Hvordan vet jeg det operative minne Fem datamaskinen?
 Mengden RAM eller Random Access Memory (RAM) - en av de viktigste egenskapene. Selv om datamaskinen har en ganske kraftig prosessor, men antallet er ikke nok minne for krevende applikasjoner, er det umiddelbart påvirke ytelsen skal reduseres vesentlig. Situasjonen kompliseres av det faktum at hver programvareoppdatering, vanligvis økende krav til ressursbruken datamaskin.
Fordi før eller senere, oppstår brukere spørsmålet - hvordan å lære datamaskinens minne, hvis det er nødvendig for å øke sitt volum?
Mengden minne i moderne datamaskiner måles i gigabyte (GB). For å sjekke hvor mye minne som er installert på datamaskinen, gjør du følgende.
 I Windows XP
 1.  Klikk på "Start" -menyen og klikker, høyreklikk på "Min datamaskin". Det samme kan gjøres på skrivebordet, hvis det er til stede label "Min Datamaskin".
  Etter klikket, vil høyreklikk kontekstmenyen vises, der velg "Properties".
  I vinduet, velg "Generelt", som vil bli gitt grunnleggende informasjon om datamaskinen: informasjon om prosessor og RAM.
   I Windows Vista og Windows 7
  1.  Klikk "Start". På hurtigmenyen, velg "Control Panel".
   Ytterligere tiltak vil avhenge av innstillingspanelet.
   Hvis du bruker standardinnstillingene, Kontrollpanel, klikk på linken "System og vedlikehold". I otrыvshemsya vindu klikker du på "System" og deretter i vinduet, kan du få informasjon om datamaskinens volum av minne og CPU innstillinger.
   Hvis kontrollpanelet, det klassiske synet, vil du finne det en del av "System" og åpne den ved å dobbeltklikke på musen. Et vindu vise grunnleggende informasjon om datamaskinen, der du kan få informasjon om hvor mye RAM.
   Hvordan vet jeg det operative minne Fem datamaskinen?

    For Mac OS X
   I øvre venstre klikk på ikonet Apple (?) Meny og velge "Om denne maskinen". Et vindu åpnes hvor du kan få viktig informasjon om datamaskinen din, inkludert hvor mye hans minne.
   Hvordan vet jeg det operative minne Fem datamaskinen?

    I Linux
   Få hele mengden RAM i datamaskinen som kjører Linux, kan du overvåke systemet fra "System" - "Administrasjon" eller følgende kommando i terminal:
    cat / proc / meminfo

   Vis informasjon om RAM kan også være tredjepartsverktøy for å diagnostisere type datamaskin Everest, CPU-Z, SiSoft Sandra, eller logge inn i datamaskinens BIOS. Hvis datamaskinen ikke slår seg på, og deretter bestemme minnet kan bare være å se på inskripsjoner på etikettene av minnemoduler, tilgang til dem.
   Basert på dagens data om hvor mye RAM datamaskinen kan identifisere måter å forstørre og forbedre ytelsen i krevende oppgaver. Ved å øke mengden RAM i 32-bits systemer, merk at de ikke kan ta mer enn 30-35 gigabyte minne.  
Å slå av maskinen holder en tidtaker?
 Utelukkelse datamaskin timeren er nyttig i tilfeller der det startet litt lang ventetid for oppgaven som du har absolutt ingen tid og la datamaskinen slås på etter jobb for noen grunn du ikke vil. En annen nyttig program av denne funksjonen kan være strengt av datamaskinen hver dag på et bestemt tidspunkt å disiplinere et barn som ikke er i stand til selvstendig å bryte vekk fra spillene.
 Å slå av datamaskinen timeren? For dette formålet kan du bruke en innebygd Windows-operativsystemet scheduler, og tredjeparts applikasjoner.
For datamaskin nedleggelse timer med standard Task Scheduler Windows, gjør du følgende.
 1.  Klikk "Start" på skrivebordet. På hurtigmenyen, velg "Alle programmer", som åpner mappen "Standard" og "Service". I verktøy Task Scheduler kjøre dobbel museklikk.
  I toppmenyen, velg "handling" og avslørte sin liste klikk på linjen "Lag en enkel oppgave."
  Å slå av maskinen holder en tidtaker?

  Et nytt vindu som taste inn navnet (navnet) og en beskrivelse av fremtidige problemer. Klikk "Next".
  Å slå av maskinen holder en tidtaker?

  I det neste vinduet vil bli bedt om å velge frekvensen til oppgave. Foreta et valg, og klikk deretter på "Next".
  Å slå av maskinen holder en tidtaker?

  Etter denne oppgaven veiviseren ber deg om å angi dato og klokkeslett for oppdraget. Endre datoen, eller la standard og klikk "Next".
  Å slå av maskinen holder en tidtaker?

  I det nye vinduet, for å velge handlinger sørge for at listen ble valgt handlingselement "Kjør". Klikk "Next".
  Gjennom "Browse" -knappen, finn mappen C: WindowsSystem32 Shutdown.exe fil tar av datamaskinen og sette det som et program for å kjøre. I "Legg argumenter" write-st 60. Disse argumentene angir at du trenger å gjøre er et unntak, ikke en omstart eller gå i dvale. I tillegg vil de bli tatt av en pause på 60 sekunder. Klikk "Next".
  Å slå av maskinen holder en tidtaker?

  Det siste trinnet vil bli vist igjen skapt oppgaveparametere. Hvis du er enig med dem, og klikk "Finish" og den nye oppgaven vil bli opprettet og lagt til planen av oppgaver Windows. Hvis du trenger å fikse noe, og deretter gå tilbake og gjøre de nødvendige justeringer.
  Å slå av maskinen holder en tidtaker?

  Det er også et stort utvalg av tredjeparts programmer for å lage planlagte oppgaver: avskruing, OFFTimer, Time PC, SM Timer og andre. De er ganske enkle å bruke. Med sin installasjon og kjører du kan forstå deg selv, hvorfor snakke om dem i detalj i denne artikkelen, vil vi ikke.  
Hvordan teste mikrofon for PC mot?
 Nesten alle moderne bærbare datamaskiner kommer med innebygde mikrofoner og web-kameraer. Eier konvensjonell stasjonære datamaskiner har ikke kjøpe og konfigurere datakomponenter hver for å være i stand til å fullføre gjennomføringen av videosamtaler og delta i videochat. Men i den bærbare er ikke så rosenrød. Vanligvis er den innebygde mikrofonen svært middelmådig kvalitet og dens plassering inne kompliserer fangst lydbølger. Den eneste måten å gjøre dette på er å bruke en ekstern mikrofon. Når enheten er kjøpt, trenger du bare å koble til og teste mikrofonen på datamaskinen.
 Hvordan sjekke mikrofonen på datamaskinen
 1.  Sjekk mikrofonen. Kontakten størrelse lik den som brukes for hodetelefoner, men i motsetning til den har rosa farge sporet.
  I Windows Vista eller Windows 7, gå til neste bane "Start" - "Maskinvare og lyd" - "Sound".
  Hvordan teste mikrofon for PC mot?

  I vinduet, klikk på "Record".
  Hvordan teste mikrofon for PC mot?

  Hvis du har koblet flere mikrofon, deretter velger du en av dem som skal brukes som standard. For å gjøre dette, velger du en rad med en mikrofon og nederst klikk "Sett som standard".
  Hvordan teste mikrofon for PC mot?

  Velg tildelt standardinnstillingene i foregående avsnitt mikrofonen for å bli preget av en hake og ordene "er standard, og klikk" Egenskaper ".
  Hvordan teste mikrofon for PC mot?

  I vinduet Egenskaper mic sjekk den linjen i "Bruke apparatet" ble valgt "Bruk denne enheten (inkl.)."
  Hvordan teste mikrofon for PC mot?

  Klikk på "Hør" i dette vinduet og merk foran linjen "lytte med enheten" og klikk "OK". Prøv å si noe inn i mikrofonen. Hvis du hører lyden av stemmen hans i høyttalere, mikrofon og deretter testet. Gå tilbake til vinduet og fjerne flåtten installert. Klikk "OK" for å slå av lyden ankommer ved mikrofonen.
  Hvordan teste mikrofon for PC mot?

  Hvis lyden er rolig, kan du øke følsomheten til mikrofonen. For å gjøre dette, klikker du på "Lyder" og øke verdier og økt følsomhet mikrofon, skiftende glidebryteren til høyre. Igjen, sjekk at mikrofonen.
  Hvordan teste mikrofon for PC mot?

  Etter å ha sjekket og justert slik at mikrofonen er koblet til datamaskinen, vil du gi god lydkvalitet i dialog med vennene dine.  
Яндекс.Метрика