Hvordan komme dypt i Internett?
 Begrepet dyp Internett, eller dyp web indikerer at en del av det globale nettverket som har vært skjult fra søkemotorer og som følgelig kan ikke gjenspeiles i resultatene for brukerne. Det kan sammenlignes med et isfjell, siden selv de mest beskjedne og anslår størrelsen på den skjulte Web-ikonet indikerer at flere ganger dagens størrelse på tilgjengelig Internett, målt ved indeksen av søkemotoren Google, som har flere billioner sider. Hva betyr ordet "deep Internet"
 Hele konseptet med søkemotorene av "synlige" delen av Internett basert på bruk av lenker. Det uttrykkes som kan bli funnet, indeksert og tilgjengelig på forespørsel bare ett dokument, som har forbindelser med allerede kjent tidligere side. Hvis det ikke er noen kobling, og deretter med høy sannsynlighet Roboter systemet ikke vet om dette dokumentet, hvilket betyr at den kan tilbakeføres til den dype nettet.
 I tillegg, som er dybden av Internett av en rekke informasjon tilgjengelig kun etter fremgangsmåten i stedet. Disse er forskjellige vitenskapelige artikler, dokumenter og forskningsresultater, materialer og elektroniske abonnementer lister, arkiv bilder og video, resultatene av databasespørringer som er gitt "on the fly". Også den dype Web inkludere flere data som finnes i nettverk med mer komplekse ruting protokoller enn brukt i konvensjonell Internett. Dette er spesielt Torrent nettverk og Tor.
 Hvordan komme i dybden på nettet
 Denne komplekse og enkle samtidig. Du kan alltid bruke en viss mengde av sin tid for å finne spesialiserte ressurser på emner som interesserte dem registrere og få tilgang til informasjon som finnes på dem gradert informasjon, men ingen kan garantere at det var andre, du ikke funnet ressursene hvor den ønskede informasjonen presenteres på en mer komplett og nøyaktig form.
 Men for å finne noe bedre enn ikke finne noe, så bør du vurdere måter å få tilgang til informasjonen i den dype web.
 1.  Identifisere et emne, hva slags informasjon du trenger for å finne. Dette vil hjelpe deg å finne flere søkeord. For eksempel, er du ute etter informasjon om slanking. Så for å finne ytterligere betingelser kan diett, overvekt, gymnastikk, trening, ernæring. Når en liste utarbeidet av start spør noen stor søkemotor informasjon som tema - ekstra søkeord. Eksempelvis diett trening. Gå nøye gjennom resultatene, finne ressurser på hvilken informasjon vil være tilgjengelig først etter registrering. Sjekk valgt områder og bare da prøve å finne dem riktig informasjon. Dette vil lukke en del av Internett, du klarer å treffe.
   Dra nytte av spesielle nettlesere for å se på dataene i spesielle nettverk. Dette er spesielt Tor-nettleser som du må laste ned og installere på din datamaskin. Som nevnt tidligere, Tor - det vыsokoanonymnaya nettverk som nylig fikk rask utvikling gjennom økt stpeny privatliv. I den kan man ikke definere din plassering, finne ut hva slags informasjon du viser. Når du bruker nettverket være forsiktig for ikke å bryte loven, så høyt anonymitet tiltrukket av hennes ulike data knyttet til kriminalitet.
   For anloyazыchnoy publikum er det flere søkemotorer, spesialisert i arbeid på dypt web. De er til liten nytte for russiske folk, men en stor ressurs - https://archive.org, som inneholder kopier av websider og deres innhold tatt på forskjellige tider. Gjennom nettsiden kan du finne informasjon som finnes selv på nettsteder som ikke fungerer nå.
   Så, hva som menes med en dyp Internett er en svært raznostoronee konseptet og kjøre med den, ledet jakten på nødvendig informasjon må også allsidig.  
Hvordan vet passordet til WiFi?
 Prosessen kalles vardrrayvynhom passord sprengning. For kryptering bruker WEP og WPA-teknologi, hvorav den første hackere kalt "åpen gate". Ifølge tyske utviklere kan bryte noen sky server. Lær av andres WiFi passord på flere måter, blant annet - appell til profesjonelle og selvstendige innsats. Hackere avsløre noen kode innen 6-20 minutter. På Internett, fastsetter ulike gratis programmer som tillater å vite passordet til WiFi.
 Grunnene som crack Wi-Fi:
 - Bruk gratis Internett;
 - Å samarbeide med slektninger mens du reiser, utenlandsreiser. Lignende tjenester i hoteller kostnadene er svært dyrt;
 - Dekoding overført trafikk og tilgang til kontoene til ofrene;
 - I forbindelse med industrispionasje;
 - Penetration testing i andres eget nettverk.
 For dekoding systemet bruker WPA trafikk analysator CommView og program Aircrack-ng 1.1. Etter å ha lest instruksjonene, kan du begynne handling.
 Her er fremgangsmåten hvordan å lære fra WiFi-passord nabo
 Programmer og CommView søknad aircrack-ng 1.1 kan brukes på datateknologi som støtter driftsplattform Windows. Så:
 1.  Pumpet tillegg CommView for Wi-Fi.

   Pakk ut arkivet og ser at eksisterende egen trådløs adapter inkludert i listen over støttede enheter.

   Programvaren er installert som standard, og om nødvendig oppdatert driver for kortet.

   Vedlegg aircrack-ng har en oppsiktsvekkende funksjonen som er satt sammen (snyfere) alle tilgjengelige pakker fra nettet. Imidlertid kan standard Windows-drivere blokkerer denne muligheten som et resultat av kortet ikke koble til Internett. Problemet er løst ved å sette spesielle driver. Hvis aircrack-ng program som brukes i forbindelse med programmet CommView for Wi-Fi, deretter installere driverne trenger ikke å forholde seg til.

   Kjøre programvaren CommView, starte datamaskinen på nytt. Inn i menyen, se etter avsnittet "regler". Sett en hake punkter "Capture", "date pakker" og andre funksjoner, inkludert BEACON, ignorere.

  Hvordan vet passordet til WiFi?
   Gå til innstillinger og merke et element.
  Hvordan vet passordet til WiFi?
   Åpne bruk fanen minne. Det er nødvendig å oppgi antall pakker i bufferen, hastighet og antall linjer i nettverket.  Hvordan vet passordet til WiFi?
   Vi finner i hovedvinduet i programvare log-filer og sette autolagringsfunksjonen. Angi verdien av den maksimale størrelsen på katalogen (200m) og filer (5m)


  Hvordan vet passordet til WiFi?
   Begynner å søke ved hjelp av "Capture". Prosessen med oppbygging av pakker. Deres antall kan nå 2 millioner. På høyre side av skjermen, en liste av signaler med egenskaper som ligger i området for tilgang.


  Hvordan vet passordet til WiFi?
   Når prosessen er fullført, trykker du Ctrl + L, holde loggfiler og oversette dem til forlengelse * cap, som fungerer aircrack. Transformasjon sekvensen er: Fayl-- Vis logg-fayliv- "Log Viewer". Neste: Fil - log-fil Last ned CommView. Etter å laste ned filen Eksport logg-filer - tcpdump (format).

  Hvordan vet passordet til WiFi?
   For videre arbeid bør installere Microsoft.NET Framework 2.0, så det var tilgjengelig grafisk skall. Vi er ute etter den mappen der aircrack, åpne den og sette i banen til filen fra pakken, key størrelse, metoden for kryptering - WEP. Klikk på Start.


  Hvordan vet passordet til WiFi?
   Etter å ha søkt følgende vindu vises:  Hvordan vet passordet til WiFi?
   Når du legger inn din adepter, noe som tilsvarer en kjernegruppe av IVs (initialiseringsvektor) program vil identifisere nøkkel registrert i ASCII-kodet.


  Hvordan vet passordet til WiFi?
   Nå andres nettverk, kan du koble deg til. Kjør programmet CommView innstillinger og tast inn koden funnet i heksadesimal form.   I dagens IP-tilkoblingsforespørsler vil være synlig. Gå til "pakker" og velg "TCP-session gjenoppbygging."  
Ved hjelp av iTunes?
 En merkelig ord til mange itunes, men perfekt kjent for nesten hvem som helst med iPad. Dette programmet - ideen om Apple. Utviklingen er utformet for å støtte selskapets produkter, for eksempel enheter som iPod, iPad, iPhone. Programmet har også opprettet for å organisere musikk og vydeokollektsyy bruker. Det blir sagt armaturer: "Ai Ai Tyuns Tyuns - hat." På den ene siden - et dataprogram, den andre - standardapplikasjonen av operativsystemet som følger med enheten.
 Til tross for at programmet ble opprettet for å lette arbeidet, er det heller kompleks administrasjon og mange brukere klarer ikke finne ut hvordan du bruker itunes. Dette er en av de første spørsmålene oppstår på leppene til nesten alle som ble den stolte eier av verdens enheten donert av Apple. Men hvis du likevel prøve å grundig forstå ledelse, er dette programmet rett og slett uunnværlig. Som en praktisk det er uendelig, og muligheten for ganske stor.
 La oss starte bekjent. Det første trinnet - en registrerings konto. For å takle dette veldig komplisert prosedyre, må du oppgi sine nyervervede navn og passord og logg inn til programmet. Fagfolk anbefaler USA å opprette kontoer, siden de er mer funksjonelle og har flere alternativer enn, for eksempel, med n. Men for de fleste brukere bedre morsmål.
 Vi ser på. Programmet er en serie av podcaster der det er mange av audio - video og distribueres gratis. Hvis du foretrekker det, kan du laste ned. Finne dem er ikke vanskelig, da de er delt inn i temaer og kategorier.
 Av stor interesse er den delen Itunes U. Hans første omdisponering - funksjon plattform for, si, utdanningsinstitusjoner, som i sin tur er i stand til å undervise her informasjonsmateriell for studenter. Videre en bilateral utveksling og gjensidig fordelaktig. Her er det mulig å lære en zahaltematychnoho interessant vesentlig karakter. Den eneste ulempen med denne delen er at han fant ingen skikkelig popularitet i vårt land, og de fleste skolene vet ikke engang om det. Så, finn en russisk materialer er ganske vanskelig.
 Den viktigste og en del er de mest populære delen Nedlastinger, ofte for nedlasting er en prioritert bruker. Det har også sine spissfindigheter. Hvis nedlastingen har startet, kan det ikke gjøres om. Du kan bare ta en pause. I tilfelle av et brudd forbindelse kan være noen problemer. Men dette er ikke avgjørende.
 Det viktigste er at du bruker iTunes, alle finner sin mest interessant og nødvendig. Se selv. Programmet lar og synkronisere enheten med datamaskinen, og dele musikk og video, samt alle se og lytte. Selvfølgelig vanskelig å undervurdere nytten av iTunes. På hånden for sin popularitet er spilt og konstant forbedring, som produserer en produsent. Så selv om noe i dette programmet kan virke uheldig, allerede, tro meg, er snart å bli revidert og oppdatert med nye funksjoner.  
Яндекс.Метрика