Hvordan å lage en pdf ord?
 Ofte er det behov for oversettelse av dokumenter fra pdf til ordet. Hva du skal gjøre i denne saken, både lage pdf ord? For dette formålet, det finnes programmer og tjenester som lar pdf-dokumenter konverteres til ordet. Vurdere noen av dem.


 Programmet Nemo PDF til Word
 Betinget gratis og kraftig program som lar deg raskt konvertere PDF-dokumenter til ren Word.
Hvordan å lage en pdf ord?

 1.  Laste ned programmet og installere det på datamaskinen din.

  Hvordan å lage en pdf ord?
   Etter installasjonen du åpner programmet, klikk på knappen "Add Files" og legge pdf-filer du vil konvertere.
   Deretter klikker du på knappen "Konverter", starter prosessen med å konvertere filer. Konvertere pdf-filen er bestemt av volumet.

  Hvordan å lage en pdf ord?
   Når konverteringen er fullført, vil du se et vindu med en liste over dokumenter behandlet. Åpne en fil oppstår når du klikker "Åpne fil".
   Tjeneste PDFOnline
  1.  Enten din nettleser for å åpne elektroniske tjenesten
    PDFOnline. På denne siden vil du finne blokken med et forslag om å velge en fil som krever konvertering.

   Hvordan å lage en pdf ord?
    Trykk Velg filen og velg filen i formati.pdf, må du komme i Word. Deretter trykker du en konverterer, laste ned og konvertere. Venter på utfallet. Tidspunktet for omdannelse, i forhold til vekten av denne nedlastning. Etter konverteringen av en melding vises:   Hvordan å lage en pdf ord?
    I denne meldingen ved å klikke på Klikk her for å laste ned dokumentet i arkivet og kan begynne å redigere.
    Russiskspråklige tjeneste convertonlinefree.com

    Denne tjenesten lar deg oversette dokumenter fra hvilken som helst format til et annet format. Denne gratistjenesten, som ikke er vanskelig å forstå alle interesserte person.
    I overskriften til tjenesten må du velge det du vil ha, velger du filen og klikk på Konverter jobben er gjort! Tjenesten er gratis, men fungerer perfekt.
    Side freepdfconvert.com

    Området er engelsk, men bruken er ikke noe problem. Velg din datamaskin pdf-fil, klikk på Konverter, vent noen sekunder eller minutter, og deretter få en link til å laste ned zip-arkiv med klar dokument - Last ned filen. Du kan legge inn din e-post og motta e-post-fil som vedlegg til brevet eller angi URL kilde og laste den ned fra Internett.
    Alternativer Translation (Vis alternativer) kan du velge oppløsning dokument (Doc oppløsning), bildekvalitet (Images kvalitet) og format (Output format). Med tjenesten, kan du også sette et vannmerke (vannmerke) og mer. Dette er en gratis tjeneste fra begrense antall endringer - ikke mer enn en halv time.  
Hvordan komprimere PDF-fil?
 Populariteten til PDF-filer er forklart av muligheten for rask etablering og langtidslagring. Dette gjelder spesielt når du oppretter trykte produkter og lagre skannede kopier av data. Størrelsen på to identiske dokumenter kan avvike vesentlig grunn til metoder for komprimering, skrift og bilder. Brukere som oftest et problem, hvordan å komprimere PDF-fil som var praktisk for dem å se på, bruke, dele den via e-post eller frigjøre plass på harddisken. I tillegg kan store filer ikke ligge i en boks eller på en minnepinne.
 PDF er mye brukt i fargegrafikk, slik at du kan tegne fargerike dokumenter. Med dette volumet er ikke i stand til å håndtere selv en god e-posttjeneste. Laget filen må først lagres i elektronisk format PDF, som vil enormt redusere størrelsen uten tap av kvalitet. Alle andre formater, for eksempel TIF, PNG eller JPEG, kreve betydelige volumer til å lagre skannede kopier av harddiskplass (hundrevis av ganger). I tillegg blir de komprimerte filer som overføres til mottakeren mye raskere, og kan kombineres i et enkelt sett av dokumenter. Krypterte data komprimere anbefales ikke, siden utpakking er utilsiktet utlevering.
 Måter å komprimere PDF-filer
 1.  Bruke 7-Zip og WinRar. Komprimering skjer i Windows. Når du med en gang det er funksjonen "Send" komprimert mappe. Dokument størrelsen reduseres, men formatet vil være annerledes.

   Åpne filen i Adobe Acrobat, som er en funksjon av å spare en PDF-fil i en redusert størrelse. Prosessen som kreves for å lage kompatible versjoner av Acrobat og Adobe Reader. I innstillingene det er et element som gjør det mulig å bruke komprimering for flere filer som du nettopp har lagt til. Output Settings foreskrevet for navn og data mappen.

   Mengden av data som kan reduseres ved å optimalisere PDF, tilgjengelig i Acrobat. Det er i din evne til å slette alle unødvendige filer, for eksempel innebygde skrifter. Når du åpner dokumentet du ønsker å bruke "Lagre" og bruke "Optimalisert PDF". Innstillinger kan beholde standard eller angi din egen.

   PDF filstørrelsen kan reduseres ved hjelp av en web-tjeneste smallpdf. Det er lett å finne i søkemotoren, og det krever ikke nedlasting. Data komprimering bør dra musen på den stiplede regionen "Drop PDF her" og vente på deres automatisk komprimering. Videre kan vi bare laste ned nye data til din datamaskin enhet.
   Det finnes en rekke måter for effektivt å løse problemet med å komprimere PDF-filer og er tilgjengelig for et bredt spekter  
Hvordan finne en sang uten å vite tittel og artist?
 Musikk uttrykker sinnstilstand av mannen, så det er ofte den musikken som person lytter til å definere sitt humør, stemning og med inne syn på livet. Hvis en person er å synge noen melodi eller ord av sangen, kan det tyde på sin harmoni i oss selv og verden rundt. Men noen ganger hender det at hørt om sangen og dens melodi sitte fast i minnet, men det er hva det heter og hvem vet utøver. Men så ønsker å finne denne sangen nedlasting på telefonen eller datamaskinen og lytte til det hele tiden. Hvordan finne en sang uten å vite tittel og artist?
 Søk sanger etter
 Som ikke er kjent situasjon der noen ganger du hører en viss sang på radioen eller noen på telefonen, men ingen vet hennes navn og artist. I dette tilfellet, kan du huske ordene i sangene, i hvert fall delvis, og i ordene til sangen som finnes på Internett. For å gjøre dette, bare skriv et ord i søkemotoren blant de foreslåtte alternativene og velge den du ønsker å finne. I tillegg er det spesielle områder som er snarveier til å finne sanger med ord. Hvordan å huske ordene? Vanligvis ordene synke i minne seg selv, som om sangen som det ville høres i mitt hode og utdrag av teksten vil bli minnet om et ønske om å finne sangen og artisten kjenner henne.
 Finne en passende sang og musikkelskere å hjelpe venner som kjenner alle de innovasjoner i verden av musikk og enkelt fortelle navn og artist på et spor.
 Programvare Søk sanger untitled
 Moderne teknologi tilbyr et mangfold av ulike programmer for å finne sangene melodi eller ord. Noen kan kjenne igjen sangen selv på den mest nesuraznomu moo. Program for å gjenkjenne tilby flere alternativer for sanger som ligner på en som ble sunget, og deretter blant de foreslåtte alternativene vil være tilgjengelig ønsket. Hvis du kan synge din favoritt sang akkurat, er det enda bedre, for da foreslåtte alternativene vil ha mindre og finne den rette sangen kan være mye raskere, selv om de fleste programmer og tjenester fortsatt kreve en smakebit av sangen opp på bånd eller telefon.
 Blant disse programmene og tjenester skal være følgende:
 1.  Tunatic enkel å bruke programvare når nesten tid napevanyya komposisjoner kan finne det "på sparket".

   Autotag - et program som kan finne sangen på settet av egenskaper i sin database litt komplisert å bruke.

   Midomi Mobile - gjenkjenner sangen på en liten passasje, innspilt på telefonen; musikk identifikasjon vanskelig, men hvis sammensetningen er funnet, kan du bli bedt om selv klippet det på "YouTube".

   TrackID - tjeneste for telefon serie Walkman Sony Ericsson, definerer en sang innspilt av passasje 5-6 sekunder.

   AudioTag.info - identifisering av sanger innspilt på nettet ved passering av 15 sekunder.
   Vanligvis nettsteder med data levert av programmet og instruksjoner om bruken, slik at brukerne raskt kan finne den aktuelle sangen.  
 Dataspill har blitt en del av våre liv, tar hedersplass blant de mange måter leder for ungdom rekreasjon. Virtuell virkelighet lokker sine ubegrensede muligheter, og dataunderholdningsindustrien hvert år presenterer gamere flere nye spill som rett og slett kan ikke nekte. Men om farene ved videospill bråket rundt - og spesielt bekymret for spilleavhengighet foreldre som har barn bruker all din tid på skjermen. Hvor farlig dataspill og kan de være nyttig?
 Harm dataspill
Harm og fordelene av dataspill Books
 Det viktigste faren utgjøres av dataspill - er fremveksten av spilleavhengighet. Det er en reell avvik psyke som trenger hjelp av en kvalifisert lege og støtte kjære.
 En mann som utsettes avhengig av dataspill bokstavelig talt bor i virtuell virkelighet, bare av og til "utvise" in-line. Den ekstreme graden av spilleavhengighet - Når spillere mistet matlyst (han ikke ønsker å bevege seg bort fra spillet, selv for måltider) og søvn (han spart tid til å hvile eller sove fortsetter å erobre verden og drepe fiender). Det verste i denne avhengigheten, starter den vanligvis uskyldig nok, uten å vekke mistanke fra slektninger. Derfor er det vanskelig å forholde seg til spilleavhengighet - når det blir klart at lett å trekke spillere med sine tentakler umulige.
 Spesielt betydelige skader dataspill for barn, inkludert en spesiell risikogruppe består tenåringer. Deres skjøre psyke i løpet av noen dager utsatt for den negative effekten av spillene og foreldre akutt er problemet med hvordan å skille barnet fra datamaskinen. I tillegg har barn, i motsetning til voksne, vet ikke omfanget og verre har en følelse av tid - det synes at datamaskinen de hadde bare noen få minutter, mens det har vært flere timer.
 Men skader på dataspill påvirker voksne. Og hvis det er en tenåring kan og bør være en voksen, som må vri den fra spilleavhengighet, så de voksne spillere som var å se. Og forresten, dataspill, sammen med drukkenskap og svik blitt en av de mest populære årsakene til skilsmisse unge familier. Vel min kone er som en mann bruker all sin fritid ikke i familien, og er omgitt av virtuelle roboter, zombier og mordere? I tillegg over tid gamer blir uoppmerksom, distrahert, han ikke går bra med arbeidet, ignorerer han sine plikter. Spillavhengighet fører familie sammenbrudd, problemer på jobben, noe som fører til depresjon og ensomhet.
Harm og fordelene av dataspill Books
 Mange spillere er mer villig til å bruke penger, og for å bruke betalte tjenester i online spill. Blitt noen minutter sterkeste og kjølig, ikke "pumpe" helten for måneder - vel, som ikke drømmer om det? Og skaperne av online spill "fully" dyttet spillere muligheten. Selvfølgelig ikke gratis. Og siden ett spill ikke er begrenset til, familien smått begynt å dukke opp penger, gamer slutt klatrer inn i gjeld, begynner det virkelige liv å ligne helvete, men i livet er det virtuelle - kongen og gud superhelt. Denne prisen spill avhengighet.
 Snakker om farene ved videospill for barn og voksne, er det verdt å merke seg at særlig fare i så måte er forskjellige skyttere, rollespill, Fly og rase.
 Hvor farlig dataspill, skyttere? Dette er den farligste typen spill, fordi spill avhengighet forårsaket dem, ledsaget av aggresjon, sinne. Og ikke rart - for timer å drepe mennesker i en virtuell verden er usannsynlig å bli en mann av godt hjerte.
 Ondsinnet godt rpg, Fly og rase, som, selv om ikke preget av aggresjon, men krever spesiell oppmerksomhet, som spenner fra dem vanskelige å bryte. Selvfølgelig er det umulig for spilleren synes å trykke pause i løpet av en annen rase eller passerer labyrinten.
 Og, selvfølgelig, farlig i forhold til ovennevnte materiale avfall er dataspill på nettet.
 I tillegg kan en fast plass ved datamaskinen føre til negative effekter: synsproblemer, har problemer med å være overvektig og bevegelsesapparatet, flyter hender. Detaljer om helseeffekten av en datamaskin kan du lese aktuelle artikkelen på nettstedet vårt.
 Fordelene med dataspill

Harm og fordelene av dataspill Books
 Du tror fortsatt etter å ha lest alt dette fra dataspill kan være bra? Det viser seg at det virkelig kan være!
 Først av alt, ta hensyn til typer dataspill som fremmer intelligens, logikk, oppmerksomhet, hukommelse og andre ferdigheter. Dette er en annen logikk spill, puslespill, puslespill. Kjente blant disse spillene tar strategi. Disse spillene krever ikke spesielle oppmerksomhet, fart, spenning øyne. De målt og beregnet for en lang tid. De kan avbrytes når som helst, uten risiko for å bli drept eller spist.
 Det finnes en rekke pedagogiske dataspill for svært små barn 3 til 5 år. De vil lære ungen bokstaver og tall kjent med en verden av dyr og planter gir en gunstig effekt på den emosjonelle sfære, bidra til utvikling av motoriske ferdigheter av hender (manipulering av joystick, mus og tastatur), visuell hukommelse, gehør.
 De åpenbare fordelene med dataspill for yngre - De utviklet mange pedagogiske spill for å hjelpe utdype sin kunnskap i et bestemt område, vil lære å opptre i ulike situasjoner, fremme dannelsen av utholdenhet, konsentrasjon, oppmerksomhet.
 Med videospill kan du forsiktig lære barn fremmedspråk, trekker sin kunnskap på et bestemt emne, utvikle "hromayuschye 'kvaliteter og evner. Selvfølgelig, det trenger ikke å være den eneste kilden til avkom - fortsatt forbli relevante bøker, pedagogiske brettspill, byggesett, puslespill, og, selvfølgelig, foreldrenes oppmerksomhet og hengivenhet som en viktig følgesvenn i alle klasser.
Harm og fordelene av dataspill Books
 Det er derfor det direkte ansvaret for foreldre - ikke å forby barn å samhandle med datamaskinen, og dermed forårsaker fornærmelse og aggresjon, spørre ham å rømme i Internet klubber (som det absolutt er ikke tilby pedagogiske spill og vil laste ned skytespill og rollespill) og velge de beste alternativene for et dataspill, lage en plan leksjoner med ham, la stykket "skadelige" skyttere fastsatt frist, oppmuntre barnet til å hvile, ikke bare i den virtuelle verden, men i den virkelige verden.
 Og for voksne er fordelene med dataspill, "forbrukes" som. Dette er en god måte å slappe av etter en hard dag, flykte fra hverdagens kjas og mas, "brød". Som i tilfellet med barn, er det viktig type spill (vel, at hvile og avslapning gang strilyaltsi?) Og den tiden det er betalt. Fra 1-2 timer per dag brukt i dataverdenen, vil ingenting vondt skje.

 Harm og fordelene av dataspill. Resultat

 Det vi har til slutt? Som det viste seg, alt avhenger av sans for proporsjoner og typen spill. Virtuell virkelighet bør ikke ta all ledig tid mann, hun må ikke provosere ham til grusomhet å utvikle den aggresjon og sinne. Dette bør være bare ett av fritidsmuligheter, sammen med mosjon, frisk luft, lese bøker, se filmer, møte med venner
 Hvis du oppdager at du er fratatt alt dette, og i livet ditt, slik at bare de spillene - umiddelbart bekjempe dette! Og enda bedre - bare for å unngå denne situasjonen. Livet er så vakker og variert - og det ville være dumt å bruke alle av det, sitter foran en skjerm.  
Яндекс.Метрика