Som i Photoshop for å avbryte?
 Under store arbeider med digitale bilder i rastergrafikk editor Adobe Photoshop har til å utføre mange forskjellige operasjoner. Naturligvis, ikke alle av dem er vellykket, og noen må avbryte, tilbake til det forrige bildet stater. Enkel og kjent for erfarne brukere automatisme i drift kan føre til alvorlige komplikasjoner i de som tar sine første skritt i utviklingen av denne bemerkelsesverdige i enhver forstand av programmet. Slik angrer du den siste handlingen i Photoshop
 For å løse dette problemet på to måter.
  1.  Den enkleste måten å avbryte den siste handlingen raskt i Photoshop er å bruke hurtigtaster Ctrl + Z i Windows Cmd + Z i Mac OS. Et enkelt program av snarveiene angre siste handling. En ytterligere trykk i motsetning til de fleste andre programmer vil returnere den siste angrehandling. For å avbryte nest siste tidligere handlinger som kreves etter Ctrl + Z det er nødvendig å trykke på en kombinasjon av taster Ctrl + Alt + Z. Du kan avbestille inntil Photoshop lagret i minnet sekvens av handlinger begått.
     Bruken av vinduer historie. Dette er en mer åpenbar måte er å bruke historien som en Photoshop handling. Hvis vinduet Historie ikke i verktøykassen, og deretter aktivere det via hovedmenyen på vei Vindu - Historie. I historien kronologisk skjermer bruker ulike verktøy og for å fjerne den siste raden, velg hendelsen og klikk på papirkurvikonet for å fjerne / avbryte.
    Som i Photoshop for å avbryte?

     Som standard Photoshop satt til å avbryte (rollback) de siste 20 handlinger. Arbeidsprogrammet kan være situasjoner når du vil avbryte det økende antall handlinger, og denne muligheten er ikke satt begrensninger på mengden av kickbacks.
     Derfor er det fornuftig å øke dette tallet til minst 100. Dette kan gjøres fra hovedmenyen ved å klikke på vei Rediger - Installasjon - Produktivitet. I vinduet, endre ytelsen indeksen Aktivitetslogg. Da er det fornuftig å øke mengden minne som er tildelt til Photoshop til 1020%, avhengig av den totale mengden RAM på datamaskinen og arten av sine utgifter.  
Akselerasjon og optimalisering av Internett-trafikk
 Flere og flere mennesker koble online. Nå Internett er ikke en luksus, som det var for fem år siden. I dag er tilgjengelig i alle deler av landet nettverket, vel, nesten alle. Selv om du ikke kan koble til en dedikert linje eller ADSLSå kan du alltids kjøpe en USB-modem som opererer i områder hvor nettverket er GSM, og det er overalt.
 Men det er ting som ikke er endret siden fremveksten av Internett - Internett akselerasjon og optimalisering av trafikk. Problemet er at til tross for at i store byer med hastigheter ingen problemer siden bruker samband, ADSL høy hastighet, 3G - regionale situasjonen har ikke endret seg mye. For eksempel ADSL med hastigheter på 128 kbit / s er den samme som i Moskva leid linje med en hastighet på 70 Mbit / sek. Det gjør at folk ser etter måter å øke hastigheten på Internett.
 Derfor økt hastighet internett kan deles i aktiv og passiv måte. Aktiv måte å inkludere direkte endringer i konfigurasjon av enheter og operativsystemer med programmer eller gjennom å redigere registret. Ved hjelp av passiv økt hastighet internett tilhører utvalg og nettleserinnstillinger, innstillinger for brannmur etc. Alle disse metodene vi vurdere i dette papiret.
 Aktive måter å akselerere Yntreneta
 La oss starte med gratis internett akselerasjon optimalisering operativsystemet. Den vanligste operativsystemet som brukes av brukere - Windows XP Pro er et lite smutthull. I Windows XP var QoS (Quality of Service). Denne tjenesten brukes til bestemte funksjoner, og de fleste brukerne ikke trenger. Det faktum at QoS forbeholder for sine oppgaver 20% båndbredde. I tillegg må du tenke på at uansett hva du mate - konvensjonell Dual Up eller Gigabit Ethernet - 20% zarezervyruetsya for QoS.
 Så det første vi trenger å deaktivere denne tjenesten til gratis kanal og øke hastigheten på Internett. For å gjøre dette, kan du gå til Start - Utføre, Recruit msconfig. Fra menyen velger du fanen Tjeneste og listen ser QoS RSVP. Deretter deaktivere den.
Akselerasjon og optimalisering av Internett-trafikk
 Men det er ikke alt. Nå kjører applet Group Policy for dette Start - Utføre rekrutt gpedit.mscDeretter velger Local Computer politikk, og deretter Administrative maler (Administrative maler). Velg deretter Nettverk - QoS Packet Sheduler. Denne menyen disable Båndbredde grenseEller redusere fra 20% til 0. Men vi er ikke helt løsrevne QoS. Nå gå til Enhetsbehandling, Velg "Vis skjulte enheter", fjerner du enheten og det QoS. Jeg skynder meg å nevne at mye snakk om hva QoS - en myte. Så sjekk ping QoS aktiveres og deaktiveres - se umiddelbart. Og husk å deaktivere backup kanal - du trenger for å fullføre alle trinnene.
 Nå, i ruteren eller modemet satt MTU verdi i 1492. Denne verdien er optimal for ADSL eller leid linje. For konvensjonelle Dual Up Modem er bedre å sette en verdi på 576.
 I utgangspunktet har vi laget best å optimalisere operativsystemet for å øke hastigheten på Internett.
 Nå gå videre til programvaren. For å øke hastigheten på Internett bruker forskjellige programmer som utfører forskjellige funksjoner. For eksempel dette programmet - brannmuren overvåkerSom ikke bare beskytter mot hacking og informasjon lekkasje, men også kan øke hastigheten på Internett. Ettersom det er et program som lar deg komprimere informasjon til en server utenfra. Kanskje starte med brannmuren overvåker eller i felles - brannmurer (brannmur).
 Brannmur bidrar til å beskytte datamaskinen mot uautorisert tilgang. Men det har funksjoner som lar deg å få fart på Internett. Disse funksjonene, for eksempel pop-up blokkering, reklame, og lignende ubrukelig søppel som bremser nedlastingshastigheter Nettsteds. Det faktum at mange grafiske elementer er tunge. Vanligvis, etablering av bannere tatt nybegynnere og ikke profesjonelle designere som er i stand til å selv gjøre feil reklamebannere. Selvfølgelig, kan ikke anses ingen tvil om å optimalisere bildene. Følgelig bildet på bannere er stor nok. Last ned bilde data tar mye tid. Som du vet - det bremser ned hastigheten på nedlastningssiden. Ja, det er plug-ins for nettlesere som hjelpe å bli kvitt bannere - bannerorezalky. Men disse plugins er mange ulemper, mens en brannmur du kan tilpasse til detaljer. 
 Så må du vurdere brannmurinnstillingene basert på Agnitum Outpost. Agnitum Outpost er en av de beste brannmurer. Utelate sikkerhetsinnstillinger, og gå rett til Outpost innstillinger for å øke hastigheten på internett. Så, først sette opp ad-blokkering. For å gjøre dette, skriv inn teksten som ofte skjer i bannere og reklame. I Outpost er et flott utgangspunkt maler som du enkelt kan bruke. I tillegg kan du justere størrelsen på bildene som vil bli blokkert. Denne menyen inneholder alle størrelser av bannere, så å sette dette valget, og vil ikke ta lang tid.
 Etter blokking postinnstillinger kan konfigureres blokkerer statister som Active X eller Pop-Up.
 Vi ble kvitt unødvendige bilder som treg nedlasting. Nå paret bruke et annet program - nå vi komprimere trafikk.
 Således trafikk kompresjon, er det mange programmer. Disse programmene fungere som en proxy-server. De gjelder for servere, som igjen komprimerer trafikk (35% - 70%). Følgelig, sparer du på trafikk og øker hastigheten på lasting av sider. Komprimerte ikke bare tekstlig informasjon, men også grafikk.
 Men nesten alle programmer av denne typen betalt. Med gratis apps kan noteres Toonel. Vær oppmerksom på at for dette programmet er nødvendig Virtual Machine Java. Fornøyd med at det er tilgjengelig på C: ProgramFilesJava. Hvis ikke, så bare svinge på det - http://java.com/ru/download/windows_xpi.jsp? locale = ru og pumpet program. Deretter setter vi Toonel og fortsette å konfigurere den.
Akselerasjon og optimalisering av Internett-trafikk


 Toonel å komprimere trafikk ikke bare på den lokale serveren, men fjernkontrollen. Alt etter ønsket alternativ konfigurerer programmet. I et eksempel utførelse, fokus på lokal proxy-serveren:
 vertsnavn: 12700,1
 localport: 8080
 webgrensesnitt port: 7999
 Ikke glem å justere kompresjonen JPG.
 Nå må du sette opp programmet, trafikken du kommer til å komprimere. Vurdere eksempel i nettleseren din. Vi går til proxy-innstillinger, og legg inn dataene som er konfigurert i Toonel.
Akselerasjon og optimalisering av Internett-trafikk

 Så programmet begynner å komprimere trafikk. Til sank trafikken - programmet skal kjøres kontinuerlig. For tilsvarende konfigurert og andre programmer til å bli komprimert trafikk
 Som endte aktive metoder akselerere Internett. Nå videre til passiv.
 Passive måter å øke hastigheten på Internett
 Ved passiv måte å øke hastigheten på Internett inkluderer bare nettleserinnstillingene. Videre kan du konfigurere bare Opera 10 for resten trenger å gjøre alle trinnene ovenfor. Firefox selv komprimerer ikke trafikk, Opera, 10-versjonen komprimerer det litt. Alt du kan gjøre med datalesere - deaktivere bilde. Imidlertid bør denne muligheten ikke være med, så mange steder ordentlig lagt ut, og nettopp lastet ned uten bilder eller usynlig tekst. Derfor ikke frakoblings bildene ikke føre til den ønskede effekt.
 Men i Opera 10 er et nytt alternativ - Turbo. Dette alternativet er lik arbeider Toonel. Så hvis du planlegger å bruke Opera 10 - Toonel ikke kan installere.
 I denne artikkelen har vi diskutert de grunnleggende gratis måter å øke hastigheten på Internett. Og alle kan bestemme for seg selv - helt fremskynde sitt nettverk. Valget er ditt.  
Яндекс.Метрика