Hvordan å lage en boot disk windows xp

Du må snarest opprette eller diskett, men det er absolutt ikke nok tid på å lære det grunnleggende og detaljene i denne saken? I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan forenkle prosessen til det ytterste.
Hvordan å lage en boot disk windows xp

 Lag en boot disk ved hjelp av tredjeparts programvare
 Det er ingen hemmelighet at noen ganger trenger srochneyshaya lage en oppstartbar diskett ellerGjør overraskelse selv de mest erfarne og trente tung bruker datamaskinens liv. Det ville virke, ingenting komplisert, men etableringen av banale diskett registrert henne løping (DOS) i de fleste tilfeller resulterer i en ganske lang hobby. Og hvis du trengte CD-ROM? Hva filer er nødvendig for at maskinen kan gjenkjenne det som en støvel?
 I dag er det en tilstrekkelig mengde programvare som gjør det mulig til en viss grad lage oppstartbar plater som inneholder en masse menyer og flere verktøy for å legge til rette for videre arbeid. Noen nettverk guru nøye malt detaljerte instruksjoner, avslører mysterier manuell oppretting Oppstartbar CDMens andre anbefaler bruk i dette tilfellet kjent Nero program. Men er det så komplisere livet for etableringen av en oppstartbar diskett?
Hvordan å lage en boot disk windows xp

 Vi søke på internett dupliserte boot disker og disketter
 Faktisk, kan du skrive inn en mye enklere. På hvilken måte? I dag er det mange nettsteder som kan lagre forskjellige kopier Duplicate CDer og oppstartbar diskett med ulike versjoner OC Windows. Så hvis du ønsker å dykke inn i den magiske aura av forheksende DOS 5.0?, Det tar bare laste ned fra nettstedet krevde en boot disk image, installere det og nyte typisk poskripyvaniem stasjon, fordype deg i kommandolinjen system strålende fortid.
 I tillegg til disse nettstedene kan du finne mange bilder av boot disker og disketter, egnet for alle anledninger, samt en haug med ulike verktøy utviklet for å fungere med systemet og mer.
 Naturligvis er ikke tilstrekkelig vår dagens vurdering, men å ha en generell idé om hvordan å lage en boot disk Windows xp ikke vil være overflødig.Hvordan lage en tabell i excel

Det er ingen hemmelighet at Microsoft Excel er det perfekte verktøyet for å jobbe med alle typer tabeller. Men for de som aldri hadde møtt dette miljøet, utføre grunnleggende oppgaver, slik som skjermen på ethvert bord kan vыlomytsya et alvorlig problem. Hvordan å være tilfelle for de som, å være i arbeidslivet skal straks bringe data i en ryddig og ta av bordet? Hvordan å ikke komme i trøbbel og ikke bli irettesatt av sine overordnede? Ser ikke helt ut? Du bekymre gjør?
 Ikke bekymre deg, så hjelper vi deg! På hvilken måte? Elementær. Vi er enkel og forståelig språk vil fortelle deg hvordan du raskt og enkelt lage elementær excel regneark. Så, la oss starte.
Hvordan lage en tabell i excel

 Stage 1
 Drepe tall og navn på kolonner og rader. Og, hvis mulig, kopiere dem fra forrige tekst i kontrollpanelet eller snarveier (Ctrl + V eller Shift + Insert).
 På dette stadiet, ikke ta hensyn til hvor vakkert vi få et bord, så det spiller ingen rolle hvordan skriften skal se ut og høyttalere. Det eneste vi sjekke - er riktig å skrive inn nummer og navn på rader og kolonner.
Hvordan lage en tabell i excel

 Stage 2
 Finn menylinjen "Main" i det - "Format som Table" og velge i listen som ligger på det formatet du foretrekker tabellen.
Hvordan lage en tabell i excel

 Stage 3
 Men excel er ikke bare for å jobbe ut et vakkert bord, men også å jobbe med data registrert i det. For eksempel kan de verdiene som er registrert i rader og kolonner oppsummeres ganske. På hvilken måte? Det er enkelt. Plasser markøren i cellen, som bør være en bestemt verdi, og trykk "Amount". Da vil han excel, hvor han vil ta din summering. I tilfelle du ikke er fornøyd med utvalget av utvalgte celler, kan du enkelt installere det ved å peke med musen og dra starten av den til ønsket endelige verdien.
 Hva du skal gjøre i tilfelle at vi må regne enn én celle og dets naboland rad eller kolonne? For å gjøre dette, er det en spesiell mekanisme excel. Vurdere nøye bordet. Du skjønner - høyre hjørne av rammen, forming markøren uthevet bordet? Denne såkalte "Proxy-knapp" tjener til å dra knappen til venstre, opp, høyre eller ned, du kan få razmnozhennuyu summering formel.Hvordan Fortvilelse, Inc.

I dag er en veldig enkel titt normal bildene størrelse på 200-200, i en filing kunngjøring artikkelen. Nå blogger og nettsider vises flere og flere bilder av tematiske signaturer. Disse signaturene er ikke en beskrivelse av bildet, og inskripsjon på bildet. Virtuelt nettverk Fortvilelse, Inc. hjemmelaget oversvømmet.
 Starte popularitet Fortvilelse, Inc. innledet intervjuet. Nemlig intervju med skaperen av bloggen blognat.ru.
Hvordan Fortvilelse, Inc.

 Mange likte tilnærming og Det er flere grunner :
 Den første grunnen
 Mange brukere ser øynene. Utmerket bilde gjør nick har ikke lest artikkelen tittelen, bare se på Despair, Inc., raske til å forstå hva som vil være omtalt i artikkelen. Også blikk opp sin egen mening om det, eller det vil være nyttig for ham eller ikke.
 Den andre grunnen
 Fortvilelse, Inc. - er ikke bare viktig informasjon komponent, men også en slags sjarm til din side eller blogg. Han blir lysere og mer interessant. Brukere se side eller blogg, både komisk og velge spennende øyeblikkene bare bilder. Jo mer vakker og interessant blogg, jo mer han vil betale oppmerksomhet.
 Årsak tredje
 Utformet uavhengig fortvilelse, Inc. - et unikt bilde. Du kan være sikker på at ingen av bloggen vises det samme. Unike bilder - høy popularitet av bloggen. Hvor mange ganger har du flyttet på blogger med bilder Yandex eller Googles?
 Grunnen Fire
 Det kan ikke stjele! Etter å skape bildet av en spesifikk anbefaling til en bestemt artikkel. I tillegg til det vil vannmerke side eller blogg.
Hvordan Fortvilelse, Inc.

 Fortvilelse, Inc. selv
 Fortvilelse, Inc. Lag dine egne hender er ikke så vanskelig. Det finnes flere elektroniske tjenester. Den enkleste alternativet - Lag et bilde med tjenesten demotivators.ru.
 Trinn én
 Du må laste ned bildet og velge hvilken type din fremtidige Despair, Inc .. For å komme i gang, velger du en "Normal". Da godtar reglene.
 Trinn to
 Vises på skjermen, og bildet er allerede lastet du kan bare:
 • Skriv en tittel for det,
 • oppfinne og skrive tekst under den,
 • pek og klikk på "browse".
 Trinn tre
 Nå nyter hva du har. Hvis noe ikke liker, eller kom opp med en annen idé alt fikses. Bare legg til nettstedet igjen og fikse etter behov. Deretter laste opp bilder til datamaskinen.Hvordan å lage en tegneserie for PC mot?
 Moderne teknologi og den raske utviklingen av datateknologi tillater å realisere alle dine villeste drømmer og fantasier. Mange mennesker som er engasjert i grafikk, musikk, design det å bruke PC. Mange er villige til å lære og dataanimasjon.
 Du kan gjøre dette på flere måter. Lag en tegneserie på datamaskinen du kan med animerte effekter for Adobe Photoshop, men det vil ikke være en full tegnefilm. Det bør installere spesiell programvare for dette formålet. Den første versjonen av pakken er å bruke Macromedia Flash, vil det raskt og effektivt lære de grunnleggende prinsippene for animasjon, inkludert rysovku objekter, beskjæring og skalering, skape bevegelse og eventuelle hendelser på skjermen.
 Et typisk eksempel på en slik teknologi er opprettet - en velkjent tegneserie "Masyanya". Du trenger ikke en dyr budsjett og et stort team av utviklere, kan vi gjøre det på egenhånd. Lær å lage en tegneserie på datamaskinen, vil best illustrert tutorial fortelle deg å jobbe med programmet.
 Som for opptak av lyd og bakgrunnsmusikk er ofte ett program er ikke nok, trenger spesiell programvare for innspilling og lydbehandling på en datamaskin. Eksempler på slike programmer kan kalles Sound Forge, Steinberg Wavelab, Adobe Audition. De kan bli tilgjengelig for alle handlinger i å skrive en hel stemme i prosjektet. Å skrive et musikalsk tema fra scratch vil ta mye kunnskap om å jobbe med lyd, så i utgangspunktet kan du bruke allerede forberedt en sang som kan passe inn i den generelle atmosfæren på tegnefilm. Tilsynelatende, for å lage en tegneserie på en datamaskin kan hver.
 Kort prinsippet om animasjon på datamaskinen er som følger. Det er nødvendig å trekke den første rammen, som er det opprinnelige utgangspunkt bevegelse. I den klassiske tilfellet trekker kunstneren hver mellomramme, gradvis endring av posisjonen til objekter i den (for eksempel, reiser et tegn hånden opp). Denne prosessen tok mye tid brukt på re tegne de samme delene. Pakken Macromedia Flash er evnen til å trekke bare to skudd, den første (hånden karakter helt utelatt) og andre (hånden tegnet allerede i luften, til siden). Intermediate program ansatte er i stand til å trekke på egenhånd, og med armen er den eneste unikt objekt. Den aller handlingen strekker seg så langt som brukeren ønsker, siden du kan velge og bildefrekvens per sekund.
 Tidslinje fanger opp alle endringer som gjør det mulig å se hver ramme i detalj, og hele prosjektet. Blant fordelene med programmet skal ta hensyn til den lave størrelsen på resultatfilen med tegningene. Det kan være bare noen få megabyte, mens fulle videofiler av høy kvalitet tar mye mer ledig plass på harddisken, spesielt i en tilstand uten bruk av komprimeringsalgoritmer. I tilfelle av Flash-teknologi utviklere er alle utstyrt for deg.  
Яндекс.Метрика