Fordeler og ulemper ved IMS
 Bare noen få tiår siden at utskrifts dokumenter hjemme, og ingen kunne tenke på. Så å snakke om i flere tiår? Flere nylig, når ordet "skriver" var på høringen, mange mennesker måtte lage utskrifter i spesialiserte dokumentarsentre, betaler for slike tjenester en masse penger. Noen heldige mennesker har tilgang til utstyr på jobb på kontoret. Vanligvis, de gjentatte ganger appellert kjent med forespørsel om å publisere et program essay eller noe like viktig. Den personlig bruk hjemme hadde en skriver enhet. Og grunnen er at enheten koste dyrt.
 Gradvis begynte å endre seg. Avansert teknologi, skrivere ble tilgjengelig i sin verdi, og folk er stadig å kjøpe dem for de utskrift eller andre dokumenter. Litt senere, billig og var et mirakel av teknologi som en fargeskriver.
 Til dags dato, til å kjøpe ganske god skriveren kan du skrive ut ikke bare dokumenter, men heller fargefotografier av god kvalitet, trenger ikke billig. Mange mennesker kommer til butikken, lykkelig å se på prislappen, og deretter tegne et kjøp.
 For noen tid den nylig skriveren eiere velkommen mulighet til å spare tid og penger på turer til mørkerommet, skrive ut en rekke vakre bilder. Og så, en måned eller to, plutselig viser det seg at de originale patroner som har blitt installert skrivere på oppkjøpstidspunktet over malingen. Mann, selvfølgelig, går til butikken for å kjøpe nye. Og det må bli møtt med en ubehagelig overraskelse. Det viser seg at den opprinnelige kostnaden av skriveren kassetten er sammenlignbar med kostnaden ved å kjøpe en ny bil.
 I denne situasjonen er mange. Noen sukk utsette kjøpet av patroner på ubestemt tid, hvis ikke nekte muligheten til å bruke skriveren hjemme, andre, skjærer mitt hjerte, lære en anstendig mengde. Men det er de som er ute etter alternative måter. Og, som de sier, en som søker alltid finner.
 En av de mest populære alternativene i dag betydelig redusere kostnadene for trykking kjøper IMS skriver. Dette reduserer utskriftskostnadene 50 ganger eller mer.
Fordeler og ulemper ved IMS


 IMS. Hva er dette?
 La oss undersøke hva IMS. Dana akronym betegner flere Patroner for skrivere. Nettopp på grunn av muligheten til å kjøpe blekk tanking IMS mange finner ganske lønnsomt.
 De design Patroner som ligner på det opprinnelige. Men det er en vesentlig forskjell, som er evnen til å ganske enkel og rask å fylle dem. Vanligvis i IMS er et hull som, ved hjelp av konvensjonell sprøyte kan helle i blekk.
 I de originale patroner bygget spesielle brikker som overvåker blekknivåene, og så snart de kommer til en slutt, signaliserer skriveren, som igjen rapporterer trenger å gå til butikken for nye blekkpatroner. Det er på grunn av disse prosessorene og unnlater å re-fylle patroner som følger med skriveren. IMS også er chips, men de tilbakestilles. Det er øde patron Skriveren mottar ikke et signal om at ressursen er oppbrukt blekk. Dette IMS kan etterfylles mange ganger.
 Vi vurdere å spare
 Kjøpe et sett med originale patroner forbrukeren betaler for de fleste patroner chip som de fant pakken, samt den kjente merkevaren som angitt på pakken. Og til tross for at vi trenger fra denne listen bare blekket.
 Patron med standard kapasitet fargeskriver til et gjennomsnitt på 5 til 15 ml Vanligvis er denne patronen mangler litt mer enn femti fotografier. Deretter må vi gå til butikken. Samtidig, kostnaden 100ml blekk for IMS omtrent tre eller flere ganger lavere enn prisen for den opprinnelige patronen. Dermed er det lett å regne ut at når ha etablert IMS, og bare da kjøpe blekk, kan du spare ganske anstendig sum penger.
Fordeler og ulemper ved IMS


 Hvordan å fylle?
 Vanligvis god nok IMS laget av høykvalitets plast. Boliger i disse patronene er gjennomsiktig, slik at du kan kontrollere blekknivået og foreta rettidig påfyll. På bunnen av IMS er ventilen plassert i den øvre luft og hull for fylling med en liten gummi probochkoy.
 For å fylle veldig praktisk å bruke vanlig sprøyte volum på 10-15 ml
 Utføre tanking enkel:

 en sprøyte for å ringe det nødvendige antall blekk;

 deretter å åpne et hull for fylling; settes inn i åpningen enden av pennen, og deretter begynne å fylle patronen med blekk;

 patronen fylling ikke mer enn 90% sprøyte ekstrakt;

 hull som strømmet blekk, låst propp.

 Når du har installert fylt kassett anbefales å ta en testutskrift, og deretter la maskinen alene i noen timer, for å minimere sannsynligheten for å treffe skrivehodet luft.
 I noen modeller, er IMS ingen hull for tanking. De bør etterfylles gjennom bunnventilen.
 Noen foretrekker å fylle patroner, protykayuchy nål sprøyte film på IMS. Dette alternativet er bra, men det krever nøye og ikke å skade nålen kassetten.
Fordeler og ulemper ved IMS


 Ulemper IMS
 Det faktum at IMS kan betydelig spare penger brukt på å skrive ut, er det nesten ingen tvil.
 Men bruken av refill har sine ulemper:

 Først, blekk for IMS er forskjellige. Etter å ha kjøpt ikke er for høy kvalitet blekk kan fås ved utgangen av lav kvalitet bilder. I noen tilfeller må du justere fargegjengivelse oppnås ved å endre visse utskriftsinnstillingene. Noen ganger fungerer ikke. Løs problemet kan bare finne en god leverandør av høy kvalitet blekk. For dette formålet, kan du ta kontakt med noen du kjenner, etter å ha lest anmeldelser på internett eller ved prøving og feiling;

 for det andre, ikke vstezhyvshy blekknivået og passert tid når du trenger å fylle, kan ødelegge skrivehodet, og dermed selve skriveren. Som chip satt i IMS, rapporterer ikke at blekknivået kommer til en slutt, er det nødvendig å overvåke selv. Heldigvis gjør gjennomsiktig tilfelle det lett å se hvor mye blekk som er igjen i patronen. Men over tid brukeren begynner å navigere i hvor mye maling han bruker og hvor ofte trenger tanking;

 for det tredje, tanking prosedyre, men ikke veldig vanskelig, men krever litt omsorg og dyktighet. Dessuten er det heller "rotete" prosess. Tucking patroner, kan du ikke bare hendene skitne, men la flekker på klær og møbler. Imidlertid, for å løse problemet enkel. Man trenger bare å dekke overflaten som refill, voksduk og papir. Hands enkelt beskytte seg vanlige gummihansker, og klær kan være beskyttet av et forkle eller ha noe som ikke skader. Over tid vil du få de samme ferdighetene og "skitt" vil være mye mindre eller ikke;

 For det fjerde, i tilfelle av IMS til skriveren ikke er dekket av garanti. Så hvis du for eksempel ikke vstezhyvshy blekknivået glem å legge dem i tide, så ingen tjeneste vil ikke refundere kostnaden for reparasjon og ikke erstatte skadet maskin. Det er sikkert tilfeller der undersøkelse ikke støtter bruk av urelaterte patroner, men likevel, dristig å nekte originale forbruksvarer, tar du det fulle ansvaret for selve teknikken.

 Bestemmes med valg
 Tross alt, tar alle sine egne avgjørelser om hvorvidt å bruke originale patroner for skriveren, eller kjøpe de som kan være gjentatte ganger etterfylt.
 Du kan lytte til råd fra de som skriver ut dokumenter omtrent det samme i forhold til hvor mye du har tenkt. Det er nødvendig å vurdere hvor viktig sparing for deg å vurdere om du er klar for å overvåke blekknivåene, og regelmessig fylte kassetter.
 Prikinte hvis du er villig til å betale for hva ikke å gjøre disse prosedyrene. Bestem hvor viktig det er for deg garanti. Hvis du skriver ut mye, vil besparelsene være veldig, veldig viktig. Så, hvis du skriver ut fargefotografier femti månedlig, da mindre enn et år, kan spare et beløp som langt overstiger kostnadene for skriveren, og dermed lett å kjøpe en ny en om nødvendig.
 Så lenge du har tenkt å skrive ut mye mindre og mindre, kan vurdere unødvendig avvisning av originale patroner. Men i de fleste tilfeller, den personen som måtte få en skriver alltid finne hva hans arbeidsbelastning og alt annet print.
 I så fall, hvis du antar at skriveren vil fungere med mye høyere mengder dokumenter og bilder, er det verdt å vurdere at IMS i stedet kjøpe CISS, hvis ikke en laserskriver. Men disse alternativene som det er ikke bare fordeler, men også ulemper, inkludert relaterte kostnader. Vanligvis, er de som bruker sin teknikk kun til privat bruk og ikke for arbeid eller studere muligheten til å erstatte de originale delene i IMS ganske passende.
Hvordan vet jeg parametrene av datamaskinen?
 Enhver moderne dataprogram som er installert på datamaskinen og bruker sine ressurser, inneholder en liste over minimumskrav at datamaskinen er må oppfylle. I retningslinjene angir viktige systemmaskinvarespesifikasjoner som prosessorhastighet, RAM, ledig plass på disken, type skjermkort, og i noen tilfeller skjermoppløsningen. Lær grunnleggende innstillinger for datamaskinen, ikke kan installere det på flere programmer og verktøy som bruker den innebygde Windows-verktøy for diagnostisering og behandling.
 1.  Klikk "Start" og deretter "Control Panel".
  I kontrollpanelet gå til "System og sikkerhet", og klikk deretter på "Preview mengden RAM og prosessorhastighet."
  I lys grunnleggende informasjon om datamaskinen kan få følgende viktig informasjon: antall kjerner og prosessorhastighet, mengde RAM installert og bit operativsystem.
  Hvordan vet jeg parametrene av datamaskinen?

  Å være i samme vindu i nedre venstre klikk på linken "Performance Information and Tools."
  Hvordan vet jeg parametrene av datamaskinen?

  I den oppdaterte vinduet, klikk på linken til høyre "skjerm og skrive ut informasjon om datamaskinen og systemet."
  Hvordan vet jeg parametrene av datamaskinen?

  Åpnet vinduet klikker på en link vil gi mye nyttig tilleggsinformasjon om datamaskinens innstillinger, inkludert:
  det totale volumet av harddisken og hvor mye ledig plass på det;
  grafisk adapter type og mengde tilgjengelig minne for ham;
  oppløsning av hovedskjermen;
  Versjon teknologier DirectX, installert på datamaskinen;
  installert nettverkskort.
  Hvordan vet jeg parametrene av datamaskinen?

  Veldig praktisk at denne undersøkelsen informasjonen kan skrives ut.
  For en dypere analyse av data innstillinger og flere data som brukes i sine komponenter kan brukes tredjeparts programmer og verktøy som CPU-Z, Everest og SiSoft Sandra. Anvendelser av denne klassen i noen tilfeller, la datamaskinen ikke ute etter å bli veldig interessant informasjon som produksjonsdato og produsent matrise skjerm, minne timings og dets produksjonsbedrifter og mange andre.  
Яндекс.Метрика