Hva er et nettverk?
 Datanettverk brukes til kommunikasjon og informasjonsoverføring mellom to eller flere datamaskiner og nettverksutstyr. Vanligvis begrepet "datanett" ikke er tatt, ved hjelp av ulike konsept - "LAN". Dette skyldes det faktum at datanettverk er vanligvis lokale type.
 Typer nettverk
 Den skala kommunikasjonsnett er delt inn i flere typer.
 Den enkleste formen for kommunikasjon kalles PAN. AN står for "Area Network". I andre typer av kommunikasjons forkortelse AN betyr det samme. P står for "personlig". Denne metoden brukes til å koble til og overføre data mellom enheter som tilhører samme eier, som styrer dem alle.
 Mer utbredt og mest brukte metoden - LAN. L - lokalt. Hva er et LAN? Dette nettverket brukes til å koble sammen to eller flere datamaskiner i samme rom, leiligheter, hus, kontor. Ved samme anledning inkluderer sikker kommunikasjon nettverksdatamaskiner i fabrikker og lignende store områder.
Hva er et nettverk?
 CAN - kampusnaya nettverk. Den brukes til å utveksle informasjon mellom bygninger, boliger, kontorer, som ligger nær hverandre.
 MAN - et stort nettverk som kobler et stort antall datamaskiner som ligger innenfor en eller flere byer. Denne metoden for kommunikasjon som brukes av ulike kommunale eller offentlig service management. For eksempel, trafikkstyring eller andre sosiale strukturer. Dette nettverket kan innlemme i flere enkle LAN eller campusnett.
 WAN. Det største nettverket som bare kan være - global. Jeg mener ikke hele verden, og et bestemt geografisk område eller region. Slike forbindelser som brukes av organisasjoner som yter teletjenester. I tillegg er et slikt forhold brukes til å forsyne Internett via WAN. Fordi disse nettverkene er store og er konstruert for mange brukere, de er offentlige og åpne. Som MAN-nettverk, WAN nettverk omfatter mindre i størrelse og omkrets av kommunikasjon.
 I størrelse og antall datamaskiner på nettverket, er nettverket delt og andre kriterier. Kan være ulike måter til bakken fra en enkel telefonlinje, og til satellitter. Også, dele og nettverk datahastighet.
Hva er et nettverk?

 Blant kriteriene for klassifisering nettverk kan tilskrives slike faktorer som tilgang nivå eller rang brukere. Det kan være noe nettverk der alle datamaskiner er bruker status og like rettigheter for alle. I dette tilfelle ingen slik dataserveren. Slike tilfeller forekommer i små nettverk der det er flere datamaskiner. For eksempel, 2-3 datamaskin i en leilighet eller hus. Det er en annen sak der datamaskiner er servere. Dette alternativet brukes i mer alvorlige og store nettverk, hvor det er viktig å kontrollere og overvåke alle datamaskiner med ett hovedsenter - stedet hvor backend.
 I alle de ovennevnte, er det nettverk kalt pyrynhovыmy (fildeling). Hva pyrynhovaya nettverk? Hvordan det er gjort ikke av en egen dedikert kanal, og gjennom de samme kanalene som sendes inn online. Denne virtuelle nettverk der brukerne sammen for å dele filer eller andre data. For å få tilgang til og bruke nettverket ved hjelp av spesiell programvare.  
 Svært ofte brukere av det sosiale nettverket VKontakte møtt med spørsmålet om hvordan å fjerne en kontaktgruppe, som var for noen grunn de ikke trenger. Hvis du har problemer med å fjerne en gruppe, foreslår vi en klar trinnvise instruksjoner med innebygde bilder du kan forstørre ved å klikke på dem med musen. Ingenting komplisert det er ikke før på slutten av artikkelen vil du se dette.
 1.  For å starte, gå til nettstedet kontakter, nå endelig "flyttet" og ligger på en kort vk.com, som du trenger å skrive inn din favoritt nettleser.
  For å slette en gruppe i kontakt?

  Det introduserer din telefon eller e-post som brukernavn og passord. Hvis du ikke vil at datamaskinen skal huske på nettstedet ditt på datamaskinen og la den neste gang uten et brukernavn og passord, kan du velge "Husker ikke meg."
  For å slette en gruppe i kontakt?

  Å fjerne noen gruppe i kontakt må manuelt slette alle sine medlemmer, inkludert seg selv. Og du må være en av administratorgruppen. Men du selv trenger å fjerne den siste, fordi ellers vil du ikke være i stand til å gjøre noe som en gruppe, og gruppen fortsetter. Så, gå videre. Vi klikker på linken "Mine grupper".
  For å slette en gruppe i kontakt?

  I vinduet klikker vi på koblingen med navnet på gruppen er fjernet.
  For å slette en gruppe i kontakt?

  Redde for gruppen på Internett som du ser i nettleseren i Notepad eller Microsoft Word. Med det, vi så sjekk suksess for fjerning.
  Ved å klikke på "community management"
  For å slette en gruppe i kontakt?

  og i vinduet som vises, gå til fanen "Deltakerne".
  For å slette en gruppe i kontakt?

  Fjern hvert av gruppemedlemmene ved å klikke på lenken "Fjern fra gruppe 'tilstøtende bilde. Uforglemmelig som fjerner seg sist.
  For å slette en gruppe i kontakt?

  Når du har fjernet alle deltakerne flytte fra gruppe åpen til lukket og bort: en gruppe selv. Da vil du forstå hvorfor dette er nødvendig.
  Hvis du kopierer inn i nettleserens adressegrupper med nr 4 kan du se at gruppen er fortsatt aktiv, og du er dens leder.
  Lukkes med en gruppe i nettleseren din og komme tilbake til kontoen din. Du vil merke at gruppen kom ut på siden din, og du er ikke lenger der.
  For å slette en gruppe i kontakt?

  Nå gruppen ikke kan komme gjennom kontoen din eller kontoer gjennom sin uchatnikov. Men hvis du skriver inn i nettleserens adressegruppen, vil du se at det er fortsatt tilgjengelig på nettet. Det er det, og måtte endre navnet på gruppen i nr 7. brukergruppen er ikke er den stengt, og dermed få det ingen kan.
  For å slette en gruppe i kontakt?

  Så vi gjorde vårt beste for å fjerne unødvendig vi ble gruppen. Fullstendig fjerning så hun ikke åpne adressen som er oppgitt i nettleseren din.  
 Hvert år, komme opp med en vakker og unik kallenavn blir vanskeligere og vanskeligere etter hvert som antall mennesker på internett er økende, og dermed gratis ers blir mindre og mindre. Denne artikkelen vil fortelle deg om de regler som må følges, tenker seg kallenavn.
15 hemmeligheter om hvordan å komme opp med et kallenavn på Internett?

 15 hemmeligheter hva kallenavn oppfinne Internett

 For å starte, tenke på det, ville du avsløre din identitet på nettet. Hvis du er redd for dette, prøver hvert område og hver kamp kommer opp med forskjellige kallenavn (hoved rekord der at bruk kallenavn).

 Hvis du vil fremheve din alder, bruker år av hans fødsel, og ikke en rekke av alder på den tiden.

 En god kallenavn på lån fra engelsk til russisk navn som du definerer og satt i en online oversetter. For eksempel vil "synderen" i oversettelsen høres ut som «Sinner» - kort, lettlest b hyggelig.

 Vær forberedt på det faktum at kallenavnet noen kan ha brukt. Hvis du ønsker å fullføre unikhet, bare tenk på uttrykket engelske bokstaver og sjekke det ut på nettet.

 Ditt brukernavn må være raskt og lett å lese. Så prøv å lette, ikke pafosnosti.

 Hvis du er redd for latterliggjøring, deretter utarbeide et kallenavn, prøve å finne en morsom analogi (accord eller visuell likhet), hvis du ikke liker det, får heller finne en annen kallenavn.

 Helt unikt kallenavn vil gjøre deg gjenkjennelig, så ikke gjør dumme ting under det navnet.

 Vær oppmerksom på at du vokser raskt fordi navnet ikke skal ha skam gjennom årene.

 Brukernavnet bør ikke være en stige som: SaSha_HrOmOv. Dette har lenge vært ute av moten: ser barnslig og selv dum.

 Prøv å ikke bruke spesialtegn i nick, ikke alle spill nettsteder og støtte dem, så du må hele tiden huske hvordan du ser kallenavnet ditt i spillet.

 Bruk bare latin. Russisk font noen ganger ikke støttes, og Latin er overalt!

 Brukernavnet må være meningsfylt og noe mener, fordi før eller senere vil du bli spurt spørsmålet "Hva gjør ditt kallenavn?! ". Silly vil ikke svare på et enkelt spørsmål.

 Jente kommer opp med et kallenavn komplisert. Det bør styres av flere regler: For det første, hvis hun ikke ønsker mannlig oppmerksomhet, bedre å velge nøytral kallenavn, skriv «cat», «mus», etc. For det andre, hvis du vil ha en feminin kallenavn, trenger du å inneholde et minimum av vulgaritet. Ellers vil det doble hintet og du blir lei av dumme spørsmål.

 I sosiale nettverk "Klassekamerater", "VKontakte", "Twitter", etc. Bedre utnyttelse kallenavn som samsvarer med navn og etternavn. Skriv "Ivan Ivanov» vil «ivanov». Det er ikke nødvendig å ha innbilskhet strid enkelhet vil hjelpe deg å finne andre mennesker.

 Vi anbefaler ikke også bruke kallenavn basert på motetrender i humor, som over tid, blir det ikke morsomt, og brukernavnet for den nye generasjonen vil være helt uforståelig.

15 hemmeligheter om hvordan å komme opp med et kallenavn på Internett?
 Et godt valg kallenavn ønsker deg online magasin Vse-Sekrety.ru!  
Яндекс.Метрика