Hvordan vet jeg hvor mange kjerner i PC mot?
 CPU er en viktig komponent i enhver datamaskin som utfører ulike beregninger for noen av de kjørende programmer. En prosessor utfører sekvensiell prosessering av data fra en enkelt applikasjon i én tråd. Hastigheten som data vil bli behandlet av en prosessor, avhengig av sin kapasitet, målt ved en indikator som kalles klokkehastighet. De siste årene har økningen i kapasiteten ved å øke prosessorens klokkehastighet har avtatt betraktelig, men det var en annen lovende trend - øke antall kjerner i prosessoren chip.
Lar deg dele multi-core behandle data som kommer fra optimaliserte prosessorer slike programmer på flere uavhengige bekker, noe som gir raskere behandling. Hvis programmet ikke er optimalisert for å arbeide med multi-prosess, kan den kjøre enda tregere enn single-core prosessor med en høyere klokkefrekvens.
 Hvordan vet jeg hvor mange kjerner i datamaskinen?
For å finne ut hvor mange kjerner en CPU i operativsystemene Windows, følger du disse trinnene.
 1.  Lag en høyre museklikk eller menypunktet "Computer" eller den selvtitulerte ikonet på skrivebordet og fra hurtigmenyen, velg "Properties".
  Hvordan vet jeg hvor mange kjerner i PC mot?

  Den venstre side av vinduet åpnet klikk "Device Manager."
  Hvordan vet jeg hvor mange kjerner i PC mot?

  Utvide listen over prosessorer ved å klikke på pilen ligger litt til venstre for "prosessorer".
  Hvordan vet jeg hvor mange kjerner i PC mot?

  Tell antall prosessorer i listen over alternativer. Hver kjerne vil det bli presentert separat, men det vil ha samme linje innhold. I det eksempel som presentert i den følgende bildeprosessoren er definert som å ha en dobbelt kjerne.
  Denne metoden kan gi en feil på prosessorer av Intel, som støtter Hyper-threading (hyperpotochnost). I slike prosessorer, kan hver fysisk skille kjernen prosessering på to uavhengige strømning, noe som vil operativsystemet detektere det dobbelte av antall kjerner. At prosessor som har fire fysisk kjerne teknologi for å støtte Hyper-threading vises som vosmyyadernyy.
  Derfor, for å mer nøyaktig bestemme antall kjerner i datamaskinen, kan du bruke spesielle verktøy diagnose. For eksempel gratis CPU-Z. Bestemmelse av antall kjerner prohrammmoy utført som følger.
  1.  Last ned arkivet med programmet fra det offisielle nettstedet
   www.cpuid.com
   . Vi anbefaler at du laster ned den versjonen som ikke krever installasjon på datamaskinen. Den har inskripsjonen «ingen installasjon».
   Pakk programmet og kjøre sin kjørbar.
   Hoved tab vindus «CPU» under finne linjen «kjerner». Betydningen gitt til høyre for denne indikatoren, og vil samsvare med antall prosessorkjerner.
   Hvordan vet jeg hvor mange kjerner i PC mot?

   Det finnes andre måter å finne ut antall prosessorkjerner. For eksempel gjennom Windows Oppgavebehandling eller BIOS, men i de fleste tilfeller vil være nok av dem som vi har beskrevet.  
Hvordan velge den beste planskanner?
 Når du investerer penger i kjøp av en skanner, bør du være klar over hva du kjøper. Markedet tilbyr mange modeller som er veldig lett å gå seg vill. Denne guiden vil hjelpe deg i denne vanskelige saken som å kjøpe en skanner og forklare forskjellene mellom de ulike modellene. Etter å ha lest denne håndboken skanneren ikke vil kjøpe deg en dyr tabbe, og du vil i mange år for å tenke på å kjøpe en ny skanner.


 Hva er dine mål?
 Det første du trenger å vite for hvilke formål du trenger en skanner. Ulike modeller designet for ulike funksjoner. Noen modeller lar deg skanne et dokument på datamaskinen din, mens andre har flere funksjoner enn du trenger. Du ønsker å bruke den som en kopimaskin? I så fall kan det være bedre å kjøpe en skriver med en skanner, ikke planskanneren. Du ønsker å være i stand til å bruke det uansett datamaskinen? Igjen, er dette alternativet best oppnås i en skriver med en skanner. Ønsker du å motta bilder fra negativer? Alle disse alternativene har en løsning, så er det viktig å vite hva du trenger før du treffer i butikken for å gjøre prissammenligninger. En annen ting som må tas hensyn til så langt som bildekvaliteten på de bildene du vil skal skannes. Noen skannere er ekstremt kvalitet skanning bilde er i motsetning til andre modeller.
 Valget av firmaet
 Det er to hovedledere i skanneren. Canon og Epson skannere store produsenter som er anbefalt portal PCMag.com. Skannere sin produksjon med god programvare, et bredt spekter av skannere som kan tilfredsstille enhver potensiell kunde og eksepsjonell byggekvalitet, som er støttet av lang garanti fra produsenten. Begge disse produsentene produserer en rekke mål planskannere er i stand til å tilfredsstille alle potensielle bruksområder. Dermed er det første elementet i denne håndboken svært viktig. Du bør vite nøyaktig til hvilket formål vil bli brukt scanner og bruke det som en førsteprioritet når de vurderer og studere potensialet av skannere på markedet.
Hvordan velge den beste planskanner?
 Vil du skanne en bok?
 Følgende spørsmål når du kjøper en skannerlokket er fleksibilitet - en viktig kvalitet ved skanning av store og klumpete bøker. Mange billigere modeller av skannere med lav cap fleksibilitet. Disse modellene er bedre utformet, med lokk, som lar deg skanne Tom varierende tykkelse og fritt til å plassere dem i boksen for å skanne sidene i boken. Ved bruk av konvensjonelle planskannere uten fleksibel dekning, vil du sannsynligvis skade dekselet, som ikke er ment for slik bruk.
 Hva om de punktene?
 Dette er en vanlig feil, spesielt når du står overfor et mangfold av tekniske data, og du vet ikke hva det betyr. Piksler er små prikker som kombineres for å få bilder. Jo flere piksler, jo bedre bildet. Som et typisk eksempel vurdere forskjellene mellom skanneren er laget for å skanne svart-hvite sider og er spesielt designet for å skanne bilder av høy kvalitet.
 Epson Perfection har 6500 piksler i forhold til 2400 piksler Canon CanoScan, men pikslene det er ikke alt. Du må bestemme hvor viktig pikslene i ditt tilfelle når du velger en skanner.
 Programvare
 Programvaren som følger med Epson, kan du justere innstillingene for hvert bilde, så hvis du bryr deg om kvaliteten på bildet fra skanneren er en programvarepakke som er inkludert i standard med Epson gjør det en absolutt vinner for brukervennlighet og allsidighet. Epson Twain utmerket programvare som lar brukeren kontrollere det maksimale antallet innstillinger, eller personer med lite erfaring kan bruke for deres behov automatiske innstillinger.
 Stort format
 Dette er et annet argument i favør av skannere fra Epson. Dette er et dyrere alternativ, slik at antall brukere som krever skanning av store objekter noen få, for det meste de som bruker en skanner til å skanne virksomhet eller kunstverk.
 Tilkobling av størrelse og bærekraft
 Endelig enn det som er nødvendig for å sikre at forholdet fungerer for deg. De fleste vil ha en USB-tilkobling og strømkontakten. Du må også bestemme hvor du vil plassere skanneren, og det kan diktere den størrelsen du kjøpte skanneren. Miljømessig, mange av planskannere er laget av miljøvennlig måte. Du må lære alle detaljer før du tar en endelig beslutning om kjøp.
 Når du har bestemt prisklasse, har å være aktivert, programvaren du kan sammenligne planskannere som er inkludert i listen for å unngå forvirring når du kjøper.  
Hvordan vise i Photoshop?
 Opprette maps blitt ganske populær digital bildebehandling teknikk. En stor rolle i sin kampanje eies av Apple, som en gang skapte en flott utstilling bilder av sine telefoner iPhone. Bruke bilderedigeringsprogrammet Photoshop, kan du lage en skjerm objekt i et par klikk unna. I noen typer bilder som er opprettet enkelt vise effekt, på den andre litt mer komplisert, men i alle fall lage vakker speilbilde i Photoshop råd til alle allerede delvis kjent med programmet, de viktigste funksjoner og verktøy.
Denne artikkelen vil introdusere deg til en enkel og effektiv metode for hvordan å gjøre skjermen i Photoshop.
 1.  Klikk på bildet for hvilket displayet vil bli opprettet i Photoshop. Som et eksempel vil vi bruke bildet av kjøretøyet.
  Hvordan vise i Photoshop?

  Det er logisk å anta at speilbildet for bildet for å holde linjen i horisonten, passerer under hjulene. Resten av bildet var unødvendig fordi det vil omskjære bruke funksjonen "Frame» (Crop).
  Hvordan vise i Photoshop?

  Lag en kopi av bildet ved å trykke hurtigtasten Ctrl + J.
  Hvordan vise i Photoshop?

  Legg feltet nedenfor, som vil bli plassert refleksjon. Til dette bruker vi all den samme verktøyene "ramme".
  Hvordan vise i Photoshop?

  For å skape effekten av refleksjon er nødvendig for å kopiere lag dannet i tredje ledd ble invertert form. For å gjøre dette, sjekke kontrollpanelet lag som vi egentlig bruker kopi lag, markere hele synlige bildet av hurtigtasten Ctrl + A.
  Deretter velger du hovedmenypunktet "Edit" - "Transformer" - "Flip Vertical".
  Hvordan vise i Photoshop?

  Skift den kopierte lag ned til presis kombinasjon av hjul.
  Hvordan vise i Photoshop?

  Resultatet har kommet ut så mye som skjerm. Gjøre det mer troverdig og vakker kan sette det på gradient lag displayet. Vi vil gjøre dette ved å legge til en lagmaske. For å gjøre dette, klikk på ikonet lagmaske lag fra kontrollpanelet og klikk på verktøyikonet gradient, eller trykk G-tasten på tastaturet. Deretter trykker du på Enter-tasten (Enter) og velg den øverste raden tredje fra venstre gradient type.
  Hvordan vise i Photoshop?

  Oppmerksom gradient vektor ved å sette den til det laveste punktet på pekeren bilde og (eller like under det), holde venstre museknapp og holder pekeren vertikalt opp til grensesjikt (horisont på hjulene). Deretter slipper du museknappen.
  Hvordan vise i Photoshop?

  Den nedre delen av bakgrunnslaget som befinner seg under hjulet, hell man en jevn grå farge for å gi et mer realistisk. For å gjøre dette, deaktivere synligheten av lagene et ekstra lag av refleksjon, lage bakgrunnslaget aktiv hurtigutløser betegne fylte området og fylle det i grått på grunn av "Lag" - "nytt lag fyll" - ". Farge" Deretter slår lag synlighet for effekten av refleksjon.
  Hvordan vise i Photoshop?

  Du kan også redusere åpenhet lag skjermen litt. For å gjøre dette, gå til "Lag" - "Layer stil" - "Blending Options" og redusere opacity til 75% fyll.
  Hvordan vise i Photoshop?

  Arbeid på displayet i Photoshop for hvert bilde kan være forskjellig fra den teknologien, men generelt, må det inkludere etablering av dupliserte laget reflektert vertikalt og gradient overlay det med en maske laget. Vi bare dele litt kreativitet for å skape en stor grad av troverdighet og naturlighet i det endelige bildet.  
Яндекс.Метрика