Hvordan du sender en faks fra datamaskinen?
 Til tross for den økende utbredelsen av Internett og de åpenbare bekvemmeligheter bringer frem ulike dokumenter via e-post, mange organisasjoner fortsetter å bruke en rekke faksmaskiner i dokumentet. Det er vanskelig å si hva som forårsaket det. Enten frykter utvikling av noe nytt (datamaskin for mange eldre mennesker og fortsetter å være noe slozhnopostyzhymыm), og kanskje nostalgi for sakramentale setningen "jeg skal begynne! ".
Av denne grunn, hyppig situasjon når du trenger å raskt sende et dokument organisasjon, men at du ikke har en faks, og på den andre siden har aldri hørt om og ikke bruke e-post. Hvordan å være i denne situasjonen, og kan sende en faks fra datamaskinen?
For å løse dette problemet, kan du bruke intern eller ekstern faksmodem og komponent "Kommunikasjon og faks distribusjon av Windows. Men i dag er det nesten ikke er sant, som data modemer arbeide med oppringt Internett-tilkobling, som er rolig å leve ut sine dager og noen har brukt.
Det beste alternativet er å bruke ulike tjenester for å sende skannede dokumenter via faks. Nettstedet adresse datatjenester kan lett finnes på internett, men for å spare tid, vil vi avhjelpe slike tjenester og gi korte instruksjoner om bruken. Blant dem er to nettsteder som tilbyr denne tjenesten gratis, og to, gjøre det samme for pengene.
 Gratis tjeneste for å sende en faks fra datamaskinen.

 1. http://www.freepopfax.com/ Dette nettstedet kan kjøre i syv språk, inkludert russisk, som gir ekstra bekvemmelighet. På hjemmesiden til dette nettstedet må velge et mottakerland, gir et faksnummer til å sende, skriv inn din e-post adresse, som vil motta en rapport om resultatene faksing, gå laste ned dokumentet bildeformat (jpg, jpeg, tiff, png eller gif), skrive inn verifiseringskoden og klikk på "Bekreft", ikke glemme å avbestille huke din aksept av vilkårene og betingelsene for å bruke tjenesten. Etter å ha sendt en faks til den angitte e-postadressen du har kommet til å rapportere om resultatene av avreise.
  Hvordan du sender en faks fra datamaskinen?

  http://www.myfax.com/free/ tjeneste lik den forrige, bare russisk språkstøtte på stedet. Men selv med minimal kunnskap om det engelske språket Grensesnittet er enkelt og intuitivt. Obligatoriske felt er merket bare med en rød stjerne. I den første blokken (To) er faksnummeret til mottakeren. I den andre blokken (Fra) må du angi e-postadressen du vil ha levert en rapport om forvaltningen. Og i den tredje boksen, må du legge ved et dokument sendes med faks og klikk deretter på «Send Fax». Umiddelbart etter at du har mottatt e-post med en link for å bekrefte faksing. Følg linken og deretter begynne å sende faksen. Rapportere om resultatene, som nevnt ovenfor, vil komme i form av et brev til e-post.
  Hvordan du sender en faks fra datamaskinen?

   Betalte tjenester.

  1. http://labnt.ru/ å sende en faks ved hjelp av denne tjenesten må registrere seg på nettstedet. Etterpå må du gå til din virtuelle kontor (personlig konto) og legge til midler på noen praktisk måte. Etter påfylling balansen du vil koble "Send Fax". I vinduet, velg dokumentet fil på den lokale disken, angi faksnummeret til mottakeren, til antall forsøk sende nummeret til donabora, om nødvendig, og klikk "forsendelse".
   Hvordan du sender en faks fra datamaskinen?

   Se resultatene kan sende i samme vindu bord ligger like nedenfor, periodisk oppdatering av nettleseren din.
   Hvordan du sender en faks fra datamaskinen?

   http://www.faxservice.ru/ru/ Sende en faks ved hjelp av denne tjenesten lik den forrige beskrevet stedet. Du må gå gjennom en enkel registrering, gå til den virtuelle kontoret, og legge til midler for å fortsette med å sende fakser. Sende en faks i Russland variere fra område til område og mindre enn 10 rubler. Taryfykatsyy paging. Betaling fjernet fra kontoen bare ved vellykket sendt side. Finn ut om resultatene av tabellen kan sende statistikk på sendte fakser.
   Hvordan du sender en faks fra datamaskinen?

   Denne siden er også sende faksmodus for ulike numre som skal lastes ned som en CSV-filformat.
   Det eneste problemet som kan oppstå når du bruker noen av de ovennevnte tjenestene - mottar fakser manuelt. Ikke alle kontorarbeidere plukket opp telefonen og hørte den karakteristiske lyden av faksen smarte nok til å klikke på "Start" for å begynne å motta. I dette tilfellet kan det forrige samtale hjelpe i denne organisasjonen og forespørsler om å overføre sin faksmaskin i automatisk modus.  
Å nullstille video fra iPhone til datamaskinen holder?
 I iPhone, fra fjerde generasjon installert innebygd kamera som lar deg ta bilder og filme video meget god kvalitet. Bruk den svært praktisk. Enhver interessant hendelse er ikke lenger slippe fra deg bare fordi du ikke har funnet i uventede tider og i uventet sted videokamera. Nå, heller, at det iPhone.
Noen problemer kan oppstå når du prøver å gå ned i fanget video fra iPhone til datamaskinen. Poenget her er at standarden Operativsystem telefon med noen uforklarlig utbyggingsplan inkluderer ikke video fra telefonen til datamaskinen via USB-kabel.
Hvis bildene og videoene små ennå noe du kan gå ut og sende dem via e-post, med store videofiler ikke vil fungere, fordi arbeidet grense på størrelsen av data som overføres til.
Siden dette problemet ikke er møtt iPhones brukere utsatt drift jailbreak. Men hva nezalochennyh telefon eiere som ikke har noen krise forstyrre telefonen, sette ham på ulovlig programvare og miste garantien Apple?
Heldigvis er det en meget elegant måte ut av denne situasjonen. Denne innstillingen forskjellige fil ledere for plattformen iOS.
Den beste av de frie fil ledere i vår mening er et program iFunBox, som er tilgjengelig i versjoner for operativsystemet Windows, og for Mac OS X. Uten dzheybreyka iFunBox kan du:
utøve full kontroll filsystemer av iPhone, inkludert muligheten til å kopiere filer fra telefon til telefon;
manipulere filer for brukere kjent måte, herunder teknologi Drag & Drop (dra-og-kast);
forfølge nedlasting bakgrunnsbilde til telefonen;
laste opp ringetoner til telefonen;
å utveksle data mellom telefonen og datamaskinen ved hjelp av USB-kabel i høy hastighet - 5 MB / s;
installere og avinstallere programmer.
Last ned dette File Manager fra den offisielle nettsiden http://i-funbox.com. Velg den versjonen i operativsystemet (Windows eller Mac OS), og lagre installasjonsfilen til datamaskinen. For Windows, vil det bli kalt ifunbox_setup.exe. Dobbeltklikk på filen kjøre installasjonsprogrammet.
Å nullstille video fra iPhone til datamaskinen holder?

Etter å ha installert programmet starter umiddelbart (hvis ikke rengjort boksen Kjør iFunBox). Fordelen er at programmet har Russified grensesnitt.
Å nullstille video fra iPhone til datamaskinen holder?

Etter å koble telefonen til datamaskinen over tid opredlytsya filbehandler og hans hovedvinduet vil neste lete.
Å nullstille video fra iPhone til datamaskinen holder?

Deretter må du velge et menypunkt på venstre "Camera", som resulterer i hovedvinduet viser miniatyrer av bildene fra kameraet og skjøt sine video ikoner.
Å nullstille video fra iPhone til datamaskinen holder?

Deretter kan du kopiere og slette videoer fra kameratelefonen heller, kjent for deg. Du kan også se videoer direkte i filbehandleren, men siden videoen er spilt inn i MOV format for Quick Time player for å se det i Windows Media Player kodeker trenger ekstra installasjon eller en tredjeparts videospiller.
Det finnes også mange andre fil ledere for iPhone, både gratis og krever betaling. Hvis for noe grunn du ikke liker iFunBox, kan du lett finne dem på internett og spørsmålet om hvordan du nullstiller video fra iPhone til datamaskinen du vil lykkes stengt.  
Hvordan installere Opera på datamaskinen holder?
 Av ulike årsaker er standard nettleser Internet Explorer, innebygd i alle Windows-operativsystemer, ikke tilfredsstiller kravene til en gruppe av erfarne brukere. Derfor prøver de å bruke noe annet program for å surfe på Internett. Heldigvis moderne nettlesere spenner er veldig bredt og gjør det enkelt å velge en praktisk å bruke programmet.
Fortjent popularitet tjente Opera - nettleser som har høy hastighet, hyggelig og vennlig grensesnitt, fleksible innstillinger, sikkerhet og skalerbarhet i funksjonelle termer gjennom ulike plugins. Han er helt gratis og har versjoner for forskjellige operativsystemer og plattformer, inkludert mobile enheter. For å nyte fordelene av nettleseren må være på datamaskinen og prøve det ut.
 Hvordan installere Opera på min datamaskin?
 1.  Last ned installasjonsfilen til datamaskinen fra den offisielle nettsiden ru.opera.com og kjøre den ved å dobbeltklikke på musen.
  Forsiktig Skachyvayte leseren bare fra det offisielle nettstedet. Ikke gjør dette på ulike nettsteder katalogen programvare, som i dette tilfellet, kan du få programmet sammen med virus.
  Hvis du vil starte installasjonen får en feilmelding "Fil ikke har 7-Zip-arkiv", betyr det at når det var et gap hopp tilkobling og nedlastede filen er ufullstendig. Last ned Opera igjen. Installasjonsfilen skal være større enn 10 megabyte.
  Etter å ha kjørt installasjonsprogrammet vil bli bedt om å lese og godta vilkårene for bruk Opera. Trykk på knappen "Get og sett." Uten denne innstillingen ikke kan videreføres.
  Før du installerer du kan sette noen parametere: innstillinger og snarveier språk installasjonsmappen er laget ved hjelp av Opera som standard nettleser.
  For å gjøre dette, før du klikker på "Godta og installer" til å klikke på knappen "Innstillinger".
  Operativsystemer Windows Vista og Windows 7 når du klikker "Godta og installer" -vinduet vises sikkerhetskontroller som ber om tillatelse til å fortsette med installasjonen. Klikk "Fortsett".
  Etter installere nettleservinduet vises, for å be om godkjenning bruke Opera som standard nettleser. Velg "Ja" eller "Nei", avhengig av personlige preferanser. Etter å ha svart på dette spørsmålet nettopp installert nettleseren kjører på datamaskinen automatisk.
  Etter installasjonen, kan du stille inn nettleseren din slik du vil, det installere flere plugins som utvider dens funksjonalitet, og importere bokmerker fra andre nettlesere. Støtter import fra Firefox, Internet Explorer, Konqueror.
  For klarhet, alle trinnene ovenfor vist i videoen.
Яндекс.Метрика