Hvordan velge et navn for bloggen din?
 Det er tre enkle regler når du velger et navn for bloggen din:
 1. Tittelen skal si om bloggen. Det er sannsynlig at mange mennesker vil først se navnet på bloggen din, ikke materialet som er der. Dette kan skje hvis en person kom over bloggen din søkemotor. Heller, hvis navnet på bloggen din vil snakke om hva leseren interessert i sin artikkel, jo mer sannsynlig folk kommer tilbake for å få informasjon om dette temaet.
 2. Det bør være lett å huske. Anta at du har en blogg om fitness, sykling og hvordan å bevare form og helse. Det vil være dumt å kalle bloggen min "blogg om fitness, sykling og hvordan" Ja, ikke krangle du trenger omfattende tittel, men det bør også være lett å huske. Velg et enkelt navn.
 3. Det må være i samsvar med domenenavnet. Denne regelen blir ignorert, slik at å finne passende domenenavn for en blogg - enda vanskeligere oppgave. Men hvis domenenavnet ikke stemmer overens med navnet, og enda verre - bloggen emnet, kan du miste en rekke lesere på dette punktet. Hvis ditt domenenavn er en eller annen måte knyttet til temaet i bloggen din, kan du stole på det faktum at når en viss gruppe mennesker ønsker å vende tilbake til livet ditt - vil det ha å søke gjennom domenet. Sjansene er, hvis disse menneskene ikke finner det du leter etter - de er bloggen din aldri interessert.
 Lykke til!  
 Nybegynner, som treffer på Internett, har blitt kjent med en masse ny informasjon. Online vilkår regnet på ham som et overflødighetshorn - bare rett til å gå seg vill. En av de mest populære saker av interesse i nettverkets nye - "Hva er en blogg? "Med blogger og deres varianter hver bruker av World Wide Web eller annen måte har til ansikt, og mange i ettertid har et ønske om å skaffe seg sin egen koselig hjørne av nettet. Så hva er en blogg på internett?
Hva er en blogg?
 Blogg - En type nettsted som er en elektronisk dagbok, designet for å lese og kommentere andre Internett-brukere.
 Ordet "blogg" ble dannet som følge av omleggingen av uttrykket «web log», som har det primære betydningen ordet betyr logge opp visse hendelser og handlinger. Overraskende, selv noen 10 år siden, er det få mennesker visste hva en blogg (web log uttrykket først dukket opp i 1997, og ordet blogg - 1999) - og i dag på Internett, er det millioner av blogger og praktisk talt alle mer eller mindre avanserte Nettbrukere har en blogg (eller enda mer enn ett!)
 Hva er en blogg i motsetning til konvensjonell dagbok? Et karakteristisk trekk ved den bloggen i så fall er det publisitetØnske om å snakke om noe massene. Imidlertid kan bloggen være lukket (bare synlig for forfatteren) eller har begrenset tilgang (lese og kommentere dem kan velges brukere) - men disse er mindre vanlige typer blogger.
 Bloggen er forfatter (Forfattere, hvis et team blogg) uttrykker sin personlige mening om hvilken som helst sak. Dermed informasjonen på bloggen, subjektive og tilhører sin skaper.
 På spørsmål om hva en blogg på internett, overflødig å merke seg at ett av tegnene på bloggen er faste lesereAktive kommentatorer. Det er vanskelig å forestille seg en blogg med ingen kommunikasjon mellom forfatteren og besøkende. Vanligvis, forfattere av blogger - bloggere - er forent i tematisk samfunnet, og skaper i sine dagbøker kalt blohrollы (lister leste blogger).
Hva er en blogg?
 Feature blogg, skille det fra statisk nettsted er kontinuerlig oppdatering slik det vises med jevne mellomrom poster (siste bloggpost som standard oppført på toppen). Disse postene har en klar kronologi og datert dato, måned og år. For enkelhets skyld er alle rekorder gruppert etter kategori (kategori), podrubrykam, etiketter (tags).
 Alle blogger avhengig av innholdet og målene de dyrker, kan deles inn i flere grupper :
 - Personlige blogger (dagbøker med personlige tanker og følelser);
 - Bedrifts-blogger (hendelser, nyheter, kampanjer organisasjoner);
 - Kollektive blogger (bloggere foreningen av interesse);
 - Themed blogger (en interessant blogg av dens skaper et bestemt emne).
 Å øve vet at en blogg, må du opprette ved hjelp av en gratis blogging tjenester (Live, Livejournal, Blogger.com, Ya.ru) eller frittstående å ha fått en blogg på WordPress motor sette din egen hosting.
 Til blogg begynte å fungere, må den fylle innleggene. Hva innlegg i blogger? Denne posten eller meldingen, der blogger aksjer med besøkende litt informasjon. Innlegg i bloggen kan inneholde ikke bare tekst, men også bilder, videoer, podcaster.
 Blogg kan eksistere som et supplement til de viktigste området. Hva blogg? Vanligvis, denne nyheten og viktige hendelser som må kommuniseres til besøkende. Ganske populære blogger er nettbutikker og andre medlemmer av de nettbaserte tjenestene - med deres hjelp besøkende lære de siste nyhetene og kampanjer utført på stedet.
 Nylig, den mest populære såkalte microblogging. Hva er mikroblogging? Denne type blogg, kjennetegnet ved evnen til å forlate korte meldinger på ikke mer enn 150 tegn. Disse meldingene kan leses og kommenteres av brukere som har tilgang til disse handlingene. Vi kan si at micro - en slags chat, men evner er mye bredere. Med microblogging kan vise deg selv og bloggen din) for publikum og er alltid veldig frisk i informasjonsflyten fra hele landet (verden). Den mest kjente og populære i dag er det mikrobloggingtjeneste Twitter.
 Dette er bare grunnleggende informasjon om hva en blogg er, og hva microblogging. Over tid, skaperen av bloggen kjent med slike begreper som å tiltrekke brukere til å blogge promotering og markedsføring blogg. Mange bloggere ønsker å tjene penger på bloggen din - denne trenden blir stadig mer populært. Men alt dette foran - så lenge du sikkert vet hva en blogg på nettet.  
Hvordan velge en hjemmedatamaskin holder?
 I dag er datamaskinen ikke lenger en luksus, men et middel for interaksjon med miljøet. Datamaskin - et stort sprang i utviklingen av sivilisasjonen. Fra hans utseende begynte å aktivt utvikle ulike bransjer knyttet til digital og informasjonsteknologi. Nå datamaskinen brukes i nesten alle områder av menneskelig aktivitet: gjør den kjedelige jobben for oss, knytter mennesker som lever på ulike kontinenter og bidrar til å slappe av og bare ha det gøy.
 Deretter vurderer vi:

 Nyanser av valg
 Prosessor (CPU)
 Hovedkort
 Minne (RAM)
 Strømforsyning
 Hard Drive
 Video
 Datamaskinen slås av uten å lagre den årlige rapporten. Ankommer på Biltema, rett i øynene til mange haste hyller, stappet systemblokker alle farger, størrelser og komplette sett. Og ser på tablettene som ble skriftlige spesifikasjoner bare lyst til å gråte datakonsulent som først og fremst ønsker å selge maskinen "brattere og mer kostbart." Men ikke så skummelt som det høres ut! Deretter ser vi på hver komponent av moderne datamaskin og se hva og hvem som kommer.
 "Stuffing" maskinen bør velges i henhold til de oppgaver som det skal brukes. Lett å arbeide med "kontoret" rutine, surfe på nettet, se filmer eller dataspill krever konfigurasjonen. Og hvorfor betale mer for en kraftig gaming PC som skal brukes til å besøke sosiale nettverk og mini-spill? I butikkene, for det meste datamaskiner selges ferdig montert og sikret nevnte "terrible" skilt.
 For de fleste brukere, disse datamaskinene fullt ut tilfredsstiller deres krav. Men for de "avanserte" brukere som ønsker å presse ut "maskiner" opp slike datamaskiner er ikke det beste alternativet. De foretrekker å montere det selv. Det bør også huske at for kompilering datamaskinen manuelt, må du vite nøyaktig hva og hvor du skal sette inn, eller du kan ta kontakt med de som har lignende erfaringer. Kvalitet håndlaget samling etterlater seg datamaskiner, utstyrt med fabrikken, og billigere. Men uansett hvilken samling du mer liker når du velger en datamaskin for å trekke oppmerksomhet til følgende komponenter: prosessor, hovedkort, minne, strømforsyning, harddisk og grafikkort.
 ekstern harddisk.
 Video - et viktig tilbehør for enhver gamer og kinogjengere. Uten det, vil bildet vises på skjermen, og på sitt svakeste parametre - se filmer i HD-kvalitet og kraftig grafikk av spillet vil avta. Mengden minne skjermkort påvirker lydkvaliteten grafikk i spill. Totalt sett resultatene av dataspill avhenger ikke bare på minne, men også på RAM og prosessorkraft. Stor betydning har kjølt grafikkort, som det vil redusere kvaliteten på overoppheting og kan skade selve kortet. Preferanse er å gi kortene er utstyrt med vifter. Kartene gitt Radiator kjøling, ikke skinne spesiell ytelse. Hvis du ikke trenger en kraftig datamaskin, kan du velge arkitektur med en integrert grafikkort datamaskin (basert på AMD hovedkort med støtte).
 Et annet viktig aspekt - er kroppen, men er ikke for alle. Også omfatter sammensetningen en datamaskin harddisk CD / DVD - RW og kortleser, men hvis den første obligatoriske, den andre - på forespørsel.
 Generelt, valg av en datamaskin, avhenger av dine preferanser. Og ikke glem at kvalitativt valgt datamaskin i fremtiden kan spare deg for tid, frustrasjon og penger!  
Яндекс.Метрика