten for å plassere disse områdene, eller rettere sagt en stor gruppe av likesinnede folk å spare til å betale for hosting. Hvis du er fornøyd med tjenestene som tilbys av en forhandler, kan du plassere ditt nettsted på en rabatt.
 Hvordan velger hosting for den nye nettsiden? Først av alt, trenger du å studere markedsbrønntjenester, for å bestemme selv hvilken retning vil utvikle din nettside eller krever stor kapasitet og så videre. Legg merke til at kostnadene for de samme tjenester kan være forskjellig i forskjellige leverandører. Ikke vær redd for utenlandske hosting-leverandører, spesielt amerikanske - den høye kvaliteten på sine tjenester ofte koster mindre enn innenlands. Støtte dem fungerer ganske bra, men mangel på engelsk bør ikke fornærme noen - å utarbeide en problemfri billett hvis behovet oppstår, kan du dra nytte av nettleserbaserte online oversetter.
 Hvis området ikke er kommersielle, er det fornuftig å plassere den på en standard virtuell server med lav lønn, jo mer du kan også spare penger ved å betale bare noen få måneder eller et år fremover - vanligvis leverandører gir en god rabatt for det. Et nettsted opprettet for å tjene online eller nettbutikk, fortrinnsvis plassert på dyrere hosting - best hvis det er valgt virtuell eller fysisk server, avhengig av din evne. Velge hosting, bør du være spesielt oppmerksom på verdien / kvaliteten på tjenesten for sin pålitelighet og teknisk utstyr - det kan "beregne" vurderinger av det på plassering datasentre (bedre hvis det er flere), kvaliteten på støtte (og dette kan bli funnet ved å lese anmeldelser).
 Og en annen note: som når du kjøper noe annet produkt, kan du velge en dyrere fra en anerkjent produsent, eller billigere av samme kvalitet, men "nerozkruchenoho" leverandør - resultatet blir det samme.
 Valget er alltid der. Og ikke alltid dyrt - en god og billig - dårlig. Det er viktig å ikke forhaste å velge. Man må huske at hosting leverandør til enhver tid kan du endre og flytte nettstedet til en annen, og dette behovet på tide å gjøre opp ditt nettsted. Lykke og velstand til deg og ditt nettsted.  
Яндекс.Метрика